Цитата: Ссылка (31 Январь 2014 21:45)
обладміністрація не з бюджету міста
фінансується, а з обласного. його проголосовано минулого тижня. я бачила, читала, вже є стаття з аналізом бюджету. міський прийматимуть наступного тижня,
проект вже з тиждень є у відкритих джерелах. всі, кому цікаво ,і хто дійсно інформацію опрацьовує, а не агітки, вже ознайомилися і склали враження. а казати і
сьогодні, і вчора, і завтра можна кожному згідно з філософією - щось значуще, або просто щось, аби бовкнути.
вот я и прошу ссылку. просто
после этого заявления интересно стало. А о том кто как финансируется, в курсе. Спасибо!
просто мы ждали, пока они бюджет поделят, чтоб нам зп дали, т.к. нашими (фондовскими) деньгами сначала все выплачивают, а потом, если повезет ( в это раз не повезло!) нам зп((((( поэтому мне и странно денег у них нет - а тут ремонт планируется........ странно
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!