• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230474 3011
Nabu

Nabu

Заходил(а): 28.07.2015
Район: Центральный
Nabu
Gold
   21 August 2012
Цитата: #4516 moonsun 20 August 2012, 10:52
Ось дуже доречне відео щодо того, чому ми так схвильовані поверненням офіційного статуса для навчання, офіційного листування тощо россійською.
https://www.youtube.com/watch?v=9WzONZ4Wrko...player_embedded

Дякую за відео!
Хотілось би щоб більше людей подивилось.. почитали книжки..
мені сьогодні сказали, щоб я не розмовляла українською, бо я не поважаю, бачте, російську мову... тьху!
Моя подпись нарушала правила форума
п.1.5
в) запрещается использовать в имени (нике), аватаре, подписи и названии статуса нецензурные или ругательные слова (а также завуалированный мат).
Зато прекрасно передавала мои эмоции.
jmen_ka

jmen_ka

Заходил(а): 28.02.2020
jmen_ka
VIP пользователь
   21 August 2012
У Миколаєві міліція побила і затримала захисників української мови
Ссылка
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   21 August 2012
Оце все найгірше в цьому законі. Що наштовхують брата на брата... Я таке вже бачила.. в 2004-му..

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jmen_ka

jmen_ka

Заходил(а): 28.02.2020
jmen_ka
VIP пользователь
   21 August 2012
У Донецьку почали закривати українські класи
Ссылка
anny_

anny_

Заходил(а): 11.12.2014
anny_
Активный пользователь
   21 August 2012

У нас дешевше. Я влітку працюю в дитячому математичному таборі РОСІЙСЬКОМУ. Вчитель з Москви орендував базу відпочинку і створив математичний табір. Дуже багато дітей їде, в основному з Москви, але є й з інших городів. Зараз в останню зміну взагалі з Якутії.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   22 August 2012
Ссылка
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Nabu

Nabu

Заходил(а): 28.07.2015
Nabu
Gold
   22 August 2012
Ще про мову...)

Моя подпись нарушала правила форума
п.1.5
в) запрещается использовать в имени (нике), аватаре, подписи и названии статуса нецензурные или ругательные слова (а также завуалированный мат).
Зато прекрасно передавала мои эмоции.
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   22 August 2012

упаси Господь нас от продолжительности таких "покращень" ....
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   22 August 2012
Цитата: #4516 Nabu 22 August 2012, 18:41
Ще про мову...)

Картинка нагадала исторію, яку розповів один комментатор на Українсьій правді. За достовірність не ручаюсь
Отже, трапилось це весною цього року, коли Янукович літав до Чикаго на саміт НАТО. Иміджмейкері тренували ВФ на такий початок розмови - ВФ Обамі - how are you?(як поживаете), на що за планом той мав би відповісти - i am fine (все гаразд) и запитати те ж саме у ВФ. Той відповів би I too, далі б приступили до роботи перекладачі. Але ! Янукович переплутав схожі слова how та who, що надало діалогу пікантного забарвлення -
ВФ - Хто ви ? (ввічливо посміхаючись)
Обама - дещо здивований, але знаходить вихід та з посмішкою відповідає - я чоловік Мішель
ВA - так як вчили вдома відповідає, ввічливо посміхаючись - я теж

Мовляв, саме з-за такого ляпу в офіційній пресі було дуже скупо освітлено візит гаранта до Америки
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Нява Малика

Нява Малика

Заходил(а): 10.01.2023
Телефон: 063 999 00 33
Нява Малика
VIP пользователь
   23 August 2012
Улучшение жизни - налицо
Ссылка
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю. 
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #4516 Нява Малика 23 August 2012, 08:45
Улучшение жизни - налицо
http://korrespondent.net/ukraine/politics/...kraincev-nalico

- Видишь суслика?
- Нет.
- И я не вижу. А он есть! (с) ДМБ
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   23 August 2012

А то!
Тепер же можна вільно і законно читати на ніч казки дітям російською мовою.
Покращення "наліцо"! - новий лозунг?
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #4516 alisa 23 August 2012, 08:59

А то!
Тепер же можна вільно і законно читати на ніч казки дітям російською мовою.
Покращення "наліцо"! - новий лозунг?

Ага. А ще можна погрозливо так: "Почувствуйте покращення!"
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #4516 alisa 22 August 2012, 18:36
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global...360/?frommail=1

Так вон оно чё, Михалыч Покращення...оно того...непродолжительно во времени, поэтому никто его и не ощущает! Мы вчера семьей решили, что покращення просто включают эдак с 3 до 3-05 утра по времени, когда все спят, поэтому оно такое неощутимое!

Почувствуйте по-хорошему, вас же просят. По-плохому будет дороже

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #4516 Ioanna 23 August 2012, 11:06

Так вон оно чё, Михалыч Покращення...оно того...непродолжительно во времени, поэтому никто его и не ощущает! Мы вчера семьей решили, что покращення просто включают эдак с 3 до 3-05 утра по времени, когда все спят, поэтому оно такое неощутимое!

Почувствуйте по-хорошему, вас же просят. По-плохому будет дороже

Опаньки, а Ви що, вночі спите, а не працюєте на благо держави?
anny_

anny_

Заходил(а): 11.12.2014
anny_
Активный пользователь
   24 August 2012

Стабильно плохо - это тоже стабильно!
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   27 August 2012
Очередной пример покращення. Место действия - Донецкая область, что отдельно доставляет: Ссылка

На пафосный заголовок внимания желательно не обращать - технологии раскрутки ЖЖ, по сути. Куда интереснее фото и сам рассказ...

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   27 August 2012
Покращення прямо-таки кожного дня.
Тепер в школах скасовуються оцінки з фізкультури, нормативів теж здавати буде не потрібно.
Ссылка

Навіть не знаю, що сказати... Завтра буде достатньо, щоб дитина взагалі змогла просто пересуватися самостійно? Й так вже здоров'я школярів залишає бажати кращого, так замість виправляти ситуацію, давайте й тут просто приведемо правила до фактичного стану дій, та й годі?

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 jozh 27 August 2012, 19:29
Покращення прямо-таки кожного дня.
Тепер в школах скасовуються оцінки з фізкультури, нормативів теж здавати буде не потрібно.
http://tsn.ua/ukrayina/tabachnik-skasovuye...fizkulturi.html

Навіть не знаю, що сказати... Завтра буде достатньо, щоб дитина взагалі змогла просто пересуватися самостійно? Й так вже здоров'я школярів залишає бажати кращого, так замість виправляти ситуацію, давайте й тут просто приведемо правила до фактичного стану дій, та й годі?

- мне кажется, тут ряд причин: с одной стороны очень "продвинутыми" стали родители. " продвинутыми, в том плане, что тут же знают где сайт с каким правилом, и придут контролировать...ладно контролировать, а если в суд подадут.. судись потом.. а не дай бог выиграют - оплачивай бюджетными деньгами...

- исправлять в школе то, что не заложено природой, родителями - по моему пустое занятие.
как по мне уроки физкультуры в школе - это именно индикатор.. но никак не двигатель.

- ну и действительно, видать, переданная статистика этой весной из минздрава в минобразования, видать нехорошая совсем.. Не наприседали на пробу Руфье
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 Анюта_80 27 August 2012, 21:07

- мне кажется, тут ряд причин: с одной стороны очень "продвинутыми" стали родители. " продвинутыми, в том плане, что тут же знают где сайт с каким правилом, и придут контролировать...ладно контролировать, а если в суд подадут.. судись потом.. а не дай бог выиграют - оплачивай бюджетными деньгами...

- исправлять в школе то, что не заложено природой, родителями - по моему пустое занятие.
как по мне уроки физкультуры в школе - это именно индикатор.. но никак не двигатель.

- ну и действительно, видать, переданная статистика этой весной из минздрава в минобразования, видать нехорошая совсем.. Не наприседали на пробу Руфье

Уточню - я мала на увазі виправляти не одними лише уроками фізкультури, а комплексом заходів, причому задовго до школи. В тому числі і нормальним медичним обслуговуванням, і розвитком спортивних гуртків, і хоча б банальними дитячими майданчиками, і так далі. Але ж простіше просто оцінки відмінити, чи не так?
Просматривают эту тему:

Forum