• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230462 3011
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   27 November 2012
Цитата: #4516 Китиха 27 November 2012, 10:10
Немає в Вас державного мислення.
Я сподіваюсь, Ви розумієте, що я стебусь?)))

Умови переходу на гривню просто фу.
Ви-то стібетесь, а наша влада - на повному серйозі може й у дві сторони податок ввести. Так що не жартуйте так, а то ще підкажете комусь гарну ідею...

Он, податок на продаж житла давно вже є, і нічого. Хочеш покращити житлові умови, і для того продаєш однокімнатну, купуєш двокімнатну, - поділись з товаришами, не одному ж тобі життя покращувати, так?
Сам по собі податок як процент від доходу теж мене завжди радував - хочеш працювати і створювати матеріальні і духовні блага - будь-ласкавий, заплати за це право, і чималенько! А якщо ти просто живеш за чийсь рахунок, просираєш зароблене чи то твоїми батьками, чи ще кимось раніше, - без проблем, нікому нічого за це не платиш. Красота! Який чудовий стимул працювати!

Так що нема чого тут губи копилити - якщо маєш долари або можливість їх купити, значить, ще живеш не нижче рівня повної бідності, значить, ще є що з тебе поскубти. Ділися!
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   27 November 2012
Цитата: #4516 alisa 27 November 2012, 10:43
Як звідки?
"за проливной дождь — 200 лир, за дождь с громом и молнией — 300 лир"

нова програма подолання кризи від Азарова. 
Та яка там нова - Ви ж і самі знаєте, що то класика.
Правда, Азаров може і не знати, ага... він же теж із проффесорів, так що книжок читати не обо'язково, а історичний досвід враховувати тим паче...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   27 November 2012

«Peгиoнaл» зaявил, чтo миллиoны, пoтpaчeнныe нa шины и aвтo для Янyкoвичa в кpизиc, – этo дaжe xopoшo

http://news.pn/ru/politics/70958

Януковичу вместо беседки в Карпатах строят ресторан

http://ubr.ua/ukraine-and-world/power/ianukovichu-vmesto-besedki-v-karpatah-stroiat-restoran-181512
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   29 November 2012
Над низкою законопроектів, які повинні збільшити дохід держави, зараз працює народний депутат України від Партії Регіонів Віталій Хомутиннік. Вслід за скандальним законом про введення 15% податку на продаж валюти, народний обранець вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про легалізацію проституції в Україні. Про це 23 листопада повідомляє Комерсант-Україна.

заспокойте мене, що це фейк
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   29 November 2012
http://uareview.com/prostitution-legalizing/
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 November 2012
Цитата: #4516 Китиха 29 November 2012, 09:21
Я повірю навіть у те, що в нас приймуть закон, де жінки повинні носити паранджу у громадських місцях, або ж про податок на бороди та вуса. А Ви хочете, щоб я Вас заспокоїла?

Хоча якщо серйозно - то фейк, це весь сайт фейковий: "* - Всі згадані на сайті події та персонажі вигадані. Будь-який збіг з реальними подіями та людьми є випадковим."

ленька84

ленька84

Заходил(а): 11.10.2020
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 066 457 68 37
ленька84
VIP пользователь
   29 November 2012
Цитата: #4516 Китиха 29 November 2012, 09:29
http://uareview.com/prostitution-legalizing/
А-а-а. Давно мы с мужем так не смеялись. Особенно впечатлили места, как депутаты будут бороться с безработицей; и как они позаботились о малообеспеченных, пенсионерах, инвалидах и ветеранах ВОВ. 
Это же надо такое молоть.
Вот когда ведешь машину,а муж на переднем пассажирском---вот именно в этот момент понимаешь, что значит выражение "помеха справа"!!!!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 November 2012
Цитата: #4516 ленька84 29 November 2012, 10:09
А-а-а. Давно мы с мужем так не смеялись. Особенно впечатлили места, как депутаты будут бороться с безработицей; и как они позаботились о малообеспеченных, пенсионерах, инвалидах и ветеранах ВОВ. 
Это же надо такое молоть.
А мене лякає те, що люди сумніваються, чи то часом не є правдою... Бо наші законотворці й не таке утнути можуть в реальності.
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   29 November 2012

Депутатов Верховной Рады 4 года кормили супами с плевками официантки

Работницу столовой Верховной Рады Украины Юлию Борщенко уволили с работы после того, как народный депутат Валентин Матвеев (фракция КПУ) в своем супе обнаружил следы плевка.

Официантку уволили по статье 41 КЗоТ Украины (увольнение лица по инициативе собственника или уполномоченного им органа), сообщает «Газета киевская».

«Вы думаете, в столовой Верховной Рады хорошо платят? Вовсе нет: 3200 грн. Для Столицы — это совсем не деньги! — возмущается экс-официантка престижного заведения питания Украина, — Все, что меня мотивировало работать там долгих 4 года — это возможность отомстить депутатам за то, что они делают со страной и народом. И если кто-то думает, что я жалею о своих поступках, он глубоко ошибается — это моя политическая позиция».

По словам Борщенко, она плевала в суп народным избранникам уже не раз.

Кроме того Борщенко сообщила, что в ближайшее время она не собирается искать работу в сфере общественного питания. Увидев интерес к ее истории со стороны СМИ, она решила взяться за написание книги.

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   29 November 2012
Цитата: #4516 Китиха 29 November 2012, 09:21
Над низкою законопроектів, які повинні збільшити дохід держави, зараз працює народний депутат України від Партії Регіонів Віталій Хомутиннік. Вслід за скандальним законом про введення 15% податку на продаж валюти, народний обранець вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про легалізацію проституції в Україні. Про це 23 листопада повідомляє Комерсант-Україна.

Господи, шо вони "курять"?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2012
А ось це вже не фейк:

Президент Украины Виктор Янукович подписал закон №5492-VI "О Едином государственном демографическом реестре и документах, которые подтверждают гражданство Украины, удостоверяют личность или ее специальный статус".

Глава государства подписал закон сегодня, сообщается на официальном сайте президента. Этот закон предусматривает внедрение электронных паспортов для украинцев.

Верховная рада приняла закон о введении биометрических паспортов в новой редакции с предложениями Януковича 20 ноября.
http://novosti-n.mk.ua/news/read/47152.html
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2012
Цитата: #4516 alisa 27 November 2012, 10:43

"за проливной дождь — 200 лир, за дождь с громом и молнией — 300 лир"

нова програма подолання кризи від Азарова. 
У Києві вирішили запровадити податок на збір і очищення стоків, що стікають з даху внаслідок дощів.

http://kiev.pravda.com.ua/news/5087a04aa2aba/

Алина Патрекеевна

Заходил(а): 07.08.2018
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
   30 November 2012
Цитата: #4516 Китиха 30 November 2012, 15:20
У Києві вирішили запровадити податок на збір і очищення стоків, що стікають з даху внаслідок дощів.

http://kiev.pravda.com.ua/news/5087a04aa2aba/
В Польше такой налог давно существует
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2012
Цитата: #4516 Алина Патрекеевна 30 November 2012, 22:13
В Польше такой налог давно существует
Я знаю. Мене "подобається", що ми якось однобоко Європу копіюємо. Чому б не почати з іншого боку?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   01 December 2012
Цитата: #4516 Китиха 01 December 2012, 08:30
Мене "подобається", що ми якось однобоко Європу копіюємо. Чому б не почати з іншого боку?
Тому що це було б непослідовно.

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   01 December 2012
У свою чергу народний депутат від фракції партії регіонів Володимир Олійник заявив, що доларові заощадження українців, які перебувають поза банківською системою, можна використати замість грошей Міжнародного валютного фонду.
Більше читайте тут: Ссылка

І кого турбує думка українців, чи згодні вони, щоб їх гроші використали замість грошей МВФ... 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   01 December 2012
Добре, назвемо це не доларовими заощадженнями і продажем валюти, а колекціонуванням і розпродажем колекції :) "Ой, в мене тут знайшлись однакові купюри, треба зайві продати іншому колекціонеру!"
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2012
Цитата: #4516 alisa 01 December 2012, 16:22
У свою чергу народний депутат від фракції партії регіонів Володимир Олійник заявив, що доларові заощадження українців, які перебувають поза банківською системою, можна використати замість грошей Міжнародного валютного фонду.

І кого турбує думка українців, чи згодні вони, щоб їх гроші використали замість грошей МВФ... 

Ми таки йдемо в Совок. Облигации государственного займа - це ми вже проходили, класика жанру, а головне - чисто "добровільно"
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   03 December 2012

Ні, ну такі новини щодня добивають мене все більше і більше...

Резина для Януковича: шины для правительственных автомобилей закупили по 28 тыс. грн за штуку

http://korrespondent.net/business/auto/1433057-rezina-dlya-yanukovicha-shiny-dlya-pravitelstvennyh-avtomobilej-zakupili-po-28-tys-grn-za-shtuku

Мабуть, замовлю собі набір для зустрічі кінця світу і буду з радістю чекати 21 грудня!

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   03 December 2012
Цитата: #4516 mackry85 03 December 2012, 18:13

Ні, ну такі новини щодня добивають мене все більше і більше...

Резина для Януковича: шины для правительственных автомобилей закупили по 28 тыс. грн за штуку

http://korrespondent.net/business/auto/1433057-rezina-dlya-yanukovicha-shiny-dlya-pravitelstvennyh-avtomobilej-zakupili-po-28-tys-grn-za-shtuku

Мабуть, замовлю собі набір для зустрічі кінця світу і буду з радістю чекати 21 грудня!

Тю, а я по 550 грн купила 
Просматривают эту тему:

Forum