- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #4516 Китиха 27 November 2012, 10:10Немає в Вас державного мислення.
Я сподіваюсь, Ви розумієте, що я стебусь?)))
Умови переходу на гривню просто фу.
Он, податок на продаж житла давно вже є, і нічого. Хочеш покращити житлові умови, і для того продаєш однокімнатну, купуєш двокімнатну, - поділись з товаришами, не одному ж тобі життя покращувати, так?
Сам по собі податок як процент від доходу теж мене завжди радував - хочеш працювати і створювати матеріальні і духовні блага - будь-ласкавий, заплати за це право, і чималенько! А якщо ти просто живеш за чийсь рахунок, просираєш зароблене чи то твоїми батьками, чи ще кимось раніше, - без проблем, нікому нічого за це не платиш. Красота! Який чудовий стимул працювати!
Так що нема чого тут губи копилити - якщо маєш долари або можливість їх купити, значить, ще живеш не нижче рівня повної бідності, значить, ще є що з тебе поскубти. Ділися!
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #4516 alisa 27 November 2012, 10:43Як звідки?"за проливной дождь — 200 лир, за дождь с громом и молнией — 300 лир"нова програма подолання кризи від Азарова.

Правда, Азаров може і не знати, ага... він же теж із проффесорів, так що книжок читати не обо'язково, а історичний досвід враховувати тим паче...
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
«Peгиoнaл» зaявил, чтo миллиoны, пoтpaчeнныe нa шины и aвтo для Янyкoвичa в кpизиc, – этo дaжe xopoшo
Януковичу вместо беседки в Карпатах строят ресторан
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
заспокойте мене, що це фейк
jozh
|
Цитата: #4516 Китиха 29 November 2012, 09:21заспокойте мене, що це фейк
Хоча якщо серйозно - то фейк, це весь сайт фейковий: "* - Всі згадані на сайті події та персонажі вигадані. Будь-який збіг з реальними подіями та людьми є випадковим."
ленька84
|
Имя: ленька84 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2475 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 11.10.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 066 457 68 37 |
Цитата: #4516 Китиха 29 November 2012, 09:29http://uareview.com/prostitution-legalizing/
jozh
|
Цитата: #4516 ленька84 29 November 2012, 10:09А-а-а. Давно мы с мужем так не смеялись. Особенно впечатлили места, как депутаты будут бороться с безработицей; и как они позаботились о малообеспеченных, пенсионерах, инвалидах и ветеранах ВОВ.Это же надо такое молоть.

Мурена
|
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |

Депутатов Верховной Рады 4 года кормили супами с плевками официантки
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #4516 Китиха 29 November 2012, 09:21Над низкою законопроектів, які повинні збільшити дохід держави, зараз працює народний депутат України від Партії Регіонів Віталій Хомутиннік. Вслід за скандальним законом про введення 15% податку на продаж валюти, народний обранець вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про легалізацію проституції в Україні. Про це 23 листопада повідомляє Комерсант-Україна.
заспокойте мене, що це фейк
jozh
|
Президент Украины Виктор Янукович подписал закон №5492-VI "О Едином государственном демографическом реестре и документах, которые подтверждают гражданство Украины, удостоверяют личность или ее специальный статус".
Глава государства подписал закон сегодня, сообщается на официальном сайте президента. Этот закон предусматривает внедрение электронных паспортов для украинцев.
Верховная рада приняла закон о введении биометрических паспортов в новой редакции с предложениями Януковича 20 ноября.
http://novosti-n.mk.ua/news/read/47152.html
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Цитата: #4516 alisa 27 November 2012, 10:43"за проливной дождь — 200 лир, за дождь с громом и молнией — 300 лир"нова програма подолання кризи від Азарова.
http://kiev.pravda.com.ua/news/5087a04aa2aba/
Алина Патрекеевна
|
Имя: Алина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2105 Регистрация: 05.04.2011 Заходил(а): 07.08.2018 |
Цитата: #4516 Китиха 30 November 2012, 15:20У Києві вирішили запровадити податок на збір і очищення стоків, що стікають з даху внаслідок дощів.
http://kiev.pravda.com.ua/news/5087a04aa2aba/

Китиха
|
Цитата: #4516 Алина Патрекеевна 30 November 2012, 22:13В Польше такой налог давно существует
jozh
|
Цитата: #4516 Китиха 01 December 2012, 08:30Мене "подобається", що ми якось однобоко Європу копіюємо. Чому б не почати з іншого боку?

alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Китиха
|
Цитата: #4516 alisa 01 December 2012, 16:22У свою чергу народний депутат від фракції партії регіонів Володимир Олійник заявив, що доларові заощадження українців, які перебувають поза банківською системою, можна використати замість грошей Міжнародного валютного фонду.Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/ukrayinci-navidkladali-u-trilitrovi-banki-vzhe-50-mlrd-dolariv-nacbank.htmlІ кого турбує думка українців, чи згодні вони, щоб їх гроші використали замість грошей МВФ...
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
Ні, ну такі новини щодня добивають мене все більше і більше...
Резина для Януковича: шины для правительственных автомобилей закупили по 28 тыс. грн за штуку
http://korrespondent.net/business/auto/1433057-rezina-dlya-yanukovicha-shiny-dlya-pravitelstvennyh-avtomobilej-zakupili-po-28-tys-grn-za-shtuku
Мабуть, замовлю собі набір для зустрічі кінця світу і буду з радістю чекати 21 грудня!
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #4516 mackry85 03 December 2012, 18:13Ні, ну такі новини щодня добивають мене все більше і більше...
Резина для Януковича: шины для правительственных автомобилей закупили по 28 тыс. грн за штуку
http://korrespondent.net/business/auto/1433057-rezina-dlya-yanukovicha-shiny-dlya-pravitelstvennyh-avtomobilej-zakupili-po-28-tys-grn-za-shtuku
Мабуть, замовлю собі набір для зустрічі кінця світу і буду з радістю чекати 21 грудня!
Forum