jozh VIP пользователь
14 August 2012
Цитата: #4516 mamatanya 14 August 2012, 21:16
ви так спокійно розмірковуєте про можливість громадянської війни? ніби це як на роботу сходити - піти зі зброєю та змінити владу. як ті три дні, за які Союз розвалили. ну хтось постраждає, навіть можливо загине. але ж вагітні та неповнолітні усі дома сиділи та "лебедине озеро" дивились.
мені навіть страшно думати про варіант з громадянською війною.
За аналогією: можна повільно гнити, а можна зробити операцію, яка принесе біль та купу інших неприємностей, та й взагалі ризиковано, зате є шанс на виздоровлення.
Не те щоб я жадала громадянської війни, та й не дуже то вірю в її результативність, але гнити заживо дещо набридло. Ну а терапія тут вже давно не допомагає... Хіба що, повторюсь, підросте нове покоління.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.