- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Как поступить, если, возможно узнали об измене
Дикий Ёж
|
Имя: Маргарита Группа: VIP пользователь Сообщений: 7593 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 30.07.2018 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: --- |
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
mallinka
|
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1449 Регистрация: 12.04.2010 Заходил(а): 24.01.2019 |
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 11:03Я не довіряю не своєму чоловікові, а стороннім жінкам! Які можуть мати як невинні так і досить погані наміри. Я ж думки читати не вмію)))
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 14:41А что может сделать даже самая коварная соблазнительница с самыми плохими намерениями, если мужчина (муж) на её поведение и коварство не будет обращать внимание? Пусть у неё будет хоть мульён замыслов по соблазнению мужчины, но если ОН не поведется, то её старания не увенчаются успехом в любом случае. Или Вы как-то по другому видите эту ситуацию?
По-перше, знищити декілька моїх нервових клітин)))
Я вже писала вище, що кожна людина здатна на зраду за певних умов. Я не вірю в ідеальних чоловіків, в ідеальних жінок, та у клятви "я ніколи...". Але це не значить, що я ревную, що не впевнена в своєму чоловікові, що ми живемо у негармонійних стосунках тощо.
Але пропустити повз і не звернути увагу на якусь жінку, яка напише моєму чоловікові смс "сонечко моє, як ти там?" я не можу. Я по-перше проведу оцінку цієї ситуації. Якщо я добре знаю цю людину і добре до неї ставлюсь, то може й нічого страшного)))
Ні ну дійсно, хіба є хтось хто навіть не зверне на таке уваги??

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
mamatanya
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 15:26Ні ну дійсно, хіба є хтось хто навіть не зверне на таке уваги??
якщо я випадково побачу таку смс, то по-перше, мені буде соромно, що я хоч і випадково, але влізла в особистий простір чоловіка, по-друге, чесно зізнаюсь йому, що так сталося, я побачила. по-третє, намагатимусь стриматись і не спитати, від кого це, якщо він сам не захоче сказати. через півгодини забуду про це :) я ненормальна, так?
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 15:43якщо я випадково побачу таку смс, то по-перше, мені буде соромно, що я хоч і випадково, але влізла в особистий простір чоловіка, по-друге, чесно зізнаюсь йому, що так сталося, я побачила. по-третє, намагатимусь стриматись і не спитати, від кого це, якщо він сам не захоче сказати. через півгодини забуду про це :) я ненормальна, так?
але нащо тоді казати, що ви її бачили, якщо ви і так через пів години забудете)))

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 15:43через півгодини забуду про це :)
mallinka
|
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1449 Регистрация: 12.04.2010 Заходил(а): 24.01.2019 |
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 15:26Ну не знаю, що може зробити)))
По-перше, знищити декілька моїх нервових клітин)))
Я вже писала вище, що кожна людина здатна на зраду за певних умов. Я не вірю в ідеальних чоловіків, в ідеальних жінок, та у клятви "я ніколи...". Але це не значить, що я ревную, що не впевнена в своєму чоловікові, що ми живемо у негармонійних стосунках тощо.
Але пропустити повз і не звернути увагу на якусь жінку, яка напише моєму чоловікові смс "сонечко моє, як ти там?" я не можу. Я по-перше проведу оцінку цієї ситуації. Якщо я добре знаю цю людину і добре до неї ставлюсь, то може й нічого страшного)))
Ні ну дійсно, хіба є хтось хто навіть не зверне на таке уваги??
Как-то Вы сами себе противоречите. Сначала пишите, что КАЖДЫЙ человек способен на измену, что нет идеальных, и в то же время, что это к Вашему мужу не имеет отношения и Вы в нем уверены. Т.е. вероятность, что Ваш муж попадёт под категорию КАЖДЫЙ всё-таки есть? Я не хочу обидеть ни Вас, ни Вашего мужа, ни Ваши взаимоотношения. Мне просто интересно с точки зрения логики понять высказывание "каждый человек может изменить, мой муж человек, но я ему верю и он не изменяет".
И как Вы узнаете о СМСках подобного содержания?
mamatanya
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Цитата: #10034 Китиха 20 December 2012, 15:54Обіцяєте?))) Доля ж перевірить, вона така
)))))вже перевіряла. ну не точно так. не пам"ятаю вже подробиць. звісно, що не геть пам"ять відіб"є, але змісту не пам"ятаю, що там чоловік мені пояснив та чи пояснював взагалі теж.....думаю, що пояснював, бо він такий....але не пам"ятаю ))) лише пам"ятаю, що виглядало саме так - ніби спалився ))))))
я ревнощі відчула один раз в житті, дуже-дуже давно. мені не сподобалось, більше я не дозволяю собі отруювати життя.
mallinka
|
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 16:04Я вот сижу и думаю, как можно случайно прочитать СМС в чужом телефоне? При звонке, например, можно ошибиться в цифре и случайно позвонить не тому человеку. Но чтобы прочитать СМС нужно как минимум взять чужой тел. в руки и нажать осознанно минимум раз 5-6 кнопки.![]()
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Сумерки
|
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 15:56Как-то Вы сами себе противоречите. Сначала пишите, что КАЖДЫЙ человек способен на измену, что нет идеальных, и в то же время, что это к Вашему мужу не имеет отношения и Вы в нем уверены. Т.е. вероятность, что Ваш муж попадёт под категорию КАЖДЫЙ всё-таки есть? Я не хочу обидеть ни Вас, ни Вашего мужа, ни Ваши взаимоотношения. Мне просто интересно с точки зрения логики понять высказывание "каждый человек может изменить, мой муж человек, но я ему верю и он не изменяет".
И как Вы узнаете о СМСках подобного содержания?
Дійсно, може виглядає дещо суперечливо. Я спробую пояснити.
Кожен здатен на зраду за певних умов, я допускаю, що колись може наступити така мить, що одному із нас ...як би так сказати, знадобиться хтось інший) ну усяке в житті буває.
А довіряю своєму чоловікові тому, що він не з тих людей, хто буде зневажливо відноситись до своєї дружини та обманювати
В мене вийшло пояснити свою позицію?)

Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
mamatanya
|
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 16:04Я вот сижу и думаю, как можно случайно прочитать СМС в чужом телефоне? При звонке, например, можно ошибиться в цифре и случайно позвонить не тому человеку. Но чтобы прочитать СМС нужно как минимум взять чужой тел. в руки и нажать осознанно минимум раз 5-6 кнопки.![]()
у меня только одну кнопку нажать, если только что пришло
если телефоны похожи, то можно рефлекторно взять и нажать. ну еще часто бывает, что у меня на телефоне деньги закончились, надо быстро перезвонить, я беру мужнин телефон. вообще у нас как-то чужие смски не читают, но и трагедии из этого не делают.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 16:11Дійсно, може виглядає дещо суперечливо. Я спробую пояснити.
Кожен здатен на зраду за певних умов, я допускаю, що колись може наступити така мить, що одному із нас ...як би так сказати, знадобиться хтось інший) ну усяке в житті буває.
А довіряю своєму чоловікові тому, що він не з тих людей, хто буде зневажливо відноситись до своєї дружини та обманювати
В мене вийшло пояснити свою позицію?)
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки
|
Цитата: #10034 jozh 20 December 2012, 16:15Я не зовсім зрозуміла. Що ж тоді Ви називаєте зрадою? Бо ж Ваших слів випливає (ну я так прочитала), начебто Ваш чоловік не буде обманювати свою дружину, але може зрадити.![]()
То він не піде на ліво, поки ще я йому борщ варю. Він не зрадить мою довіру. Він скаже мені: "все досить, я твій борщ більше не їстиму".
Доступно?)

jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 16:12вообще у нас как-то чужие смски не читают, но и трагедии из этого не делают.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
|
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 16:19Ой... ну може він зустріне якусь жінку, яка накормить його більш смачнішим борщем)) І він з першого ковтка закохається.
То він не піде на ліво, поки ще я йому борщ варю. Він не зрадить мою довіру. Він скаже мені: "все досить, я твій борщ більше не їстиму".
Доступно?)
Суперечка у термінах.Я не називаю те зрадою. Ну якщо ми говоримо про те, що він чесно завершить свої відносини з дружиною, а не буде заводити коханку. Над почуттями ніхто не владен, і таке дійсно може трапитися з ким завгодно, і гарантувати тут нічого не можна (і тотальний контроль, до речі, абсолютно тут нічому не допоможе). Правда, я не вірю у таке "миттєве кохання" за умови теплих та щирих відносин з дружиною - як правило, спочатку з'являється тріщина у подружніх відносинах (або й ніколи їх реально й не було, так, формальність), а вже потім можлива поява потенційного нового кохання.
Але зраджувати - це більш близьке поняття до "обманювати", тобто коли чоловік продовжує грати роль вірного чоловіка, а сам наліво, як тільки буде нагода. Ба навіть не обов'язково це повинна бути сексуальна сфера, думаю, бо зрадити можна й у тому сенсі, що не підтримати у складній ситуації і так далі.
mamatanya
|
Цитата: #10034 jozh 20 December 2012, 16:21Ну якщо вже заглиблюватися в цю тему, то я спокійно можу попросити чоловіка прочитати мені, що там за смс мені тільки-но прийшло, бо в мене, наприклад, руки зайняті... Або подивитись, хто дзвонить чоловікові, якщо він десь далеко від телефона, і принести йому мобілку з коментарем, хто дзвонить (а він у відповідь може попрохати відповісти замість нього на дзвінок, якщо зайнятий вже він)... Але якщо я хочу, наприклад, подзвонити з його телефона, то кожен раз запитую у нього дозволу - хоча я прекрасно знаю, що він дозволить. З одного боку, ми довіряємо одне одному, але не забуваємо і про елементарну взаємоповагу, в тому числі і щодо користування особистими речами. Бо інакше буде, як у тому анекдоті - "дружино, ти не бачила наші брюки?".
що сперечаємось, хто сьогодні цей светр одягне
jozh
|
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 16:38з телефоном і в нас так само, а з одягом таке трапляєтьсящо сперечаємось, хто сьогодні цей светр одягне
![]()
Ну це таке. Хто як хоче, так і будує своє сімейне життя. Аби обох це щиро влаштовувало.
Forum