• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Что нас раздражает?

Машка-Степашка   
Silver   
20 May 2010 375493 5065
intruders-vnl

intruders-vnl

Заходил(а): 20.01.2024
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: 097 97 95 361
intruders-vnl
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 00:56)
к сожалению, или к счастью я не веду статистику геев) ну, Ляшко да " дратує"

Я заплуталася, то Вас Ляшко чи геї дратують? Якщо геї, то це гомофобія. А гомофобія є розладом психіки (як і будь-який не мотивований страх - хвороба). Прикро, що це є в нашому суспільстві. Загалом багатьом українцям бракує інформації про людей із гомосексуальною орієнтацією. У переважної більшості громадян залишається упереджене стереотипне сприйняття сексуальних меншин. Вони судять про ґеїв та лесбійок по епатажних образах виконавців з шоу-бізнесу, персонажах популярних фільмів чи по характерній поведінці фемінізованих гомосексуалів. Значно менше людей знає звичайних ґеїв і лесбійок – рідних, сусідів, колег по роботі, оскільки переважна більшість їх приховує свою орієнтацію. Дівчата, познайомте мене із геєм чи лесбіянкою, дуже багато чула, що вони чудові друзі. А якщо серйозно, то неважливо яка в людини сексуальність, життя у неї одне, і від суспільства залежить, чи проживе його вона гідно, як цілісна особистість із повним прийняттям власного Я, чи під пресом гомофобії, з внутрішньою роздвоєністю, відторгненням частини себе, у стані стресу та депресії.
А Ви, Ссылка , краще б виховували б свою дитину не нав'язуючи їй свої страхи і стереотипи. І якщо їй доведеться дружити з якоюсь неординарністю, то й висновки нехай робить сама. Така моя думка.
 ...чтобы жить и дышать, и любить, и мечтать, пусть меня не оставит надежда...  

intruders-vnl

intruders-vnl

Заходил(а): 20.01.2024
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: 097 97 95 361
intruders-vnl
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 11:01)
в мене таке враження, що біля нас щодня одружуються. ще з часів Майдану, навіть коли вся країна оплакує загиблих, у когось салют. досі іноді лякаюсь. і бісить страшенно. ну як так можна? іноді мені навіть здається, що це навмисно якісь шанувальники рашки роблять.

О, так! Це мене дуже дратує. Не розумію, як так можна. Звісно, весілля планується заздалегідь, а день жалоби оголошують непередбачувано. Весілля з цього приводу не скасовують, але ж можна відмовитися від урочистого салюту. Це я згадала, як у дні жалоби за загиблими під уламками дома на Лазурній, в мене під вікнами салютувало весілля, а на пляжі "Маяк" співали караоке. Хотілося вийти і сказати, що вони не люди бо людське горе не розділяють, але ж все одно нічого не змінилось би. Якщо в людини немає співчуття, то воно вже не з'явиться.
 ...чтобы жить и дышать, и любить, и мечтать, пусть меня не оставит надежда...  

Irusya2709

Irusya2709

Заходил(а): 30.07.2022
Телефон: 097 475 99 43
Irusya2709
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 08:11)
т.е. если бы тема не была в топе, вы бы не писали?

Почему? Написала бы, просто сейчас все такие раздражительные стали, раньше такого не наблюдалось.
Алаис

Алаис

Заходил(а): 17.12.2018
Район: Центральный
Телефон: +38 (050) 294-75-76
Алаис
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 00:35)
А фрази "Не суйте носа не у свої справи." і "Залиште свою уперелжену думки при собі" Вас не дратують?

Абсолютно нет))
Просто здравый смысл никто тоже не отменял, как и понятие если не красоты, то хотя бы не противности. Впрочем, в нашем обществе издавна принято класть большой болт на чувства окружающих
*и да, троллфейса среди смайликов действительно не хватает*
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   31 July 2014
До речі, колись дивилась наукову передачу про природу гомосексуалізму. Так от там казали, що гомосексуалізм закладається на якомусь там тижні вагітності на клітинному рівні. Так що нехай хоч з 20 геями дружить, а якщо орієнтація закладена гетеросексуальна, то так воно і буде.

А щодо ненависті до геїв...ну вибачте, совок та й годі. Пора вже навчитися бути толерантними до кожного громадянина суспільства. Будь то гей, інвалід, чи фрік. Кожна людина має право на життя і спілкування. І поки Ви не збагнете цього, то нам ніколи не побудувати велику і квітучу державу, де насамперед, окрім економіки, людина людині не вовк, а брат, друг і товариш.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 11:53)
Абсолютно нет))
Просто здравый смысл никто тоже не отменял, как и понятие если не красоты, то хотя бы не противности. Впрочем, в нашем обществе издавна принято класть большой болт на чувства окружающих

За цією логікою каліки повинні сидіти вдома, щоб нічиї "понятия противности" не порушувати.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

ПравдаЛюбка

Заходил(а): 08.06.2018
ПравдаЛюбка
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:01)
За цією логікою каліки повинні сидіти вдома, щоб нічиї "понятия противности" не порушувати.
То же об этом подумала. А как быть с бомжами...
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   31 July 2014
Абсолютно нет))

Ви не думали, що у кожного з нас може бути своє відчуття "противності"? Якщо слідкувати Вашим думкам, то і Ви можете бути противними для когось. І не тільки стрінгами у жирній дупі, але й прищами на лиці, невмілим макіяжем(це я образно, не особисто про вас). Може пора припинити роздивлятися інших людей?
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   31 July 2014
Абсолютно нет))

Мені, особисто противні бородаті мужики. А Ви десь писали, що Ваш чоловік з бородою. Попросіть його, хай сбриє, бо мені ж противно.
Алаис

Алаис

Алаис
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:01)

Странная логика и неподходящее сравнение, в 95% лишний вес можно сбросить, а отрастить руку/ногу - нет.

Скорее всего Вы меня просто неправильно поняли. Я имела в виду те случаи, когда дама, мягко говоря, ну совсем не хрупкого телосложения, натягивает на себя трещащее по швам бикини, а на грудь 6-го размера гордо надевает бюст с чашками, едва прикрывающими соски.

Я не говорю, чтобы такие вообще не появлялись на людях, я говорю о здравом отношении к собственной внешности. Существуют модели для полных, скрадывающие недостатки и подчеркивающие достоинства, причем как раздельные, так и сдельные купальники - на любой вкус. Я и сама не пушинка и никогда ею не была, но и телеса напоказ выставлять привычки не имею. А некоторым, похоже, важно напоминать собой свинку из "Ну, погоди!". Я даже не скажу, что это меня раздражает, просто становится смешно. Хотя, может нужно завидовать - вот они, люди без комплексов. Нудисты в таких случаях горько плачут в камышах, наверное.
Алаис

Алаис

Алаис
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:09)
Ви не думали, що у кожного з нас може бути своє відчуття "противності"? Якщо слідкувати Вашим думкам, то і Ви можете бути противними для когось. І не тільки стрінгами у жирній дупі, але й прищами на лиці, невмілим макіяжем(це я образно, не особисто про вас). Може пора припинити роздивлятися інших людей?

По-моему каждая вторая "раздражалка" в этой теме посвящена претензиям к окружающим. Может тогда вообще тему форума закрыть?

А по поводу бороды. Он ее сбривает периодически, так что в определенные промежутки времени Ваше чувство противного может спать спокойно
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:13)
отношении к собственной внешности

От Вам і відповідь. Це не Ваша зовнішність, то чого Ви так переймаєтеся?Чи на пляжу більш нема чим займатися, окрім як поносити всіх, хто одягається не так, як би Вам хотілося?
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:17)
По-моему каждая вторая "раздражалка" в этой теме посвящена претензиям к окружающим. Может тогда вообще тему форума закрыть?

Вчинки оточуючих, їх поведінка, яка порушує права та свободи інших - це ніяк не зовнішність, обговорювати яку ми не маємо ні морального, ні етичного права.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:17)
А по поводу бороды. Он ее сбривает периодически, так что в определенные промежутки времени Ваше чувство противного может спать спокойно

Ну а в бікіні повні жінки розгулюють теж не цілий рік, то ж аналогічно.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 08:10)
подскажите, я не откажусь!

звісно, якщо проблема в цьому.
просто, найчастіше, відсутність будь-якої мови (зазвичай стоїть русский и англійська) вирішується так:

наводимо на значок мовної панелі, права кнопка миші і тиснемо на меню "параметри"

і із переліку додаєте українську (росширену). Потім тисніть "применить". Все=) Апостроф буде на букві Ё.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Aksenja

Aksenja

Заходил(а): 29.11.2018
Район: Центральный - Варваровка
Телефон: 0639467393
Aksenja
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:18)
От Вам і відповідь. Це не Ваша зовнішність, то чого Ви так переймаєтеся?Чи на пляжу більш нема чим займатися, окрім як поносити всіх, хто одягається не так, як би Вам хотілося?

А я с Вами не соглашусь. В основном мне всё равно, как выглядят люди на пляже и какие там у них складочки (сама не Памела Андерсон). НО! Я на днях была на море с ребенком и рядом с нами стоял загорал "Апполон" в белых стрингах. Ну ладно пол беды, что все там стянуло и еле уложил свое богатство в трусы, если таковыми их назвать, так после купания в море белые стринги в миг оказались прозрачными, и он при этом еще наклонялся за полотенцем, сигаретами и т.д. и естественно "картина Репина". Фу-фу-фу. Так что как кто одевается - это его личное дело, но должны быть общепринятые рамки приличия (не зря их придумали и на улице мы не ходим голыми!). Тем более в местах, где есть дети.
Есть замена интернету! Выйдешь на улицу, бабульки на лавочках тебе и оценку поставят, и комментарий добавят, и статус прикрепят…
черника86

черника86

Заходил(а): 25.03.2019
черника86
Активный пользователь
   31 July 2014
К слову, если уже была поднята тема гомофобии, советую к просмотру шикарный фильм "Даласский клуб покупателей"! Про больного СПИДом гомофоба. Очень поучительный фильм, ну и игра актеров потрясная
Алаис

Алаис

Алаис
VIP пользователь
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:19)
Вчинки оточуючих, їх поведінка, яка порушує права та свободи інших - це ніяк не зовнішність, обговорювати яку ми не маємо ні морального, ні етичного права.

Тем не менее, это не помешает снова и снова появляться сообщениям, посвященным этой теме. Я выразила свое мнение, Вы выразили свое. Засим, думаю, конкретно эту тему обсуждения можно считать исчерпанной.

Я не преследовала цель кого-то обидеть или оскорбить, но на то эта тема форума и существует, чтобы говорить здесь обо всем, что не устраивает, раздражает, бесит и доставляет прочие "положительные" эмоции.
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Заходил(а): 21.11.2025
Район: Заводской
Телефон: 0930548585
Turbulent Bell
VIP пользователь
   31 July 2014
Сбросить лишний вес - раз плюнуть? Я сама в такую сказку раньше верила. Надеюсь Вы никогда не узнаете, как это питаться водой и кило набирать из воздуха. Женщины такие всезнающие.

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   31 July 2014
Цитата: Ссылка (31 Июль 2014 12:13)
Странная логика и неподходящее сравнение, в 95% лишний вес можно сбросить, а отрастить руку/ногу - нет.

Скорее всего Вы меня просто неправильно поняли. Я имела в виду те случаи, когда дама, мягко говоря, ну совсем не хрупкого телосложения, натягивает на себя трещащее по швам бикини, а на грудь 6-го размера гордо надевает бюст с чашками, едва прикрывающими соски.

Я не говорю, чтобы такие вообще не появлялись на людях, я говорю о здравом отношении к собственной внешности. Существуют модели для полных, скрадывающие недостатки и подчеркивающие достоинства, причем как раздельные, так и сдельные купальники - на любой вкус. Я и сама не пушинка и никогда ею не была, но и телеса напоказ выставлять привычки не имею. А некоторым, похоже, важно напоминать собой свинку из "Ну, погоди!". Я даже не скажу, что это меня раздражает, просто становится смешно. Хотя, может нужно завидовать - вот они, люди без комплексов. Нудисты в таких случаях горько плачут в камышах, наверное.

Скажіть мені - це взагалі Ваша справа? Хоче людина худнути - худне, не хоче - не худне. Мені, може, білявки огидні. То що, нехай усі перефарбуються. Ну, можуть же. То нехай перефарбуються. А ще краще - нехай усі побриються налисо. Щоб не порушувати нічиє "понятие противності"
Ця тема вже піднімалась не раз - не подобається чиясь зовнішність - ваші особисті проблеми. Свобода однією людини закінчується там, де починається свобода іншої. Людина сама вирішує скільки їй важити та що носити.

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Просматривают эту тему:

Forum