- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Elza1988
Семья:
Награды:
Elza1988
|
Имя: Ельза Группа: VIP пользователь Сообщений: 1317 Регистрация: 12.12.2011 Заходил(а): 26.06.2018 |
Elza1988
VIP пользователь
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 12:50Ок, хай не дієта, але принаймні можна відмовитися від споживання очевидно шкідливої їжі: хліб, жирне м'ясо, майонези, цукерки, обходити стороною макдональдси. Все це замінити на не менш корисні та поживні продукти. хліб - цільні хлібці, свинина - курка, майонез - оливкова або соняшникова олія, цукерки - горіхи, насіння і сухофрукти.
+1. Когда переходишь на такое питание, то "вредной" пищи уже и не хочется.
Необов*язково боротись із темрявою. Достатньо бути світлом.
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 12:50Ок, хай не дієта, але принаймні можна відмовитися від споживання очевидно шкідливої їжі: хліб, жирне м'ясо, майонези, цукерки, обходити стороною макдональдси. Все це замінити на не менш корисні та поживні продукти. хліб - цільні хлібці, свинина - курка, майонез - оливкова або соняшникова олія, цукерки - горіхи, насіння і сухофрукти.
Не смішіть мене, будь-ласка. Такі промови я частіше за все чую від людей, які їдять сало з хлібом о 12 ночі і ніколи не набирають ані граму. В мене подруга така була, любила вона порозмірковувати про те, як комусь треба худнути, за 5-ю чашкою чаю із цукром та печивом о 10 вечора. І більше 50 кг ніколи не важила. Але її заслуги в тому нема, бо такий в неї обмін речовин.
А комусь зайві 10 грамів кефіру у вагу йдуть.
Я не проти, можна себе жорстко тримати в руках і контролювати кожну калорію, не вилазити із спортзалів і так далі. Можна, але давайте повчати, як худнути, будуть ті, хто так живе. Чомусь таких дуже і дуже і мало. Все більше беруться повчати ті, в кого нема такої проблеми.
А комусь зайві 10 грамів кефіру у вагу йдуть.
Я не проти, можна себе жорстко тримати в руках і контролювати кожну калорію, не вилазити із спортзалів і так далі. Можна, але давайте повчати, як худнути, будуть ті, хто так живе. Чомусь таких дуже і дуже і мало. Все більше беруться повчати ті, в кого нема такої проблеми.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 12:54Вы путаете "попасть" и "подать заявку". В посте выше именно это было сказано: "попасть на передачу" легче, чем "пойти в спортзал"
взагалі-то йшло обговорення того, що простіше - поїхати від родини на кілька місяців чи піти в спортзал і худнути на місці.
в якому місці оговорювались саме шанси на потрапляння в передачу?
в якому місці оговорювались саме шанси на потрапляння в передачу?
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 12:56Вопросов больше нет.
А які у Вас були питання?
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Elza1988 10 May 2013, 12:53если я столько сброшу то стану анорексичной)) Эти килограммы для меня не лишние.
В передачу приходять люди, яким треба скинути дуже і дуже багато.
Яким боком тут скидання 5 кг?
Яким боком тут скидання 5 кг?
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |
Нява Малика
VIP пользователь
Поверьте, это далеко не всем поможет. Стабилизировать вес - да, можно. Можно даже сбрасывать, но очень понемногу. Здоровое питание может помочь чувствовать себя лучше. Только еще к этому нужно и движение, и кардионагрузки скорее всего.
Для человека с очень лишним весом такие нагрузки должны быть под наблюдением врача. Если только это не пешие прогулки в ускоренном темпе. Те не помешают и не повредят, но очень много и быстро вес не сбросится.
Единственно, что меня бы настораживало - что это все-таки всего лишь шоу. И похудение очень экстремальное.
Для человека с очень лишним весом такие нагрузки должны быть под наблюдением врача. Если только это не пешие прогулки в ускоренном темпе. Те не помешают и не повредят, но очень много и быстро вес не сбросится.
Единственно, что меня бы настораживало - что это все-таки всего лишь шоу. И похудение очень экстремальное.
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Нява Малика 10 May 2013, 13:02Поверьте, это далеко не всем поможет. Стабилизировать вес - да, можно. Можно даже сбрасывать, но очень понемногу. Здоровое питание может помочь чувствовать себя лучше.
Мені завжди було цікаво, чому всі впевнені, що люди із зайвою вагою з ранку до ночі їдять хліб, цукерки та майонез.
onp2008
|
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
10 May 2013 Цитата: #7873 alisa 10 May 2013, 12:45На скільки Ви худли? На 30-40 кг?
Велику вагу самостійно скинути дуже і дуже важко. Так, якщо впевнено поставити мету, якщо мати мотивацію, якщо дуже цього хотіти - то є про що говорити. А якщо бажання, як такого, просто нема?
І взагалі, а якщо в людини нема сили волі? І до того ж, нема багато грошей на спортзали та дієтологів? В будь-якому випадку, худнути в місці, де всі цілеспрямовано цим займаються набагато простіше, ніж там, де постійно оточують спокуси.
якщо не має мотивації, великого бажання та сили волі - то і не має різніці де марнувати час: на шоу, в спортзалі, чи вдома перед телевізором - результату все одно не буде;
щодо не має грошей на спортзал (так, абонимент дійсно коштує не мало) - після кожного ефіру "зважених і щасливих" було пост шоу, на якому ці самі тренери показували вправи саме для занять вдома і в гості на програму запрошували тих, хто так вдома скидали зайву вагу, у деяких результами були 30-35 кг за 3-4 місяці
щодо не має грошей на спортзал (так, абонимент дійсно коштує не мало) - після кожного ефіру "зважених і щасливих" було пост шоу, на якому ці самі тренери показували вправи саме для занять вдома і в гості на програму запрошували тих, хто так вдома скидали зайву вагу, у деяких результами були 30-35 кг за 3-4 місяці
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 12:50цукерки - горіхи, насіння і сухофрукти.
Може горіхи й насіння і корисна їжа, але ж з нею не схуднешь. Насіння й горіхи дуже калорійні. Наприклад, в одному стакані насіння денна норма калорій. Тож з цього випливає, що в день можна з'їсти тільки стаканчик насіння і більше нічого))
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |
Нява Малика
VIP пользователь
10 May 2013 Цитата: #7873 alisa 10 May 2013, 13:04Мені завжди було цікаво, чому всі впевнені, що люди із зайвою вагою з ранку до ночі їдять хліб, цукерки та майонез.
Когда я была тонкая и звонкая, я могла есть что угодно: булочки, сладости, майонез. Наберу пару кг и также легко их уберу. И попалась мне как-то на глаза молодая родившая сотрудница с валиками на бочках. И подумала я, ну что ж она себя так распустила. Вот я бы...
Что там насчет кармы? Думаю карма не при чем, но после 32 лет и двоих детей тяжко валики убирать.
Что там насчет кармы? Думаю карма не при чем, но после 32 лет и двоих детей тяжко валики убирать.
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
Inna.Inna
|
Имя: Inna Группа: Активный пользователь Сообщений: 603 Регистрация: 11.09.2012 Заходил(а): 31.05.2024 |
Inna.Inna
Активный пользователь
10 May 2013 Цитата: #7873 alisa 10 May 2013, 12:56Давайте повчати, як худнути, будуть ті, хто так живе. Чомусь таких дуже і дуже і мало. Все більше беруться повчати ті, в кого нема такої проблеми.
У меня 20 лишних кг (с 60 набрала до 80) и я не перестаю бороться с ними уже год - это достаточный аргумент? Все, что написала про еду - мое ежедневное питание: хлеб ем ОЧЕНЬ редко (в месяц может 1-2 кусочка, и то черный и не каждый месяц мне такое перепадает), никаких пирогов, конфет, шоколада, майонеза, свинины, жареного. Еда вся вареная или тушеная. Вместо жареной картошки - каши. Вместо калорийных сладостей - орехи, сухофрукты, иногда - желе, 2-3 раза в неделю - кусочек козинака. Два часа в зале три раза в неделю.
(Сбрасываю вес конечно понемногу, во-первых, потому что от сладкого и разного вкусненького совсем отказаться не могу, а во-вторых, и не стремлюсь к этому. Лучше медленно да верно, привыкнув к ограничениям и сделав их своим образом жизни.). На даный момент мой вес - 71 кг. Я настолько привыкла к занятиям в спортзале, что вот честно, пропускаю - и прямо ломка начинается
(Сбрасываю вес конечно понемногу, во-первых, потому что от сладкого и разного вкусненького совсем отказаться не могу, а во-вторых, и не стремлюсь к этому. Лучше медленно да верно, привыкнув к ограничениям и сделав их своим образом жизни.). На даный момент мой вес - 71 кг. Я настолько привыкла к занятиям в спортзале, что вот честно, пропускаю - и прямо ломка начинается
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 onp2008 10 May 2013, 13:06якщо не має мотивації, великого бажання та сили волі - то і не має різніці де марнувати час: на шоу, в спортзалі, чи вдома перед телевізором - результату все одно не буде;
Звідки така впевненість?
А як щодо стадного інстинкту.
Не повірите, але в мене в офісі продуктивність праці на порядок вища. А щодо роботи в мене ніколи не було проблем із мотивацією.
Так само і тут. Коли твоя основна задача (робота) - худнути і все навкруги налаштоване на це, то зробити це набагато простіше, ніж вдома.
Я ніде не написала, що схуднути вдома неможливо, я кажу лише про те, що на передачі це робити об"ективно легше.
Не повірите, але в мене в офісі продуктивність праці на порядок вища. А щодо роботи в мене ніколи не було проблем із мотивацією.
Так само і тут. Коли твоя основна задача (робота) - худнути і все навкруги налаштоване на це, то зробити це набагато простіше, ніж вдома.
Я ніде не написала, що схуднути вдома неможливо, я кажу лише про те, що на передачі це робити об"ективно легше.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 13:11У меня 20 лишних кг (с 60 набрала до 80) и я не перестаю бороться с ними уже год - это достаточный аргумент? Все, что написала про еду - мое ежедневное питание: хлеб ем ОЧЕНЬ редко (в месяц может 1-2 кусочка, и то черный и не каждый месяц мне такое перепадает), никаких пирогов, конфет, шоколада, майонеза, свинины, жареного. Еда вся вареная или тушеная. Вместо жареной картошки - каши. Вместо калорийных сладостей - орехи, сухофрукты, иногда - желе, 2-3 раза в неделю - кусочек козинака. Два часа в зале три раза в неделю.
(Сбрасываю вес конечно понемногу, во-первых, потому что от сладкого и разного вкусненького совсем отказаться не могу, а во-вторых, и не стремлюсь к этому. Лучше медленно да верно, привыкнув к ограничениям и сделав их своим образом жизни.). На даный момент мой вес - 71 кг.
За рік 9 кг?
Як бачите, високою ефективністю Ви похвалитись не можете, то може ранувато Ви роздаєте такі безапеляційні поради зі схуднення?
Як бачите, високою ефективністю Ви похвалитись не можете, то може ранувато Ви роздаєте такі безапеляційні поради зі схуднення?
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Нява Малика 10 May 2013, 13:09Когда я была тонкая и звонкая, я могла есть что угодно: булочки, сладости, майонез. Наберу пару кг и также легко их уберу. И попалась мне как-то на глаза молодая родившая сотрудница с валиками на бочках. И подумала я, ну что ж она себя так распустила. Вот я бы...
Аналогічно. В 20 років пара зайвих кг злітала за лічені дні. Але карма тут все-таки, мабуть, не при справах :))))
onp2008
|
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
10 May 2013 Цитата: #7873 alisa 10 May 2013, 13:12Звідки така впевненість?
згодна, що на шоу худнути простіше (все налаштовано на це, стадний інстинкт і т.д), але все одно без мотивації і сили волі навіть за таких умов вражаючих результатів не буде
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 onp2008 10 May 2013, 13:17згодна, що на шоу худнути простіше (все налаштовано на це, стадний інстинкт і т.д), але все одно без мотивації і сили волі навіть за таких умов вражаючих результатів не буде
ну, як казав Наполеон, головне зав"язати бій, а там ...
Inna.Inna
|
Имя: Inna Группа: Активный пользователь Сообщений: 603 Регистрация: 11.09.2012 Заходил(а): 31.05.2024 |
Inna.Inna
Активный пользователь
10 May 2013 Цитата: #7873 alisa 10 May 2013, 13:15За рік 9 кг?
А какая должна быть эффективность? 40 кг за 3 месяца? А многим ли такое под силу? 9 кг за год кажется как-то более реалистичным и достижимым результатом.
Мое мнение - лучше медленно, но верно. Лучше долго себя ограничивать в немногом (и в конце концов привыкнуть к этому), чем на короткое время - во всем.
Мое мнение - лучше медленно, но верно. Лучше долго себя ограничивать в немногом (и в конце концов привыкнуть к этому), чем на короткое время - во всем.
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
10 May 2013 Цитата: #7873 alisa 10 May 2013, 13:15За рік 9 кг?
Я б і не мучила себе дієтою, якщо від неї такі малі результати))) Я от придержувалась пісту + тренування в залі й дома - за 48 днів скинула 9 кг й 800 грамм. Ще треба 4 кг - вони найважчі. Зараз їм все, але тільки до 5-ї години вечора, після тільки кефір. Вага не вертається.
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
10 May 2013 Цитата: #7873 Inna.Inna 10 May 2013, 13:28А какая должна быть эффективность? 40 кг за 3 месяца? А многим ли такое под силу? 9 кг за год кажется как-то более реалистичным и достижимым результатом.
50 кг по Вашій програмі треба скидати 6 років.
Набридне навіть із великою силою волі та терпінням.
Я ще раз повторю - про смак яєчні краще говорити з тим, хто її куштував. Скидати 10 кг і скидати 50 кг - це дуже різні речі, горішками замість цукерок тут не зарадиш.
Набридне навіть із великою силою волі та терпінням.
Я ще раз повторю - про смак яєчні краще говорити з тим, хто її куштував. Скидати 10 кг і скидати 50 кг - це дуже різні речі, горішками замість цукерок тут не зарадиш.
Просматривают эту тему:
Forum