Пощастило навіть попасти в одну й ту саму палату. Серед побутових умов недоліків було два - відсутність гарячої води в палаті за 1200 грн, хоча казали, що вона буде, і дебеле ліжко
Стосовно іншого...
на курсах в середу проводять заняття виключно по ГВ і проводить його зав. дитячим відділенням пологового. Все розжовує, відповідає на питання. Лекція дуже докладна і питань стосовно трьох днів у пологовому, початку ГВ, його підтримки виникнути майже не повинно.
Я теж оба рази до того як прийшло молоко лежала з твердою груддю. І коли міряла температуру - казали прикрити грудь, бо буде не вірний результат, через те що грудь гаряча.
Стосовно все сама... так все сама)) Хоча тут хтось писав про те що сумки не допомогли донести... Мені допомогли) Поки чоловік поїхав за хатнім одягом, сестричка з приймального покою донесла всі мої три баули до палати. Була дуже ввічлива і приємна, розуміла, що боляче).
Те саме можу сказати і про всіх, з ким мала змогу зустрітися під час перебування. Ніхто не грубив, але і не сюсюкались. Є питання - задавала і отримувала повну, нормальну відповідь. Навіть, як Бублік писала, питала: "Розуміємо, що дитина друга, але ви точно знаєте? А скільки годували? А грудь нормально бере?"
Лише одна зміна мене трохи напрягала... Не знаю імен, але чергували вони з 8го на 9те червня... Дикий регіт серед ночі, мати - якось дивно було чути. Та й якось все на "і так сойдет" робилось.
Народжувала обидва рази без домовленості. Перший раз на зміні Єжової, другий раз у Української і акушерка Таня - дуже приємна дівчина. Їм велике дякую, за увагу, за нормальне відношення.
Просто треба розуміти, це не курорт, дитину ви народжуєте самі і для себе, і маєте відповідально підготуватись до материнства. Бо за неї відповідаєте у першу чергу ви самі, як мама, а потім лікарі. І висловлювання людей,які не мають медичної освіти або висновків спеціальних експертиз