• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230504 3011

liya

Заходил(а): 16.09.2015
Район: Центральный
liya
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #4516 Китиха 16 December 2012, 15:17
Як на мене, хоч би зовсім тютюну не існувало б. Але є люди, які люблять посидіти з цигаркою за рюмкою кави - чого б їм не дозволити в окремих залах?
А офіціанти мають те нюхати? І тютюном все одно смердить на весь заклад, ніяка зала не допомагає. 
Як на мене - супер закон, якби його ще виконували, ціни б йому не було. 
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   20 December 2012
а комнаты для курения почему бы не оставить? 
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 Синий бублик 20 December 2012, 09:36
а комнаты для курения почему бы не оставить? 
Бо люди після тих кімнат заходять у нормальні кімнати і розносять. Двері туди-сюди, і все, провоняли пів-коридору...
Є багато людей, дуже чутливих до диму (я одна з таких). Я терплю, коли в автобус заходять люди, тільки но зробивши швиденько останню затяжку перед тим, як зайти. Я терплю, коли бігають курити на балкон чи надвір. А кімнати для куріння, якщо в колективі досить курців, з часом перетворюються на зручну (тільки для курців, звісно) кімнату відпочинку та філіал залу засідань. Дякую, я вже через таке проходила, коли працювала в компанії, де на два десятки колег одна я була, як біла ворона, некуряща. З якого дива курці повинні мати привілеї??? Не здатні позбутися цієї нікому не потрібної звички - то самі як хочете, так і справляйтеся зі своїми проблемами. Чому  решта повинні через них мати незручності?
Так що даний закон я підтримую всіма лапами, - от лише б дійсно виконувався, як справедливо вище вказали.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 09:45
Бо люди після тих кімнат заходять у нормальні кімнати і розносять. Двері туди-сюди, і все, провоняли пів-коридору...
Є багато людей, дуже чутливих до диму (я одна з таких). Я терплю, коли в автобус заходять люди, тільки но зробивши швиденько останню затяжку перед тим, як зайти. Я терплю, коли бігають курити на балкон чи надвір. А кімнати для куріння, якщо в колективі досить курців, з часом перетворюються на зручну (тільки для курців, звісно) кімнату відпочинку та філіал залу засідань. Дякую, я вже через таке проходила, коли працювала в компанії, де на два десятки колег одна я була, як біла ворона, некуряща. З якого дива курці повинні мати привілеї??? Не здатні позбутися цієї нікому не потрібної звички - то самі як хочете, так і справляйтеся зі своїми проблемами. Чому  решта повинні через них мати незручності?
Так що даний закон я підтримую всіма лапами, - от лише б дійсно виконувався, як справедливо вище вказали.
ну вот пример. в сити центре была комната для курения. про запах и дым оттуда говорить нечего, так как я в этом месте здания бываю регулярно, а о существовании комнаты узнала месяц назад. То есть никаких неудобств никому она не причиняла. Но по новому закону ее закрыли и теперь под сити центром стоит два десятка человек и дымят на прохожих. Вопрос-а что лучше то в данной ситуации?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 Синий бублик 20 December 2012, 12:23
ну вот пример. в сити центре была комната для курения. про запах и дым оттуда говорить нечего, так как я в этом месте здания бываю регулярно, а о существовании комнаты узнала месяц назад. То есть никаких неудобств никому она не причиняла. Но по новому закону ее закрыли и теперь под сити центром стоит два десятка человек и дымят на прохожих. Вопрос-а что лучше то в данной ситуации?
Прямо перед входом? Це теж порушення - керівництво сіті-центру мало б звернути на це увагу. Хай курять десь на задвірках, де ніхто не ходить.

Про незручності кімнати - не факт, що вона не заважала комусь іншому.
Я все-таки за те, щоб курці нарешті відчули себе незручно - а не всі інші. Щоб курці почали шукати місце, де б покурити, а не некурящі місце без диму. Щоб курці стали "людьми другого сорту" (в переносному сенсі), а не нормальні люди. Щоб куріння перестало бути модним, а курці перестали вести себе нахабно, як це часто відбувається. Щоб нарешті курці почали підлаштовуватися під усіх інших, а не світ підлаштовувася під курців, в тому числі з виділенням для них аж цілого окремого приміщення!
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Sunny-mammy

Sunny-mammy

Заходил(а): 11.09.2019
Район: Ленинский - ЮТЗ
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   20 December 2012
Цитата: #4516 Синий бублик 20 December 2012, 12:23
Да, комната была и из неё не воняло наружу, потому что там дверь тааак тяжко открывалась) Но и вытяжки там никакой. Туда оставалось только зайти и дышать в тягу)
Я тоже не рада этому закону...эх, здоровее, Лер, будем
t.me/zhgoogl

Svetik

Заходил(а): 09.11.2020
Svetik
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 12:31
Прямо перед входом? Це теж порушення - керівництво сіті-центру мало б звернути на це увагу. Хай курять десь на задвірках, де ніхто не ходить.

Про незручності кімнати - не факт, що вона не заважала комусь іншому.
Я все-таки за те, щоб курці нарешті відчули себе незручно - а не всі інші. Щоб курці почали шукати місце, де б покурити, а не некурящі місце без диму. Щоб курці стали "людьми другого сорту" (в переносному сенсі), а не нормальні люди. Щоб куріння перестало бути модним, а курці перестали вести себе нахабно, як це часто відбувається. Щоб нарешті курці почали підлаштовуватися під усіх інших, а не світ підлаштовувася під курців, в тому числі з виділенням для них аж цілого окремого приміщення!
+1000!Абсолютно со всем соглашаюсь!
Люди делятся на две категории: одни наслаждаются жизнью, а вторые смотрят на них. И завидуют!
Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   20 December 2012
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 09:45
Ну уж сильно резко вы высказываете свое мнение. Тоже я могу написать про общ.туалеты, от которых воняет таааак. Я например не хожу в общественные туалеты, так с какого перепугу я должна нюхать запахи исходящие оттуда, проходя мимо? Это примерно то же самое. Закон в принципе хороший, но как всегда все сделано через Ж.  Я курю, но делаю это исключительно в своем доме или в заведениях в специально оборудованном для этого месте. Я никому не мешаю, но почему сейчас в мороз я должна выйти на улицу ( или где там у нас курить можно?) и мерзнуть? для всех должны быть созданы одинаково комфортные условия. Для некурящих возможность не дышать дымом, для курящих, курить в комфортных условиях. На улице запретила бы курить вообще, везде, даже в подворотнях. Но прям так уж делить как вы курящих и не курящих... Сортировать их... Неправильно все это.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   20 December 2012

А я завжди відчувала сильний запах диму у Мультиплексі... Може воно курцям не так смердить?

А у ліфтах тепер теж не можна палити? От вбийте, але не розумію, невже не можна почекати 2 хв. і підкурити вже на вулиці, а не у під"їзді? Я, наприклад, аж задихаюся у цій коробочці після таких нетерплячих сусідів. 

І останнє. Вважаю, що закон - це чергова крайність. Не вміють наші знаходити золоту середину.

ленька84

ленька84

Заходил(а): 11.10.2020
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 066 457 68 37
ленька84
VIP пользователь
   20 December 2012

Надо же, покращення к нам дошло, а меня денег на питание уходит все больше и больше. 
http://news.pn/ru/incidents/72300
Вот когда ведешь машину,а муж на переднем пассажирском---вот именно в этот момент понимаешь, что значит выражение "помеха справа"!!!!
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 mackry85 20 December 2012, 13:12

А я завжди відчувала сильний запах диму у Мультиплексі... Може воно курцям не так смердить?

А у ліфтах тепер теж не можна палити? От вбийте, але не розумію, невже не можна почекати 2 хв. і підкурити вже на вулиці, а не у під"їзді? Я, наприклад, аж задихаюся у цій коробочці після таких нетерплячих сусідів. 

І останнє. Вважаю, що закон - це чергова крайність. Не вміють наші знаходити золоту середину.

ну курцям не курцям, я беременно-кормящая годами не курила, и не воняло мне в сити нигде. даже в том углу,где кафешки и курящие в том числе
Маш,была там вытяжка, слабая просто.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 Kori 20 December 2012, 12:57
Ну уж сильно резко вы высказываете свое мнение. Тоже я могу написать про общ.туалеты, от которых воняет таааак. Я например не хожу в общественные туалеты, так с какого перепугу я должна нюхать запахи исходящие оттуда, проходя мимо? Это примерно то же самое. Закон в принципе хороший, но как всегда все сделано через Ж.  Я курю, но делаю это исключительно в своем доме или в заведениях в специально оборудованном для этого месте. Я никому не мешаю, но почему сейчас в мороз я должна выйти на улицу ( или где там у нас курить можно?) и мерзнуть? для всех должны быть созданы одинаково комфортные условия. Для некурящих возможность не дышать дымом, для курящих, курить в комфортных условиях. На улице запретила бы курить вообще, везде, даже в подворотнях. Но прям так уж делить как вы курящих и не курящих... Сортировать их... Неправильно все это.
Саме тому (я виділила) Ви маєте таку позицію. Ви просто не бачите проблеми - бо знаходитесь по іншу сторону "барикади". Ви впевнені, що Ви нікому не заважаєте, - але не факт, що з цим погодяться всі оточуючі. Ви вимагаєте для себе однаково комфортних умов - але з якої радості суспільство має потакати пагубній звичці та створювати спеціальні умови? Може, давайте ще й наркоманам спеціальні приміщення зробимо - у а чим вони гірші за курців?
Аналогія з туалетом аж геть невірна - бо ця необхідність є природною, і причому для всіх абсолютно.

До речі, може, виділити окрему тему? Бо відчуваю, тут обговорення затягується, буде все "покращення" повністю на курінні зав'язано...
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #4516 jozh 20 December 2012, 12:31
А давайте всі будемо проти міцного алкоголю та взагалі вживання чогось міцніше пива! А можна й пиво заборонити, он Горбачов який молодець зі своєю версією "сухого закону" був! Що, ніколи не помічали, як мерзенно смердять люди після навіть склянки вина (я вже не кажу про горілку)? А скільки злочинів коять напідпитку - це ж страшно! А поганий приклад для дітей? Чому ці огидні пияки не підлаштовуються, чому йдеш додому і страшно, щоб не підійшло щось таке?  Чому в ресторанах цю капость продають та у клубах різні там коктейлі? Це ж взагалі жах. Чому б не заборонити? Виставив віскі у супермаркеті на полиці - одразу штраф, і такий, щоб потім тиждень гикавка мучила... Продав вино - можна і посадити, це ж отруїння мирного населення!

А тому, що йде сліпе і тупе наслідування "Європи". В Європі обмежено паління - то ми в себе взагалі зробимо так щоб курці стали людьми другого сорту. В Європі, щоб ці **** знали, є зали для паління в ресторанах, є місця для паління, і обмеження в основному там, де може бути загроза здоров'ю дітей - тобто, біля дитячих майданчиків, шкіл, тощо. Немає заборони на алкоголь - то не зробимо (а те, що є "культура пиття" - то нам на***ть).
Ви, може, не зовсім у темі - щоб витіснити одну моду, треба ввести іншу. А чавити законом всіх, хто не подобається - то просто чергова дурість та удавання "праці" законотворців.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   20 December 2012

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1441613-batkivshchina-prizvala-rassledovat-istochniki-finansirovaniya-partii-regionov

http://news.liga.net/articles/politics/784852-prikazano_zakryt_genprokuratura_kopaet_pod_batkivshchinu.htm#

нічого ж не бояться. впевнені на 100000%, що вони прийшли раз і назавжди...

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   20 December 2012
Kaк извecтнo, в xoдe ceccии гopcoвeтa 20 дeкaбpя дeпyтaты пpoгoлocoвaли зa пpoeкт гopбюджeтa-2013. Пpи этoм двoe дeпyтaтoв были пpoтив.

Пo мнeнию Myдpaкa, в этoм гoдy пpинятиe бюджeтa пpoиcxoдит пo нeпoнятнoй мeтoдикe,

- Пoльзyютcя coмнитeльнoгo кaчecтвa paзъяcнeниями зaкoнa, кoтopыe пoзвoляют нe пyбликoвaть пpoeкт бюджeтa — caмoгo глaвнoгo дoкyмeнтa гopoдa нa гoд. Kaким oбpaзoм тe люди, кoтopыe избиpaют нac, мoгyт внocить cвoи пpeдлoжeния, видeть, пoнимaть дoxoды-pacxoды гopoдa, и кaким oбpaзoм oни мoгyт пoвлиять нa бюджeтooбpaзyющий пpoцecc? Hикaким. Toчнo тaким жe oбpaзoм и мы. Двa дня нaзaд пoлyчили нa pyки эти дoкyмeнты, и нaм пpeдлaгaeтcя зa нeгo гoлocoвaть. И кaждый гoд oтгoвopкa oднa и тa жe, oнa cтaндapтнaя, этo шaблoн: пpoeкт peшeния o гopбюджeтe — этo живoй opгaнизм, кoтopый мы пocтoяннo мeняeм-видoизмeняeм, и пo итoгaм пepвoгo квapтaлa, cooтвeтcтвeннo, бyдyт внocитьcя в нeгo измeнeния, - cкaзaл дeпyтaт.

Haпoмним, в xoдe ceccии нa eгo вoпpoc пoчeмy бюджeт гopoдa пpинимaeтcя дo тoгo, кaк eщe нe пpиняли oблacтнoй, вицe-мэp, диpeктop дeпapтaмeнтa финaнcoв Baлeнтинa Бoндapeнкo oтмeтилa, чтo этoт дoкyмeнт бaзoвый, и пpинять eгo мoгyт внe зaвиcимocти oт этoгo.
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   20 December 2012
на другом форуме мне сегодня понравилось))
Почему должны быть места для курения, если курение приносит вред здоровью? Логически получается, что страна должна построить места для приношения себе самому вреда?
Ответ:
так ли иначе люди курят. имеют право. значит должны быть оборудованы для них места! 
пс у нас и воровать запрещено, но есть для этого специально оборудованное место -верховная рада называется

kros36

Заходил(а): 25.10.2017
Район: Заводской - Лески
kros36
Активный пользователь
   21 December 2012
А на нашей улице сегодня покращення наступает)))

Ведите себя прилично, как будто вы - культурный человек.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #4516 kros36 21 December 2012, 13:24

Чого це вони зимою надумали. Воно ж не триматиметься.
ленька84

ленька84

Заходил(а): 11.10.2020
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 066 457 68 37
ленька84
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #4516 kros36 21 December 2012, 13:24

Пофоткайте и напишите Чайке на сайте с вопросом, нафига? А еще можно на телефон на диктофон записать разговор с укладчиками с вопросом, а зачем на снег асфальт класть? И в Ютуб

Вот когда ведешь машину,а муж на переднем пассажирском---вот именно в этот момент понимаешь, что значит выражение "помеха справа"!!!!
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   21 December 2012
Так це ж очевидно - щоб була причина списати швидкий вихід з ладу дороги на погодні умови і заплющити очі на якість матеріалів і дотримання вимог технології. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Просматривают эту тему:

Forum