• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230657 3011
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012

Знаєте, мене ( і не тільки мене) нічого так сильно не дратує, як пропозиція заспокоїтися))) В обличчя плюють, а ми давайте будемо не звертати уваги, щоб не подумали, що зациклюємося.

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 16:01

Знаєте, мене ( і не тільки мене) нічого так сильно не дратує, як пропозиція заспокоїтися))) В обличчя плюють, а ми давайте будемо не звертати уваги, щоб не подумали, що зациклюємося.

есть такое высказывание древних "Юпитер, ты сердишься, значит ты неправ".
не всегд можно устранить источник досады, ну не поубиваешь, же ты кто в лицо плюет.
А изменить свое отношение к ситуации всегда можно.
Многие так поступают.

Раз вас раздражает призыв, поступать как многие. я больше не буду.
Это ваше здоровье.
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 15 August 2012, 16:21

есть такое высказывание древних "Юпитер, ты сердишься, значит ты неправ".
не всегд можно устранить источник досады, ну не поубиваешь, же ты кто в лицо плюет.
А изменить свое отношение к ситуации всегда можно.
Многие так поступают.

Раз вас раздражает призыв, поступать как многие. я больше не буду.
Это ваше здоровье.

Вибачте, не втрималась Таки, Юпітер не правий))

Який заклик? Хто ці "многие"? Людина просто розповіла ситуацію... По темі, прошу помітити. Навіщо вішати ярлик зацикленості? Це що, сеанс психотерапії?

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 16:29

Вибачте, не втрималась Таки, Юпітер не правий))

Який заклик? Хто ці "многие"? Людина просто розповіла ситуацію... По темі, прошу помітити. Навіщо вішати ярлик зацикленості? Це що, сеанс психотерапії?

неее.. я таки исправила опечатку ))
про ситуацию понятно.

Я с Вами беседовала, Вы сказали, что раздражает, когда успокаивают. Я и говорю, что многие люди в жизни не раздражются, а меняют подход, отношение к ситуации. Глядишь, и появляется решение проблемы.

(любой проблемы, давайте чтоб не заводиться отойдем от языковой темы.)

Поэтому, если Вам не нравиться, делать как многие: т.е. менять отношение к раздаржающему фактору, я и говорю раздражайтесь )) , а я больше не буду Вас убеждать, что это не дело - раздражаться.

вот собственно так...

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Слухайте, а де поділась уся Королевська зі своєю "Україною вперед"? ЇЇ всю заклеїли "українцями жадаючими спілкуватися російською")) Щось я втратила розуміння того, що відбувається. Вона що, вже не бере участь у перегонах? Чи її ціллю було "затягти" Шевченка поближче?))))))

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 16:37
Слухайте, а де поділась уся Королевська зі своєю "Україною вперед"? ЇЇ всю заклеїли "українцями жадаючими спілкуватися російською")) Щось я втратила розуміння того, що відбувається. Вона що, вже не бере участь у перегонах? Чи її ціллю було "затягти" Шевченка поближче?))))))

не знаю
мне рассказывали, как она щедро заплатила за завтрак в гостинице за жареную рыбу.

Причем человека возмутило не то, что заплатил, или что ел.. а как спокойно тратились на ерунду, даже не задумываясь, может ли эта рыба столько стоить...
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 15 August 2012, 16:37

неее.. я таки исправила опечатку ))
про ситуацию понятно.

Я с Вами беседовала, Вы сказали, что раздражает, когда успокаивают. Я и говорю, что многие люди в жизни не раздражются, а меняют подход, отношение к ситуации. Глядишь, и появляется решение проблемы.

(любой проблемы, давайте чтоб не заводиться отойдем от языковой темы.)

Поэтому, если Вам не нравиться, делать как многие: т.е. менять отношение к раздаржающему фактору, я и говорю раздражайтесь )) , а я больше не буду Вас убеждать, что это не дело - раздражаться.

вот собственно так...

До якої ситуації треба змінити підхід? Я писала про дратування лише на призив замовкнути, у вашому контексті "не зациклюватися". До чого тут інші проблеми? Група людей обговорює якусь ситуацію, що сталася з кимось одним. Навіщо пропонувати не обговорювати, називаючи це зацикленістю? І яке рішення з"явиться, якщо мовчати? Всі хами перетворяться на чемних і ввічливих?

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 16:45

До якої ситуації треба змінити підхід? Я писала про дратування лише на призив замовкнути, у вашому контексті "не зациклюватися". До чого тут інші проблеми? Група людей обговорює якусь ситуацію, що сталася з кимось одним. Навіщо пропонувати не обговорювати, називаючи це зацикленістю? І яке рішення з"явиться, якщо мовчати? Всі хами перетворяться на чемних і ввічливих?

Вы не правы. Я не разу, ни фразой, ни умыслом, не написала с таким контекстом, что зацикливаться = замовкнути.
Поэтому если Вы не поняли меня, прошу не перекручивать. Уточнили бы.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 15 August 2012, 17:16

Вы не правы. Я не разу, ни фразой, ни умыслом, не написала с таким контекстом, что зацикливаться = замовкнути.
Поэтому если Вы не поняли меня, прошу не перекручивать. Уточнили бы.

А що означало ваше "зациклюватися"? І як ви визначили, що хтось зациклився?

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 17:20

А що означало ваше "зациклюватися"? І як ви визначили, що хтось зациклився?

вот я всегда против, вырывания из контекста...

вот начало моей цитаты.
"Я подбадриваю - что нормальных людей больше. не зацикливайтесь."

а когда людей подбадривают (имхо) - то насколько я знаю, это не значит заставить замолчать.

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Яна, вот смотрите пример, отношения к ситуации.
Сразу говорю, никакого отношения к этому товарищу не имею:

Ссылка

1. Он мог сказать - что все это против меня как политика. И все бы только посмеялись.

2. А мог сказать, что все это хулиганство. и обратиться куда следует. что и сделал.
Может и не поймают хулигана, а может и поймают.

по-моему, второй вариант, действеннее.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012

Ось інші ваші цитати:

З яким підхідом? Чому ви вирішили, що ви більш розумієтесь на тому, кому і з яким підхідом жити?

До цього привели приклад образи саме через мову. Чи то придумана версія?

А після того, як ви не прониклися проблемою, а відмахувалися фразами: "то не через мову", "міняйте підхід до життя" і таке інше, ви, як виявилося, підбадьорюєте, дописуючи "не зациклювайтеся". Якось, не дуже схоже на розуміння, можливо для когось болісної ситуації, та підбадьорювання, навіть, якщо ви і позначили, що то підбадьорювання.

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 17:55

Ось інші ваші цитати:

З яким підхідом? Чому ви вирішили, що ви більш розумієтесь на тому, кому і з яким підхідом жити?

А після того, як ви не прониклися проблемою, а відмахувалися фразами: "то не через мову", "міняйте підхід до життя" і таке інше, ви, як виявилося, підбадьорюєте, дописуючи "не зациклювайтеся". Якось, не дуже схоже на розуміння, можливо для когось болісної ситуації, та підбадьорювання, навіть, якщо ви і позначили, що то підбадьорювання.

А также я настаиваю, что Вы вырвали из контекста, потому что в 11:43 я еще раз объясняла что я имела ввиду.
Я не решила, что я больше знаю, но я так же как и Вы имею право Высказывать свое мнение на форуме. Даже если оно отличается от Вашего.

Я не очень поняла, что вы имеете ввиду.. но там было продолжение фразы, которая меняет языковой вопрос - на вопрос уважения друг друга в принципе. т.е. фраза вырвана.

Почему Вы не увидели, позитивное: что мне понравилось как Жменька нашла для маленькой девочки именно те слова, которые нужно?
Почему вы только негатив В моих постах видите?

это конечно же ваше право, рассуждать прониклась я проблемой или нет..
Но я зная, как Вы беседуете на эту тему, и какими методами отстаиваете свое мнение, просто поменяю к этому отношение, а именно, я скажу себе:

"Я не понимаю, почему Яна отрывается (вытягивает, и неверно толкует мои посты) на мне за того невоспитанного, маршрутчика, который в ответ на Дякую, отвечает какую-то ерунду...
И не хочет услышать, какие бывают еще точки зрения.
Вероятно, это потому, что есть такие люди, которые ее дейстивтельно обижают. Мне жаль, что человек, не может отпустить свою обиду. Поэтому, я не буду обсуждать с человеком те темы, из-за которых ему становиться неприятно"
ljana03

ljana03

Заходил(а): 17.09.2017
Район: Ленинский - Старый Водопой
Телефон: 0977324395,0500604656, 0632087016
ljana03
Активный пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 17:55

Ось інші ваші цитати:

Хочу розказати свої історії. Недавно менша дочка прийшла в сльозах ,бо її виявляється побили,потягали за коси діти-за те,що вона розмовляє в дворі українською мовою. Звичайно,що на емоціях хотілося поговорити з дітьми,але я пішла до батьків. Розказала,що звернуся в райвідділ,що розмовляю прис відках з батьками.Надіюся на їхню мудрість і слідуючого разу не буде. Малу не чіпають, але з нею ніхто не грається,говорять,що не хочуть з нею зв"язуватися. Образливо,слів нема.
Їду недавно в ліфті і їде маленький сусід 7-8 років з нижчих поверхів. І я заговорила українською і він мене запитав, а чому я говорю так? Українською розмовляють тільки придурки. Я мало не впала. Як так можна? Це ж,мабуть,батьки так говорять ,це культура виховання.
На роботі часто учні запитують,а чому я говорю українською? Мовчу про базари, аптеки...
Чесно, місто Миколаїв мене останнім часом вводить в шок від бігбордів, висловлювань. Після випадку з дитиною, вирішили переїхати на наступний рік в Івано-Франківськ. Там мені буде спокійніше.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 15 August 2012, 18:23

А также я настаиваю, что Вы вырвали из контекста, потому что в 11:43 я еще раз объясняла что я имела ввиду.
Я не решила, что я больше знаю, но я так же как и Вы имею право Высказывать свое мнение на форуме. Даже если оно отличается от Вашего.

Я не очень поняла, что вы имеете ввиду.. но там было продолжение фразы, которая меняет языковой вопрос - на вопрос уважения друг друга в принципе. т.е. фраза вырвана.

Почему Вы не увидели, позитивное: что мне понравилось как Жменька нашла для маленькой девочки именно те слова, которые нужно?
Почему вы только негатив В моих постах видите?

это конечно же ваше право, рассуждать прониклась я проблемой или нет..
Но я зная, как Вы беседуете на эту тему, и какими методами отстаиваете свое мнение, просто поменяю к этому отношение, а именно, я скажу себе:

"Я не понимаю, почему Яна отрывается (вытягивает, и неверно толкует мои посты) на мне за того невоспитанного, маршрутчика, который в ответ на Дякую, отвечает какую-то ерунду...
И не хочет услышать, какие бывают еще точки зрения.
Вероятно, это потому, что есть такие люди, которые ее дейстивтельно обижают. Мне жаль, что человек, не может отпустить свою обиду. Поэтому, я не буду обсуждать с человеком те темы, из-за которых ему становиться неприятно"

Не переконливо І не треба в мою адресу використовувати слово "нажаль". Жалість- не найкраще почуття і досить образливе. У попередньому пості я описала, як виглядає ваше підбадьорювання, на мою думку. За вашою ж логікою, маю на це право
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 ljana03 15 August 2012, 18:29
Хочу розказати свої історії. Недавно менша дочка прийшла в сльозах ,бо її виявляється побили,потягали за коси діти-за те,що вона розмовляє в дворі українською мовою. Звичайно,що на емоціях хотілося поговорити з дітьми,але я пішла до батьків. Розказала,що звернуся в райвідділ,що розмовляю прис відках з батьками.Надіюся на їхню мудрість і слідуючого разу не буде. Малу не чіпають, але з нею ніхто не грається,говорять,що не хочуть з нею зв"язуватися. Образливо,слів нема.
Їду недавно в ліфті і їде маленький сусід 7-8 років з нижчих поверхів. І я заговорила українською і він мене запитав, а чому я говорю так? Українською розмовляють тільки придурки. Я мало не впала. Як так можна? Це ж,мабуть,батьки так говорять ,це культура виховання.
На роботі часто учні запитують,а чому я говорю українською? Мовчу про базари, аптеки...
Чесно, місто Миколаїв мене останнім часом вводить в шок від бігбордів, висловлювань. Після випадку з дитиною, вирішили переїхати на наступний рік в Івано-Франківськ. Там мені буде спокійніше.

Чомусь, мені здається, що поради "не звертати уваги" не дуже втішають...
ljana03

ljana03

Заходил(а): 17.09.2017
Район: Ленинский - Старый Водопой
Телефон: 0977324395,0500604656, 0632087016
ljana03
Активный пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 15 August 2012, 18:45

Чомусь, мені здається, що поради "не звертати уваги" не дуже втішають...
Не звертати увагу неможливо. Але і розумієш,що це набуло якогось масового характеру. Мовчати-не вихід.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   15 August 2012
Хтось не відчуває, що означає мова для народу. Хтось вважає, що держава і державницькі питання - це десь там, далеко. Хтось не боїться не перейматися тим, що відбувається з його країною, з його державою. Хтось не чекав з жахом, що наробить натовп напівосвічених амбіційних "братків" під керівництвом рецидивіста і українофоба. Для цих людей немає сенсу намагатися зрозуміти інакших, тим більше не варто їм радити чутливішим, як і до чого їм ставитись, адже йдеться про зовсім різні системи координат.
Благаю, не ображайтеся, жодний тип з двох мною згаданих не є гіршим або ліпшим, хоча я, звісно, з більшою симпатією пишу про небайдужих і чутливих. Просто вони відчувають різне, вони спілкуються різними мовами в обох сенсах - і в метафорічному, і, часто-густо, в прямому.
Одна з вправ на тренінгах особістісного росту полягає у поступовому розширенні відчуття меж власного тіла, а потім у звуженні фокусу уваги до якоїсь точки спочатку в тілі, потоім поза ним, але треба не спостерігати, а відчувати. Не у всіх ця вправа виходить навіть з ннадцятого разу. Спочатку вони змушені у власному світогляді проробити те, що заважало себе відчувати часткою цілого, з усім відчуттям єдності, відповідальності та відокремленості одночасно. Те ж я спостерігаю і у ставленні народу до держави. Багато тих, хто проживає в державі Україна, але не відчуває себе її частиною. Своє коріння вони відчувають настільки, наскільки його можна тільки спостерігати, не залучаючи глибші, більш енергоємні почуття. Дуже зручно називати такою позицію поміркованою і позитивною, проте існує точка зору, що така позиція - поверхнева та недалекоглядна.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 moonsun 15 August 2012, 19:04
Хтось не відчуває, що означає мова для народу. Хтось вважає, що держава і державницькі питання - це десь там, далеко. Хтось не боїться не перейматися тим, що відбувається з його країною, з його державою. Хтось не чекав з жахом, що наробить натовп напівосвічених амбіційних "братків" під керівництвом рецидивіста і українофоба. Для цих людей немає сенсу намагатися зрозуміти інакших, тим більше не варто їм радити чутливішим, як і до чого їм ставитись, адже йдеться про зовсім різні системи координат.
Благаю, не ображайтеся, жодний тип з двох мною згаданих не є гіршим або ліпшим, хоча я, звісно, з більшою симпатією пишу про небайдужих і чутливих. Просто вони відчувають різне, вони спілкуються різними мовами в обох сенсах - і в метафорічному, і, часто-густо, в прямому.
Одна з вправ на тренінгах особістісного росту полягає у поступовому розширенні відчуття меж власного тіла, а потім у звуженні фокусу уваги до якоїсь точки спочатку в тілі, потоім поза ним, але треба не спостерігати, а відчувати. Не у всіх ця вправа виходить навіть з ннадцятого разу. Спочатку вони змушені у власному світогляді проробити те, що заважало себе відчувати часткою цілого, з усім відчуттям єдності, відповідальності та відокремленості одночасно. Те ж я спостерігаю і у ставленні народу до держави. Багато тих, хто проживає в державі Україна, але не відчуває себе її частиною. Своє коріння вони відчувають настільки, наскільки його можна тільки спостерігати, не залучаючи глибші, більш енергоємні почуття. Дуже зручно називати такою позицію поміркованою і позитивною, проте існує точка зору, що така позиція - поверхнева та недалекоглядна.

почему вера в то, что что люди научаться ценить друг друга за качества, и что уже сейчас такие люди есть, а не за язык на котором говорят - это поверхностная позиция?

и еще :
Если высказываются на форуме, значит хотят, чтоб поддержали... или только выговориться?
почему предложение поддержать родной язык - приветствуется, а не обращать внимание на дураков нет?

Еще и как мне кажется, из последних постов, что я не понимаю трагизм ситуации.. и только больно делаю таким людям...

но ведь по разному бывает: можно человеку дать в помощь рубль, а можно работу, чтобы иметь этот рубль..
т.е. можно поддерживать и утешать, а можно сказать, давай попробуем изменить, хотя бы отношение, чтоб не страдать, да просто физически не болеть от этого...

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 15 August 2012, 19:55

почему вера в то, что что люди научаться ценить друг друга за качества, и что уже сейчас такие люди есть, а не за язык на котором говорят - это поверхностная позиция?

и еще :
Если высказываются на форуме, значит хотят, чтоб поддержали... или только выговориться?
почему предложение поддержать родной язык - приветствуется, а не обращать внимание на дураков нет?

Еще и как мне кажется, из последних постов, что я не понимаю трагизм ситуации.. и только больно делаю таким людям...

но ведь по разному бывает: можно человеку дать в помощь рубль, а можно работу, чтобы иметь этот рубль..
т.е. можно поддерживать и утешать, а можно сказать, давай попробуем изменить, хотя бы отношение, чтоб не страдать, да просто физически не болеть от этого...

Може тому, що дурні зараз при владі? І не звертати на них увагу не виходить, бо вони приймають закони, яких треба дотримуватись.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:

Forum