• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230459 3011
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   25 July 2012
Цитата: #4516 dina_barta 25 July 2012, 12:20

Та к це ж без податків)))) Мінус 480,80 і вийде 1901,20.

Ага, такий от несуттєвий нюанс... Люди звикли рахувати "чисті" гроші, тобто отримані на руки, а у всіх гучних звітах включають нараховані гроші... От і виходить, що наче й нічогенько зарплати, трошечки більше вже...
А про те, що роботодавець за ці нещасні дві тисячі гривень ще й додатково сам повинен заплатити державі близько 700 гривень окремо, взагалі ніхто наче й не рахує... То ж так вважається, бездонна кишеня у роботодавця, лишень одні буржуї та експлуататори, що у грошах купаються...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   25 July 2012
Цитата: #4516 Китиха 25 July 2012, 12:10

Не сперечатимусь - гарно рапортувати всі вміють. Мені ця ситуація нагадує анекдот "Не одружуйся вдруге. У другої жінки будуть ті самі вади, що і в першої, плюс ще її власні. За Ющенка, як ти кажеш, як було - підвищили оклади (ура!!), але сума асигнувань за заробітну плату лишилися без змін. І що маємо в кармані? Раніше був оклад+премія, тепер тільки оклад. Різниця 0. Теперішня влада чинить так само, але талановито видає і власні ноу-хау. Раніше сума індексації лонгувалась і збільшувалась відповідно інфляції, а тепер її немає. І інфляції немає, бо нарешті прийшли статистики, які вміють правильно його вираховувати.

Не все знаєш, було і таке: мінус всі премії та збільшення кількості часів на ставку (у школах також) у розпал навчального року, коли навантаження вже не перерозподілити і взагалі нізвідки взяти. Отримали при "підвищенні" не 0, а конкретний мінус. Так що для мене в цьому, як і в питанні "дитячих грошей", влада не має кольору, це просто влада, яка вивернеться навиворіт, щоб ошукати людей, за рахунок яких вона існує.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   25 July 2012

5 балів!
Хоча хто його знає, що там написано в тому законі.

Вам не вгодиш.
Сказали ж наче ясно - покращення відбулось. А ви тут оце рахуєте щось, прискіпуєтесь.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   25 July 2012

Є ще така штука - "тємники" називається. Вони (я з тобою згодна абсолютно) були при всіх кольорах
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   25 July 2012
Цитата: #4516 alisa 25 July 2012, 12:34

5 балів!
Хоча хто його знає, що там написано в тому законі.

Вам не вгодиш.
Сказали ж наче ясно - покращення відбулось. А ви тут оце рахуєте щось, прискіпуєтесь.

Так, це я винна, провчилася всього 10 років, відпрацювала стількі ж, ще й розраховую на "середню номінальну заробітну плату штатного працівника".
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   26 July 2012
Первый заместитель главы Государственной службы молодежи и спорта Сергей Глущенко заявил, что Украина потратила 564 млн гривен на подготовку олимпийской сборной к ХХХ летним Олимпийским играм 2012 года, которые пройдут в Лондоне. Ссылка

В связи с вышезаявленным, наблюдать сюжет по 1+1 было...ах нет, это же Украина...никак не неожиданно:

Ссылка

Госслужба выступила, конечно, с частичным Ссылка, но выглядит оно, мягко говоря, жалко.
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   26 July 2012
"Ми абсолютно з розумінням ставимося до проблеми української мови, рідної мови для багатьох. Наш уряд дуже серйозно займається україномовними фільмами і україномовними виданнями. Це тема, якою ми займалися і будемо займатися", - пообіцяв прем'єр.
Більше читайте тут: Ссылка
Отже у російської мови проблем не існує, а українська навіть не державна в уяві прем'єра, а просто "рідна мова для багатьох". Почитайте далі, там з'ясовується, що Шевченко писав "малоросійською".
Бачу, що Україна сильно завинила перед Богом, якщо ТАКЕ при владі.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 July 2012
Цитата: #4516 dina_barta 26 July 2012, 08:34
"Ми абсолютно з розумінням ставимося до проблеми української мови, рідної мови для багатьох. Наш уряд дуже серйозно займається україномовними фільмами і україномовними виданнями. Це тема, якою ми займалися і будемо займатися", - пообіцяв прем'єр.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/azarov-nazvav-ukray...rosiyskoyu.html
Отже у російської мови проблем не існує, а українська навіть не державна в уяві прем'єра, а просто "рідна мова для багатьох". Почитайте далі, там з'ясовується, що Шевченко писав "малоросійською".

В принципі, нічого несподіваного - просто вилізло нарешті і в слова те, як відноситься до української мови верхівка влади України.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   26 July 2012
Цитата: #4516 dina_barta 26 July 2012, 08:34
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/azarov-nazvav-ukray...rosiyskoyu.html

Я зранку теж прочитала, аж пар з вух пішов!((
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   26 July 2012

В мене навіть сил не було злитись. Ми там вище обговорювали, що воно таке в азарова - гадаю, що все-таки маразм, бо просто не можу повірити, що політик може свідомо нести таку, вибачте... тільки лайка на думку спадає...
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 July 2012
Цитата: #4516 alisa 26 July 2012, 09:44

В мене навіть сил не було злитись. Ми там вище обговорювали, що воно таке в азарова - гадаю, що все-таки маразм, бо просто не можу повірити, що політик може свідомо нести таку, вибачте... тільки лайка на думку спадає...

По-чесному, злитися можна лише на дорослу розумну людину, що усвідомлює свої дії. А тут - хіба що пожаліти...
От лише тривожить, що саме такі люди, яких можна лише пожаліти, впливають на життя у масштабах країни.
Чомусь у мене йде пряма аналогія з тими ж собаками на вулицях, які вже й на людей нападають, а у людей руки законами зв'язані, захистити себе і дітей не можуть законними способами... Знову, як і там, вважати себе кармічно грішними? Чи з брудними помислами? Чи що там за ковбаси/котлети несемо, що так провокуємо цих наших друзів людини чи то слуг народу на чергові напади? Чи вони теж просто жити хочуть та свою територію захищають?
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   26 July 2012
Мені здається, що це взагалі провокація і глузування(( Ну, не може він бути геть нерозумним.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 July 2012
Непогана стаття щодо мовної проблеми:
Ссылка

Наведу абзаци, що мені найбільше сподобалися:

...

...

...

...

Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   26 July 2012

Нещодавно він запропонував каналу 1+1 взагалі "вещать на чудовій російській мові".

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   26 July 2012
Николаев - один из самых несчастных городов Украины
Ссылка

liya

Заходил(а): 16.09.2015
liya
VIP пользователь
   26 July 2012
Цитата: #4516 Orchid 26 July 2012, 10:34
Мені здається, що це взагалі провокація і глузування(( Ну, не може він бути геть нерозумним.

Знайома в податковій працювала все життя, коли він очолював відомство, казала - більшого придурка ми ще не бачили))))
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.

liya

Заходил(а): 16.09.2015
liya
VIP пользователь
   27 July 2012
Інтернет-магазини зобов"яжуть видавати чеки.
Ссылка
Начебто й непогано - покупці будуть мати якісь гарантії, та й цивілізованіше воно...
Але щось мені підказує, що це буде знов кормушка для чинуш. 3 тищі за апарат? А не забагато? А чому чек не підійде? От СПД виписують чеки і торгують без апаратів...І давайте вгадаєм, на кого покладуть цю собівартість апарату?
Застав дурня богу молиться, він і лоб розіб"є....Це про нашу владу як ні про яку іншу...
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   31 July 2012
Шахтарiв та дiтей шахтарiв зараховуватимуть до вищих навчальних закладiв поза конкурсом

Вiдповiдно до Закону України «Про внесення змiни до статтi 5 Закону України «Про пiдвищення престижностi шахтарської працi» вiд 05.07.2012 № 5082-VI шахтарi, якi мають стаж пiдземної роботи не менш як три роки, а також протягом трьох рокiв пiсля здобуття загальної середньої освiти особи, батьки яких є шахтарями та якi мають стаж пiдземної роботи не менш як 15 рокiв або якi загинули внаслiдок нещасного випадку на виробництвi чи стали iнвалiдами I або II групи, зараховуються поза конкурсом за особистим вибором спецiальностi до державних i комунальних вищих та професiйно-технiчних навчальних закладiв України для навчання за рахунок коштiв державного i мiсцевих бюджетiв з наданням мiсць у гуртожитках на час навчання та гарантованою виплатою за рахунок коштiв державного бюджету стипендiї в розмiрi прожиткового мiнiмуму, встановленого законом для працездатних осiб.

Зазначенi особи пiсля закiнчення навчання працевлаштовуються вiдповiдно до договору, укладеного мiж вiдповiдним органом виконавчої влади, керiвником навчального закладу та випускником

Закон набув чинностi 25.07.2012

asperka

Заходил(а): 31.07.2019
asperka
VIP пользователь
   31 July 2012
Цитата: #4516 Китиха 31 July 2012, 11:05
Шахтарiв та дiтей шахтарiв зараховуватимуть до вищих навчальних закладiв поза конкурсом

Вiдповiдно до Закону України «Про внесення змiни до статтi 5 Закону України «Про пiдвищення престижностi шахтарської працi» вiд 05.07.2012 № 5082-VI шахтарi, якi мають стаж пiдземної роботи не менш як три роки, а також протягом трьох рокiв пiсля здобуття загальної середньої освiти особи, батьки яких є шахтарями та якi мають стаж пiдземної роботи не менш як 15 рокiв або якi загинули внаслiдок нещасного випадку на виробництвi чи стали iнвалiдами I або II групи, зараховуються поза конкурсом за особистим вибором спецiальностi до державних i комунальних вищих та професiйно-технiчних навчальних закладiв України для навчання за рахунок коштiв державного i мiсцевих бюджетiв з наданням мiсць у гуртожитках на час навчання та гарантованою виплатою за рахунок коштiв державного бюджету стипендiї в розмiрi прожиткового мiнiмуму, встановленого законом для працездатних осiб.

Зазначенi особи пiсля закiнчення навчання працевлаштовуються вiдповiдно до договору, укладеного мiж вiдповiдним органом виконавчої влади, керiвником навчального закладу та випускником

Закон набув чинностi 25.07.2012

Т.е. шансы нельготников получить бесплатное высшее образование теперь приблизительно равно нулю.
Браво-браво!
Честно говоря, я просто в шоке. Сочувствую нынешним абитуриентам и их родителям...
Скидка 10 долларов на первый заказ на IHerb код JMZ126
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 August 2012
ГАИ будет сажать водителей за видеосъемку инспекторов
Граждане, которые станут снимать инспекторов ГАИ на видео, будут наказаны. ГАИ будет сажать водителей за видеосъемку инспекторов Согласно заявлению замглавы УГАИ МВД , граждане, которые будут снимать инспекторов ГАИ на видео, будут наказаны – для них предусмотрен административный арест длительностью в 15 суток. Согласно статье 307 ЦК, человек вправе требовать, чтобы его никто не снимал на видеокамеру. И если инспектор ГАИ потребует прекратить съемку, а гражданин откажется, то инспектор вправе будет составить протокол. При этом известно, что недавно руководство ГАИ заявляло о том, что законы Украины не запрещают снимать сотрудников Госавтоинспекции на видео. Об этом также говорится в письме Минюста, где уточняется, что согласно закону Украины про доступ к публичной информации, гражданин вправе любым незапрещенным способов фиксировать действия сотрудника ГАИ.

Ссылка
Просматривают эту тему:

Forum