moonsun VIP пользователь
19 September 2012
Пані, а хто сказав, що лікар має знімати взуття? Можливо, пацієнт має придбати бахіли, якщо не хоче потім мити підлогу? До лікаря в кабінет всі заходять взуті, потім там знаходяться, роздягають дитину, і нічого страшного не трапляється. Тобто, сам факт вуличного взуття на ногах не заважає лікарю надати професійну допомогу. А якщо хочеться захистити домівку від вуличного бруду, то переймайтесь цим самі, купуючи бахіли.
Щодо плеєра я теж розумію лікаря. Дуже часто звук лунає і назовні, тобто всі навкруги мають теж слухати те, що ви включили. Мене особисто дратує це шипіння з приглушеним відлунням. І коли в мене під дверима під час роботи хтось сидів з плеєром, мені це було чутно і заважало працювати. Як можна викликати лікаря і не забезпечити йому гарантовану можливість увійти в під'їзд, я просто не розумію, нечемність - це взагалі не те слово, це ну ні в які норми не потрапляє. Те, що перед оглядом лікаря тіло має бути чистим, без помітних запахів (у тому числі парфумів), одяг чистий до хрусту і охайний - це взагалі з якихось азів. Я часто з подивом дивилась на замурзаних дітей з брудними руками, яким батьки дають щось погризти прямо під кабінетом. Ну як можна привчати дитину до такого свинства? Я розумію, що крихітці нічого не поясниш, і годуєш груддю, коли вимагає, але вже трошки доросліша дитина може почекати і потрапити до лікаря у пристойному вигляді.
Якщо в людини покликання бути лікарем, то в нашій державі вона змушена працювати в цій системі, погоджуючись на ці гроші і на ці умови. І це неподобство. Коли пацієнт поводиться як свиня, він прєднується до цього неподобства і збільшує його.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.