• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108859 1728
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Капець! Дежавю якесь ... Спочатку про бидло, тепер про IQ. Люди, ви що, мазохісти?!! Навіщо ви вихоплюєте з контексту і приміряєте до себе подібні визначення?

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 21:07
Каждый останется при своем мнении... фактам в нашей стране я тоже не верю...
Ира, ну хоч ти мені скажи - може на станції працювати більше 20 тис людей? Тим паче зараз, коли дирекція відмовилась від всіх служб, від яких тільки могла. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   29 October 2012
Так и хочется сказать - ах так вот вы какой электорат "Бактiвщини" и "Свободи" )))) 
Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   29 October 2012
Цитата: #9313 africa 29 October 2012, 20:51
Вот же ж парадокс: те, кто не поддерживает оппозицию, здесь должны и анкетные данные предоставить, и тест на IQ пройти, и полностью отчитаться о своём выборе и его причинах, и шаркнуть три раза ножкой и перед всеми извиниться, "если что не так", и справку от психиатра, жаль вот нельзя анализ мочи приложить. А за это послушать от политически грамотных, образованных и, несомненно, самых дальнозорких сограждан мудрые советы, сравнения, и слова, которые здесь часто и совершенно безнаказанно используются, как-то "бидло", "підлизнути зад", и всё в этом духе. Это, наверное, от их большой политической толерантности, или от высокого уровня IQ  происходит...
+1000000
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 29 October 2012, 21:12
Так и хочется сказать - ах так вот вы какой электорат "Бактiвщини" и "Свободи" )))) 
Та я думаю, що вже всі давно висновки зробили :)))

Хоча моя думка практично ні про кого після цієї теми не змінилась. Я могла і до неї сказати, хто за кого проголосує за одним прикрим виключенням та одним приємним. 
YASYAR

YASYAR

Заходил(а): 15.03.2018
Телефон: +380639486439
YASYAR
Silver
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:03
40 тисяч - із дітьми, пенсіонерами, студентами, які вчаться в інших містах, працівниками дитячих садочків, шкіл, комунальників, домогосподарками, працівниками магазинів і так далі. 
Ніяк на станції не може працювати 20 тис. людей. Це просто нереально. 

ну вам виднее, значит в официальных  данных 2011г. ошибка
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:14
Та я думаю, що вже всі давно висновки зробили :)))

Хоча моя думка практично ні про кого після цієї теми не змінилась. Я могла і до неї сказати, хто за кого проголосує за одним прикрим виключенням та одним приємним. 
... ой, як цікаво 
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 29 October 2012, 21:07
Да ладно, где ваши слов с моими совпадают?) Я считаю, что каждый родившийся в этой стране равен со мной, моей семьей, вами и вашей семьей, и у меня не повернется язык сказать  больному, сидевшему, без ВО - ты недостоин брать бюллетень в руки! Ты безграмотный!! Судьи решили ты дурак!
 Пффф.. я не записывала вас во враги, но ваши сообщения вызывают у меня столько недоумения и в моей голове не укладывается ну как можно писать такие вещи?Вы прежде чем отправляете сообщение - вы их перечитываете??
Ви плутаєте рівність як людей та здатність визначати майбутнє на рівні всієї країни. Якщо слідувати Вашій логіці, то діти теж повинні мати право голосу, тим паче, що їм потім жити в тому майбутньому. То чому, на Ваш погляд, у них це право забрали?
Правильно, бо діти нездатні з об'єктивних причин прийняти правильне рішення.
Та що суттєво змінює дата, в яку людині виповнюється 18 років?
Чому у 17 років і 11 місяців людина ще не може визначати долю країни, а в 18 років вже може?
І якщо задуматися над цим - то виникає логічне запитання, а чому лише вік впливає на цей фільтр виборців?
В самій ідеї фільтрувати виборців, повторюсь, немає нічого дивного. Проблема в тому, що немає (і впевнена, що ніколи не буде), об'єктивного критерію, за яким можна якось виділити "правильних" чи "неправильних" виборців. Хіба що кілька категорій, які я назвала (але й тут категорично доводити свою правоту не стала б).
Мені дивно, що Ви так зреагували. Єдине пояснення - що Ви вже наперед мої слова трактуєте негативно. Бо не в перший раз наші думки щодо багатьох речей розходяться.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Вот те кто поддержал ПР, скажите, вы считаете нормальным:
1. Межгорье? Вертолетные площадки? Шикарные машины? Финансирование Феофании, при отсутствии финансирования роддомов, больниц, поликлиник?
2. То что президент и премьер-министр не знают государственного языка?
3. Из последнего - то что студентов сгоняли с универов танцы танцевать для "батька", а потом эти дети 1,5 часа стояли по щиколотку в ледяной воде под дождем на стадионе?
4. То что перекрыли весь город и остановили движение во всем Николаеве из-за великой особы?
5. То что разметку по пр. Октябрьскому нанесли только перед приездом Азарова, а не для нас простых жителей города?
6. То что их зарплаты и пенсии, выплаты по потере кормильца и т.д. не соизмеримы с нашими?

Если да... ну что ж... у вас обоснованный, осознанный выбор...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 29 October 2012, 21:14
ну вам виднее, значит в официальных  данных 2011г. ошибка
Що тут скажеш, я тих даних не бачила, а на слово я не можу в ним повірити, бо здоровий глузд мені підказує, що ніяк не вийде 23 тис на станцію і 17 на всіх інших. Просто нереально. Грубо кажучи, кожен другий повинен працювати в місті на станції - такого і близько нема ще з 90-х років. 

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Первая половина темы была обильно удобрена желчью по отношению к своим политическим противникам и инкрустирована блестками национальной гидности и личной непогрешимости. Очень радует, что риторика оппонентов приобрела несколько иной вектор направленности. Да, девочки, нужно уважать чужое мнение и уметь признавать  поражение.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 29 October 2012, 21:09
Капець! Дежавю якесь ... Спочатку про бидло, тепер про IQ. Люди, ви що, мазохісти?!! Навіщо ви вихоплюєте з контексту і приміряєте до себе подібні визначення?

Ой... мені щось на думку спадає прислів'я про злодія, на якому шапка горить... але, боюся, тепер мене точно закопають.  
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

liya

Заходил(а): 16.09.2015
liya
VIP пользователь
   29 October 2012
Свого часу я допитувалась у прихильників Януковича - чому він? Аргументи вбивають своєю логікою і є взірцем глибокого мислення. 
- Тому що "від суми та тюрми..."
- Тому що він симпатичний
- Тому що він не фінансується Америкою (а це страшне!)
- Тому що він наш і зробить нам краще (це казали мешканці Маріуполя)
- Тому що якщо не він, то Юля. 
В цій темі хоча би кажуть щось на кшалт "жити стало краще"....
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:19
Первая половина темы была обильно удобрена желчью по отношению к своим политическим противникам и инкрустирована блестками национальной гидности и личной непогрешимости. Очень радует, что риторика оппонентов приобрела несколько иной вектор направленности. Да, девочки, нужно уважать чужое мнение и уметь признавать  поражение.
О каком поражении вы говорите? Поражение признавать можно в честной борьбе, когда игра идет по правилам... тут о поражении речи быть не может... Оно здесь приблизительно такое же как в 2004году...

Может нам еще повиниться в своем выборе? ну что ж мы так, не проголосовали за однозначно проходной и выигрышный вариант...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Яка поразка?
На минулих виборах націоналісти взагалі не пройшли. Тепер же проходять - це перемога :) 
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 29 October 2012, 21:23
О каком поражении вы говорите? Поражение признавать можно в честной борьбе, когда игра идет по правилам... тут о поражении речи быть не может... Оно здесь приблизительно такое же как в 2004году...

Может нам еще повиниться в своем выборе? ну что ж мы так, не проголосовали за однозначно проходной и выигрышный вариант...

а почему не вспомнить последние президентские выборы, когда ЮВ рулила и опиралась на госструктуры.... только вот почему-то не победила... а то что давили на госслужащих - так это точно... 

но мы все время вспонинаем имеенно выборы, где "рулят" белоголубые... чет однобоко...

да, и почему именно стороники ПР должны отчитываться? а все остальные как? где же демократия  то???

Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 21:29
Яка поразка?
На минулих виборах націоналісти взагалі не пройшли. Тепер же проходять - це перемога :) 
Прохождение радикальных националистов в Раду это победа????? Нууу тут уже и слов нет. Комуняк, жидив, москалив на гиляку.... Это по вашему образец демократии и это то чему можно радоваться???????
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:19
Чим вище злетиш, тим болючіше падіння ... Приземлитеся трохи. Так зарозуміло, у вашому випадку, абсолютно невиправдано. Не клеїться із загальною намальованою картинкою.

з.і. А примиритися із поразкою доведеться нам усім ... Навіть, якщо ви вважаєте, що перемогли. Час покаже .. (((
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
І я хотіла запитати, яка поразка? "Свобода" перемогла на закордонних дільницях і впевнено увійшла до Ради, ПР-асти в дулю скручуються, псуючи бюлетені, вимикаючи світло під час підрахунку голосів, блокуючи дільниці та не допускаючи спостерігачів - про яку перемогу йдеться? Ссылка
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 МусяНью 29 October 2012, 21:34
Прохождение радикальных националистов в Раду это победа????? Нууу тут уже и слов нет. Комуняк, жидив, москалив на гиляку.... Это по вашему образец демократии и это то чему можно радоваться???????
Які гучні слова. 
А де в їх програмі ці пропозиції? 
Чи це знову підібрали "емкіе" слова. Якби тут була кнопка жалоба, то я б вже пару раз за Ваші влучні "емкіе" слова на неї вже натиснула. І абсолютно заслужено. 
Просматривают эту тему:

Forum