День народження міста: морозиво буде падати з неба

Автор: Аннушка 11:52, 13 Сентября 2013 1006 0 1
День народження міста: морозиво буде падати з неба 11 вересня відбулася прес-конференція, присвячена святкуванню Дня міста.

Секретар міської ради Володимир Коренюгін відкрив завісу і розповів про родзинки святкування 224-ї річниці Миколаєва.


За словами Володимира Івановича, до нас приїде дуже багато гостей та іноземних делегацій. Святкові заходи відбудуться у всіх районах міста, щоб кожен городянин відчув атмосферу свята.

Головні урочистості пройдуть 14 вересня, і розпочнуться з урочистої сесії міської ради.

О 13:00 відбудеться аеро-шоу. У центрі міста приземляться не тільки парашутисти, а й 5 тис. листівок, які з легкістю кожен щасливчик зможе обміняти на морозиво. Намети і холодильники з морозивом будуть стояти на Інгульському узвозі.

У цей святковий день місто отримає багато подарунків у вигляді машин для сімейних лікарів, сміттєвозів та тролейбусів.

За словами секретаря міської ради, ввечері відбудеться концерт миколаївських та українських зірок, головним сюрпризом вечора стане румунська група «Morandi». Слід відзначити, що відома група приїде завдяки керівництву МФК «Миколаїв», саме вони взяли на себе всі витрати. Володимир Іванович зазначив, що артисти виступатимуть на одній з найбільших сцен в Україні, її розміри 22 м на 14 м. Закінчиться концерт грандіозним феєрверком.

Володимир Іванович розповів, що святкування продовжаться і 15 вересня. Перш за все, це день відкритих дверей в миколаївському зоопарку, де відбудеться презентація реконструйованої алеї, а також багато інших цікавих заходів.


Источник: http://www.gorsovet.mk.ua/news.ua?id=3513

Тэги: день города


Похожие Новости

15 сентября 2019 в Николаевском зоопарке состоится открытие нового комплекса "Украинское сафари".жители города смогут познакомится с новым ж...

Читать далее

Николаевский городской совет приглашает горожан в субботу, 16 сентября, в 11:00, на торжественное открытие праздника, который состоится на Соборной пл...

Читать далее

Дорогие Николаевцы! Внимание! «Парад карапузов»! В День городаНиколаевский городской дворец культуры и  торжественных событий,&n...

Читать далее

0 комментариев

Пока нет сообщений