• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 55577 553
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 17:34
Дівчата, досить...))
Ми і так тут нафлудили, що половину теми можна перенести до Ёжика інтерв*ю)))

У кожного свої погляди на свою і чужу поведінку не треба переходити на особистості, та шукати бревно в чужому оці
Ну вибачте, що я тут не стала кричати "ату!" та пропонувати повидьоргати тій козі коси, а запропонувала всього-навсього більш спокійно подивитися на речі.
Ото нещасні чоловіки пішли - прямо-таки їх дамочки атакують з усіх сторін, а вони прямо-таки нездатні дати зрозуміти, що їм це неприємно... І при цьому, якщо вже занадто виховані, чомусь з власною дружиною не можуть порадитись, як їм краще поступити... Прямо-таки ховайся, страшна річ, що діється!
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 17:39
Ну вибачте, що я тут не стала кричати "ату!" та пропонувати повидьоргати тій козі коси, а запропонувала всього-навсього більш спокійно подивитися на речі.

От не знала б, що ви доросла жінка, вже б вирішила що то у вас юнацький максималізм.

*Ото нещасні чоловіки пішли - прямо-таки їх дамочки атакують з усіх сторін, а вони прямо-таки нездатні дати зрозуміти, що їм це неприємно... І при цьому, якщо вже занадто виховані, чомусь з власною дружиною не можуть порадитись, як їм краще поступити... Прямо-таки ховайся, страшна річ, що діється!

це про кого і про що власне?

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 17:48
Це був гіперболізований стьоб, звісно.
Бо як би там не було, але в першу чергу від самого чоловіка залежить, хто там до нього буде чи не буде чіплятися, як він на це реагуватиме, і що з того всього вийде.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 17:51
Це був гіперболізований стьоб, звісно.
Бо як би там не було, але в першу чергу від самого чоловіка залежить, хто там до нього буде чи не буде чіплятися, як він на це реагуватиме, і що з того всього вийде.
треба з цим зав*язувати))))

Гадаю, автор вислухала багато точок зору і зможе зробити правильні висновки, як вести себе в цій ситуації.
Дай Бог ці 15 сторінок виявляться зайвими для них.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 17:55
треба з цим зав*язувати))))
Погоджуюсь.
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 18 December 2012, 15:18
ДАйте собі можливість не думати про чоловіка сестри погано
а все уже, ложечки найдутся, а осадок останется, причем у всех
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 17:48
От не знала б, що ви доросла жінка, вже б вирішила що то у вас юнацький максималізм.

*Ото нещасні чоловіки пішли - прямо-таки їх дамочки атакують з усіх сторін, а вони прямо-таки нездатні дати зрозуміти, що їм це неприємно... І при цьому, якщо вже занадто виховані, чомусь з власною дружиною не можуть порадитись, як їм краще поступити... Прямо-таки ховайся, страшна річ, що діється!

Та це Йож наді мною та моїм чоловіком "гіперболізовано стебьотся"...

Дочекається, що її колись "гіперболізовано простьобають" пів-форуму...

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 18:26

Та це Йож наді мною та моїм чоловіком "гіперболізовано стебьотся"...

Дочекається, що її колись "гіперболізовано простьобають" пів-форуму...

А Ви тут зі своїм чоловіком яким боком?
Перечитайте останні пости від wera, де вона радісно так танком пройшлася по моральному обліку жінок, які посміли раптом підійти до одруженого чоловіка ближче, ніж на кілометр. А потім вже погрожувати будете від імені пів-форуму.
wera

wera

Заходил(а): 01.08.2018
Телефон: 0979713779
wera
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 19:44
Перечитайте останні пости від wera, де вона радісно так танком пройшлася по моральному обліку жінок, які посміли раптом підійти до одруженого чоловіка ближче, ніж на кілометр. А потім вже погрожувати будете від імені пів-форуму.
на всём форуме, такая барышня оказалась только одна, поэтому я прошлась только по вам! и зачем так утрировать "посміли раптом підійти до одруженого чоловіка ближче, ніж на кілометр" , я имела в виду, что мне было бы не приятно (это вообще не допустимо), если бы моего мужа при встрече слюнявили и обнимали!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 17:32
я имела в виду, что мне было бы не приятно (это вообще не допустимо), если бы моего мужа при встрече слюнявили и обнимали!
Давайте спробуємо мирно розібратися.

Якщо чоловік проти того, щоб його обіймали при зустрічі, називали сонечком тощо, то я цього не роблю (звісно, для моїх таких дій з обіймами тощо, ще треба бажання і з моєї сторони та купа інших умов, ну не на кожного ж зустрічного кидатися з обіймами, але зараз про це не говоримо). Але це ніяк не співвідноситься з фактом його одруженості - я так саме не буду робити з неодруженими чоловіками, представниками жіночої статі, і навіть дітьми. Повірте, це доволі легко зрозуміти, подобається це комусь чи ні - наприклад, наскільки щира посмішка, які зустрічні дії, чи буває подібна ініціатива з боку іншої сторони тощо. Більше того, я так саме призупиню іншу сторону з її обіймами чи там поцілунками, якщо мені буде це неприємно, або ж та сторона надумає перейти вже мій поріг сприйняття близьких стосунків (наприклад, я категорично не переношу поцілунки в губи з ким завгодно, хоч би й рідної сестри, за вийнятком власного чоловіка). Мені завжди здавалося, що це нормально - коли двоє людей самі між собою визначають той стиль спілкування, який буде прийнятний для обох.

Далі, якщо чоловікові це подобається, то я буду його обіймати тощо незалежно від того, подобається це його дружині чи ні. Бо чоловік не є власністю дружини, є дорослою особистістю, який здатен сам вирішити, сприймає він такий стиль спілкування чи ні. А свої взаємини з дружиною він повинен вирішувати повністю сам, а не я за нього. Якщо він вирішить, що не хоче такого спілкування, в тому числі, наприклад, щоб не тривожити дружину, - та без проблем, хай лише скаже чи натякне якось (хоча б холодністю зі своєї сторони, цього більш ніж достатньо), я не збираюся до нього лізти! Але якщо чоловік позитивно сприймає таке спілкування, і мені воно теж подобається, то з якої радості я повинна це припиняти, бо його дружині це неприємно? Хіба що попрошу того чоловіка, щоб він взявся за розум та розібрався нарешті так, щоб не було конфліктів.

Висновок: розбиратися треба зі своїми чоловіками, а не шукати винних серед представників жіночої статі, та вбачати стерву у кожній другій, особливо якщо вона раптом якось не так себе повела.
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 19:44

Читала. І багато в чому з нею погоджуюсь.

А ви з своїми гіперболами і позицією "Є тільки дві думки - моя і неправильна" дуже часто переступаєте границі дозволеного.

Тему для себе закриваю, в дискусії  вступати не буду, бо не отримую від спілкування з вами позитивних емоцій.

wera

wera

wera
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 jozh 19 December 2012, 18:43
Далі, якщо чоловікові це подобається, то я буду його обіймати тощо незалежно від того, подобається це його дружині чи ні. Бо чоловік не є власністю дружини, є дорослою особистістю, який здатен сам вирішити, сприймає він такий стиль спілкування чи ні. А свої взаємини з дружиною він повинен вирішувати повністю сам, а не я за нього. Якщо він вирішить, що не хоче такого спілкування, в тому числі, наприклад, щоб не тривожити дружину, - та без проблем, хай лише скаже чи натякне якось (хоча б холодністю зі своєї сторони, цього більш ніж достатньо), я не збираюся до нього лізти! Але якщо чоловік позитивно сприймає таке спілкування, і мені воно теж подобається, то з якої радості я повинна це припиняти, бо його дружині це неприємно? Хіба що попрошу того чоловіка, щоб він взявся за розум та розібрався нарешті так, щоб не було конфліктів.

Висновок: розбиратися треба зі своїми чоловіками, а не шукати винних серед представників жіночої статі, та вбачати стерву у кожній другій, особливо якщо вона раптом якось не так себе повела.
считаю эту тему исчерпанной, вы при своём мнении, я при своём.
а из-за таких дамочек как вы в семьях скандалы!!! 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 18:56
а из-за таких дамочек как вы в семьях скандалы!!! 
Ні. То в таких сім'ях фактично і немає сім'ї. Залишайтеся при своїй думці.
wera

wera

wera
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 jozh 19 December 2012, 19:02
Ні. То в таких сім'ях фактично і немає сім'ї. Залишайтеся при своїй думці.
семья есть, и если человек ревнует значит любит, а если человеку пос..ть как ведёт себя его вторая половинка и позволяет себе такое же, то извините
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 19:12
если человек ревнует значит любит
Хто Вам таке сказав? Ревнує - значить, не впевнений у коханні другої половинки, і не довіряє їй, більше нічого.
А до власного кохання не має жодного відношення - ревнувати можна прекрасно і не кохаючи.
wera

wera

wera
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 jozh 19 December 2012, 19:18
Хто Вам таке сказав? Ревнує - значить, не впевнений у коханні другої половинки, і не довіряє їй, більше нічого.
А до власного кохання не має жодного відношення - ревнувати можна прекрасно і не кохаючи.
утешайте себя
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 19:21
утешайте себя
Не потребую цього.
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 19:12
семья есть, и если человек ревнует значит любит, а если человеку пос..ть как ведёт себя его вторая половинка и позволяет себе такое же, то извините
Це вже щось цікаве. Ревнує=кохає? Оце-то так... 
Ніколи не вважала власницькі інстинкти синонімом кохання. Ну от як ставитись до хлопця, який з ревнощів не вилазив - ревнував до роботи (бо там же ж можуть бути чоловіки-іноземці, так і казав), до універу (ааа, на курсі 65 дівчат та аж 5 хлопців), до спільних друзів (ааа, розмовляла сама з ними, не питаючись)? І водночас (трошки раніше, ніж почався отой спектакль з ревнощами) крутив із спільною знайомою, приходив з букетами, купував шоколадки (я від нього цього не бачила окрім перших місяців), сидів з нею до ранку поки я на вихідні до батьків поїхала ("здала" його мама). Ну, і хто там "кохає"? Ревнував - так. Але де там кохання? (не дивно, що я потім пішла... а він ще влаштовував скандали в офісі де я працювала, приходив з квітами вже до мене і "розбирався")
Якщо ревнує - до кохання це не має відношення. Ви ще скажіть, "б'є - значить любить".
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
wera

wera

wera
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 vestigial 19 December 2012, 19:39
Це вже щось цікаве. Ревнує=кохає? Оце-то так... 
Ніколи не вважала власницькі інстинкти синонімом кохання. Ну от як ставитись до хлопця, який з ревнощів не вилазив - ревнував до роботи (бо там же ж можуть бути чоловіки-іноземці, так і казав), до універу (ааа, на курсі 65 дівчат та аж 5 хлопців), до спільних друзів (ааа, розмовляла сама з ними, не питаючись)? І водночас (трошки раніше, ніж почався отой спектакль з ревнощами) крутив із спільною знайомою, приходив з букетами, купував шоколадки (я від нього цього не бачила окрім перших місяців), сидів з нею до ранку поки я на вихідні до батьків поїхала ("здала" його мама). Ну, і хто там "кохає"? Ревнував - так. Але де там кохання? (не дивно, що я потім пішла... а він ще влаштовував скандали в офісі де я працювала, приходив з квітами вже до мене і "розбирався")
Якщо ревнує - до кохання це не має відношення. Ви ще скажіть, "б'є - значить любить".
значит вам попался многолюб, сочувствую!
 Ви ще скажіть, "б'є - значить любить".а это вы сами написали, видать оно вам близко
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 19:48
значит вам попался многолюб, сочувствую!
 Ви ще скажіть, "б'є - значить любить".а это вы сами написали, видать оно вам близко
Для мене "ревнує=любить" і "б'є - значить любить" - однаково абсурдні речі, одного класу. Це з колекції абсурдів "шаблони типової клієнтки", яку я колись збирала, працюючи перекладачем (було в мене таке хобі - збирати причини "що саме веде до пошуку знайомства з іноземцем").  Ваше припущення, що мені щось може бути "близьким" не є обгрунтованим чи логічним.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Просматривают эту тему:

Forum