Я заплуталася, то Вас Ляшко чи геї дратують? Якщо геї, то це гомофобія. А гомофобія є розладом психіки (як і будь-який не мотивований страх - хвороба). Прикро, що це є в нашому суспільстві. Загалом багатьом українцям бракує інформації про людей із гомосексуальною орієнтацією. У переважної більшості громадян залишається упереджене стереотипне сприйняття сексуальних меншин. Вони судять про ґеїв та лесбійок по епатажних образах виконавців з шоу-бізнесу, персонажах популярних фільмів чи по характерній поведінці фемінізованих гомосексуалів. Значно менше людей знає звичайних ґеїв і лесбійок – рідних, сусідів, колег по роботі, оскільки переважна більшість їх приховує свою орієнтацію. Дівчата, познайомте мене із геєм чи лесбіянкою, дуже багато чула, що вони чудові друзі. А якщо серйозно, то неважливо яка в людини сексуальність, життя у неї одне, і від суспільства залежить, чи проживе його вона гідно, як цілісна особистість із повним прийняттям власного Я, чи під пресом гомофобії, з внутрішньою роздвоєністю, відторгненням частини себе, у стані стресу та депресії.
А Ви, Ссылка , краще б виховували б свою дитину не нав'язуючи їй свої страхи і стереотипи. І якщо їй доведеться дружити з якоюсь неординарністю, то й висновки нехай робить сама. Така моя думка.

Хотілося вийти і сказати, що вони не люди бо людське горе не розділяють, але ж все одно нічого не змінилось би. Якщо в людини немає співчуття, то воно вже не з'явиться.