• (8) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Мої роздуми на тему Євромайдана

Лілічка   
VIP пользователь   
26 January 2014 147804 3292
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Район: Центральный
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 21:45)
обладміністрація не з бюджету міста фінансується, а з обласного. його проголосовано минулого тижня. я бачила, читала, вже є стаття з аналізом бюджету. міський прийматимуть наступного тижня, проект вже з тиждень є у відкритих джерелах. всі, кому цікаво ,і хто дійсно інформацію опрацьовує, а не агітки, вже ознайомилися і склали враження. а казати і сьогодні, і вчора, і завтра можна кожному згідно з філософією - щось значуще, або просто щось, аби бовкнути.

вот я и прошу ссылку. просто после этого заявления интересно стало. А о том кто как финансируется, в курсе. Спасибо!

просто мы ждали, пока они бюджет поделят, чтоб нам зп дали, т.к. нашими (фондовскими) деньгами сначала все выплачивают, а потом, если повезет ( в это раз не повезло!) нам зп((((( поэтому мне и странно денег у них нет - а тут ремонт планируется........ странно
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
Нафаня

Нафаня

Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 21:51)
Ну не за рахунок же виключно медицини та освіти додавати до статті утримання президента ще 30%, і вас порізали. Буває.Спасибо товарищу сталину за наше счастливое детство (с)
Малина, скоріш за все, подорожчала.

нас порезали не только из-за, а еще и через((((
вот поэтому странно звучат слова товарища из батькивщыны!
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   31 January 2014
Ссылка
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Велюр

Заходил(а): 15.06.2018
Велюр
VIP пользователь
   31 January 2014

Обращение журналистов к властям (видео)

Ссылка

упрекните в розовых нюнях, но мне понравилось. Особенно то, что Эйнауди выбрали, сразу того мальчишку-пианиста с Майдана вспомнила.

Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))

Нафаня

Нафаня

Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 22:03)

Спасибо!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   31 January 2014
Ссылка - це обласний. прийнято було без змін.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Нафаня

Нафаня

Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 22:08)
Ссылка - це обласний. прийнято було без змін.

Спасибо! Как раз областной и интересно посмотреть....

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 21:48)
так мы фонд, а тут.... не верю, что им разрешили деньги за это заложить.... нам даже по ключевым статьям все порезали!!! почему спрашиваю.... самой интересно стало...
нам в самом начале года пришло письмо о сильной экономии!!! никаких капрементов! никаких машин! мобильников! и т.д. по списку! экономить газ, свет... т.д.
такого еще никогда не видела!...
поэтому и спросила про инфу, т.к. знаю - у них с деньгами хуже,чем у нас.... ( в плане их количества)

ну вот...а ты против Майдана)))))))
вот про и онкологию писали, про детей с ДЦП и т.д. и т.п( не хватит станицы перечислять) - говорили: нужно по-другому действовать! а как? А на себя любимых и на охрану свою(силовиков и судей) - это запросто!
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   31 January 2014
Чому місцева влада не довіряє заявам прокурора і комплектується "небайдужими громадянами" з характерною зовнішністю?

Прокурор области сообщил, что сегодня правоохранительные органы Николаевской области работают в усиленном режиме и на должном уровне обеспечивают правопорядок. Они в состоянии немедленно прекратить все действия, которые несут в себе опасность для общественного порядка и спокойствия граждан, угрозу их жизни и здоровью.
Ссылка

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   31 January 2014
бачила лише заголовок, сьогодні прочитала. який в нас суд типовий - усім по 2 місяця сізо, "щоб ніхто не пішов ображений".

Президентский стипендиат "Самый умный" Владислав Компаниец, арестован - смотрел на захват ОГА

25 января, 21:08
Ссылка
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 22:23)
Чому місцева влада не довіряє заявам прокурора і комплектується "небайдужими громадянами" з характерною зовнішністю?
Прокурор области сообщил, что сегодня правоохранительные органы Николаевской области работают в усиленном режиме и на должном уровне обеспечивают правопорядок. Они в состоянии немедленно прекратить все действия, которые несут в себе опасность для общественного порядка и спокойствия граждан, угрозу их жизни и здоровью.
Ссылка

хлопці з прокуратури п'ють каву біля мого дома. коли курили минулого тижня на вулиці зранку, то розмовляли про те, що "расстрелять их всех надо". костюми, статні хлопці, років 35... коли побачили, що мені цікава їх розмова, то замовкли і уважно на мене подивилися.
може саме планували, як припинити...
і хто в цій країні екстреміст, га?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   31 January 2014
Вже Тіна Канделакі переймалася. Наївна душа, пише, що треба піднімати журналістів і надавати розголосу ситуацію...
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Zemy
VIP пользователь
   31 January 2014
Чтобы народ Украины не сильно скучал за Азіровым, принято решение взять его диктором на Перший Національний канал

Шутка...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 23:01)
хлопці з прокуратури п'ють каву біля мого дома. коли курили минулого тижня на вулиці зранку, то розмовляли про те, що "расстрелять их всех надо". костюми, статні хлопці, років 35... коли побачили, що мені цікава їх розмова, то замовкли і уважно на мене подивилися.
може саме планували, як припинити...
і хто в цій країні екстреміст, га?

кАнешна, кормушка может опустеть, чай не на Жигулях ездят? Видали мы какие машины стоят под прокуратурой...

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 22:48)
бачила лише заголовок, сьогодні прочитала. який в нас суд типовий - усім по 2 місяця сізо, "щоб ніхто не пішов ображений".

Президентский стипендиат "Самый умный" Владислав Компаниец, арестован - смотрел на захват ОГА

25 января, 21:08
Ссылка

Это же вообще уму непостижимо: с инвалидностью закрыть парня! и за что???

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   31 January 2014
Девочки, для разрядки:) Путин о Майдане

Ссылка

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   31 January 2014
На тобі, Олю, Ссылка. Також 2 місяця з фальсифікацією часу затримки.

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   31 January 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 23:35)
На тобі, Олю, Ссылка. Також 2 місяця з фальсифікацією часу затримки.

Я бы расстреляла этих уродов без суда и следствия!

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   31 January 2014
Ну що тобі сказати, екстремістка ти. І стріляти треба нас з тобою, матерів дітей з ДЦП, яким в бюджеті скорочено фінансування.

І без того мізерні кошти на реабілітацію дітей з ДЦП порівняно з цим роком (12 млн. грн.) влада скорочує вдвічі (до 6 млн. грн..) по бюджету Мінздоров’я і в 73 рази по бюджету Мінсоцполітики – з 50 млн. грн. до 675 тисяч.

Мусимо мовчки слухати придуркуваті міркування про грим на обличчі Булатова та Гаврилюка і співчувати беркутятам, бо вонижтакожчиїсьдітиічоловіки, на яких постійно підступно нападають то 72-річні діди, то інваліди.

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   01 February 2014
Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 23:51)
Ну що тобі сказати, екстремістка ти. І стріляти треба нас з тобою, матерів дітей з ДЦП, яким в бюджеті скорочено фінансування.
І без того мізерні кошти на реабілітацію дітей з ДЦП порівняно з цим роком (12 млн. грн.) влада скорочує вдвічі (до 6 млн. грн..) по бюджету Мінздоров’я і в 73 рази по бюджету Мінсоцполітики – з 50 млн. грн. до 675 тисяч.

Мусимо мовчки слухати придуркуваті міркування про грим на обличчі Булатова та Гаврилюка і співчувати беркутятам, бо вонижтакожчиїсьдітиічоловіки, на яких постійно підступно нападають то 72-річні діди, то інваліди.
Да, читала я это.
В точку, Диночка!
А вещают про "покращення" и про "пидвищення" социальных стандартов. Королевская распиналась как всё будет прекрасно! что первоочередная задача обеспечить всем необходимым и повысить уровень жизни самых незащищённых слоёв населения.
Пугали, что при вступлении в ЕС - нужно было бы сокращать соц.выплаты, ок! в ЕС - не пошли, почему же всё сокращается??? то, что и так недостаточно финансируется?
Просматривают эту тему:

Forum