moonsun VIP пользователь
27 August 2012
І Сашко, і Аля є на фото, такі гарні! Аля, звідки твоя вишиванка? Собі таку хочу))))
Ще багато з могилянки та з "Фронту змін".
Це була мрія - вишита сукня, скроєна як традиіяна сорочка, без всяких защипів, підкроїв і т.д. Знайшла у Львові на ярмарку, єдине чим відрізняється від традиційної - вузька, бо широкі лляні на мені дивний вигляд мають

Я як снігова баба стаю - перша кулька - кучері у всі боки, і потім дві кульки з сорочки та пояса

, а вузенька сіла, як на мене шили. На фото не дуже видно, там ще й намисто точно з таким малюнком, як на сукні, випадково натрапила десь в неті і схопила і радію тепер
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.