Миколаївській міський голова на один день поступився своїм місцем миколаївській молоді

Автор: Реклама 00:00, 20 Ноября 2019 723 0 0
Миколаївській міський голова на один день поступився своїм місцем миколаївській молоді

20 листопада у мерії відбулася акція «Дитяча сесія», що традиційно проводиться по всьому світу з нагоди підписання Конвенції ООН з прав дитини. Цьогоріч Конвенція ювілейна – виповнюється 30 років із дня підписання.

Про це повідомив інформаційного забезпечення департаменту міського голови на своїй сторінці у Фейсбук.

На один день миколаївській молоді поступилися своїми місцями міський голова Олександр Сєнкевич, секретар міськради Тетяна Казакова, директор департаменту міського голови Юлія Литвинова, перший заступник мера Володимир Криленко, заступники мера та керівники управлінь та департаментів міськради.

 

Школярі до нової «роботи» підготувалися ґрунтовно, адже запитання, як потім відзначив міський голова, були зовсім не дитячі. Молоді люди цікавилася, як реалізувати своє право бути почутим, порушили теми збереження водних ресурсів, транспортної стратегії Миколаєва, протидії булінгу та багато ін.

 

- Це були дуже повчальна розмова. Вважаю акцію «Дитяча сесія» надзвичайно корисною та думаю, що в подальшому ми цю практику продовжимо, - констатував Олександр Сєнкевич.

Після короткої екскурсії «коридорами влади» діти взяли участь у жеребкуванні, визначилися з посадами та відправились на робочі місця.

 

Департамент міського голови сьогодні очолили президент школи №36 Вікторія, а також 13-річна Ганна, яка бачить себе в майбутньому хірургом, водночас хотіла б служити в армії та не відкидає можливості займатися творчістю. Директор департаменту Юлія Литвинова запросила дівчат до участі в апаратній нараді та детально пояснила, які завдання виконують підрозділи департаменту.

Підбиваючи підсумки насиченого дня, начальник служби у справах дітей міськради Юлія Кравченко нагадала, що будь-які дії, які вчиняє держава та її виконавчі органи, повинні враховувати інтереси дітей.

 

 

 

Тэги: міська рада деть дітей Миколаїв захист навчання екскурсія дитяча сесія


Похожие Новости

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році пройде з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту. ...

Читать далее

Усі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин, відтепер зібрано на окремому інформаційному ресурсі. ⠀ ✅ http://mon-covid19.info ⠀ Інф...

Читать далее

Закінчення навчального року, робота шкіл у період карантину та проведення ЗНО і вступної кампанії у 2020 році 26 березня о 14:00 т.в.о. Міністра ...

Читать далее

0 комментариев

Пока нет сообщений