• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230468 3011
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 alisa 14 August 2012, 20:27

А не вірю в прихід нової влади. Я вже серйозно вірю в невідворотність громадянської війни.

Погоджусь, що законними та мирними способами вже навряд чи щось можна змінити, у всякому випадку в цьому поколінні.
Але й щодо ймовірності громадянської війни мені щось сумнівно. Хотілося б вірити хоча б у це, але щось мені здається, що ситуація більше нагадує поступове нагрівання води, у якій знаходиться жабка. Дуже хотілося б помилитися...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Yana

Заходил(а): 08.09.2016
Район: Центральный
Yana
Активный пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 14 August 2012, 20:05
Краще б вони заклеїли величезну кількість білбордів з надписами про те, як "ми українці хочемо в своєї Україні балакати російською", "ми мислимо російською", "ми бачимо сни російською"... Після прийняття мовного закону, це взагалі якесь знущання((
А також виникають питання:
- Хто ці ми ? Приналежність ні до якої партії не позначена...
- Та хто до цього забороняв чи намагався заборонити робити це все російською?
Цирк на дроті якійсь Навіщо розколювати народ, коли вже "руїну подолано та стабільність досягнуто"?

Интересно,возможно ли в России в каком нибудь гроде увидеть подобное - "Мы россияне хотим в своей России говорить по-украинскии" т.д. и т.п. ????
В нашем Николаеве эти надписи полный бред!!! Выкинули немалые деньги.Меня тошнит когда я вижу эти борды
Неужели кому-то из наших горожан так необходимо присутствие этих билбордов?Люди обмануты,настоящей властью по полной программе.Уверенна,что закон о русском языке отменят, он не нормальный(мягко говоря).
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   14 August 2012

ви так спокійно розмірковуєте про можливість громадянської війни? ніби це як на роботу сходити - піти зі зброєю та змінити владу. як ті три дні, за які Союз розвалили. ну хтось постраждає, навіть можливо загине. але ж вагітні та неповнолітні усі дома сиділи та "лебедине озеро" дивились.
мені навіть страшно думати про варіант з громадянською війною.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 mamatanya 14 August 2012, 21:16

ви так спокійно розмірковуєте про можливість громадянської війни? ніби це як на роботу сходити - піти зі зброєю та змінити владу. як ті три дні, за які Союз розвалили. ну хтось постраждає, навіть можливо загине. але ж вагітні та неповнолітні усі дома сиділи та "лебедине озеро" дивились.

За аналогією: можна повільно гнити, а можна зробити операцію, яка принесе біль та купу інших неприємностей, та й взагалі ризиковано, зате є шанс на виздоровлення.
Не те щоб я жадала громадянської війни, та й не дуже то вірю в її результативність, але гнити заживо дещо набридло. Ну а терапія тут вже давно не допомагає... Хіба що, повторюсь, підросте нове покоління.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 14 August 2012, 20:05
Краще б вони заклеїли величезну кількість білбордів з надписами про те, як "ми українці хочемо в своєї Україні балакати російською", "ми мислимо російською", "ми бачимо сни російською"... Після прийняття мовного закону, це взагалі якесь знущання((
А також виникають питання:
- Хто ці ми ? Приналежність ні до якої партії не позначена...
- Та хто до цього забороняв чи намагався заборонити робити це все російською?
Цирк на дроті якійсь Навіщо розколювати народ, коли вже "руїну подолано та стабільність досягнуто"?

Тю, Яно, як це "хто"? Українко!

Джерело: Ссылка

Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   14 August 2012
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   14 August 2012

Ми прогресивніші за Нідерланди - в нас люди нетрадиційної статі навіть на біг-бордах, двічі судимий президент, прем"єр в маразмі.
Ми найтолерантніша в світі та повністю позбавлена комплексів країна ))
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   14 August 2012

Камеді-Клаб нервово палить з боку))))
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   14 August 2012

краще вже так, як на мене
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 alisa 14 August 2012, 21:25

Ми прогресивніші за Нідерланди - в нас люди нетрадиційної статі навіть на біг-бордах, двічі судимий президент, прем"єр в маразмі.
Ми найтолерантніша в світі та повністю позбавлена комплексів країна ))

не тільки. Ще в адміністрації прогресивного президента. Якщо про українку - фотожаба, то це - реальний факт: Ссылка
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 mamatanya 14 August 2012, 21:36

краще вже так, як на мене

Можливо. Я, чесно, не склала ще навіть власної думки, що ж було б дійсно краще. А гірше всього те, що коли ми смирненько гниємо, то нове покоління в принципі не може виростити іншим... Спартаки все-таки рідко народжуються, це швидше вийняток. Та й, фактично, змінити вже в своїй історії вони можуть щось лише знову ж таки через збройне повстання (і то ніякої гарантії). То який же в тому сенс, просто відкладати рішення та перекладати відповідальність на нащадків?
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   14 August 2012
Цитата: #4516 dina_barta 14 August 2012, 21:43

не тільки. Ще в адміністрації прогресивного президента. Якщо про українку - фотожаба, то це - реальний факт: http://www.newsland.ru/news/detail/id/953031/

Дійсно? Це не фейк? А як це громадяни України уклали шлюб в Нідерландах? Хіба так можна юридично?
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   14 August 2012
Цитата: #4516 alisa 14 August 2012, 20:27

А не вірю в прихід нової влади. Я вже серйозно вірю в невідворотність громадянської війни.

А я не вірю. Хто з отим Спартаком піде? Болото, болото...
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   14 August 2012

Не зараз, не завтра, але дуже скоро.
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   14 August 2012

Як це? Отак це! Покурили, та подумали: а чому б і ні)) Вже і Чеховим, і Ахметовою, і різними географічними знаннями народ не здивуєш))

Славия

Заходил(а): 16.01.2013
Славия
Новичок
   14 August 2012
Цитата: #4516 mamatanya 14 August 2012, 21:16

+1
Меня даже пугает мысль о гражданской войне. Не знаю, не верю я уже в нормальных, разумных правителей , а за жизнь родных мне мужчин, ох как страшно (это в случае гражданской войны). Но искренне надеюсь, что до этого не дойдет!!!

*наташа*

Заходил(а): 22.11.2017
Район: Ленинский
*наташа*
Пользователь
   14 August 2012
Цитата: #4516 Yana 14 August 2012, 20:52

Интересно,возможно ли в России в каком нибудь гроде увидеть подобное - "Мы россияне хотим в своей России говорить по-украинскии" т.д. и т.п. ????
В нашем Николаеве эти надписи полный бред!!! Выкинули немалые деньги.Меня тошнит когда я вижу эти борды
Неужели кому-то из наших горожан так необходимо присутствие этих билбордов?Люди обмануты,настоящей властью по полной программе.Уверенна,что закон о русском языке отменят, он не нормальный(мягко говоря).

Особисто мене теж ще ніколи і нічого не бісило в нашому місті так, як бісять ці дурні плакати! Вони скрізь! Це вже явний перебір. Я не маю нічого проти російської, сама нею спілкуюсь частіше, ніж українською, але ж тут сильно зачепило, що ніхто нікого нічого не питав, а розписують за всіх(((
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #4516 Славия 14 August 2012, 22:33

+1
Меня даже пугает мысль о гражданской войне. Не знаю, не верю я уже в нормальных, разумных правителей , а за жизнь родных мне мужчин, ох как страшно (это в случае гражданской войны). Но искренне надеюсь, что до этого не дойдет!!!

самый ужас в том, что не только мужчины гибнут на войне, особенно на гражданской
Береги всех нас Господь от этого.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   15 August 2012

Спасибо партии!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   15 August 2012
«Адэса – интересный город, своеобразный город. Развивать его надо, безусловно, с сохранением исторической самобытности этого города. Мы вообще гордимся Адэсой. И поэтому нам надо сделать все, чтобы то своеобразие, тот колорит Адэсы был сохранен в процессе реконструкции и модернизации самого города», – заявил г-н Азаров.

Ссылка

Але це вже давно не смішно. Я не можу знайти виправдань тому, що такі люди, як Азаров, Янукович та Табачник залишаються при владі після всього того, що вони зробили і наверзли.

А щодо "не позволим искоренять руский"... Закон протягнули, тепер ціну собі набивають за його рахунок, рятівники х..ві.
Просматривают эту тему:

Forum