• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230533 3011
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   30 October 2012

Пoд кoнeц тeкyщeгo гoдa бeзpaбoтным мoжeт cтaть кaждый дecятый yкpaинeц

Бедные мы, бедные..
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #4516 jozh 24 October 2012, 14:49
>Депутаты предлагают облагать НДФЛ домохозяйства

Цікаво, це в доповненні до податків існуючих?
Не здивуюсь, якщо так...
І ще цікаво:
- як вони планують визначати поняття домогосподарства?
- яким чином будуть враховувати ФОПи та володіння підприємствами тощо? (бо інакше буде подвійне оподаткування)
- як щодо соцвзносів (в ПФ тощо) - це типу не податки, все одно платити треба?

Коротше, чорт зна що... Може, сама по собі ідея і має деякий сенс, але з урахуванням нашої реальності я вже боюся реалізації... Он, нерухомість вже пообкладали податками, ага...
Продивилась текст законопроекту. Це неподобство планується замість існуючого НДФЛ. Десь воно краще, десь гірше... 

Ось воно.

1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   30 October 2012
Цитата: #4516 vestigial 30 October 2012, 15:50
Продивилась текст законопроекту. Це неподобство планується замість існуючого НДФЛ. Десь воно краще, десь гірше... 

Ось воно.

Почитала...
Ну що я можу сказати... замість того, щоб спрощувати всю цю систему оподаткування, вони її ускладнюють ще далі. Щоб остаточно заплутати, додати ще купу звітів, двозначних ситуацій, та ще й ризики подвійного оподаткування. Просто чудово! Покращення триває...

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   01 November 2012
Ссылка
Вибори виборами, а покращувати життя треба без перерв...
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   06 November 2012
Щось дуже мене насторожила ця новина: 

ВР разрешила принимать новую Конституцию на референдуме

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   06 November 2012
Цитата: #4516 mackry85 06 November 2012, 17:48
Щось дуже мене насторожила ця новина:
Та й не кажіть... воно й так не зовсім розумно робити, такі речі просто на референдумі приймати... А знаючи, як в нас рахують голоси, тим паче страшно.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   06 November 2012
Цитата: #4516 jozh 06 November 2012, 17:52
Та й не кажіть... воно й так не зовсім розумно робити, такі речі просто не референдумі приймати... А знаючи, як в нас рахують голоси, тим паче страшно.
Це точно! Сама по собі новина не з приємних, та ще й підрахуї в нас проФФесійні.
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   06 November 2012
А ви ще не знали, що покращення настало?

Чaйкa плaниpyeт в Hикoлaeвe пocтpoить вepтoлeтнyю плoщaдкy

Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   06 November 2012
для нашого "царя", чи вже сам доріс до того, щоб мати гелікоптер?

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   07 November 2012
Цитата: #4516 mackry85 06 November 2012, 18:13
А ви ще не знали, що покращення настало?

Чaйкa плaниpyeт в Hикoлaeвe пocтpoить вepтoлeтнyю плoщaдкy

цікаво, чи будівництво дитячих садочків у його плани не входить 
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

MASHUTKA

Заходил(а): 21.10.2019
Район: Ленинский
Телефон: +380938353633
MASHUTKA
VIP пользователь
   07 November 2012
Цитата: #4516 Вера1690 07 November 2012, 00:04
так их же Ильюк уже строит, вы забыли?  и в 2012 году будет построен первый  сад, только он забыл написать где именно....
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   07 November 2012
Цитата: #4516 MASHUTKA 07 November 2012, 00:17
так их же Ильюк уже строит, вы забыли?  и в 2012 году будет построен первый  сад, только он забыл написать где именно....
чи встигне, вже листопад (де в нас смайл сарказм?)
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   07 November 2012
Цитата: #4516 Вера1690 07 November 2012, 00:04
у нас вроде начали ремонтировать 3й садик на намыве. в след году обещают открыть

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   07 November 2012
Цитата: #4516 Мурена 07 November 2012, 00:21
у нас вроде начали ремонтировать 3й садик на намыве. в след году обещают открыть
ну это тогда уже к Наконечному:)

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   07 November 2012
С каждым днем все улучшается и улучшается жизнь простых людей в Мариуполе. Посмотрите на эти фото!!!!! Как вообще там можно жить????

http://censor.net.ua/photo_news/222188/v_mariupole_ahmetova_obvinili_v_ubiyistve_fotoreportaj
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   07 November 2012
Цитата: #4516 birtanem 07 November 2012, 09:25
Как вообще там можно жить????
Нічого собі... А я-то думала, що в нас проблеми... То в нас ще не проблеми, а так, дитячі забавки, виявляється.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   08 November 2012
Ссылка
Нічого не розумію.. А як же ж економічна криза, відсутність грошей на термінове подолання політичної кризи, закриття соц.ініціатив з забезпечення житлом молоді через відсутність грошей у бюджеті? *** наївно клипає очіма ***
Знов звертаюсь до тих везунчиків, які побачили покращення і стабільність, поясніть мені-білявці, ну от як таке може бути?
Можливо, внаслідок нападу багатоденної діареї як результата виборів у парламент решта резиденцій вже непридатна для житла? Чи, можливо, це останні 24 ляма, які ще не були стабільно покращені?
Що коїться? Ну ніяк не второпаю...

Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   08 November 2012
Цитата: #4516 moonsun 08 November 2012, 17:26
нападу багатоденної діареї як результата виборів
Бачу, не мені одній спала на думку саме така причина зникнення нашого коханого президента з поля зору громадськості. (*ех, без ржущих смайликів як без рук*)
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   10 November 2012
Вже видно перші результати покращення:

Украинский язык сдает позиции в СМИ, образовании, торговле

Результаты исследования: В 2012-м впервые за годы независимости Украины уменьшилось количество школьников, учащихся на украинском языке

http://news.liga.net/news/society/764451-ukrainskiy_yazyk_sdaet_pozitsii_v_smi_obrazovanii_torgovle.htm

Gravity

Заходил(а): 03.08.2020
Район: Ленинский
Телефон: 0674357353
Gravity
Активный пользователь
   12 November 2012
Испуганные олигархи ищут замену Януковичу, — Гриценко
Виктор Янукович отменил все свои публичные мероприятия, потому что боится того, что скажет народ после выборов. Об этом в интервью «Газете по-украински» заявил народный депутат Анатолий Гриценко.

«Где Янукович? Может, его где-то в Форосе закрыли? Все его публичные мероприятия внутри страны отменены. Оставили только международные поездки, звонки и встречи в кабинете. Охрана боится, что народ будет говорить все, что думает о президенте, а то и забросает яйцами», — заявил Гриценко.

По словам нардепа, больше всего Янукович боится Киева. «Здесь он не решился на грубые силовые действия, как в Первомайске, Обухове или Черкассах. Потому что киевляне вообще не позволили бы ему передвигаться по городу. Янукович переступил далеко за красную линию в нарушении закона, в личном обогащении в невиданных масштабах. Понятно, что он будет цепляться за свое кресло и Межигорье и не согласится на досрочные президентские выборы. Поэтому более реалистичными являются перевыборы в парламент. Оппозиция в меньшинстве не сможет заставить власть пойти на это. Здесь нужна поддержка людей», — добавил Гриценко.

По словам политика, если оппозиция этого не сделает, Янукович и дальше спокойно будет сидеть в президентском кресле. «Будет принимать законы, какие захочет. Приберет к рукам еще пятнадцать Межигорий, сын станет мультимиллиардером. Никакой европейской перспективы не будет, страна скатится к полной изоляции. Суды и силовики будут вести себя еще наглее, “смотрящие” будут отбирать бизнес у всех подряд. Страна может стать тотально криминализированной. Янукович — не для оппозиции проблема, дожмет она его или нет, он — проблема для страны», — считает Анатолий Гриценко.

По мнению Гриценко, президент делает все, чтобы переизбраться на второй срок. «Сформировал неконституционный орган — Конституционную ассамблею, во вторник провел закон о референдуме, чтобы принимать Конституцию без парламента, опираясь на административный ресурс. Но этого не хочет украинский народ. И значительная часть влиятельных людей в окружении самого Януковича не хочет его второго срока. Олигархи испугались. Увидели аппетиты Януковича и поняли, что скоро сами пойдут “под раздачу”. Будут делать все втихую, чтобы он не пошел на второй срок. Будут искать кого-то другого», — отметил Гриценко.
Просматривают эту тему:

Forum