• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 55545 553
Дикий Ёж

Дикий Ёж

Заходил(а): 30.07.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: ---
Дикий Ёж
VIP пользователь
   20 December 2012
Тему не читала. Я бы ничего не говорила, пускай сами разбираются. Влезешь, потом сам еще и виноват будешь, как показывает практика. Чужая семья - потемки.
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!

mallinka

Заходил(а): 24.01.2019
mallinka
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 11:03
Я не довіряю не своєму чоловікові, а стороннім жінкам! Які можуть мати як невинні так і досить погані наміри. Я ж думки читати не вмію)))

А что может сделать даже самая коварная соблазнительница с самыми плохими намерениями, если мужчина (муж) на её поведение и коварство не будет обращать внимание? Пусть у неё будет хоть мульён замыслов по соблазнению мужчины, но если ОН не поведется, то её старания не увенчаются успехом в любом случае. Или Вы как-то по другому видите эту ситуацию?
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 14:41
А что может сделать даже самая коварная соблазнительница с самыми плохими намерениями, если мужчина (муж) на её поведение и коварство не будет обращать внимание? Пусть у неё будет хоть мульён замыслов по соблазнению мужчины, но если ОН не поведется, то её старания не увенчаются успехом в любом случае. Или Вы как-то по другому видите эту ситуацию?
Ну не знаю, що може зробити)))
По-перше, знищити декілька моїх нервових клітин)))
Я вже писала вище, що кожна людина здатна на зраду за певних умов. Я не вірю в ідеальних чоловіків, в ідеальних жінок, та у клятви "я ніколи...". Але це не значить, що я ревную, що не впевнена в своєму чоловікові, що ми живемо у негармонійних стосунках тощо.
Але пропустити повз і не звернути увагу на якусь жінку, яка напише моєму чоловікові смс "сонечко моє, як ти там?" я не можу. Я по-перше проведу оцінку цієї ситуації. Якщо я добре знаю цю людину і добре до неї ставлюсь, то може й нічого страшного)))

Ні ну дійсно, хіба є хтось хто навіть не зверне на таке уваги??

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 15:26

якщо я випадково побачу таку смс, то по-перше, мені буде соромно, що я хоч і випадково, але влізла в особистий простір чоловіка, по-друге, чесно зізнаюсь йому, що так сталося, я побачила. по-третє, намагатимусь стриматись і не спитати, від кого це, якщо він сам не захоче сказати. через півгодини забуду про це :) я ненормальна, так?

Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 15:43

якщо я випадково побачу таку смс, то по-перше, мені буде соромно, що я хоч і випадково, але влізла в особистий простір чоловіка, по-друге, чесно зізнаюсь йому, що так сталося, я побачила. по-третє, намагатимусь стриматись і не спитати, від кого це, якщо він сам не захоче сказати. через півгодини забуду про це :) я ненормальна, так?

ну, певно нормально))) однозначно це добре!
але нащо тоді казати, що ви її бачили, якщо ви і так через пів години забудете)))

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   20 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 15:43

через півгодини забуду про це :)

Обіцяєте?))) Доля ж перевірить, вона така

mallinka

mallinka
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 15:26
Ну не знаю, що може зробити)))
По-перше, знищити декілька моїх нервових клітин)))
Я вже писала вище, що кожна людина здатна на зраду за певних умов. Я не вірю в ідеальних чоловіків, в ідеальних жінок, та у клятви "я ніколи...". Але це не значить, що я ревную, що не впевнена в своєму чоловікові, що ми живемо у негармонійних стосунках тощо.
Але пропустити повз і не звернути увагу на якусь жінку, яка напише моєму чоловікові смс "сонечко моє, як ти там?" я не можу. Я по-перше проведу оцінку цієї ситуації. Якщо я добре знаю цю людину і добре до неї ставлюсь, то може й нічого страшного)))

Как-то Вы сами себе противоречите. Сначала пишите, что КАЖДЫЙ человек способен на измену, что нет идеальных, и в то же время, что это к Вашему мужу не имеет отношения и Вы в нем уверены. Т.е. вероятность, что Ваш муж попадёт под категорию КАЖДЫЙ всё-таки есть? Я не хочу обидеть ни Вас, ни Вашего мужа, ни Ваши взаимоотношения. Мне просто интересно с точки зрения логики понять высказывание "каждый человек может изменить, мой муж человек, но я ему верю и он не изменяет".
И как Вы узнаете о СМСках подобного содержания?

mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Китиха 20 December 2012, 15:54
Обіцяєте?))) Доля ж перевірить, вона така

)))))вже перевіряла. ну не точно так. не пам"ятаю вже подробиць. звісно, що не геть пам"ять відіб"є, але змісту не пам"ятаю, що там чоловік мені пояснив та чи пояснював взагалі теж.....думаю, що пояснював, бо він такий....але не пам"ятаю ))) лише пам"ятаю, що виглядало саме так - ніби спалився ))))))

я ревнощі відчула один раз в житті, дуже-дуже давно. мені не сподобалось, більше я не дозволяю собі отруювати життя.

mallinka

mallinka
VIP пользователь
   20 December 2012
Я вот сижу и думаю, как можно случайно прочитать СМС в чужом телефоне? При звонке, например, можно ошибиться в цифре и случайно позвонить не тому человеку. Но чтобы прочитать СМС нужно как минимум взять чужой тел. в руки и нажать осознанно минимум раз 5-6 кнопки.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 16:04
Я вот сижу и думаю, как можно случайно прочитать СМС в чужом телефоне? При звонке, например, можно ошибиться в цифре и случайно позвонить не тому человеку. Но чтобы прочитать СМС нужно как минимум взять чужой тел. в руки и нажать осознанно минимум раз 5-6 кнопки.
якщо вона тільки прийшла, то однієї кнопки достатньо, на всіх телефонах що в нас були, прийняті непрочитані повідомлення система автоматично пропонує відкрити
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mallinka 20 December 2012, 15:56

Как-то Вы сами себе противоречите. Сначала пишите, что КАЖДЫЙ человек способен на измену, что нет идеальных, и в то же время, что это к Вашему мужу не имеет отношения и Вы в нем уверены. Т.е. вероятность, что Ваш муж попадёт под категорию КАЖДЫЙ всё-таки есть? Я не хочу обидеть ни Вас, ни Вашего мужа, ни Ваши взаимоотношения. Мне просто интересно с точки зрения логики понять высказывание "каждый человек может изменить, мой муж человек, но я ему верю и он не изменяет".
И как Вы узнаете о СМСках подобного содержания?

Я не ображаюсь, все добре)
Дійсно, може виглядає дещо суперечливо. Я спробую пояснити.
Кожен здатен на зраду за певних умов, я допускаю, що колись може наступити така мить, що одному із нас ...як би так сказати, знадобиться хтось інший) ну усяке в житті буває.
А довіряю своєму чоловікові тому, що він не з тих людей, хто буде зневажливо відноситись до своєї дружини та обманювати
В мене вийшло пояснити свою позицію?)

Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   20 December 2012
Я спокійно читаю повідомлення чоловіка, взагалі вільно користуюсь його телефоном, кишенями, сторінками в соціальній мережі. І не соромно...
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012

у меня только одну кнопку нажать, если только что пришло

если телефоны похожи, то можно рефлекторно взять и нажать. ну еще часто бывает, что у меня на телефоне деньги закончились, надо быстро перезвонить, я беру мужнин телефон. вообще у нас как-то чужие смски не читают, но и трагедии из этого не делают.

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 16:11
Дійсно, може виглядає дещо суперечливо. Я спробую пояснити.
Кожен здатен на зраду за певних умов, я допускаю, що колись може наступити така мить, що одному із нас ...як би так сказати, знадобиться хтось інший) ну усяке в житті буває.
А довіряю своєму чоловікові тому, що він не з тих людей, хто буде зневажливо відноситись до своєї дружини та обманювати
В мене вийшло пояснити свою позицію?)
Я не зовсім зрозуміла. Що ж тоді Ви називаєте зрадою? Бо ж Ваших слів випливає (ну я так прочитала), начебто Ваш чоловік не буде обманювати свою дружину, але може зрадити.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   20 December 2012
Ну які 5-6, якщо смс тільки прийшло, то на 90% телефонів досить натиснути одну кнопку і воно одразу перекидає в текст смс.
А взагалі, я спокійно беру телефон чоловіка і користуюсь ним. Ну не знаю, це ж навіть не листування з пошти, це просто телефон. Я його не дуже-то сприймаю, як щось мегаособисте.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 jozh 20 December 2012, 16:15
Я не зовсім зрозуміла. Що ж тоді Ви називаєте зрадою? Бо ж Ваших слів випливає (ну я так прочитала), начебто Ваш чоловік не буде обманювати свою дружину, але може зрадити.
Ой... ну може він зустріне якусь жінку, яка накормить його більш смачнішим борщем)) І він з першого ковтка закохається.
То він не піде на ліво, поки ще я йому борщ варю. Він не зрадить мою довіру. Він скаже мені: "все досить, я твій борщ більше не їстиму".
Доступно?)

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 16:12
вообще у нас как-то чужие смски не читают, но и трагедии из этого не делают.
Ну якщо вже заглиблюватися в цю тему, то я спокійно можу попросити чоловіка прочитати мені, що там за смс мені тільки-но прийшло, бо в мене, наприклад, руки зайняті... Або подивитись, хто дзвонить чоловікові, якщо він десь далеко від телефона, і принести йому мобілку з коментарем, хто дзвонить (а він у відповідь може попрохати відповісти замість нього на дзвінок, якщо зайнятий вже він)... Але якщо я хочу, наприклад, подзвонити з його телефона, то кожен раз запитую у нього дозволу - хоча я прекрасно знаю, що він дозволить. З одного боку, ми довіряємо одне одному, але не забуваємо і про елементарну взаємоповагу, в тому числі і щодо користування особистими речами. Бо інакше буде, як у тому анекдоті - "дружино, ти не бачила наші брюки?".
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 20 December 2012, 16:19
Ой... ну може він зустріне якусь жінку, яка накормить його більш смачнішим борщем)) І він з першого ковтка закохається.
То він не піде на ліво, поки ще я йому борщ варю. Він не зрадить мою довіру. Він скаже мені: "все досить, я твій борщ більше не їстиму".
Доступно?)
Так, дякую. Тепер зрозуміло.   Суперечка у термінах.
Я не називаю те зрадою. Ну якщо ми говоримо про те, що він чесно завершить свої відносини з дружиною, а не буде заводити коханку. Над почуттями ніхто не владен, і таке дійсно може трапитися з ким завгодно, і гарантувати тут нічого не можна (і тотальний контроль, до речі, абсолютно тут нічому не допоможе). Правда, я не вірю у таке "миттєве кохання" за умови теплих та щирих відносин з дружиною - як правило, спочатку з'являється тріщина у подружніх відносинах (або й ніколи їх реально й не було, так, формальність), а вже потім можлива поява потенційного нового кохання.
Але зраджувати - це більш близьке поняття до "обманювати", тобто коли чоловік продовжує грати роль вірного чоловіка, а сам наліво, як тільки буде нагода. Ба навіть не обов'язково це повинна бути сексуальна сфера, думаю, бо зрадити можна й у тому сенсі, що не підтримати у складній ситуації і так далі.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 jozh 20 December 2012, 16:21
Ну якщо вже заглиблюватися в цю тему, то я спокійно можу попросити чоловіка прочитати мені, що там за смс мені тільки-но прийшло, бо в мене, наприклад, руки зайняті... Або подивитись, хто дзвонить чоловікові, якщо він десь далеко від телефона, і принести йому мобілку з коментарем, хто дзвонить (а він у відповідь може попрохати відповісти замість нього на дзвінок, якщо зайнятий вже він)... Але якщо я хочу, наприклад, подзвонити з його телефона, то кожен раз запитую у нього дозволу - хоча я прекрасно знаю, що він дозволить. З одного боку, ми довіряємо одне одному, але не забуваємо і про елементарну взаємоповагу, в тому числі і щодо користування особистими речами. Бо інакше буде, як у тому анекдоті - "дружино, ти не бачила наші брюки?".
з телефоном і в нас так само, а з одягом таке трапляється що сперечаємось, хто сьогодні цей светр одягне
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 16:38
з телефоном і в нас так само, а з одягом таке трапляється що сперечаємось, хто сьогодні цей светр одягне
Ні, щодо одягу я маю дуже "власницькі інстинкти", навіть власному чоловікові не дам.  Ну це таке. Хто як хоче, так і будує своє сімейне життя. Аби обох це щиро влаштовувало.
Просматривают эту тему:

Forum