jozh VIP пользователь
28 September 2012
Цитата: #8682 Мята 28 September 2012, 20:13
Шановні, яка порода ? Чи звичайні пересічні громадяни тримають виключно породистих тварин ? 20-30 років тому пород собак і котів в Союзі було дуже мало, і потомство від них не потрапляло аби куди, був жорсткий контроль, тому люди тримали звичайних безпородних тварин. Зараз все одно безпородних набагато більше, я постійно бачу на вулицях господарів з дворняжками або полукровками. У мене живе звичайна кицька, у моїх батьків теж безпородні собаки, знайомих, у яких породисті тварини, я можу перелічіти на одній руці.
Ее, я мала на увазі ситуацію, коли хазяйська сука народжує цуценят. Куди вони діваються ? В Маклер "віддам в гарні руки" в кращому випадку. Нерозданіі тварини з Колосу та Ц.ринку, куди їх дівають ? Маленькі, літом, вони мають шанс пристати до якоїсь існучої зграї та стати повноціннми членами. В голодні дні слабкіші підуть на корм сильнішим, тим самим збільшуючи досвід останніх.
З цими цуценятами така ж історія, як і з дорослими викинутими собаками. По-перше, їх процент в рамках загальної кількості собак невеликий, по-друге, як Ви правильно сказали, вони найімовірніше підуть на корм. Виживуть та поповнять зграю мізерна кількість, яка не впливає суттєво на кількість загальну. От Ви особисто, багато бачили саме цуценят, які бігають по вулиці просто так? Я за все своє життя від сили декілька разів. Просто так бігають дорослі собаки. Цуценята сидять у "гнізді" купкою під наглядом матері - вуличної собаки.
Та й пристроїти цуценят набагато легше, ніж кошенят, їх навіть безпородних розбирають просто собі у будинок для охорони тощо. От щодо безпритульних кошенят - є таке, багато разів бачила. Але ж ми говоримо про собак, які є небезпечними для людей, безпритульні коти хіба що заразу можуть розносити при їх великій кількості, але не є небезпечними самі по собі.
Я не оправдую ні в якому разі людей, які викидають домашніх тварин на вулицю, але давайте будемо реалістами.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.