• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230467 3011
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 10 July 2012, 13:50

я дуже поважаю Вашу таку позицію і щодо української нації и щодо інших. Але я не розумію, чому не потребно державі зробити законним те, що існує.

Корупція існує... давайте узаконимо?
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   10 July 2012

Точно, узаконимо хабарі, анулюємо правила дорожнього руху, легалізуємо проституцію, наркоторгівлю. А що? Це все існує.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 alisa 10 July 2012, 13:56

Тимчасово існує. Якщо проводити послідовну політику, то проблема російської мови зникне взагалі.

а Вашу не підтримую, бо щоб зникла проблема, повинні зникнути носії цієї проблеми, тобто або домовитися, або заборонити...
Домовлятися не готові...

і до чого російська мова, а інші?
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Erika

Erika

Заходил(а): 18.03.2019
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0957923551
Erika
VIP пользователь
   10 July 2012
Ссылка
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   10 July 2012

А чому мають зникати носії? Носії окремо, проблема окремо.
Не, звичайно, деякі носії роздувають цю проблему, але знову ж таки - вони теж окремо.

Кого в нас тут ще притискають? Яку мову вимагають ще зробити державною? То до чого тут російська?

Носії та етнічні руські можуть зберігати свою культуру, як це роблять усі інші в інших країнах світу. Як євреї відкривають свої садочки і школи, як українці в Канаді передають із покоління в покоління свою мову, як будь-які інші діаспори. Що тут дивного?

ribak

Заходил(а): 17.09.2020
Телефон: 0677472259, 0990985150
ribak
VIP пользователь
   10 July 2012

Неграмотно как-то сравнивать существование на Украине русскоязычного населения и существования коррупции.Прямо вывод напрашивается-употреблять русский во всех сферах жизни.-преступление.
Ну да, в некоторых учебных заведения Николаева общаться можно на любом, хоть на китайском.Но русский-уж извольте .Язык врага.
Все распри из-за принципиальной невависти у некоторых к русскому языку.Ассоциация с Россией, которую ненавидят.(никого конкретно с форума ввиду не имею, так, все в общем...).
А анекдотик как можно более в тему.Жизненная позиция "хлопцiв"

Действительно, кто же любит делать назло??
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 alisa 10 July 2012, 14:14

Не, звичайно, деякі носії роздувають цю проблему, але знову ж таки - вони теж окремо.

Кого в нас тут ще притискають? Яку мову вимагають ще зробити державною? То до чого тут російська?

Носії та етнічні руські можуть зберігати свою культуру, як це роблять усі інші в інших країнах світу. Як євреї відкривають свої садочки і школи, як українці в Канаді передають із покоління в покоління свою мову, як будь-які інші діаспори. Що тут дивного?

Ще один цікавий момент: чомусь євреї відкривають ті самі садочки та школи за власні кошти, а не за кошти державного бюджету. Аналогічно українські діаспори в Канаді теж навряд чи вимагають виділити їм фінансування з бюджету. А от російські школи утримуються саме з бюджету. Нікому не здається це трошечки неправильним?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
olyaaaa

olyaaaa

Заходил(а): 08.09.2021
Район: Заводской - Лески
olyaaaa
Активный пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 10 July 2012, 14:07

а Вашу не підтримую, бо щоб зникла проблема, повинні зникнути носії цієї проблеми, тобто або домовитися, або заборонити...
Домовлятися не готові...

і до чого російська мова, а інші?

Які інші???? Люди! Проблеми російськомовного населення не бачу взагалі!!!!!! Особисто я, все життя дома спілкувалась російською, в школі та університеті - українською. НІЯКОГО дискомфорту при цьому не відчувала! Ви можете спілкуватись так, як Вам зручно, АЛЕ державна мова має бути одна - УКРАЇНСЬКА (Ви ж живете в цій державі - зробіть ласку - вивчіть мову!). В іншому випадку (моя думка) - Україна втратить себе (як незалежна суверенна держава) і знову перетвориться в "Малоросію"!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 ribak 10 July 2012, 14:20

Неграмотно как-то сравнивать существование на Украине русскоязычного населения и существования коррупции.Прямо вывод напрашивается-употреблять русский во всех сферах жизни.-преступление.
Ну да, в некоторых учебных заведения Николаева общаться можно на любом, хоть на китайском.Но русский-уж извольте .Язык врага.
Все распри из-за принципиальной невависти у некоторых к русскому языку.Ассоциация с Россией, которую ненавидят.(никого конкретно с форума ввиду не имею, так, все в общем...).

Цікаво, із якого переляку раптом російська мова зайняла таку особливу позицію? Можливо, все-таки трошечки посприяли тому самі російськомовні, вимагаючи собі якихось особливих благ та пробуючи витіснити українську? Це вже не кажучи про політичні моменти...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
olyaaaa

olyaaaa

Заходил(а): 08.09.2021
olyaaaa
Активный пользователь
   10 July 2012

Ніхто не ненавидить російську мову, більш того, у нас в місті нею спілкуються мінімум відсотків 80! Справа не в тому.... Навіщо вона, як "друга державна"????? Обгрунтуйте свою позицію, будь ласка! (дуже цікаво).

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 alisa 10 July 2012, 14:14

наверное, Вы не поняли формулировки моего поста:
яимела ввиду, что существуют люди в стране, для которых украинский не родной язык (давайте отойдем от русского).
таких людей в одном регионе может насобираться до 10%, т.е. их много.

вы пишете "Тимчасово існує. " ну что это такое.... куда людей то?.. ))

я ни разу не сказала, что притисняют или прошу какой-либо другой язык сделать государственным..

Вы уверены, что в других странах нет закона, определяющих как именно и что можно в рамках одного государства таким диаспорам?

ну а на счет легализовать коррупцию, Дамы, это уже стеб...
а то так же отвечу ) не платите.. не давайте взяток...

Про легализацию коррупции, давайте, где нибудь в другой теме поговорим ))

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   10 July 2012
А чому ненавидять саме Росію? Чому Росію ненавидять сусіди? От в нас із Польщею така кривава спільна історія, а ненависті нема. А знаєте, як вчинили в Прибалтиці? Там росіян назвали окупантами і просто змусили їх покинути країну, або забути про активну демонстрацію своєї національної належності.
Щось тут не те, не знаходите? Чому ж це саме Росію так всі не люблять? Може не дарма? Може є причина?

Николь

Заходил(а): 28.07.2017
Николь
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 10 July 2012, 14:33

наверное, Вы не поняли формулировки моего поста:
яимела ввиду, что существуют люди в стране, для которых украинский не родной язык (давайте отойдем от русского).
таких людей в одном регионе может насобираться до 10%, т.е. их много.

вы пишете "Тимчасово існує. " ну что это такое.... куда людей то?.. ))

я ни разу не сказала, что притисняют или прошу какой-либо другой язык сделать государственным..

Вы уверены, что в других странах нет закона, определяющих как именно и что можно в рамках одного государства таким диаспорам?

ну а на счет легализовать коррупцию, Дамы, это уже стеб...
а то так же отвечу ) не платите.. не давайте взяток...

Про легализацию коррупции, давайте, где нибудь в другой теме поговорим ))

Намного проще выучить язык той страны в которой живете. И нет проблем! имхо

І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко

Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 jozh 10 July 2012, 14:21

Ще один цікавий момент: чомусь євреї відкривають ті самі садочки та школи за власні кошти, а не за кошти державного бюджету. Аналогічно українські діаспори в Канаді теж навряд чи вимагають виділити їм фінансування з бюджету. А от російські школи утримуються саме з бюджету. Нікому не здається це трошечки неправильним?

так по идее - евреи, смогут попросить денег из бюджета. и пусть им только откажут ))

я ж и говорю, в Канаде, наверняка, существует закон - упорядывающий вопросы финансирования и т.п...

Анюта_80

Анюта_80
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 olyaaaa 10 July 2012, 14:23

Які інші???? Люди! Проблеми російськомовного населення не бачу взагалі!!!!!! Особисто я, все життя дома спілкувалась російською, в школі та університеті - українською. НІЯКОГО дискомфорту при цьому не відчувала! Ви можете спілкуватись так, як Вам зручно, АЛЕ державна мова має бути одна - УКРАЇНСЬКА (Ви ж живете в цій державі - зробіть ласку - вивчіть мову!). В іншому випадку (моя думка) - Україна втратить себе (як незалежна суверенна держава) і знову перетвориться в "Малоросію"!

"інші мови"
я имела ввиду, например, татарский язык в Крыму

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   10 July 2012

Ну якісь певні закони, що регулюють діяльність громад та організацій звичайно є. Але вони є і у нас. Я ж кажу - євреї собі спокійно за власні кошти вчать дітей власній культурі і мові. І все в них виходить. Було б бажання.

я не плачу - це позиція принципова.
але ж я не можу заплющити очі і сказати, що цього не існує. То що, дійсно легалізувати, раз таке є?

А що таке тимчасово? Ще може бути рік, а може бути і 50 років. Що вам не зрозуміло?
Особливо р"яні стануть діаспорою, а хтось натуралізується, стане українцем.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   10 July 2012

Где вы прочли про ненависть к России и русскому языку? Тут об этом не упоминалось и не думалось даже. Не лейте масла в огонь!
Враг - не язык и его носители. Враги те, кто делают этот вопрос острым! Враги те, кто будут использовать права русскоязычных и україномовних в своих собственных целях, в целях наживы, узурпирования власти.

Руский не притесняли и притеснять не собирались.

ось це ми і намагаємося пояснити.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715

ribak

Заходил(а): 17.09.2020
Телефон: 0677472259, 0990985150
ribak
VIP пользователь
   10 July 2012

Я тоже не понимаю, почему русский язык занял такую позицию.Объясните.Здесь на форуме обсуждалосЬ, к сожалению не помню темы, что в неком учебном заведении запрещалось говорить на русском даже на переменах.Вот на английском можно, а на русском -нет.Вдумайтесьь-на переменах.Речь не идет об уроках, о преподавании, о документации.Речь идет просто об общении.Не перегиб?Все в норме?А где же толерантность к меньшинству?Если ребенок хочет учиться в этом заведении, так как там изучают более глубоко некоторые предметы, не претендуя на изучение русского в данной заведении , то в чем все-таки для него выражается требование особенных благ, какким образом он хотел вытеснить украинский язык?Тем, что пообщался с другом на перемене?Не смешите.Гитлера тоже евреи раздражали.Самое смешное, что если бы кто-то заговорил, скажем, на румынском, то все нормально, даже похвалили бы.А так...
Действительно, с чего все начинается.Уважааю украинский язык, уважаю украинцев, но терпеть не могу фанатичных националистов.В любой стране, кстати.Нацистов напоминают.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   10 July 2012
Цитата: #4516 olyaaaa 10 July 2012, 14:29

Ніхто не ненавидить російську мову, більш того, у нас в місті нею спілкуються мінімум відсотків 80! Справа не в тому.... Навіщо вона, як "друга державна"????? Обгрунтуйте свою позицію, будь ласка! (дуже цікаво).

Мені здається, що 99% прихильників введення російської мови в офіційну сферу не зовсім розуміють суті. Адже про відміну української мови не йде, тобто фактично буде двомовність, а отже, в два рази більше паперової писанини тощо. Чиновники повинні будуть знати обидві мови, паспорти на двох мовах, всі документи чи вивіски на двох мовах, і так далі. Я не розумію, навіщо люди самі добровільно хочуть ускладнити своє життя?

На мій погляд, саме одна-єдина державна мова для країни - це розумно, просто, логічно і економно. Хай відкриваються російські чи там румунські школи та садочки, але українська мова повинна бути обов'язковою для вивчення, і вся офіційна сфера повинна вестися на державній мові.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   10 July 2012

Це ви мене обвинувачуете в неграмотності? Перечитайте свій піст, з орфографічним словником в руках, а потім ще декілька розділових знаків додайте- це по-перше.
А по-друге- грамотність- не є визначенням поведінки та вчинків, цим словом опреділяють ступінь володіння навичками письма и читання рідною мовою))) То хто з нас неграмотний?
Просматривают эту тему:

Forum