• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Сімейний відпочинок на кожен день

jozh   
VIP пользователь   
19 августа 2012 1565 1
Не кожного дня чи навіть тижня можна кудись виїхати, щоб відпочити. Та й зайве воно, частіше хочеться відпочити сім'єю, з дітьми, прямо "в домашніх умовах", щоб і приємно було, і весело, і особливо багато такого організовувати не довелося, і фінансово не вимагало півмісячного сімейного бюджету. Рутина все-таки заїдає - кожного чи майже кожного дня робота/школа, їсти приготуй, випрати щось треба, поприбирати, купа побутових справ, он в нас ще й ремонт (який взагалі, як кажуть, процесс вічний), а то ще й щось трапляється таке неприємне, від дрібних поломок до серйозних хвороб... Так можна закрутитися у проблемних справах, що вже й жити не захочеться...

Хочеться зібрати до купи всілякі ідеї такого от простого сімейного відпочинку.

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:

Forum