user

Агенція розвитку Миколаєва - це комунальна установа, яка організована з метою створення та реалізації Стратегії розвитку Миколаєва ...
подробнее...

Админ Админ вул. Адміральська, 20, http://mda.mk.ua/

Куда пойти в Николаеве: Mykolaiv Urban Days

Автор: Админ 00:00, 29 Июня 2017 813 0 0
Куда пойти в Николаеве: Mykolaiv Urban Days

Тиждень міського розвитку "Mykolaiv Urban Days" - це платформа для дискусій, воркшопів, лекцій та презентацій щодо розвитку Миколаєва

Команда проекту Mykolaiv Urban Days створює нову для нашого міста платформу, метою якої є проведення дискусій, воркшопів, лекцій та презентацій ініціатив, з оновлення міського простору, до якої матимуть змогу приєднатись усі охочі. Ми хочемо бачити місце, де кожен матиме змогу неформального спілкування з представниками міської адміністрації. Розробляємо програму, яка стимулюватиме мешканців міста, сприятиме сталому розвитку та розповсюдженню креативних ідей.
 
До Миколаєва повертається Майстерня міста, яка відбуватиметься з 30 червня (з 17.00) по 2 липня у парку Перемоги, біля волейбольного майданчика. Цьогорічна тема - Парки та їх роль у містах.
За ці 3 дні кожен зможе побувати на лекціях і презентаціях, відвідати фотовиставки та відкриті тренування, стати учасником одного з декількох цікавих воркшопів, та звісно ж подивитися ввечері кіно на пляжі!
 
 
 
30 червня з 18.00 Презентація стратегії розвитку парку Перемоги
Протягом декількох місяців група експертів займалася комплексним дослідженням парку Перемоги та припаркової території. Основна мета дослідження — створення аналітичної основи та рекомендацій для прийняття якісних управліньських рішень з утримання та розвитку парку.
У рамках роботи було проведено соціологічне дослідження, архітектурний та містобудівний аналіз, аналіз середовища, історичний аналіз, екологічний аналіз, аналіз трафіків та користування парком. Базуючись на результатах проведеної роботи спеціалісти запропонують проект зонування парку та заходи з оживлення та ефективної роботи парку. Запрошуємо всіх кому не байдужий нинішній та майбутній стан парку Перемоги!
 
 
 
В рамках Майстерня міста у парку Перемоги пропонуємо вам відвідати кінопокази на пляжі. Кожного вечора, з 30 червня по 2 липня о 20:30 за волейбольним полем на пляжі "Стрілка", на вас очікуватимуть фільми під відкритим літнім небом, Як завжди гарантуємо вільний вхід та цікаві кінострічки.
 
 
 
1 липня о 17.30 Парк Перемоги Презентація збірки "(Не) задоволення публічними просторами"
Цього року вийшла друком збірка “(Не)Задоволення публічними просторами”, яка є продовженням серії альманаху критичних статей “Урбаністичні студії”.
Запрошуємо вас поспілкуватисія з редакторами та авторами збірки про те, хто чи що є ворогами публічного простору в Україні.
Редактори ставили перед собою мету продемонструвати й наголосити важливість переосмислення політичної ролі відкритих публічних просторів міста в їхніх історичних, соціальних, економічних, культурних та географічних контекстах.

Тэги: куда пойти в николаеве досуг в николаеве Mykolaiv Urban Days 2017 афиша николаев агенція розвитку


Похожие Новости

ЗАНЯТИЯ НАЧИНАЮТСЯ СО 2 СЕНТЯБРЯ! 

Читать далее

1 сентября «УМНИК» начнет свой 23(!) учебный год! И, как всегда, новый учебный год – это новые возможности для наших малышей и их р...

Читать далее

ЛЕГЕНДА О СНЕГЕ снежная сказка-фантазия от Crazy   Bubble   Show Семейное Шоу, покорившее Европу! ...

Читать далее

0 комментариев

Пока нет сообщений