user

Миколаївський обласний краєзнавчий музей один з найстаріших музеїв України. Офіційною датою його відкриття вважається 15(28) грудня 1913...
подробнее...

ЗРОБИ! ЗБЕРИ! ЗБЕРЕЖИ

Начало:

04 июля 2016 в 00:00

Адрес: Украина, Николаевская обл., Николаев, ул. Набережная, 29

Тел: 37-70-32; 37-70-18

З 4 липня стартує

програма Миколаївського обласного краєзнавчого музею

«ЗРОБИ! ЗБЕРИ! ЗБЕРЕЖИ!», присвячена народній іграшці

Музей пропонує Вам зібрати колекцію власноруч виготовлених народних іграшок та оволодіти старовинними технологіями їх створення!

             Програма проекту «Зроби! Збери! Збережи!»

День І – «Народна іграшка запрошує».  Екскурсія персональною виставкою О. Костюк, знайомство з народною іграшкою. Виготовлення оберегової ляльки Бажанниці.

День ІІ – «Іграшки з рослин». Екскурсія залами природи, знайомство з флорою Миколаївщини. Виготовлення іграшки «Кубишка-Травниця» (дітлахи матимуть змогу не тільки виготовити ляльку, але й скласти  власний букет із степових трав для неї).

День ІІІ – «Іграшки з ниток». Екскурсія залою «Козацтво на Миколаївщині». Виготовлення іграшки «Сонячний Кінь».

День ІV – «Іграшки - обереги на достаток». Екскурсія залою «Заселення краю», знайомство з особливостями  хліборобської праці селян. Виготовлення  іграшки - оберегу «Богач».

День V – «Іграшки з тканини». Екскурсія залами музею, знайомство з поняттям «час» за допомогою музейних предметів. Виготовлення іграшки «День – і – ніч».

День VІ – «Іграшки для забави». Екскурсія залами природи, знайомство з фауною Миколаївщини. Виготовлення іграшки «Сорока».

День VІІ – «Оберегові ляльки». Екскурсія залою «Заселення краю», знайомство з особливостями жіночої праці. Виготовлення оберегової іграшки «Берегиня роду».


0 комментариев “ЗРОБИ! ЗБЕРИ! ЗБЕРЕЖИ”

Пока нет сообщений