jozh VIP пользователь
19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 17:32
я имела в виду, что мне было бы не приятно (это вообще не допустимо), если бы моего мужа при встрече слюнявили и обнимали!
Давайте спробуємо мирно розібратися.
Якщо чоловік проти того, щоб його обіймали при зустрічі, називали сонечком тощо, то я цього не роблю (звісно, для моїх таких дій з обіймами тощо, ще треба бажання і з моєї сторони та купа інших умов, ну не на кожного ж зустрічного кидатися з обіймами, але зараз про це не говоримо). Але це ніяк не співвідноситься з фактом його одруженості - я так саме не буду робити з неодруженими чоловіками, представниками жіночої статі, і навіть дітьми. Повірте, це доволі легко зрозуміти, подобається це комусь чи ні - наприклад, наскільки щира посмішка, які зустрічні дії, чи буває подібна ініціатива з боку іншої сторони тощо. Більше того, я так саме призупиню іншу сторону з її обіймами чи там поцілунками, якщо мені буде це неприємно, або ж та сторона надумає перейти вже мій поріг сприйняття близьких стосунків (наприклад, я категорично не переношу поцілунки в губи з ким завгодно, хоч би й рідної сестри, за вийнятком власного чоловіка). Мені завжди здавалося, що це нормально - коли двоє людей самі між собою визначають той стиль спілкування, який буде прийнятний для обох.
Далі, якщо чоловікові це подобається, то я буду його обіймати тощо незалежно від того, подобається це його дружині чи ні. Бо чоловік не є власністю дружини, є дорослою особистістю, який здатен сам вирішити, сприймає він такий стиль спілкування чи ні. А свої взаємини з дружиною він повинен вирішувати повністю сам, а не я за нього. Якщо він вирішить, що не хоче такого спілкування, в тому числі, наприклад, щоб не тривожити дружину, - та без проблем, хай лише скаже чи натякне якось (хоча б холодністю зі своєї сторони, цього більш ніж достатньо), я не збираюся до нього лізти! Але якщо чоловік позитивно сприймає таке спілкування, і мені воно теж подобається, то з якої радості я повинна це припиняти, бо його дружині це неприємно? Хіба що попрошу того чоловіка, щоб він взявся за розум та розібрався нарешті так, щоб не було конфліктів.
Висновок: розбиратися треба зі своїми чоловіками, а не шукати винних серед представників жіночої статі, та вбачати стерву у кожній другій, особливо якщо вона раптом якось не так себе повела.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.