• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Конкурс від Бріліантіна Україна. До участі запрошуються дівчатка від 5 до 16 років.

Brili   
Новичок   
03 декабря 2015 1257 1

Конкурс від Бріліантіна Україна.

 

До участі запрошуються дівчатка від  5 до 16 років.

 

Прийом робіт до участі у конкурсі триватиме з 15 грудня до 31 січня 2015 року включно.

Усі надані на конкурс роботи будуть представлені для огляду на офіційному сайті Briliantina Ukraine та у соцмережах.

До участі у конкурсі приймаються мистецькі твори двох жанрів (малюнки та створені каблучки з-за допомогою електронних додатків), що відображають нові тенденції дизайну каблучок, які будуть завантажені на сайт за посиланням Ссылка.

Роботи, що надані на конкурс мають супроводжуватися інформацією про автора у скороченій формі та контактні дані (місто, вік, телефон власний чи батьків, електронна скринька, якщо є). Роботи без супроводжувальної інформації будуть видалені адміністрацією без попередження.

З 1 по 14 лютого 2016 року, 20 найкращих малюнків будуть переведені у 3Д проекцію та виставлені для голосування на офіційному сайті Briliantina Ukraine Ссылка, а також у соцмережах.

Переможців конкурсу визначатиме незалежне журі - всі відвідувачі сайту Briliantina Ukraine, що проголосують за малюнок в період з 14 лютого до 25 березня 2016 року включно. Підрахування голосів проведуть працівники ТОВ „АТ Укртойз” до 31 березня  2016 року.

Переможці конкурсу отримають цінні призи та подарунки:

Найголовніший приз  отримає той дизайн, за який буде найбільша кількість голосів,  у серії Exelent чи Uno. Він буде наданий до компанії Briliantina для подальшого виробництва іменної каблучки. Переможець конкурсу також отримає грошову премію у розмірі 10 000 грн.

Інші фіналісти отримають на пам’ять про конкурс свій малюнок у 3Д проекції.

Переможці конкурсу будуть проголошені на сайті Briliantina Ukraine та в соцмережах 1 квітня 2016 року.

Запрошуємо дівчаток прийняти участь у конкурсі та бажаючих проголосувати за найкращий дизайн, а також слідкувати за чесним відкритим голосуванням на офіційному сайті Briliantina Ukraine www.briliantina.com/ua/  та у соцмережах:

Ссылка 

Ссылка

Ссылка

Ссылка

 

Якщо виникли запитання, звертайтесь за адресою: briliantina@atuatoys.kiev.ua

Просматривают эту тему:

Forum