• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Покращення життя вже сьогодні

Анюта*   
VIP пользователь   
23 September 2010 230452 3011
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   24 January 2013
Цитата: #4516 Аннушка 24 January 2013, 09:36
потому как если отбросить какие то скрытые мотивы, то я скорее За чем Против переноса крупных супермаркетов за черту города (особенно строительных)
Чому?
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   24 January 2013
Мне кажется это даст развитие мелким магазинам.. должен быть какой то баланс.

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 January 2013
Цитата: #4516 Аннушка 24 January 2013, 10:19

За рахунок споживачів створювати баланс - це несерйозно.
Я в дрібні магазини не повернусь ні за що. Хамство продавців і неможливість нормально вибрати товар мене вже не влаштовує. 

PANY

PANY

Заходил(а): 19.06.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0992045571
PANY
VIP пользователь
   24 January 2013

с одной стороны да, но с со стороны покупателя море проблем.
Например, перегорела в доме лампочка энергосберегающая, куда ее идти покупать?
 1) вариант - в мелкий магазин в черте города, но не факт что там есть та, что нужна, плюс она дороже, чем в большом строительном магазине, плюс скорей всего гарантию на нее никто не даст.
2) вариант - большой строительный супермаркет, гарантию дадут, выбор огромен, но минус добавляется стоимость проезда за этой лампочкой.

Вот реально, конечно ехать за город за одной лампочкой я не буду, значит я просто куплю их в том супермаркете про запас 10штук, но если она у меня перегорит через три дня (у нас так было), то поеду и поменяю, я говорю про лампочки не за 5грн.

Так же и с продуктами будет, я буду на месяц покупать в супермаркетах то что можно, и только скоропортищиеся продукты в мелких магазинах, потому как у них ограничен выбор по торговым маркам.

ПС: и как правильно написала alisa , что если в крупных магазинах я не терплю хамства, потому как всегда можно пожаловаться руководству, то в мелких - добро пожаловать в СССР, для примера кто скучает за такими продавцами по Адмиральской и Декабристов или в том районе, точно не помню, есть супер продуктовый магазин, я туда зашла воды купить с 10грн - и меня реально обозвали, что я ........ бутылку за 4грн пришла брать не мелкими купюрами, а с 10грн

ПравдаЛюбка

Заходил(а): 08.06.2018
ПравдаЛюбка
VIP пользователь
   24 January 2013
Да и добраться в супермаркет обществ. транспортом (а уехать потом от туда!) страх как "удобно"!. И посвящать для этого нужно будет целый день (те кто работает), сумки тяжеленные тянуть, да, думаю, что и очереди в субботу будут немаленькие...
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   24 January 2013

Какой такой баланс? Вот у меня на районе мелкий магазин - позднее 6 вечера там уже хлеба не купишь - они не парятся и не хотят закупить его хоть немного больше, боятся остатков. Печенье конфеты - новоприбывшие перемешиваются со старыми - в результате ужас. Может продавцы и приятные (ну или со мной и детьми моими приветливые), но стратегий развития в магазине не видно, руководство не напрягается что-то менять в лучшую сторону, их вполне устраивает их положение монополиста на районе, чем и пользуются...

Я раз в неделю закупаю все в супере, и очень редко что-либо беру в мелком маге, только хлеб, на рынке овощи докупаю и фрукты... мелкие магазины меня не радуют... Не представляю, что будет с ЮБ если его выпрут за черту города. Зачем? а АТБ свои оставят в черте? Типа не супер-маркеты... Авантюрой попахивает.
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 January 2013
А для чого взагалі розвивати дрібну торгівлю???
Виробництво треба розвивати, треба стимулювати людей працювати, а не торгувати. Торгувати в нас якраз навчились, перепродувати по 350 разів. 
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #4516 alisa 24 January 2013, 10:46
А для чого взагалі розвивати дрібну торгівлю???
Виробництво треба розвивати, треба стимулювати людей працювати, а не торгувати. Торгувати в нас якраз навчились, перепродувати по 350 разів. 
Думается мне, что направлено все это на устранение конкурентов, не секрет что АТБ держат донецкие - и лично для меня, это жах а не магазины, маленькие, грязные с очень ограниченным выбором товара, скорее всего под такой закон они не попадут, и в городе останутся только такие, а шикарные Кишени и ЮБ и Таврии - всех на выселки, в результате разорение и закрытие, и все чудно. Выкупаем старые помещения, отменяем закон, и везде делаем АТБ - чудно...

ЗЫ: возможно у меня бурная фантазия... но добра я уже не жду ни от одного закона...
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 January 2013
Цитата: #4516 Zemy 24 January 2013, 10:51
Думается мне, что направлено все это на устранение конкурентов, не секрет что АТБ держат донецкие - и лично для меня, это жах а не магазины, маленькие, грязные с очень ограниченным выбором товара, скорее всего под такой закон они не попадут, и в городе останутся только такие, а шикарные Кишени и ЮБ и Таврии - всех на выселки, в результате разорение и закрытие, и все чудно. Выкупаем старые помещения, отменяем закон, и везде делаем АТБ - чудно...

ЗЫ: возможно у меня бурная фантазия... но добра я уже не жду ни от одного закона...
Повір, Іра, АТБ це просто не потрібно, в них клієнтів вистачає. В Кишені черг практично нема, в АТБ - майже завжди є. В них нічого не залежується, скільки дивлюсь молочку - ну те, що не дуже популярне ще може полежати, а все інше - розмітають. Хліба ввечері не купиш, цукерки, ковбаса, сир, особливо недороге - завжди свіже. А дорогого - кіт наплакав. 2-3 види сиру, 10-15 видів соку і так далі. Але ціни нижчі, на все. 

До того ж, АТБ - це Дніпро, а не Донецьк. Хоча хто їх там "тримає" я, звичайно, не в курсі.

Хорошого, звичайно, нічого. Мене не влаштують ані магазини, ані АТБ. Я люблю вибрати продукти по терміну придатності, почитати склад і так далі. 
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #4516 alisa 24 January 2013, 10:56
Повір, Іра, АТБ це просто не потрібно, в них клієнтів вистачає. В Кишені черг практично нема, в АТБ - майже завжди є. В них нічого не залежується, скільки дивлюсь молочку - ну те, що не дуже популярне ще може полежати, а все інше - розмітають. Хліба ввечері не купиш, цукерки, ковбаса, сир, особливо недороге - завжди свіже. А дорогого - кіт наплакав. 2-3 види сиру, 10-15 видів соку і так далі. Але ціни нижчі, на все. 

До того ж, АТБ - це Дніпро, а не Донецьк. Хоча хто їх там "тримає" я, звичайно, не в курсі.

Хорошого, звичайно, нічого. Мене не влаштують ані магазини, ані АТБ. Я люблю вибрати продукти по терміну придатності, почитати склад і так далі. 
Их держат донецкие...

Клиентов валом - но не все ж...
Терпеть не могу эти магазины, в те редкие моменты, когда вынужденна в них покупать (когда в Днепр приезжаю - там других просто нет), в обморок падаю от всего увиденного там.
maniunia

maniunia

Заходил(а): 01.09.2024
Телефон: 0931043568
maniunia
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #4516 Zemy 24 January 2013, 10:51

В "шикарной Кишене" постоянно то сыры с плесенью, потерявшие вид подсовывают и божатся что свеженький - задолбалась уже возвращать - уже просто там не беру, очень много просроченных продуктов встречаю, пока выбираю что то. Особенно бесит, что когда детский сырок, к примеру до 10 числа годен, а он стоит или 10 после 8 вечера или утром 11, на авось - не заметят, про яйца тухлые тоже молчу - несколько раз попадались..... Думаю в каждом магазине есть свои скелеты в шкафу!)
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #4516 maniunia 24 January 2013, 11:02
В "шикарной Кишене" постоянно то сыры с плесенью, потерявшие вид подсовывают и божатся что свеженький - задолбалась уже возвращать - уже просто там не беру, очень много просроченных продуктов встречаю, пока выбираю что то. Особенно бесит, что когда детский сырок, к примеру до 10 числа годен, а он стоит или 10 после 8 вечера или утром 11, на авось - не заметят, про яйца тухлые тоже молчу - несколько раз попадались..... Думаю в каждом магазине есть свои скелеты в шкафу!)
Я не о продуктах :) я о расположении в городе и площадях - то что хитрят и мутят все магазины для меня не секрет. В том же ЮБ продукты (даже детскую молочку) свежие нужно с дальней стороны полки добывать, впереди только то чему уже почти конец пришел.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   24 January 2013
Цитата: #4516 Zemy 24 January 2013, 11:00
Их держат донецкие...

Клиентов валом - но не все ж...
Терпеть не могу эти магазины, в те редкие моменты, когда вынужденна в них покупать (когда в Днепр приезжаю - там других просто нет), в обморок падаю от всего увиденного там.
Ну в Дніпрі там не так, як в нас.
Єдине, в нас на Колосі із м"ясом біда - вони його напакують купу і воно вічно в них на межі строку придатності лежить. А так - більш-менш. Досить охайно, чисто. 
maniunia

maniunia

Заходил(а): 01.09.2024
Телефон: 0931043568
maniunia
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #4516 Zemy 24 January 2013, 11:10
Я не о продуктах :) я о расположении в городе и площадях - то что хитрят и мутят все магазины для меня не секрет. В том же ЮБ продукты (даже детскую молочку) свежие нужно с дальней стороны полки добывать, впереди только то чему уже почти конец пришел.
Простите, не внимательно прочла.... Да расположение некоторых магазинов желает лучшего.... Это точно))))
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   24 January 2013

Через два года Янукович либо сядет, либо станет вечным президентом — Таран

http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_cherez-dva-goda-yanukovich-libo-syadet-libo-stanet-vechnym-prezidentom-taran/478755

Ну що, робимо ставки, який варіант спрацює?

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   24 January 2013
Цитата: #4516 mackry85 24 January 2013, 11:51

Через два года Янукович либо сядет, либо станет вечным президентом — Таран

http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_cherez-dva-goda-yanukovich-libo-syadet-libo-stanet-vechnym-prezidentom-taran/478755

Ну що, робимо ставки, який варіант спрацює?

Хто ж його посадить, він же пам"ятник
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   24 January 2013
Таким образом, с января 2013 года дети первого и второго года жизни, рожденные от многоплодной беременности (двойни, тройни и более), не будут получать молочные смеси и продукты детского питания за счет бюджетных средств в связи с отсутствием законодательных оснований по данному вопросу.
http://novosti-n.mk.ua/news/read/49193.html
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Лёличка

Лёличка

Заходил(а): 03.04.2023
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0672825428
Лёличка
VIP пользователь
   25 January 2013

Пенсионерка выслала Азарову "матпомощь"

Ссылка

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите©

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   25 January 2013

Набрав чинності податок на нерухомість

Четвер, 03 січня 2013, 16:57
Ссылка Ссылка Ссылка

У 2013 році місцеві бюджети отримають близько 75 мільйонів гривень від податку на нерухоме майно.

Як повідомляє прес-служба Міністерства доходів та зборів, з 1 січня 2013 року вступила в силу норма Податкового кодексу, згідно з якою житлова нерухомість, яка перебуває у власності як фізичних, так і юридичних осіб, обкладатиметься податком.

Оподатковуватимуться будівлі, які відносяться до житлового фонду, а саме – житлові будинки, прибудови до них, житлові будинки садибного типу, квартири, котеджі та кімнати у багатосімейних квартирах, йдеться у повідомленні.

Так, не оподатковуватимуться квартири та житлові будинки, площа яких не перевищує 120 квадратних метрів та 250 квадратних метрів відповідно.

Однак, якщо у власності людини перебуває кілька об’єктів житлової нерухомості, то пільга застосовуватиметься лише до одного з них, за інші доведеться сплачувати податок.

Зазначається, що податок сплачуватиметься один раз на рік. До 1 липня 2013 року власники об’єктів житлової нерухомості, яка підлягає оподаткуванню, отримають податкові повідомлення-рішення про суму податку та платіжні реквізити.

"У разі незгоди платника з розрахунками податкової, він має право звернутися до податкового органу для звірки даних", - йдеться у повідомленні.

Не оподатковуватимуться об’єкти житлової нерухомості, які:

- будівлі дитячих будинків сімейного типу;

- садовий або дачний будинок, але не більше одного такого об’єкта на платника податку;

- гуртожитки; об’єкти житлової нерухомості, які належать багатодітним та прийомним сім’ям, у яких виховується троє та більше дітей, але не більше одного такого об’єкта на сім’ю.

За місячне протермінування додаватимуть 10-відсоткову пеню, за двомісячне – 20-відсоткову. Якщо і після цього власники квартир не вивернуть кишені, з ними почнуть працювати відповідні служби. Йдеться навіть про арешт майна.  

Людей, які мають невеликі помешкання чи будинки, звільняють від оподаткування. Ті ж, хто володіє більшими житловими площами, платитимуть 1% або 2,7% від розміру мінімальної заробітної плати. На сьогодні це дорівнює відповідно 12 і 30,5 грн за квадратний метр.   

Попри постійні заяви влади, що податок платитимуть лише багаті, практика може показати інше.   

Ті, хто має у власності кілька об'єктів нерухомості, обов'язково сплачуватимуть за один із них. Таким чином, наприклад, пенсіонери, які мають дві, хоч і невеликі, квартири або "хрущовку" і будинок, повинні будуть платити податок. Їм дозволять обрати, за який саме об'єкт вигідніше сплачувати кошти. А заможніші люди, які володіють однією квартирою площею майже 120 "квадратів", не потраплять під оподаткування.  

http://www.pravda.com.ua/news/2013/01/3/6980907/

ПравдаЛюбка

Заходил(а): 08.06.2018
ПравдаЛюбка
VIP пользователь
   25 January 2013

Ну вобщем то как всегда в нащей стране. Богатим чорт дітей колише. Кто что то имеет - у него прибудет, а остальные потихоньку вымрут. Лично мне бояться не чего, но так обидно и гадко на душе...

Просматривают эту тему:

Forum