я тоже про власть ,только про другую , которая будет следующая
- (8) Поддержать автора
-
Поделиться
ELEN1307
Семья:
ELEN1307
|
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1591 Регистрация: 21.01.2014 Заходил(а): 22.06.2019 |
ELEN1307
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 15:01)
это я про власть)))))))))....а из и одно и другое уХи нас уже не интересуют!
я тоже про власть ,только про другую , которая будет следующая
Есть люди, с которыми не был друзьями, а вспомнить их всё равно приятно.
Guana
Семья:
Guana
|
Имя: Татьянка Группа: Активный пользователь Сообщений: 824 Регистрация: 13.11.2009 Заходил(а): 26.07.2019 |
Guana
Активный пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 14:47)
а Вы реально понимаете, что и без оппозиции и сегодняшних событий, наша страна - БАНКРОТ!!!! Вы решили поверить в бред про поднятие соц.стандартов??? про пенсии и выплаты "во время"? У нас не "затянуты пояса"?
Мы с Вами говорим об одном и том же :)
ДЕТСКИЙ ТРИКОТАЖ ПО СМЕШНЫМ ЦЕНАМ:)
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
02 February 2014 Польские теле - и радиоканалы одновременно включили песню в поддержку Евромайдана
В эфире прозвучала песня группы Taraka "Подай руку Украине" на польском языке.
Guana
Семья:
Guana
|
Имя: Татьянка Группа: Активный пользователь Сообщений: 824 Регистрация: 13.11.2009 Заходил(а): 26.07.2019 |
Guana
Активный пользователь
02 February 2014
Нет конечно. Я ж говорю,чем раньше все изменить и начать жить реальностью- тем меньшая Ж... нам предстоит. Но будет тяжело всем все равно. И
не все это адекватно оценят. Короче я пессимист с верой в светлое будущее.
ДЕТСКИЙ ТРИКОТАЖ ПО СМЕШНЫМ ЦЕНАМ:)
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
02 February 2014
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
02 February 2014
Не береже себе Віктор Федорович, все про народ наш думає. Як ми тут, без керманича
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
dinarij
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 24.02.2025 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0503942221 |
dinarij
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 14:48)
Я ответила конкретно кого я не поддерживаю и к стати не за Кличко тоже , да и не имеет он право у него гражданство Германии
звідки інформація?
мати дозвіл на проживання і мати громадянство різні речі. чи ви вважаєте, що Віталій Кличко та Німеччина будуть приховувати таку інформацію?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
ELEN1307
Семья:
ELEN1307
|
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1591 Регистрация: 21.01.2014 Заходил(а): 22.06.2019 |
ELEN1307
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 15:42)
звідки інформація?
мати дозвіл на проживання і мати громадянство різні речі. чи ви вважаєте, що Віталій Кличко та Німеччина будуть приховувати таку інформацію?
Я имела в виду , что он не имеет права болатироваться в президенты
Есть люди, с которыми не был друзьями, а вспомнить их всё равно приятно.
Olivia
Семья:
Olivia
|
Имя: Светлана Группа: Активный пользователь Сообщений: 702 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 06.03.2022 |
Olivia
Активный пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 15:35)
Не береже себе Віктор Федорович, все про народ наш думає. Як ми тут, без керманича
От же ж! Поберег бы себя. Съездил бы на воды. А то мало ли... Как бы не извел себя вконец. А то ведь и помогут. Соратнички то.
dinarij
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 24.02.2025 |
dinarij
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 15:46)
Я имела в виду , что он не имеет права болатироваться в президенты
а ви не бачите проблеми в тому, що Закон України суперечить Конституції України?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
02 February 2014
Ранее сообщалось, что Грушевский выступил со сцены Майдана. В своем выступлении он подчеркнул солидарность с участниками Евромайдана. "Если Партия регионов считает, что я говорю неправильно, пусть она меня исключает, но я - с народом Украины", - завершил свое выступление на Майдане Грушевский.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
02 February 2014
У клініці «Борис» співробітники міліції намагаються прорватися у реанімаційне відділення та вручити постанову про арешт одному з лідерів Автомайдану Дмитру Булатову.
Про це заявив народний депутат, заступник голови ВО «Свобода» Юрій Сиротюк, який разом із Андрієм Іллєнком та представниками іноземних держав перебувають у лікарні, повідомили УНІАН у прес-службі партії
«Такі ганебні дії відбуваються після того, як Кожара учора у Мюнхені заявив, що влада не перешкоджатиме лікуванню Дмитра Булатова за кордоном. Ось такі дії – справжня суть режиму. Дії, які відбуваються у «Борисі» – це брутальне порушення Конституції та процесуальних процедур, адже у вихідний день заборонено проводити слідчі дії. Ба більше, з людиною яка є непритомною та перебуває у важкому стані», – зазначив Сиротюк.
Зараз біля дверей у лікарні перебувають представники іноземних держава, Сиротюк та Іллєнко.
Про це заявив народний депутат, заступник голови ВО «Свобода» Юрій Сиротюк, який разом із Андрієм Іллєнком та представниками іноземних держав перебувають у лікарні, повідомили УНІАН у прес-службі партії
«Такі ганебні дії відбуваються після того, як Кожара учора у Мюнхені заявив, що влада не перешкоджатиме лікуванню Дмитра Булатова за кордоном. Ось такі дії – справжня суть режиму. Дії, які відбуваються у «Борисі» – це брутальне порушення Конституції та процесуальних процедур, адже у вихідний день заборонено проводити слідчі дії. Ба більше, з людиною яка є непритомною та перебуває у важкому стані», – зазначив Сиротюк.
Зараз біля дверей у лікарні перебувають представники іноземних держава, Сиротюк та Іллєнко.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
02 February 2014
Кожара опроверг речь ...Кожары: "Слова о "царапине" Булатова не отражают отношение к этой истории"
В Министерстве иностранных дел Украины заявляют, что министр иностранных дел "выражает глубокое сожаление по поводу событий, которые произошли с Дмитрием Булатовым".
Об этом Цензор.НЕТ сообщили в пресс-службе ведомства.
Смотрите на «Цензор.НЕТ»: Кожара в Мюнхене: У Булатова только царапины на щеке, он находится в хорошем физическом состоянии. ФОТО
Более того, в МИД подчеркивают, что "вопрос о предоставлении Дмитрию Булатову квалифицированной медицинской помощи мирового уровня стоял на повестке дня практически всех встреч министра во время Мюнхенской конференции по вопросам безопасности".
"Похоже, что история о том, что Булатов был похищен и был подвергнут пыткам - это абсолютная неправда", - заявил Кожара.Источник: Ссылка
Источник: Ссылка
В Министерстве иностранных дел Украины заявляют, что министр иностранных дел "выражает глубокое сожаление по поводу событий, которые произошли с Дмитрием Булатовым".
Об этом Цензор.НЕТ сообщили в пресс-службе ведомства.
Смотрите на «Цензор.НЕТ»: Кожара в Мюнхене: У Булатова только царапины на щеке, он находится в хорошем физическом состоянии. ФОТО
Более того, в МИД подчеркивают, что "вопрос о предоставлении Дмитрию Булатову квалифицированной медицинской помощи мирового уровня стоял на повестке дня практически всех встреч министра во время Мюнхенской конференции по вопросам безопасности".
"Похоже, что история о том, что Булатов был похищен и был подвергнут пыткам - это абсолютная неправда", - заявил Кожара.Источник: Ссылка
Источник: Ссылка
Gloria*
Семья:
Gloria*
|
Имя: Светлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 2191 Регистрация: 16.02.2010 Заходил(а): 08.09.2023 |
Gloria*
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 16:18)
Ба більше, з людиною яка є непритомною та перебуває у важкому стані», – зазначив Сиротюк.
А хіба Булатов непритомний? Він же інтерв'ю давав, зразу притомний був. Його стан погіршився?
dinarij
|
dinarij
VIP пользователь
02 February 2014
чомусь сайту МВС України не дає спокою слава "жовтих сторінок"
Ссылка
У ПІДВАЛІ КМДА ЗНОВУ КАТУВАЛИ МІЛІЦІОНЕРА
Ссылка
СЛІДСТВО ВСТАНОВИЛО, ЩО ПРОТЕСТНІ АКЦІЇ У КИЄВІ БУЛИ СПЛАНОВАНІ ЗАЗДАЛЕГІДЬ
Ссылка
ОДНА З ВЕРСІЙ ЗНИКНЕННЯ ДМИТРА БУЛАТОВА - ІНСЦЕНУВАННЯ З МЕТОЮ ПРОВОКАЦІЙ - МВС (ФОТО)
Ссылка
ЗАТРИМАНИЙ ЗА ПІДПАЛИ МАШИН В КИЄВІ РОЗПОВІВ ВІД КОГО ОТРИМАВ ЗЛОЧИННЕ ЗАВДАННЯ (ВІДЕО)
Ссылка
особисто мені, як людині, що має відношення до ІТ цікаво читати:
тобто вони 2 місяці вивчали-вивчали, а тут раптом знайшли "перші результати", саме коли потрібно.
і взагалі усі тупі революціонери тримають інформацію щодо захоплення державної влади у себе в офісі. бо орендувати сервер за кордоном це не патріотично??? "хмарні технології" ще не використовуються? інформація не шифрується?...
Ссылка
У ПІДВАЛІ КМДА ЗНОВУ КАТУВАЛИ МІЛІЦІОНЕРА
Ссылка
СЛІДСТВО ВСТАНОВИЛО, ЩО ПРОТЕСТНІ АКЦІЇ У КИЄВІ БУЛИ СПЛАНОВАНІ ЗАЗДАЛЕГІДЬ
Ссылка
ОДНА З ВЕРСІЙ ЗНИКНЕННЯ ДМИТРА БУЛАТОВА - ІНСЦЕНУВАННЯ З МЕТОЮ ПРОВОКАЦІЙ - МВС (ФОТО)
Ссылка
ЗАТРИМАНИЙ ЗА ПІДПАЛИ МАШИН В КИЄВІ РОЗПОВІВ ВІД КОГО ОТРИМАВ ЗЛОЧИННЕ ЗАВДАННЯ (ВІДЕО)
Ссылка
особисто мені, як людині, що має відношення до ІТ цікаво читати:
Цитата:
Олександр Гнатів зазначив, що інтерес політиків до цієї справи став зрозумілим у ході проведення комп’ютерно-технічної експертизи, перші результати якої слідство отримує зараз.
...
Комп’ютерно-технічна експертиза та аналіз інформації, що міститься на серверах, продовжується і зараз, оскільки обсяг цієї інформації дуже великий та виміряється десятками терабайтів.
...
Комп’ютерно-технічна експертиза та аналіз інформації, що міститься на серверах, продовжується і зараз, оскільки обсяг цієї інформації дуже великий та виміряється десятками терабайтів.
тобто вони 2 місяці вивчали-вивчали, а тут раптом знайшли "перші результати", саме коли потрібно.
і взагалі усі тупі революціонери тримають інформацію щодо захоплення державної влади у себе в офісі. бо орендувати сервер за кордоном це не патріотично??? "хмарні технології" ще не використовуються? інформація не шифрується?...
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
02 February 2014
Литва транслює благодійний рок-марафон на користь Євромайдана "Разом з Україною!"
Всі польські теле- та радіоканали підтримали Україну вчора ввечері, одночасно транслюючи цю пісню. Я погано польську розумію. Але, здається, там жодного слова про те, що бандерівці дорвуться до влади та переріжуть усіх поляків, а також про те, що януковський - найкращий презиидент, немає))
Всі польські теле- та радіоканали підтримали Україну вчора ввечері, одночасно транслюючи цю пісню. Я погано польську розумію. Але, здається, там жодного слова про те, що бандерівці дорвуться до влади та переріжуть усіх поляків, а також про те, що януковський - найкращий презиидент, немає))
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 16:30)
А хіба Булатов непритомний? Він же інтерв'ю давав, зразу притомний був. Його стан погіршився?
Я не знаю, але це було б закономірно після різкого падінння рівня адреналіну в крові
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 16:48)
особисто мені, як людині, що має відношення до ІТ цікаво читати...
А мені бракує логіки збагнути таке:
– Хочу зазначити, що серед матеріалів, які наявні у слідства, є дані про те, що при плануванні цих акцій (захоплення влади) передбачався так званий «силовий» варіант їх розвитку. Тобто такий варіант, за якого буде застосована сила до мітингувальників, що викличе широкий резонанс і підірве авторитет діючої влади та Президента, – підкреслив заступник начальника ГСУ МВС.
Це означає, що опозиція:
- передбачала силовий варіант, за якого сила буде застосована до мітингувальників (тільки передбачала, бо керувати беркутнею не може)
- знала, що силовий варіант викличе широкий резонанс і підірве авторитет діючої влади (упс, а влада не здогадувалася).
Висновок: опозиція передбачала, що влада застосує силовий варіант, який підірве її, влади, авторитет. Хто їй лікар, цій владі, якщо вона виявилася такою... передбачуваною?
Ан_нА
Семья:
Ан_нА
|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2413 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 02.12.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 066-382-80-53 |
Ан_нА
VIP пользователь
02 February 2014 Цитата: Ссылка (02 Февраль 2014 17:13)
А мені бракує логіки збагнути таке:
– Хочу зазначити, що серед матеріалів, які наявні у слідства, є дані про те, що при плануванні цих акцій (захоплення влади) передбачався так званий «силовий» варіант їх розвитку. Тобто такий варіант, за якого буде застосована сила до мітингувальників, що викличе широкий резонанс і підірве авторитет діючої влади та Президента, – підкреслив заступник начальника ГСУ МВС.
Це означає, що опозиція:
- передбачала силовий варіант, за якого сила буде застосована до мітингувальників (тільки передбачала, бо керувати беркутнею не може)
- знала, що силовий варіант викличе широкий резонанс і підірве авторитет діючої влади (упс, а влада не здогадувалася).
Висновок: опозиція передбачала, що влада застосує силовий варіант, який підірве її, влади, авторитет. Хто їй лікар, цій владі, якщо вона виявилася такою... передбачуваною?
Це означає, що опозиція:
+1
Прямо в опозиции одни экстрасенсы, а во власти сидят люди, которые не думают, что делают и к чему это приведет.
Может экстресенсы написали чем это всё закончится?
а то министры сначала говорят, а потом оказывается, что они этого не говорили.
Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то
избы горят 
Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/
Просматривают эту тему:
Forum