• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Русский язык - региональный

Yasonka   
Активный пользователь   
21 August 2012 65280 848

Yazisha

Заходил(а): 01.07.2014
Район: Центральный
Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
И ваще причем тут форум МАМА.МК, к языку, обсуждайте своих детей, детские болячки, почему на форуме, где хочется почитать о детях, врачах, игрушках. и т.д., разрешается обсуждать политику.
От того что вы тут кричите против Закона, ничего не поменяется. Пишите на прямую в РАДУ и иже с ней

Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   24 August 2012

Пів Іспанії - це більше 20 млн. людей.

А про примусові роботи - це геть інше і я дуже щиро бажаю Вам не дізнатись, що воно таке.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   24 August 2012
Цитата: #9310 Yazisha 24 August 2012, 10:05
И ваще причем тут форум МАМА.МК, к языку, обсуждайте своих детей, детские болячки, почему на форуме, где хочется почитать о детях, врачах, игрушках. и т.д., разрешается обсуждать политику.
От того что вы тут кричите против Закона, ничего не поменяется. Пишите на прямую в РАДУ и иже с ней

Kinder, K
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   24 August 2012
Цитата: #9310 Yazisha 24 August 2012, 10:05

Знаєте, я хочу вільно розмовляти, писати і думати на теми, які мені цікаві, без Вашого дозволу.
Я так і не зрозуміла до чого апельсини до закону. Але сказати по темі Вам немає чого, ідіть в теми своих детей, детские болячки, почему на форуме, где хочется почитать о детях, врачах, игрушках. Ви ще власнику сайта повказуйте що, йому робити.
А я, не порушучи правил форуму, де хочу, там і кричу. Це не Ваше діло - мені вказувати.
а до чого форум, я Вам скажу - в мене зараз проблеми з оточенням з нормальною укр. мовою для дитини, є підозра, що з цим законом і те слабеньке, що є, зникне. Це має відношення до дітей? Можна мені розмовляти, велика сестра?

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
Цитата: #9310 Китиха 24 August 2012, 10:18

Знаєте, я хочу вільно розмовляти, писати і думати на теми, які мені цікаві, без Вашого дозволу.
Я так і не зрозуміла до чого апельсини до закону. Але сказати по темі Вам немає чого, ідіть в теми своих детей, детские болячки, почему на форуме, где хочется почитать о детях, врачах, игрушках. Ви ще власнику сайта повказуйте що, йому робити.
А я, не порушучи правил форуму, де хочу, там і кричу. Це не Ваше діло - мені вказувати.
а до чого форум, я Вам скажу - в мене зараз проблеми з оточенням з нормальною укр. мовою для дитини, є підозра, що з цим законом і те слабеньке, що є, зникне. Це має відношення до дітей? Можна мені розмовляти, велика сестра?

очень мне надо вам что вказуватЫ! не царское это дело

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   24 August 2012

Не думаю, що на Західній були проти таких витрат. А от нас, чомусь, не спитали, чи ми згодні витрачатись на російську- регіональну

А ви? Є чудова країна- Росія

Мій однокласник працює в Монако інженером. Доречі, дуже непогано заробляє)

Я сплачую податків приблизно 5 тис. грн на місяць. Можна я тут погаласую?

Ага, а Януковича за такі закони, на третій би відправити... тільки вже не за згвалтування, а по політичним мотивам((

Ніхто не може зробити з людини нерозумну... окрім самої людини))

А хто вас змушує обговорювати цю тему? Йдіть в теми про дітей, лікарів, іграшки...

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
Цитата: #9310 jozh 24 August 2012, 10:09

Kinder, K
[quote name='jozh' post='550716' date='24.8.2012, 10:09']Kinder, K

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 August 2012

Дії адміністрації та модераторів не обговорюються. Якщо розділ політики створено на форумі, то її можна обговорювати.
Ви погоджувались із правилам форуму, коли реєструвались.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
Цитата: #9310 Orchid 24 August 2012, 10:23

Не думаю, що на Західній були проти таких витрат. А от нас, чомусь, не спитали, чи ми згодні витрачатись на російську- регіональну

А ви? Є чудова країна- Росія

Мій однокласник працює в Монако інженером. Доречі, дуже непогано заробляє)

Я сплачую податків приблизно 5 тис. грн на місяць. Можна я тут погаласую?

Ага, а Януковича за такі закони, на третій би відправити... тільки вже не за згвалтування, а по політичним мотивам((

Ніхто не може зробити з людини нерозумну... окрім самої людини))

А хто вас змушує обговорювати цю тему? Йдіть в теми про дітей, лікарів, іграшки...

Рада за вашего одноклассника.
Можна, галасуйте
Шо вы гаварите ?! Таки вам лучше знать!

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
Так смішно, знайшла форуми 2009 року, так люди які зараз говорять українською мовою, раніше писали чому то російською. Питання чому? Чому зараз ви пишете на укр.? Тому що вирішили закон ухвалити?

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
ой мама дорогая, помилку зробила у слові чому то, давайте починайте гнобити ..... правильно ж писати "чомусь"

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 August 2012

А в чому проблема?
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   24 August 2012

а нифига конечный покупатель деньги платит продавцу, и это в теории продавец-лишь посредник между конечным покупателем и государственной казной. а на деле - чаще всего продавец составит Декларацию таким образом, чтобы себя не обидеть, и в казну как можно меньше перечислить, поэтому держава плюнула и перестала выискивать, ХТО такой умный, и стала со всех брать свой процент от оборота, незаконно, зато в казне деньги.

читаю последние странички, не пойму о чем речь.... о том что патриоты, те, это платят налоги в казну государства, а те, кто выехал и пополняет иностранные бюджеты - пельки закрыли?.... чей-то много написано,....
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 August 2012

Ну чекайте, але ж це вже не вина людини, яка привезла гроші в Україну і витратила їх тут?

Ой, там ще є про те, що ті, хто працює за кордоном, то невдахи і так, по дрібницях ще кілька сторінок, про апельсини, так би мовити.

stellar

Заходил(а): 05.09.2016
stellar
VIP пользователь
   24 August 2012
Цитата: #9310 Yazisha 24 August 2012, 10:32
ой мама дорогая, помилку зробила у слові чому то, давайте починайте гнобити ..... правильно ж писати "чомусь"

Знаєте, ви російською мовою, за яку так вболіваєте, робите набагато більше грубих помилок.
Може, варто не мітінгувати тут, а вивчити правила мови, якою хочете спілкуватись? Бо у Вас виходить скоріше карикатура на відстоювання російської мови

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
Цитата: #9310 stellar 24 August 2012, 10:48

Знаєте, ви російською мовою, за яку так вболіваєте, робите набагато більше грубих помилок.
Може, варто не мітінгувати тут, а вивчити правила мови, якою хочете спілкуватись? Бо у Вас виходить скоріше карикатура на відстоювання російської мови

Обов'язково скористаюся ваші радою!

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   24 August 2012
Цитата: #9310 Конфетти 24 August 2012, 10:41

а нифига конечный покупатель деньги платит продавцу, и это в теории продавец-лишь посредник между конечным покупателем и государственной казной. а на деле - чаще всего продавец составит Декларацию таким образом, чтобы себя не обидеть, и в казну как можно меньше перечислить, поэтому держава плюнула и перестала выискивать, ХТО такой умный, и стала со всех брать свой процент от оборота, незаконно, зато в казне деньги.

читаю последние странички, не пойму о чем речь.... о том что патриоты, те, это платят налоги в казну государства, а те, кто выехал и пополняет иностранные бюджеты - пельки закрыли?.... чей-то много написано,....

Офф, але швиденько спитаю - чому незаконно? Єдинщики 3 та 4 групи платять свої 5% з обороту законно і їх це влаштовує. 1 та 2 і при нульовому обороті платять сто з чимось єдиного та 400 в ПФ.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   24 August 2012
Цитата: #9310 stellar 24 August 2012, 10:48

Зате бачите як я добре знаю ваш українську мову! пишу майже без помилок
Хотя что с меня взять! У меня фамилия Шахназарян, я армянка.... есть предположения, что скажут мне в след....поэтому поводу

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 August 2012

Ви перекладаєте автоматичним перекладачем.
Це видно із неправильного роду та слова "рада". Совет він перекладає як рада, а в даному випадку все-таки треба використовувати слово "порада".
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   24 August 2012

речь шла не о едином налоге, а об НДС и налоге на прибыль

Просматривают эту тему: