А я закохана в свій Koleos

- жахливих доріг не боїться, трансформації та безліч шухлядок у салоні дозволяють перевозити майже нереальну кількість всього

Зовні виглядає досить маленькою як для кросовера, а насправді дуже містка та висока. Я переміряла всі кросовери вартістю до 45 штук зелених грошей - зручно сіла тільки в ній. Ще у форестері, але ну занадто бідненький салон за такі гроші, не розумію я такого нічим не виправданого мінімалізма.
На трасі поводиться чудово - тримає дорогу, після 140 наче втискається в покриття, варіатор з двигуном одне одного розуміють швидко, не туплять

Гальма дуже хвацькі, що у місті дуже важливо - якщо не яма якась, так вибіжить хтось, Лєська-калєська зупиняється як вкопана, тільки на ремінцях виснеш

Взагалі рено сподобались опціями, яки напихані в машину - за ці гроші в інших марках цього ж класу візьмеш базу або наступну комплектацію, а в рено - майже топ. Єдине що - мало їх, чекати 3 місяці поки приїде, не хотіла, отже взяла простішу комплектацію і білий колір (хотіла руденьку дівчинку

), але зараз задоволена - майже не видно бруду, і без панорамної криши та шкіряного салону їздиться не гірше, а аудіо в неї просто різного ступеня понтів, але в усіх версіях дуже якісне

Ось чим дуууже приємно здивували - якість світла. Ксенон теж був топі, якого я не стала чекати, в моєї - звичайний, але якість - нема слів, різниці з ксеноном не відчуваю, щось там вони дуже правильно навигадували з лінзами

Ось така в мене францко-японська лялечка з корейського самсунга Оо :
Ссылка