• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 55517 553
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 jozh 20 December 2012, 16:32
Так, дякую. Тепер зрозуміло.   Суперечка у термінах.
Я не називаю те зрадою. Ну якщо ми говоримо про те, що він чесно завершить свої відносини з дружиною, а не буде заводити коханку. Над почуттями ніхто не владен, і таке дійсно може трапитися з ким завгодно, і гарантувати тут нічого не можна (і тотальний контроль, до речі, абсолютно тут нічому не допоможе). Правда, я не вірю у таке "миттєве кохання" за умови теплих та щирих відносин з дружиною - як правило, спочатку з'являється тріщина у подружніх відносинах (або й ніколи їх реально й не було, так, формальність), а вже потім можлива поява потенційного нового кохання.
Але зраджувати - це більш близьке поняття до "обманювати", тобто коли чоловік продовжує грати роль вірного чоловіка, а сам наліво, як тільки буде нагода. Ба навіть не обов'язково це повинна бути сексуальна сфера, думаю, бо зрадити можна й у тому сенсі, що не підтримати у складній ситуації і так далі.
Добре, порозумілися.
Зрадити дійсно можна по-різному.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 jozh 20 December 2012, 16:41
Ні, щодо одягу я маю дуже "власницькі інстинкти", навіть власному чоловікові не дам.  Ну це таке. Хто як хоче, так і будує своє сімейне життя. Аби обох це щиро влаштовувало.
я своє теж не дам, я в нього забираю
Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Район: Ленинский
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 20 December 2012, 16:12
Я спокійно читаю повідомлення чоловіка, взагалі вільно користуюсь його телефоном, кишенями, сторінками в соціальній мережі. І не соромно...
Видимо у вас с мужем нет друг от друга секретов. А такие варианты почему то никто не рассматривает.
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Черника 20 December 2012, 19:01
Видимо у вас с мужем нет друг от друга секретов. А такие варианты почему то никто не рассматривает.
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Черника 20 December 2012, 19:01

секреты и личное пространство- не одно и то же. я в любой момент могу прочитать телефон мужа, его страничка в контакте вообще всегда открытая висит, даже когда его дома нет (и моя кстати тоже) - заходи и читай.  но я не позволяю себе этого делать. даже не буду писать почему 

ели у кого-то не так, то на здоровье, как говорится. если всех все устраивает, то почему бы нет.

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 19:59

секреты и личное пространство- не одно и то же.

Підтримую. Наприклад, я можу в будь-який момент дати чоловікові прочитати свою переписку, але мені неприємно, якщо він читатиме через плече, що я пишу саме зараз. Пояснення елементарне - в мене збивається зосередженість думки, я починаю плутатися, що я хочу написати. Чоловік мій це знає, і не лізе. І таких прикладів багато - які саме ілюструють повагу до особистого простору. Звісно, тут немає загальних правил - одним байдуже, щоб заглядали через плече, зате не подобається, щоб без запиту брали мобілку, іншим навпаки, або щось третє.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
~Шарлотkа~

~Шарлотkа~

Заходил(а): 13.12.2015
~Шарлотkа~
VIP пользователь
   20 December 2012
Я спокійно читаю повідомлення чоловіка, взагалі вільно користуюсь його телефоном, кишенями, сторінками в соціальній мережі. І не соромно...
И у нас точно так  как с моей,так и с его стороны!Всех всё устраивает

По теме:мне кажется,в чужие отношения лучше не соваться,если не было когда-то разговора на подобную тему и вы не уверены на 1000%,что человек хотел бы знать правду в такой ситуации.Например,я бы хотела,чтобы мне сказали.Но только с фактами,а не домыслами.Иначе звездюлей получил бы тот,кто ходит и сплетничает И ещё соглашусь с тем,кто писал,что если мужчина позволяет себя обнимать-целовать и называть солнышком,то все претензии к нему.Мне кажется,что если ему самому это не нужно и неприятно,то не будут с ним женщины себя так вести.В жизни не поверю,что человек,тем более взрослый мужчина,которому это неприятно,будет "терпеть" всё это из вежливости.Значит ему такое нравится Если моему это не нравится,то поверьте,мне не приходится его не от кого защищать и дергать кого-то за косички.Он сам в состоянии выбирать,какие у него и с кем отношения.Так получилось,что взгляды на все эти моменты у нас совпадают,так что проблем,слава Богу, не имеем Вообще главное,чтобы двоим в паре жилось комфортно.У каждой семьи свои правила и всегда найдётся кто-то,кому ваша жизнь покажется слишком холодной,тёплой,пофигистической или параноидальной, ваш муж-подкаблучником или кобелём,а вы-стервой или серой мышкой,так что живём в своё удовольствие и не паримся!Всем любви,взаимопонимания и поменьше "доброжелателей" в отношениях
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 19 December 2012, 18:43
якщо чоловікові це подобається, то я буду його обіймати тощо незалежно від того, подобається це його дружині чи ні.
От ніяк мені не зрозуміти, навіщо? Якщо комусь це неприємно, навіщо чи то дражнити, чи то дресирувати  
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Так само.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 15:05
От ніяк мені не зрозуміти, навіщо? Якщо комусь це неприємно, навіщо чи то дражнити, чи то дресирувати  
бо мають бажання та принцип
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 15:05
Бо я спілкуюсь іменно з цією людиною, а не з усією купою його близьких, родичів, інших друзів, в тому числі і дружини з дітьми. Щось буде не подобатися його дружині, щось тещі, а щось синові чи колезі по роботі, - мені попередньо з усіх підписку взяти щодо узгодження всіх моїх дій? Чи все-таки розумніше буде залишати вирішення всіх цих питань на цю конкретну людину, і спілкуватися беспосередньо з цією конкретною людиною? І узгоджувати стиль спілкування лише з ним?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 15:15
бо мають бажання та принцип
Ось ми і дісталися до істини)))
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 15:19
Бо я спілкуюсь іменно з цією людиною, а не з усією купою його близьких, родичів, інших друзів, в тому числі і дружини з дітьми. Щось буде не подобатися його дружині, щось тещі, а щось синові чи колезі по роботі, - мені попередньо з усіх підписку взяти щодо узгодження всіх моїх дій? Чи все-таки розумніше буде залишати вирішення всіх цих питань на цю конкретну людину, і спілкуватися беспосередньо з цією конкретною людиною? І узгоджувати стиль спілкування лише з ним?
Я считаю, что если вы общаетесь с конкретным человеком и он вам нравится, то его выбор, то есть его жену, нужно уважать., а на ""ать на нее с высокой колокольни. Хотя я думаю, что если бы моего мужа обнял кто то, кто мне не приятен и мне это не понравилось, то это бы впредь не повторилось. 
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Так і спілкуйтеся... Навіщо руками чіпати?)))
Ви тут так багато писали про те, як соромно читати чужі смс, що в чоловіка є особистий простір... так навіщо порушувати цей простір по відношенню до інших чоловіків?  Не дарма ж кажуть, що чоловік і дружина- це дві половинки. Як ви можете спілкуватися з однією половинкою, не враховуючи почуття іншої?

з.і. Грош ціна тому чоловіку, який чхає на почуття дружини і дозволяє іншій жінці випади, що не подобаються дружині, навіть, якщо то просто капризи. Принижує в першу чергу себе- бо живе із жінкою, чиї почуття не поважає (це моя особиста думка).

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Повторюю надцятий раз для тих, хто не вміє читати.

Моє "чіпання" у всіх сенсах "чужих" чоловіків відбувається лише за умови, що цей чоловік повністю приймає такий стиль спілкування (це не єдина умова, але вона необхідна)!

А отже, якщо ви раптом собі вбили в голову, що я буду кидатися на ваших чоловіків без дозволу його самого, то це лише ваша хвора уява. А якщо я щиро спілкуюсь зі своїм другом, який раптом виявився вашим чоловіком, і ви, як дружина, раптом проти нашого такого теплого спілкування, - то це ваші сімейні проблеми, які до мене особисто не мають аж ніякого відношення, і я не збираюсь припиняти наше спілкування зі своїм другом тільки через вашу паранойю чи там власницькі інстинкти, у всякому випадку, до тих пір, поки мій друг сам особисто цього не захоче.

Все, на подальші дурні закиди, звинувачення, домисли та решту наслідків розумових відхилень, я не відповідатиму - перечитуйте цей пост, може, раз на двадцятий дійде.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 15:34
А якщо я щиро спілкуюсь зі своїм другом, який раптом виявився вашим чоловіком, і ви, як дружина, раптом проти нашого такого теплого спілкування, - то це ваші сімейні проблеми
Так навіщо їх створювати- оті проблеми? Невже так кортить когось обіймати? Спілкування можливе і без обійм, поцілунків і пестливих назв...
От, навіть, якщо уявити, що я припускаю такий стиль спілкування, а комусь (наприклад дружині) це неприємно. Я себе можу стримувати 

Велюр

Заходил(а): 15.06.2018
Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
мне  жаль тех "счастливчиков", у которых в знакомых есть дама с такими понятиями. Это Вы настолько "уважаете" этих мужчин и их семейную жизнь, что плевать Вам на то, что у них за ситуации могут складываться из-за такого Вашего стиля общения. Меня всегда смешили женщины, виснущие на чужих мужьях (кумовей и братьев не учитываю), и  при этом заявляющие, что плевать им на мнение остальных.  Явление жалкое. Когда в семье все ОК, кроме родного мужчины как-то и желания нет кого-то другого обнимать. А выразить свою симпатию или дружбу можно и другими способами. И поверьте, и в 40 лет есть мужчины, которые в силу своей воспитанности или слабохарактерности не могут напрямую сказать или намекнуть, что они не в восторге от чужих объятий.
Уверена, будь в окружении Вашего мужа, дама с такими же понятиями как у Вас, навряд ли Вы были бы в восторге. 
Извините за прямоту

Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 15:42
Так навіщо їх створювати- оті проблеми?
А це я їх створюю? Вам не здається, що у ситуації, коли чоловік приймає такий стиль спілкування, а його дружина - ні, - це абсолютно сімейна справа, і лише їм вдвох треба розібратися між собою, не вплутуючи туди третіх осіб? Чи я повинна ще й сімейні чвари вирішувати?

Велюр, пост №609334 адресований і Вам також.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Велюр 21 December 2012, 15:45
Меня всегда смешили женщины, виснущие на чужих мужьях (кумовей и братьев не учитываю), и  при этом заявляющие, что плевать им на мнение остальных.  Явление жалкое. Когда в семье все ОК, кроме родного мужчины как-то и желания нет кого-то другого обнимать. А выразить свою симпатию или дружбу можно и другими способами. И поверьте, и в 40 лет есть мужчины, которые в силу своей воспитанности или слабохарактерности не могут напрямую сказать или намекнуть, что они не в восторге от чужих объятий.
Уверена, будь в окружении Вашего мужа, дама с такими же понятиями как у Вас, навряд ли Вы были бы в восторге. 
Извините за прямоту

Перепрошую, що втручаюсь, але чому ви прирівнюєте легкий чмок в щічку чи взагалі символічне торкання щоками до "виснути на чоловіках"?! В нашому колі так заведено вітатися ще з давніх давен. Так, є певні виключення, але вони поодинокі, і, звісно, нічто нікого не примушує до тілесних контактів, якщо вони людині не до вподоби. В мене є друзі чоловіки, чиї пасії (деякі потім стали дружинами, деякі - ні) були незадоволені цією традицією в компанії, так самі ті чоловіки нам казали не звертати уваги, і потім на одинці пояснювали дівчатам, що треба дихати рівніше і не нести дурниці. Це ж не дитячий садок чи середня школа, де те, що він за руку когось потримав, то вже означає геть усе і геть назавжди, а вона, прийнявши його на сусіднє місце за партою, фактично заміж сходила :) .
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 15:50
А це я їх створюю? Вам не здається, що у ситуації, коли чоловік приймає такий стиль спілкування, а його дружина - ні, - це абсолютно сімейна справа, і лише їм вдвох треба розібратися між собою, не вплутуючи туди третіх осіб?
Ну то й не вплутуйтесь. Якщо один з двох (а ті двоє- сім"я, як ви сами помітили) не сприймає таку проведінку у сім"ї, то це абсолютно сімейна справа, і лише їм вдвох треба розібратися між собою. 
Ви що, санітар лісу, що настирливо намагаєтесь перевиховати дружин?

Просматривают эту тему:

Forum