• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Что для Вас значит успешный человек?

Аннушка   
Администратор   
16 сентября 2013 2903 21
jozh

jozh

Имя: Н
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 6265
Регистрация: 26.05.2011
Заходил(а): 17.12.2013
Город: Николаев
jozh
VIP пользователь
   28 сентября 2013
А як можна виміряти успіх зі сторони? Це поняття швидше внутрішнє. А саме, наскільки людина досягає того, чого хоче. Якщо досягає - отже, успішна, навіть якщо зі сторони воно комусь виглядає навпаки. Тут, правда, ще виникає питання, чи справжні її бажання, чи вони взагалі є, а чи просто людина вже давно здалася в житті і нічого не хоче, і як це все визначити, та й взагалі бажання з часом змінюються, з'являються нові... Але то вже трохи інша тема, а міра успіху - це міра того, наскільки людина реалізувала саме свої справжні бажання.
Себе вважаю в цілому успішною людиною, хоча й не на 100%, бо є ряд незадоволенностей чи то собою, чи то своїми досягненнями на сьогоднішній день. Хоча я сумніваюсь, що взагалі є 100%-но успішні люди, бо це вже якось нереально.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:

Forum