- (3) Поддержать автора
-
Поделиться
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
28 February 2013 Цитата: #10357 jozh 28 February 2013, 19:49Це було зі старшою Вашою дитиною, я правильно зрозуміла?
Два десятки років тому ситуація була дещо інша. І з вакцинами, і з дотриманням умов зберігання, і з епідеміологічним станом у країні.
О ні
З другою
З першою я була ще більш безпечнішою. Тоді ж взагалі ніякої інфи не було, не те що інтернету
До речі, знов таки, з їх слів - на мої заперечення з наслідками, відповіли, що наслідки є і можуть бути, але вірогідність наслідків на порядок нижча вірогідності захворювань, від яких щеплення
З другою
З першою я була ще більш безпечнішою. Тоді ж взагалі ніякої інфи не було, не те що інтернету
До речі, знов таки, з їх слів - на мої заперечення з наслідками, відповіли, що наслідки є і можуть бути, але вірогідність наслідків на порядок нижча вірогідності захворювань, від яких щеплення
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
28 February 2013 Цитата: #10357 Китиха 28 February 2013, 20:20але вірогідність наслідків на порядок нижча вірогідності захворювань, від яких щеплення
Про свою довіру до офіційної статистики я вже писала вище. Ще додам, що статистика захворюваності збирається загалом, тобто в цю статистику потрапляють люди різного способу життя. Я б дуже хотіла побачити чесну статистику по ймовірності захворіти тією чи іншою хворобою за умови здорового способу життя (включаючи повноцінне харчування, нормальне житло, ніяких наркотиків і т.д.) та порівняти її з ймовірністю отримати ускладення від щеплення за тих же умов. А також порівняти ймовірність захворіти (та рівень складності хвороби) щепленому і нещепленому за умов здорового способу життя.
Якби така статистика була, тоді можна було б приймати рішення, базуючись на цій статистичній інформації. А так - це щось приблизно як середня температура по палаті, зовсім ні про що не говорить.
Якби така статистика була, тоді можна було б приймати рішення, базуючись на цій статистичній інформації. А так - це щось приблизно як середня температура по палаті, зовсім ні про що не говорить.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
violett
|
Имя: ххх Группа: Активный пользователь Сообщений: 361 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 12.11.2014 |
violett
Активный пользователь
06 March 2013
а вот подскажите умные тетеньки, девушки - если вообще никаких прививок не было до 2 лет, а прививаться приходится, то с чего лучше начать? и чем продолжить?
Я не прошу, чтобы меня любили, но всегда требую уважения.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 05:59а вот подскажите умные тетеньки, девушки - если вообще никаких прививок не было до 2 лет, а прививаться приходится, то с чего лучше начать? и чем продолжить?
манту, бцж, гепатит...
Краще б до імунолога звернутись
Краще б до імунолога звернутись
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 05:59а вот подскажите умные тетеньки, девушки - если вообще никаких прививок не было до 2 лет, а прививаться приходится, то с чего лучше начать? и чем продолжить?
Залежить від того, як Ви стратегічно плануєте надалі: робити за календарем усі, чи вибірково, чи лише задля якоїсь конкретної мети, наприклад, щоб взяли в садочок тощо. Так абстрактно не можна сказати, не знаючи Вашої конкретної ситуації.
Загалом це визначає лікар, тобто складає індивідуальний графік щеплень. У законі про щеплення вказано і правила, яких треба дотримуватися у випадку щеплення не за календарем (наприклад, мінімальні інтервали між щепленнями тощо).
Загалом це визначає лікар, тобто складає індивідуальний графік щеплень. У законі про щеплення вказано і правила, яких треба дотримуватися у випадку щеплення не за календарем (наприклад, мінімальні інтервали між щепленнями тощо).
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
violett
|
Имя: ххх Группа: Активный пользователь Сообщений: 361 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 12.11.2014 |
violett
Активный пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 jozh 06 March 2013, 10:02Залежить від того, як Ви стратегічно плануєте надалі: робити за календарем усі, чи вибірково, чи лише задля якоїсь конкретної мети, наприклад, щоб взяли в садочок тощо. Так абстрактно не можна сказати, не знаючи Вашої конкретної ситуації.
цель одна - чтоб в садик пустили... и очень желательно при этом чтоб свести вред от прививок к минимуму...
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 11:44цель одна - чтоб в садик пустили... и очень желательно при этом чтоб свести вред от прививок к минимуму...
Про яку конкретно шкоду йде мова?
Обов"язкові щеплення: дифтерія, кашлюк, кір, поліомієліт, правець, туберкульоз.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
violett
|
violett
Активный пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 alisa 06 March 2013, 11:48Про яку конкретно шкоду йде мова?
имеется ввиду вероятность побочных эффектов
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 11:52
имеется ввиду вероятность побочных эффектов
Ну це не одне і те саме.
Знизити ризики побічних реакцій дозволяє якісна вакцина, хороший стан здоров"я дитини на момент вакцинації, дотримання всіх правил та вимог проведення щеплень.
з.і. Ваші коментарі на мою адресу я пропущу повз увагу.
з.і. Зараз часто пропонують рос. АКДС замість Інфанрікса та Пентаксіма. Я б не робила вакциною АКДС своїй дитині щеплення, купила б іншу або дочекалась би, поки вона з"явиться в поліклініці.
Знизити ризики побічних реакцій дозволяє якісна вакцина, хороший стан здоров"я дитини на момент вакцинації, дотримання всіх правил та вимог проведення щеплень.
з.і. Ваші коментарі на мою адресу я пропущу повз увагу.
з.і. Зараз часто пропонують рос. АКДС замість Інфанрікса та Пентаксіма. Я б не робила вакциною АКДС своїй дитині щеплення, купила б іншу або дочекалась би, поки вона з"явиться в поліклініці.
mamatanya
Награды:
mamatanya
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 11:52имеется ввиду вероятность побочных эффектов
по-моему, никак. пока не сделаешь - не узнаешь, как конкретный организм отреагирует на конкретную прививку....
ну отсутствие болезней на момент прививки я не считаю. хотя Комаровский уверяет, что и это по большому счету перестраховка для родительского спокойствия
ну отсутствие болезней на момент прививки я не считаю. хотя Комаровский уверяет, что и это по большому счету перестраховка для родительского спокойствия
violett
|
violett
Активный пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 alisa 06 March 2013, 11:56з.і. Ваші коментарі на мою адресу я пропущу повз увагу.
весьма благодарна
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
06 March 2013 Цитата: #10357 mamatanya 06 March 2013, 11:56по-моему, никак. пока не сделаешь - не узнаешь, как конкретный организм отреагирует на конкретную прививку....
Ну в цілому так і є.
Ніколи не знаєш, як відреагує дитина на банальний панадол, що вже казати про все інше.
Ніколи не знаєш, як відреагує дитина на банальний панадол, що вже казати про все інше.
violett
|
violett
Активный пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 mamatanya 06 March 2013, 11:56по-моему, никак. пока не сделаешь - не узнаешь, как конкретный организм отреагирует на конкретную прививку....
всегда есть возможность постараться снизить риск - насколько я знаю те же АКДС можно сделать разными препаратами
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 12:05всегда есть возможность постараться снизить риск - насколько я знаю те же АКДС можно сделать разными препаратами
Я вище написала - я б робила (власне я так і зробила) дитині щеплення Пентаксімом або Інфанріксом.
АКСД (чи то харківська чи то російська), індійські вакцини і так далі я б колоти своїй дитині не дала.
АКСД (чи то харківська чи то російська), індійські вакцини і так далі я б колоти своїй дитині не дала.
mamatanya
Награды:
mamatanya
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 12:05всегда есть возможность постараться снизить риск - насколько я знаю те же АКДС можно сделать разными препаратами
ну это уже в тему про вакцины. почитать, сравнить..... хотя опять же, знать бы заранее, как именно твой ребенок отреагирует. я вот однажды решила чуть-чуть покашливающую дочь подлечить безопасным и натуральным "доктором момом" (мазью, согревающей на основе эфирных масел), а ночью мы скорую вызывали, потому что оказалась алергическая реакция и ребенок аж задыхался. а до этого никогда никаких аллергий и близко не было. вот так поди знай.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 11:44цель одна - чтоб в садик пустили... и очень желательно при этом чтоб свести вред от прививок к минимуму...
Ви маєте на увазі, що самі б не робили жодного щеплення, але змушені через те, що інакше не приймуть в садочок?
Тоді для початку виясніть у адміністрації садочку щодо їх політики у цьому питанні. Не виключено, що вас приймуть у той конкретний садочок і без щеплень, або з якоюсь їх частиною, якимось мінімумом. Теоретично, можна і через суд примусити прийняти у садочок, але на практиці це стільки нервів та інших мінусів, що воно то не варте, на мій погляд.
А решту вже дивіться по ситуації.
Тоді для початку виясніть у адміністрації садочку щодо їх політики у цьому питанні. Не виключено, що вас приймуть у той конкретний садочок і без щеплень, або з якоюсь їх частиною, якимось мінімумом. Теоретично, можна і через суд примусити прийняти у садочок, але на практиці це стільки нервів та інших мінусів, що воно то не варте, на мій погляд.
А решту вже дивіться по ситуації.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
violett
|
violett
Активный пользователь
06 March 2013 Цитата: #10357 alisa 06 March 2013, 11:48Обов"язкові щеплення: дифтерія, кашлюк, кір, поліомієліт, правець, туберкульоз.
а гепатит В необязателен? и этот нововведенный - ХИП вроде?
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
06 March 2013
violett, календар щеплень (з переліком обов'язкових щеплень) тут: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1159-11
1. Цей Календар включає обов'язкові профілактичні щеплення з метою запобігання захворюванням на дифтерію, кашлюк, кір, поліомієліт, правець, туберкульоз.
1. Цей Календар включає обов'язкові профілактичні щеплення з метою запобігання захворюванням на дифтерію, кашлюк, кір, поліомієліт, правець, туберкульоз.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
06 March 2013 Цитата: #10357 violett 06 March 2013, 12:24а гепатит В необязателен? и этот нововведенный - ХИП вроде?
Ці необов"язкові.
ХІБ вам, здається, вже і не будуть пропонувати, після року він робиться раз. В інструкції до вакцини вказано все, що стосується особливостей вакцинації поза графіком.
БЦЖ роблять тільки при негативному результаті проби Манту.
Вам краще обговорити графік із лікарем, він буде бачити повну картину. Але якщо утровано, то вам потрібно в найближчі роки зробити 4 щеплення (3 з інтервалом в 1 міс і ще одне щеплення через рік після останнього з цих трьох) проти дифтерії, кашлюка, правця, поліоміліту (частина в уколах, частина орально) та 1 щеплення КПК.
ХІБ вам, здається, вже і не будуть пропонувати, після року він робиться раз. В інструкції до вакцини вказано все, що стосується особливостей вакцинації поза графіком.
БЦЖ роблять тільки при негативному результаті проби Манту.
Вам краще обговорити графік із лікарем, він буде бачити повну картину. Але якщо утровано, то вам потрібно в найближчі роки зробити 4 щеплення (3 з інтервалом в 1 міс і ще одне щеплення через рік після останнього з цих трьох) проти дифтерії, кашлюка, правця, поліоміліту (частина в уколах, частина орально) та 1 щеплення КПК.
violett
|
violett
Активный пользователь
06 March 2013
о пробе Манту - только что прочитала, что есть альтернативы - проба Суслова по крови, взятой из пальца... а в Николаеве ее можно сделать или у нас только Манту делают?
Просматривают эту тему:
Forum