- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
26 November 2012 Цитата: #4516 alisa 26 November 2012, 20:43http://focus.ua/economy/251757/Ого, яке різке покращення. Заплати 15% за обмін валюти....
платити за оренду квартири стане ще дорожче((( ми платимо доларами
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Аннушка
Семья:
Аннушка
|
Имя: Анна Группа: Администратор Сообщений: 15378 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 14.12.2024 |
Аннушка
Администратор
26 November 2012
Опять спекулянты уйдут в тень. вот и всё.
п.с. как бы они не пытались удержать гривну, а всё равно она падает
п.с. как бы они не пытались удержать гривну, а всё равно она падает
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
26 November 2012 Цитата: #4516 Вера1690 26 November 2012, 22:36платити за оренду квартири стане ще дорожче((( ми платимо доларами
ага, люди будуть підпільно просто міняти напряму і все. Курс піде у вільне плавання, причому банки навіть і знати його не будуть.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
26 November 2012 Цитата: #4516 alisa 26 November 2012, 22:49ага, люди будуть підпільно просто міняти напряму і все. Курс піде у вільне плавання, причому банки навіть і знати його не будуть.
я не буду цьому сприяти, буду офіційно купляти з переплатою. Колись, дуже давно, на початку 2000 років я торгувала морозивом в центрі міста, біля універмагу, головного місця нелегального обміну валюти, Тих, людей, що міняють гроші було всього троє чи четверо, а тих, що ті гроші крадуть- ціла купа. Вони там бігали по туалетах, на ходу мінялись одягом, перекидувалися тими грошима
кожен день приїздила міліція, а "кидали" все одно нікуди не зникали.
кожен день приїздила міліція, а "кидали" все одно нікуди не зникали.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
26 November 2012 Цитата: #4516 Вера1690 26 November 2012, 22:59я не буду цьому сприяти, буду офіційно купляти з переплатою.
Купувати Ви будете без переплати, але хто її буде продавати?
15% платить той, хто продає долари. Тобто люди зібрали гроші, поміняли в долари, щоб зберегти їх і тепер, якщо раптом треба перевести їх в гривню - одразу віддай 15%. Хто погодиться?
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
26 November 2012
Я все-таки надіюсь, що здоровий глузд переможе, і таке не приймуть. Хоча й розумію, що в наш час надіятися на здоровий глузд тих, хто при владі, справа марна...
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
26 November 2012 Цитата: #4516 alisa 26 November 2012, 23:1015% платить той, хто продає долари.
Дійсно? Я б оподатковувала тих, хто купляє - щоб не повадно було
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
26 November 2012 Цитата: #4516 jozh 26 November 2012, 23:14Хоча й розумію, що в наш час надіятися на здоровий глузд тих, хто при владі, справа марна...
Я б теж не дуже сподівалась. А для чого паспортний режим вводили?
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
26 November 2012 Цитата: #4516 Китиха 26 November 2012, 23:29Дійсно? Я б оподатковувала тих, хто купляє - щоб не повадно було
Саме так. Платять ті, хто продає валюту.
Ну теоретично, за задумкою. Закону ж ще нема.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
26 November 2012 Цитата: #4516 Китиха 26 November 2012, 23:30Я б теж не дуже сподівалась. А для чого паспортний режим вводили?
Найсмішніше, що саме після введення паспортного режиму я перестала продавати долари цивілізовано в банках, а стала продавати на ринку перекупщикам. І не тому, що паспорт показувати не хочу - а тому, що на ринку ціна стала вигідніша, ніж у банках, яким би дивним це не здавалось.
Ну і чого вони добилися в результаті?
Думаю, з цими 15% теж стане щось подібне. Трохи потрясе спочатку, а потім, дійсно, знову будуть два паралельних світи, і все на тому.
Ну і чого вони добилися в результаті?
Думаю, з цими 15% теж стане щось подібне. Трохи потрясе спочатку, а потім, дійсно, знову будуть два паралельних світи, і все на тому.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
27 November 2012 Цитата: #4516 Китиха 26 November 2012, 23:29Дійсно? Я б оподатковувала тих, хто купляє - щоб не повадно було
Не повадно кому? Що робити тим, у кого доларові кредити?.. Сума кредиту і так підскочила ледь не вдвоє, бо більшість брала кредит ще при курсі 5.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
27 November 2012 Цитата: #4516 Orchid 27 November 2012, 09:57Не повадно кому? Що робити тим, у кого доларові кредити?.. Сума кредиту і так підскочила ледь не вдвоє, бо більшість брала кредит ще при курсі 5.
Нам банк настирливо вдруге пропонує перейти в гривню. А не повадно тим, хто не розуміє політики партії і не підтримує національну валюту, зраджуючи її з доларом чи євро
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
27 November 2012
Тю, дівчата, чого Ви сперечаєтесь. Тре і туди податок, і туди. А чого його по дрібницях розмінюватись.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
27 November 2012 Цитата: #4516 Китиха 27 November 2012, 10:01Нам банк настирливо вдруге пропонує перейти в гривню. А не повадно тим, хто не розуміє політики партії і не підтримує національну валюту, зраджуючи її з доларом чи євро
Не всі банки пропонують комфортні умови по нових договорах, отж, не всі мають можливість перейти на гривневу оплату.
При нинішній владі не кожен ризикне стати патріотом гривні. Є ризик впасти на дно.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
27 November 2012 Цитата: #4516 alisa 27 November 2012, 10:04Тю, дівчата, чого Ви сперечаєтесь. Тре і туди податок, і туди. А чого його по дрібницях розмінюватись.
А ще можна податок на сплату податків)))
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
27 November 2012 Цитата: #4516 Orchid 27 November 2012, 10:07Не всі банки пропонують комфортні умови по нових договорах, отж, не всі мають можливість перейти на гривневу оплату.При нинішній владі не кожен ризикне стати патріотом гривні. Є ризик впасти на дно.
Немає в Вас державного мислення.
Я сподіваюсь, Ви розумієте, що я стебусь?)))
Умови переходу на гривню просто фу.
Я сподіваюсь, Ви розумієте, що я стебусь?)))
Умови переходу на гривню просто фу.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
27 November 2012 Цитата: #4516 alisa 27 November 2012, 10:04Тю, дівчата, чого Ви сперечаєтесь. Тре і туди податок, і туди. А чого його по дрібницях розмінюватись.
А в будь-якому випадку будь-який податок платить кінцевий споживач, хоч як його нараховуй і перераховуй
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
27 November 2012 Цитата: #4516 Китиха 27 November 2012, 10:12А в будь-якому випадку будь-який податок платить кінцевий споживач, хоч як його нараховуй і перераховуй
Ну так, але ж так тільки один, а так обидва. Подвійний прибуток!
Швидко на Межігир"я-2 та Межигір"я-3 для панських синів назбираємо, бо ростуть ще хлопці, негідно їм по квартирках тулитись.
Мята
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
27 November 2012
http://korrespondent.net/worldabus/1430136-novye-izvestiya-optimist-dolzhnik-i-pessimist-kreditor вот тут немножко расписана ситуация в украинской экономике. В двух словах - Азаров в очередной раз фантазирует на тему стабильности и экономического роста, МВФ не верит и денег не дает.
...в этом году на украинский бюджет свалилось необычайно много расходов – прежде всего, из-за Евро-2012 и парламентских выборов, состоявшихся в октябре. Из-за всех этих событий президенту Украины Виктору Януковичу и правительству страны пришлось просить МВФ об отсрочке платежей по кредиту... - таки дела плохи
Однако фонд не спешит предоставлять украинцам дополнительные послабления в выплатах, пока не будут выполнены его прежние требования. С 2006 года МВФ настаивает на переходе к плавающему валютному курсу. Две недели назад в украинском минфине заявляли, что готовы рассмотреть возможность ослабления контроля над валютой. Однако пока ничего не сделано, так как в Киеве существуют опасения, что курс гривны будет очень нестабильным из-за дальнейшего падения цен на сталь. А тогда Украина, возможно, не сможет залатать дыры в бюджете.
Вторым условием МВФ для отсрочки платежей является согласие Украины увеличить цены на газ. Это еще более не устраивает Киев. Сейчас Украина пытается понизить тарифы на импортируемое из России "голубое топливо". А Москва согласилась снизить цену с 430 до 160 долларов за тысячу кубических метров газа только в обмен на вступление страны в Таможенный союз с Россией, Белоруссией и Казахстаном. А на это украинские власти не пойдут. "Присоединение к Таможенному союзу для Украины – это не лучший вариант, чреватый значительными политическими и экономическими негативными последствиями, – сказал "НИ" глава центра политических исследований "Пента" украинский политолог Владимир Фесенко. – Для нас выгоднее иметь продвинутые, хорошие отношения как с Евросоюзом, так и с соседями по СНГ".
Москва согласилась снизить цену с 430 до 160 долларов за тысячу кубических метров газа только в обмен на вступление страны в Таможенный союз с Россией, Белоруссией и Казахстаном
Таким образом, оба условия МВФ не нравятся украинским властям....
...Пока можно не соглашаться на условия МВФ. Однако это лишь временная отсрочка. Ведь через некоторое время Украине снова придется платить по счетам. А если экономического роста не будет, то откуда возьмутся деньги – непонятно.
...в этом году на украинский бюджет свалилось необычайно много расходов – прежде всего, из-за Евро-2012 и парламентских выборов, состоявшихся в октябре. Из-за всех этих событий президенту Украины Виктору Януковичу и правительству страны пришлось просить МВФ об отсрочке платежей по кредиту... - таки дела плохи

Однако фонд не спешит предоставлять украинцам дополнительные послабления в выплатах, пока не будут выполнены его прежние требования. С 2006 года МВФ настаивает на переходе к плавающему валютному курсу. Две недели назад в украинском минфине заявляли, что готовы рассмотреть возможность ослабления контроля над валютой. Однако пока ничего не сделано, так как в Киеве существуют опасения, что курс гривны будет очень нестабильным из-за дальнейшего падения цен на сталь. А тогда Украина, возможно, не сможет залатать дыры в бюджете.
Вторым условием МВФ для отсрочки платежей является согласие Украины увеличить цены на газ. Это еще более не устраивает Киев. Сейчас Украина пытается понизить тарифы на импортируемое из России "голубое топливо". А Москва согласилась снизить цену с 430 до 160 долларов за тысячу кубических метров газа только в обмен на вступление страны в Таможенный союз с Россией, Белоруссией и Казахстаном. А на это украинские власти не пойдут. "Присоединение к Таможенному союзу для Украины – это не лучший вариант, чреватый значительными политическими и экономическими негативными последствиями, – сказал "НИ" глава центра политических исследований "Пента" украинский политолог Владимир Фесенко. – Для нас выгоднее иметь продвинутые, хорошие отношения как с Евросоюзом, так и с соседями по СНГ".
Москва согласилась снизить цену с 430 до 160 долларов за тысячу кубических метров газа только в обмен на вступление страны в Таможенный союз с Россией, Белоруссией и Казахстаном
Таким образом, оба условия МВФ не нравятся украинским властям....
...Пока можно не соглашаться на условия МВФ. Однако это лишь временная отсрочка. Ведь через некоторое время Украине снова придется платить по счетам. А если экономического роста не будет, то откуда возьмутся деньги – непонятно.
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
27 November 2012 Цитата: #4516 Мята 27 November 2012, 10:36А если экономического роста не будет, то откуда возьмутся деньги – непонятно.
Як звідки?
"за проливной дождь — 200 лир, за дождь с громом и молнией — 300 лир"
нова програма подолання кризи від Азарова.
Просматривают эту тему:
Forum