Про щеплення я вже стільки всього перечитала, причому як з обох сторін "барикади", так і більш нейтральну і помірковану інформацію, що власного бажання читати не маю, я начебто це вже пояснила.
Не перечитати, а дати конкретну відповідь. Якщо опонент мені щось хоче довести, а я задаю зустрічне запитання з цього приводу, то я б хотіла отримати відповідь, а не посилання на перечитування теми. Не я ж хочу довести, а мені доводять. Мені здається, Ви неуважно прочитала мій пост перед цим, я ж начебто детально Вам все це пояснила.
Але ще раз повторюсь, мені нескладно: у мене є деяка своя позиція. Я її висловила. Мені кажуть, що це не так. Я питаю, а як саме? А Ви кажете, йдіть читайте тему. Ви все ще вважаєте, що я таки повинна піти і перечитати?
От Ви вважаєте, що 2*2=4. Я кажу, що це не так. Ви питаєте, а як саме? А я, замість того, щоб пояснити, що 2*2 не завжди дорівнює 4, бо це залежить від системи обчислення, і при основі 4 ми будемо мати 2*2=10, а при основі 3 взагалі 2*2=11, - замість того, щоб коротко це пояснити, відправлю Вас в Інтернет шукати відповідь самостійно, як Ви відреагуєте?
Якщо вже настільки ліньки дати відповідь, нехай навіть повторитися, то як я можу повірити на слово, що "це не так"? Я просто залишусь при своїй думці, от і все.

могу пересказать кратко: