user

Світ навколо нас розвивається зі швидкістю світла. З кожним днем на ринку праці з’являються все нові і нові професії, а також компані...
подробнее...

LITS LITS вул. 10 Слобідська (Луначарського) будинок 3, +380504508900

Indie Game Kids стартует регистрация открыта!

Автор: Реклама 00:00, 29 Мая 2017 721 0 0
Indie Game Kids стартует регистрация открыта!

 

Якщо вашій дитині від 10 до 15 років, він обожнює комп'ютерні ігри, відрізняється допитливістю і яскравою фантазією - поспішіть зареєструватися вже зараз!

  Курс “Indie Game Kids” має за мету показати дітям, як можна створювати ігри і втілювати свої фантазії, а також як виглядає індустрія створення ігор зсередини. Окрім цього, курс допоможе підліткам більш точно визначити, що саме їх цікавить (програмування, арт, гейм-дизайн).

“Indie Game Kids” – це курс для тих, хто не лише любить грати в ігри, а й бажає створювати власні. Друга частина – невід’ємна, бо просто гравцям тут не місце :)

Особливий курс тим, що вже з першого заняття ми почнемо розробляти власні ігри і знайомитися з тим, як створюються ігрові світи. Також ми плануємо познайомити юних розробників з представниками індустрії. Вікова категорія курсу – 10-16 років. Заняття проводяться щосереди та щопятниці.

Щоб потрапити на курс, підліткам слід написати мотиваційного листа про гру, яку вони хочуть створити… і без батьківської допомоги. Кількість місць у групі обмежена, тож реєструйтеся та очікуйте на листа з подальшими вказівками. Зустрінемося в захопливому світі комп’ютерних ігор.

 

1
Створення гри
  • Game development. Як живе індустрія розробки ігор
  • Construct 2. Як створити гру своєї мрії без програмування
  • Прототипування. Як зробити, показати та пояснити ідею своєї гри
  • Дизайн рівнів. Як побудувати власний всесвіт
  • Ігровий досвід. Як зробити свою гру незабутньою
2
Створення графіки
  • Основи малювання. Перенесення власних ідей на малюнок
  • Комп'ютерна графіка. Як створюється все, що ми бачимо в іграх
  • Дизайн персонажів та оточення. Як передати почуття та історію за допомогою графіки у грі
  •  

Очі мають горіти під час розповіді про власні ідеї або про вже існуючі світи. Підліток має горіти бажанням створювати, а не заробляти, бути відомим і т.п.
Незакінчена середня освіта.
Володіння ПК на рівні користувача

 

Реєструємосьhttps://goo.gl/5C74Ll
Дзвоніть нам +380504508900 

Тэги: Indie Game Kids


Последние Новости

Все что нужно для дня рождения

Саша и Наташа Балицкие

Агентство «Саша и Наташа» для детских праздников и дней рождений: Наш девиз: "Дети счастливы, родители довольны!" Выберите для своего ребенк...

Читать далее

Завтра Новогодний утренник!

Школа раннего развития Барвинок

Приглашаем на Новогодний утренник детишек от 1,5 до 3,5 25.12 в 10.00 И детишек от 3 до 7 в 12.00. Как всегда, самый первый утренник у сам...

Читать далее

Ивент-команде Rush уже более 13 лет. Мы удивляем, развлекаем, мотивируем успешные компании и ярких личностей. Ивенты без скучных конкурсов и ...

Читать далее

0 комментариев

Пока нет сообщений