- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
@бусинка@
Семья:
@бусинка@
|
Имя: Оля Группа: VIP пользователь Сообщений: 1132 Регистрация: 17.07.2010 Заходил(а): 01.03.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 066 117 86 07 |
@бусинка@
VIP пользователь
21 September 2012 Цитата: #4516 Ирина Гушлевская 21 September 2012, 10:11Девочки, наблюдаю все это "покращення" с самого утра на работе. Сегодня приезжает гарантПосему перекрыли движение вокруг дворца судостроителей, куча милиции и гаи, бегают они по всем офисам вокруг и требуют убрать все автомобили срочно и неизвестно куда. Даже по улице Дунаева. Можно ли будет пешком, неизвестно. Кругом суета и активная деятельность, никак не относящаяся к простым людям, которые из-за всего этого не могут добраться до своей работы.
Многие предприятия вчера получили указание к определенному часу собрать определенное количество людей от каждого предприятия и вывести всех на площадь Ленина. А теперь внимание!!!! ПРОКОНТРОЛИРОВАТЬ, чтобы люди были в обуви НА ПЛОСКОМ ХОДУ!!!!!! Дабы не устали стоять и не порасходились. Обеспечить присутствие ОБЯЗАТЕЛЬНО!!!!!!
Сегодня похороны у знакомых, так им вообще сказали или до 10-ти или после 3-х и никого не волнует чуыжое горе
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
22 September 2012
Ссылка
Фермери зараз зі страхом чекають закону про продаж землі, бо наш Клан Сопрано приказним поярдком скупить землю, яку вони поки що орендують
Фермери зараз зі страхом чекають закону про продаж землі, бо наш Клан Сопрано приказним поярдком скупить землю, яку вони поки що орендують
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
24 September 2012 Ссылка
Ссылка
Ссылка
Ну, і на закуску:
Ссылка
Так просто... захотіли покататися -перекрили вулиці в столиці
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
24 September 2012
Ненавиджу іх(((
Боримося з налоговою((( Таких податків вимагають, як вони не луснуть(((
Будемо банкротувати((
Задовбали! В українській нема таких слів, які зараз в мене на язику.
Будемо банкротувати((
Задовбали! В українській нема таких слів, які зараз в мене на язику.

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #4516 Сумерки 24 September 2012, 21:23Ненавиджу іх(((
Будемо банкротувати((
Задовбали! В українській нема таких слів, які зараз в мене на язику.![]()
![]()
![]()
Використовуйте російську, там такі слова є.
Може, саме для таких випадків і вводили регіональну мову? Бо у людей українських пристойних слів не вистачатиме? Суцільна турбота про людей!
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
ribak
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1317 Регистрация: 21.01.2011 Заходил(а): 17.09.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0677472259, 0990985150 |
ribak
VIP пользователь
25 September 2012
В другой теме Вам не нравится, что обхаивают украинский язык.Мне это тоже, кстати , не нравится.
А другой теме сами же офтоп разводите.Вам не нравятся русские маты( ну мне тоже не нравятся)-ну так не употребляйте их.
И проблемы не будет.Не надо будет ничего переводить.А то, знаете, детский сад прямо.Поматюкатся хочется, да? А как это сделать по-украински -не знаете
Вот проблемка-то. Козлом отпущения сделали русский- русский существует, чтобы использовать непристойные слова, по Вашей логике.А проблемка-то не в русском языке , а в том, в ком непристойные слова "живут". Не мешайте мух с котлетами.
Так кто все-таки вражду сеет?Может, тот дед, который на Асту наорал(читать тему"Русский язык-региональный"), или может авторы таких вот постов, как Ваш?
Вы вот как-то определитесь в своем отношении к русскому языку.Не имеется ввиду, региональный он или нет.Имеется ввиду личное отношение конкретно к языку .Вот Вам вроде русский язык нужен, Вы его используете в работе,Вы не против того, чтобы в школе его изучали дети.Но не упускаете возможность съязвить по поводу того же русского языка.Елки-палки, если Вас так этот язык не устраивает, не используйте его принципиально.
А другой теме сами же офтоп разводите.Вам не нравятся русские маты( ну мне тоже не нравятся)-ну так не употребляйте их.
И проблемы не будет.Не надо будет ничего переводить.А то, знаете, детский сад прямо.Поматюкатся хочется, да? А как это сделать по-украински -не знаете
Вот проблемка-то. Козлом отпущения сделали русский- русский существует, чтобы использовать непристойные слова, по Вашей логике.А проблемка-то не в русском языке , а в том, в ком непристойные слова "живут". Не мешайте мух с котлетами.Так кто все-таки вражду сеет?Может, тот дед, который на Асту наорал(читать тему"Русский язык-региональный"), или может авторы таких вот постов, как Ваш?
Вы вот как-то определитесь в своем отношении к русскому языку.Не имеется ввиду, региональный он или нет.Имеется ввиду личное отношение конкретно к языку .Вот Вам вроде русский язык нужен, Вы его используете в работе,Вы не против того, чтобы в школе его изучали дети.Но не упускаете возможность съязвить по поводу того же русского языка.Елки-палки, если Вас так этот язык не устраивает, не используйте его принципиально.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
25 September 2012 Цитата: #4516 ribak 25 September 2012, 01:24В другой теме Вам не нравится, что обхаивают украинский язык.Мне это тоже, кстати , не нравится.
А другой теме сами же офтоп разводите.Вам не нравятся русские маты( ну мне тоже не нравятся)-ну так не употребляйте их.И проблемы не будет.Не надо будет ничего переводить.А то, знаете, детский сад прямо.Поматюкатся хочется, да? А как это сделать по-украински -не знаете
Вот проблемка-то. Козлом отпущения сделали русский- русский существует, чтобы использовать непристойные слова, по Вашей логике.А проблемка-то не в русском языке , а в том, в ком непристойные слова "живут". Не мешайте мух с котлетами.
Так кто все-таки вражду сеет?Может, тот дед, который на Асту наорал(читать тему"Русский язык-региональный"), или может авторы таких вот постов, как Ваш?
Ви праві, я дещо перегнула палку. Прошу вибачення.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
BabyDreameR
Семья:
BabyDreameR
|
Имя: BabyDreameR Группа: VIP пользователь Сообщений: 2021 Регистрация: 31.01.2010 Заходил(а): 25.01.2015 |
BabyDreameR
VIP пользователь
25 September 2012
на просторах инета
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
27 September 2012
Я вірю в чесність регіонів,
У щирість президентських слів,
В русалок вірю, в покемонів,
В домовиків і бабаїв.
У щирість президентських слів,
В русалок вірю, в покемонів,
В домовиків і бабаїв.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
27 September 2012
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
27 September 2012 Цитата: #4516 jozh 27 September 2012, 11:01О, знову мамочки зажрались, треба обмежити:
http://mama.ua/kabmin-budet-borotsya-s-bol...mi-mamam-41586/
Все для блага народу! Все для дітей!
Кто-небудь зустрічав таких казкових меценатів-роботодавців? Скоро ціни будуть рости за проханням трудящих, як при Радянському Союзі.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
27 September 2012 Цитата: #4516 jozh 27 September 2012, 11:01О, знову мамочки зажрались, треба обмежити:
http://mama.ua/kabmin-budet-borotsya-s-bol...mi-mamam-41586/
Все для блага народу! Все для дітей!
Ой! Виявляється, добрий цар вже встиг зупинити поганих бояр!
Ссылка
Я прямо млію! Відпрацьовують зарплату сумлінно - одні якусь маячню пропонують, інші цю маячню відміняють, всі при справі, видимість роботи просто зашкалює!
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
27 September 2012 Насправді є таке діло.
Тільки вони зазвичай не меценати, а родичі, коханці і так далі.
Але я знаю пару таких випадків - просто за 3-4 місяці до декрету жінку підвищують до зама директора і підвищують зарплатню до максимуму. Відповідно потім лікарняні непогані, тим паче там же від стажу % не залежить.
Хоча насправді це таки дійсно поодинокі випадки, тому не розумію пафосного тону статті.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
27 September 2012
Знову будуть боротися з наслідками, не торкаючись причини. Якщо б рівень зарплатні у державі був пристойний, невже б народ вимучував? Звісно, є невеликий відсоток людей, які потребують азарту для відчуття життя, але їхня кількість не перевищує статистичної похибки.
О, згадала. В мене робота вимагає інтуїтивного сприйняття, емпатії, і на останніх місяцях вагітності я просто "жгла", а не працювала. Ще й енергії був вагон. В мене дійсно помітно змінилися заробітки, і якщо б це відображалось в офіційній зарплатні
і був вже прийнятий нинішній закон, то це мало б вплинути на розмір виплат. І цей випадок непоодинокий, я впенвнена. Ні, давайте ретельно прослідкуємо за тим, скільки отримує мати, бо може ж на Межигірські люстри не вистачити чи на ремонт у кримських резиденціях. Зла не вистачає
О, згадала. В мене робота вимагає інтуїтивного сприйняття, емпатії, і на останніх місяцях вагітності я просто "жгла", а не працювала. Ще й енергії був вагон. В мене дійсно помітно змінилися заробітки, і якщо б це відображалось в офіційній зарплатні
і був вже прийнятий нинішній закон, то це мало б вплинути на розмір виплат. І цей випадок непоодинокий, я впенвнена. Ні, давайте ретельно прослідкуємо за тим, скільки отримує мати, бо може ж на Межигірські люстри не вистачити чи на ремонт у кримських резиденціях. Зла не вистачає
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Галина Первая
Награды:
Галина Первая
|
Имя: Галинa Группа: VIP пользователь Сообщений: 1171 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 10.07.2021 |
Галина Первая
VIP пользователь
29 September 2012
Жах не в тому, що щось змінеться, - жах у тому, що все може залишитися так само...
Ирина Гушлевская
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 3131 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 21.03.2012 |
Ирина Гушлевская
VIP пользователь
30 September 2012
Сразу видно, у кого життя покращилось
Ссылка
Ссылка
Мята
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
01 October 2012
Охранникам разрешили применять силу против граждан
С 18 октября текущего года вступит в силу Закон "Об охранной деятельности", который позволит охранникам магазинов, супермаркетов и других учреждений применять к посетителям силу и, даже, спецсредства.
Больше читайте здесь: Ссылка
С 18 октября текущего года вступит в силу Закон "Об охранной деятельности", который позволит охранникам магазинов, супермаркетов и других учреждений применять к посетителям силу и, даже, спецсредства.
Больше читайте здесь: Ссылка
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
Просматривают эту тему:
Forum