• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230853 3011

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 jozh 27 August 2012, 21:11

Уточню - я мала на увазі виправляти не одними лише уроками фізкультури, а комплексом заходів, причому задовго до школи. В тому числі і нормальним медичним обслуговуванням, і розвитком спортивних гуртків, і хоча б банальними дитячими майданчиками, і так далі. Але ж простіше просто оцінки відмінити, чи не так?

Вы правы, но конкретно я так поняла минздрав высказался.. а уж они про медиков и детские площадки не отвечают. Да и не может он, как официальное лицо..

Но Ваша идея понятна.. Вы правы...
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
PANY

PANY

Заходил(а): 19.06.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0992045571
PANY
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 jozh 27 August 2012, 19:29
Покращення прямо-таки кожного дня.
Тепер в школах скасовуються оцінки з фізкультури, нормативів теж здавати буде не потрібно.
http://tsn.ua/ukrayina/tabachnik-skasovuye...fizkulturi.html

Навіть не знаю, що сказати... Завтра буде достатньо, щоб дитина взагалі змогла просто пересуватися самостійно? Й так вже здоров'я школярів залишає бажати кращого, так замість виправляти ситуацію, давайте й тут просто приведемо правила до фактичного стану дій, та й годі?

А вот за это покращення спасибо, я давно считала что нужен зачет/незачет по физре, и вместо дурных нормативов по метанию мячей - секции по футболу/баскетболу, гимнастике т.д.
Я как вспомню, так вздрогну, вечно у меня две четверти трояки по физре и потом мой табель все 5, физра 4 или вообще надо три, но договорились и поставили 4. Эти нормативы, эти откачивания после бега на длинные дистанции. Как я радовалась поступив в универ, что там можно ходить на секцию и все.

Единственное, чтоб организовали секции различные в школах, а вот на это денег как всегда не хватит
skay

skay

Заходил(а): 24.09.2016
Район: Корабельный - Октябрьское
skay
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 PANY 27 August 2012, 21:49

А вот за это покращення спасибо, я давно считала что нужен зачет/незачет по физре, и вместо дурных нормативов по метанию мячей - секции по футболу/баскетболу, гимнастике т.д.
Я как вспомню, так вздрогну, вечно у меня две четверти трояки по физре и потом мой табель все 5, физра 4 или вообще надо три, но договорились и поставили 4. Эти нормативы, эти откачивания после бега на длинные дистанции. Как я радовалась поступив в универ, что там можно ходить на секцию и все.

Единственное, чтоб организовали секции различные в школах, а вот на это денег как всегда не хватит

Аня , полностью с тобой согласно , особенно убилов 9 класе акробатическое упражнение на брусьях , его смогли освоить только 2-3 девочки из класса , остальные отжались от пола , а вот с бегом у меня было хорошо . но метать вообще не могла , лучше и в правду были секции , пользы намного больше было бы (
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   27 August 2012

Якби-то воно було так, то залік-незалік по фізкультурі, можливо, і був би достатнім. А то й взагалі відмінити уроки фізкультури в школі, залишивши школі інтелектуальний розвиток - а спортгурткам у такому ж масовому варіанті - фізичний розвиток. Або ще якийсь інший варіант реалізації гармонійного розвитку дитини, все одно, аби мета була досягнена.
Але ж Ви, я думаю, розумієте, що мова не йде про розвиток секцій. Лише про відміну оцінок по фізкультурі плюс додаткову бюрократію щодо можливості поставити той залік, якщо дитина займається десь у спортсекції... ой, я тільки зараз це усвідомила.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

liya

Заходил(а): 16.09.2015
Район: Центральный
liya
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 jozh 27 August 2012, 22:16

Якби-то воно було так, то залік-незалік по фізкультурі, можливо, і був би достатнім. А то й взагалі відмінити уроки фізкультури в школі, залишивши школі інтелектуальний розвиток - а спортгурткам у такому ж масовому варіанті - фізичний розвиток. Або ще якийсь інший варіант реалізації гармонійного розвитку дитини, все одно, аби мета була досягнена.
Але ж Ви, я думаю, розумієте, що мова не йде про розвиток секцій. Лише про відміну оцінок по фізкультурі плюс додаткову бюрократію щодо можливості поставити той залік, якщо дитина займається десь у спортсекції... ой, я тільки зараз це усвідомила.

Я так зрозуміла, в секцію можна і не ходити, на уроках також залік поставлять. За ті самі речі, які раніше оцінювали - біг, стрибки, підтягування...
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   27 August 2012
Цитата: #4516 liya 27 August 2012, 22:38

Я так зрозуміла, в секцію можна і не ходити, на уроках також залік поставлять. За ті самі речі, які раніше оцінювали - біг, стрибки, підтягування...

Ой, я вже й не знаю...
Але судячи з останніх років, особливої різниці вже й так немає - з оцінками та фізкультура буде чи без оцінок. Чомусь в останні роки почастішали випадки втрачання свідомості, а то й смертей на уроках фізкультури... нинішні діти вже нездатні витягнути ті норми, які в час мого дитинства були дійсно нормами для всіх... тож вчителі вже підстраховуються й так, та не дуже дітей навантажують, - ну хіба це фізкультура, коли в четвертому класі діти щось там руками помахали, кілька кругів нешвидким темпом побігали, та пострибали зі скакалкою?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Инна С
VIP пользователь
   27 August 2012

Полностью согласна. Как вспомню свои уроки физ-ры - так вздрогну. Ну неспортивный я человек, что поделать. Хотя и спортсменам тоже "доставалось". Помню, как моя одноклассица возмущалась, когда ее родной сестре (которая серьезно занималась большим теннисом) влепили 3 в четверти. Видите ли она по какому-то бревнышку пройти не смогла.
У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   28 August 2012

Випадки знепритомнення
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   28 August 2012
Цитата: #4516 Orchid 28 August 2012, 08:17

Випадки знепритомнення

Я вчора з подивом дізналася, що "скакалка" українською так і буде... а от російською якраз не "скакалка", а дуже навіть "прыгалка". А я-то вже своє життя говорила російською "скакалка"... От тобі і вільне знання російської мови...
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   28 August 2012
Цитата: #4516 jozh 28 August 2012, 08:22

Я вчора з подивом дізналася, що "скакалка" українською так і буде... а от російською якраз не "скакалка", а дуже навіть "прыгалка". А я-то вже своє життя говорила російською "скакалка"... От тобі і вільне знання російської мови...

І я так вважала))
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   28 August 2012
Ссылка

прикольна підбірка фото одного із головних покращувачів.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   28 August 2012
а я не згодна щодо відміни оцінок з фізичної культури. в школі, правда, про це тільки і мріяла! у старшій ланці нас було всього дві дівчини, які сумлінно виконували на всі нормативи, так, результати коливалися від 8 до 10 балів, але ж ми їх виконували. всі решта просто займалися аби чим, тільки не фізкультурою.
до речі, хіба не школа є першим етапом для відбору спортсменів (я не про специфічні види спорту, а про легку атлетику). невже так багато батьків віддають зараз своїх дітей до легкоатлетичних секцій (особливо з метання, стрибків)? а якщо дитина не спробує, хто ж побачить її потенціал?
і ще одне: в моїх батьків була фізкультура на всі 100! вони і в шахи грали (обов"язково!),і на лижах ходили, і волейбол на височенному рівні. плавати їх возили з села кудись... і виросли здоровими і сильними! просто тут потрібен правильний і комплексний підхід до фізичного виховання. а такими темпами у нас скоро будуть здавати нормативи на підіймання планшету!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   28 August 2012

Ссылка

Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   28 August 2012
На обслуживание власти летом было потрачено больше бюджетных денег, чем на ремонты школ.

В летние месяцы на подготовку школ к учебному году потратили значительно меньше денег, чем на обслуживание руководства страны. Об этом заявила координатор направления "Общество знаний" в "Уряді змін" Лилия Гриневич.

"На подготовку школ к началу учебного года в летние месяцы потратили 240 млн. грн. В этот же период на потребности государственной власти потратили 344 млн. грн. Это демонстрирует реальные приоритеты власти, - сообщила Гриневич. - На ремонт двух крымских дач Януковича в летний период было потрачено 77 млн. грн. До этого - 254 млн. грн. При этом в Крыму наблюдается наибольший дефицит детских садиков в стране. Строительство одного стоит около 10 млн. грн".

Ссылка

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   28 August 2012
Цитата: #4516 Ioanna 28 August 2012, 18:47
На обслуживание власти летом было потрачено больше бюджетных денег, чем на ремонты школ.

В летние месяцы на подготовку школ к учебному году потратили значительно меньше денег, чем на обслуживание руководства страны. Об этом заявила координатор направления "Общество знаний" в "Уряді змін" Лилия Гриневич.

"На подготовку школ к началу учебного года в летние месяцы потратили 240 млн. грн. В этот же период на потребности государственной власти потратили 344 млн. грн. Это демонстрирует реальные приоритеты власти, - сообщила Гриневич. - На ремонт двух крымских дач Януковича в летний период было потрачено 77 млн. грн. До этого - 254 млн. грн. При этом в Крыму наблюдается наибольший дефицит детских садиков в стране. Строительство одного стоит около 10 млн. грн".

http://society.lb.ua/education/2012/08/28/...oboshelsya.html

Якби порахувати всі кошти, які витратили батьки школярів, мабуть, суми зрівнялись би)))
jmen_ka

jmen_ka

Заходил(а): 28.02.2020
jmen_ka
VIP пользователь
   29 August 2012
Ссылка
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   01 September 2012
О, чергове покращення обіцяють!

Ссылка
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 September 2012
Ссылка
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021