- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
liya
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 1739 Регистрация: 15.09.2010 Заходил(а): 16.09.2015 |
Цитата: #4516 Китиха 16 December 2012, 15:17Як на мене, хоч би зовсім тютюну не існувало б. Але є люди, які люблять посидіти з цигаркою за рюмкою кави - чого б їм не дозволити в окремих залах?
Синий бублик
|
Имя: Лера Группа: VIP пользователь Сообщений: 3313 Регистрация: 17.01.2011 Заходил(а): 25.06.2018 |
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #4516 Синий бублик 20 December 2012, 09:36а комнаты для курения почему бы не оставить?
Є багато людей, дуже чутливих до диму (я одна з таких). Я терплю, коли в автобус заходять люди, тільки но зробивши швиденько останню затяжку перед тим, як зайти. Я терплю, коли бігають курити на балкон чи надвір. А кімнати для куріння, якщо в колективі досить курців, з часом перетворюються на зручну (тільки для курців, звісно) кімнату відпочинку та філіал залу засідань. Дякую, я вже через таке проходила, коли працювала в компанії, де на два десятки колег одна я була, як біла ворона, некуряща. З якого дива курці повинні мати привілеї??? Не здатні позбутися цієї нікому не потрібної звички - то самі як хочете, так і справляйтеся зі своїми проблемами. Чому решта повинні через них мати незручності?
Так що даний закон я підтримую всіма лапами, - от лише б дійсно виконувався, як справедливо вище вказали.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Синий бублик
|
Имя: Лера Группа: VIP пользователь Сообщений: 3313 Регистрация: 17.01.2011 Заходил(а): 25.06.2018 |
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 09:45Бо люди після тих кімнат заходять у нормальні кімнати і розносять. Двері туди-сюди, і все, провоняли пів-коридору...
Є багато людей, дуже чутливих до диму (я одна з таких). Я терплю, коли в автобус заходять люди, тільки но зробивши швиденько останню затяжку перед тим, як зайти. Я терплю, коли бігають курити на балкон чи надвір. А кімнати для куріння, якщо в колективі досить курців, з часом перетворюються на зручну (тільки для курців, звісно) кімнату відпочинку та філіал залу засідань. Дякую, я вже через таке проходила, коли працювала в компанії, де на два десятки колег одна я була, як біла ворона, некуряща. З якого дива курці повинні мати привілеї??? Не здатні позбутися цієї нікому не потрібної звички - то самі як хочете, так і справляйтеся зі своїми проблемами. Чому решта повинні через них мати незручності?
Так що даний закон я підтримую всіма лапами, - от лише б дійсно виконувався, як справедливо вище вказали.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #4516 Синий бублик 20 December 2012, 12:23ну вот пример. в сити центре была комната для курения. про запах и дым оттуда говорить нечего, так как я в этом месте здания бываю регулярно, а о существовании комнаты узнала месяц назад. То есть никаких неудобств никому она не причиняла. Но по новому закону ее закрыли и теперь под сити центром стоит два десятка человек и дымят на прохожих. Вопрос-а что лучше то в данной ситуации?
Про незручності кімнати - не факт, що вона не заважала комусь іншому.
Я все-таки за те, щоб курці нарешті відчули себе незручно - а не всі інші. Щоб курці почали шукати місце, де б покурити, а не некурящі місце без диму. Щоб курці стали "людьми другого сорту" (в переносному сенсі), а не нормальні люди. Щоб куріння перестало бути модним, а курці перестали вести себе нахабно, як це часто відбувається. Щоб нарешті курці почали підлаштовуватися під усіх інших, а не світ підлаштовувася під курців, в тому числі з виділенням для них аж цілого окремого приміщення!
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Sunny-mammy
|
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Цитата: #4516 Синий бублик 20 December 2012, 12:23ну вот пример. в сити центре была комната для курения. про запах и дым оттуда говорить нечего, так как я в этом месте здания бываю регулярно, а о существовании комнаты узнала месяц назад. То есть никаких неудобств никому она не причиняла. Но по новому закону ее закрыли и теперь под сити центром стоит два десятка человек и дымят на прохожих. Вопрос-а что лучше то в данной ситуации?
Я тоже не рада этому закону...эх, здоровее, Лер, будем

Svetik
|
Имя: Svetik Группа: VIP пользователь Сообщений: 1434 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 09.11.2020 |
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 12:31Прямо перед входом? Це теж порушення - керівництво сіті-центру мало б звернути на це увагу. Хай курять десь на задвірках, де ніхто не ходить.
Про незручності кімнати - не факт, що вона не заважала комусь іншому.
Я все-таки за те, щоб курці нарешті відчули себе незручно - а не всі інші. Щоб курці почали шукати місце, де б покурити, а не некурящі місце без диму. Щоб курці стали "людьми другого сорту" (в переносному сенсі), а не нормальні люди. Щоб куріння перестало бути модним, а курці перестали вести себе нахабно, як це часто відбувається. Щоб нарешті курці почали підлаштовуватися під усіх інших, а не світ підлаштовувася під курців, в тому числі з виділенням для них аж цілого окремого приміщення!
Kori
|
Имя: Ольга Группа: Помощник на форуме Сообщений: 5588 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 17.04.2025 |
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 09:45Бо люди після тих кімнат заходять у нормальні кімнати і розносять. Двері туди-сюди, і все, провоняли пів-коридору...
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
А я завжди відчувала сильний запах диму у Мультиплексі... Може воно курцям не так смердить?
А у ліфтах тепер теж не можна палити? От вбийте, але не розумію, невже не можна почекати 2 хв. і підкурити вже на вулиці, а не у під"їзді? Я, наприклад, аж задихаюся у цій коробочці після таких нетерплячих сусідів.
І останнє. Вважаю, що закон - це чергова крайність. Не вміють наші знаходити золоту середину.
ленька84
|
Имя: ленька84 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2475 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 11.10.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 066 457 68 37 |
Синий бублик
|
Цитата: #4516 mackry85 20 December 2012, 13:12А я завжди відчувала сильний запах диму у Мультиплексі... Може воно курцям не так смердить?
А у ліфтах тепер теж не можна палити? От вбийте, але не розумію, невже не можна почекати 2 хв. і підкурити вже на вулиці, а не у під"їзді? Я, наприклад, аж задихаюся у цій коробочці після таких нетерплячих сусідів.
І останнє. Вважаю, що закон - це чергова крайність. Не вміють наші знаходити золоту середину.
jozh
|
Цитата: #4516 Kori 20 December 2012, 12:57Ну уж сильно резко вы высказываете свое мнение. Тоже я могу написать про общ.туалеты, от которых воняет таааак. Я например не хожу в общественные туалеты, так с какого перепугу я должна нюхать запахи исходящие оттуда, проходя мимо? Это примерно то же самое. Закон в принципе хороший, но как всегда все сделано через Ж. Я курю, но делаю это исключительно в своем доме или в заведениях в специально оборудованном для этого месте. Я никому не мешаю, но почему сейчас в мороз я должна выйти на улицу ( или где там у нас курить можно?) и мерзнуть? для всех должны быть созданы одинаково комфортные условия. Для некурящих возможность не дышать дымом, для курящих, курить в комфортных условиях. На улице запретила бы курить вообще, везде, даже в подворотнях. Но прям так уж делить как вы курящих и не курящих... Сортировать их... Неправильно все это.
Аналогія з туалетом аж геть невірна - бо ця необхідність є природною, і причому для всіх абсолютно.
До речі, може, виділити окрему тему? Бо відчуваю, тут обговорення затягується, буде все "покращення" повністю на курінні зав'язано...
vestigial
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 12:31Я все-таки за те, щоб курці нарешті відчули себе незручно - а не всі інші. Щоб курці почали шукати місце, де б покурити, а не некурящі місце без диму. Щоб курці стали "людьми другого сорту" (в переносному сенсі), а не нормальні люди. Щоб куріння перестало бути модним, а курці перестали вести себе нахабно, як це часто відбувається. Щоб нарешті курці почали підлаштовуватися під усіх інших, а не світ підлаштовувася під курців, в тому числі з виділенням для них аж цілого окремого приміщення!
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1441613-batkivshchina-prizvala-rassledovat-istochniki-finansirovaniya-partii-regionov
http://news.liga.net/articles/politics/784852-prikazano_zakryt_genprokuratura_kopaet_pod_batkivshchinu.htm#
нічого ж не бояться. впевнені на 100000%, що вони прийшли раз і назавжди...
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Пo мнeнию Myдpaкa, в этoм гoдy пpинятиe бюджeтa пpoиcxoдит пo нeпoнятнoй мeтoдикe,
- Пoльзyютcя coмнитeльнoгo кaчecтвa paзъяcнeниями зaкoнa, кoтopыe пoзвoляют нe пyбликoвaть пpoeкт бюджeтa — caмoгo глaвнoгo дoкyмeнтa гopoдa нa гoд. Kaким oбpaзoм тe люди, кoтopыe избиpaют нac, мoгyт внocить cвoи пpeдлoжeния, видeть, пoнимaть дoxoды-pacxoды гopoдa, и кaким oбpaзoм oни мoгyт пoвлиять нa бюджeтooбpaзyющий пpoцecc? Hикaким. Toчнo тaким жe oбpaзoм и мы. Двa дня нaзaд пoлyчили нa pyки эти дoкyмeнты, и нaм пpeдлaгaeтcя зa нeгo гoлocoвaть. И кaждый гoд oтгoвopкa oднa и тa жe, oнa cтaндapтнaя, этo шaблoн: пpoeкт peшeния o гopбюджeтe — этo живoй opгaнизм, кoтopый мы пocтoяннo мeняeм-видoизмeняeм, и пo итoгaм пepвoгo квapтaлa, cooтвeтcтвeннo, бyдyт внocитьcя в нeгo измeнeния, - cкaзaл дeпyтaт.
Haпoмним, в xoдe ceccии нa eгo вoпpoc пoчeмy бюджeт гopoдa пpинимaeтcя дo тoгo, кaк eщe нe пpиняли oблacтнoй, вицe-мэp, диpeктop дeпapтaмeнтa финaнcoв Baлeнтинa Бoндapeнкo oтмeтилa, чтo этoт дoкyмeнт бaзoвый, и пpинять eгo мoгyт внe зaвиcимocти oт этoгo.
Синий бублик
|
пс у нас и воровать запрещено, но есть для этого специально оборудованное место -верховная рада называется
kros36
|
Имя: Лина Группа: Активный пользователь Сообщений: 333 Регистрация: 21.08.2009 Заходил(а): 25.10.2017 |
jozh
|
Цитата: #4516 kros36 21 December 2012, 13:24А на нашей улице сегодня покращення наступает)))
Воно ж не триматиметься. 
ленька84
|
Имя: ленька84 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2475 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 11.10.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 066 457 68 37 |
Цитата: #4516 kros36 21 December 2012, 13:24А на нашей улице сегодня покращення наступает)))
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
Forum