• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 56114 553

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   18 December 2012

Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 12:45
А писала я взагалі не про себе, а про те що є такі чоловіки м*які, відомі... Якась курва його хвостом поманить, чи приворожить , а він і понесеться... Віруючи в нове палке та щире і до кінця днів. А їй, це як приклад, його бабло та хата потрібна. І ось таких змій треба давити ще в зародку.
А, зрозуміла.
А за такого чоловіка я б взагалі не трималася. Якщо вже по дурості наївності своїй вляпалася заміж, то гнати подалі, як тільки б відкрилися очі на таку якість свого чоловіка (тобто відсутність клепки в голові і повну інфантильність).
Тільки я б не стверджувала, що всі м'які та ведомі чоловіки так-таки й готові піти за першою (чи там другою), хто поманить. Якраз такий типаж досить вірний, бо вони не люблять змін, не люблять напружуватися зайве, тому якщо їм вдома з дружиною тепло і хороше, то навіщо їм щось кудись бігти краще шукати? От якщо довести такого чоловіка "до ручки", що він і сам буде радий втікти подалі з дому, то дійсно, - але ж знову-таки, це означає, що проблема вже ДО ТОГО у відносинах, а не у сторонніх жінках.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 12:49

Не зрозуміла, до чого тут зневага і вважання чоловіка річчю

Ми - сім"я: я, чоловік, дитина. Ми будем ЗАВЖДИ захищати один одного від чужих зазіхань, в чому б вони не проявлялись.

Якщо форма цього захисту набуває спотвореної форми шпигування за власним чоловіком та трактовки будь-якої двоякої ситуації не на користь вірності - то це і говорить про те, що чоловіка як мінімум не поважаєш. Плюс ще такий момент, як той, що не віриш в те, що чоловік здатен сам впоратися з жіночими зазіханнями на нього, якщо раптом ті матимуть місце. Отже, вже наперед вважаєш чоловіка слабким і здатним на зраду? Якось мені дивно так сприймати...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 12:53
А, зрозуміла.
А за такого чоловіка я б взагалі не трималася. Якщо вже по дурості наївності своїй вляпалася заміж, то гнати подалі, як тільки б відкрилися очі на таку якість свого чоловіка (тобто відсутність клепки в голові і повну інфантильність).
Тільки я б не стверджувала, що всі м'які та ведомі чоловіки так-таки й готові піти за першою (чи там другою), хто поманить. Якраз такий типаж досить вірний, бо вони не люблять змін, не люблять напружуватися зайве, тому якщо їм вдома з дружиною тепло і хороше, то навіщо їм щось кудись бігти краще шукати? От якщо довести такого чоловіка "до ручки", що він і сам буде радий втікти подалі з дому, то дійсно, - але ж знову-таки, це означає, що проблема вже ДО ТОГО у відносинах, а не у сторонніх жінках.
Ну ви б не трималися, а інша навпаки. Бо кохає, бо сім*я...чи ще щось там.
І я не стверджую, що всі чоловіки такі.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715

mallinka

Заходил(а): 24.01.2019
mallinka
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 12:41

Де ви прочитали про "собирает сплетни"?

Було написано - "ему не раз намекали"... Відчуваєте різницю?

Зачем позволяет такое говорить тем людям, которые ну никаким боком их семьи не касаются? Слушает как уборщица баба Клава, сантехник Вася или медсестра Катя плетут непонятно что, и просто молчит? Если бы присёк такие разговоры вначале, другие бы уже думали намекать или нет ещё. Значит, такие разговоры ему интересны, т.к. "подтверждают" его подозрения. И чтобы уж совсем "удостовериться" в измене он и продолжает их слушать.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 13:01
Ну ви б не трималися, а інша навпаки. Бо кохає, бо сім*я...чи ще щось там.
Ясно... ну тоді залишається лише випереджувальний удар кожній представниці жіночої статі, яка з'явиться в оточенні чоловіка.
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 12:59
Якщо форма цього захисту набуває спотвореної форми шпигування за власним чоловіком та трактовки будь-якої двоякої ситуації не на користь вірності - то це і говорить про те, що чоловіка як мінімум не поважаєш. Плюс ще такий момент, як той, що не віриш в те, що чоловік здатен сам впоратися з жіночими зазіханнями на нього, якщо раптом ті матимуть місце. Отже, вже наперед вважаєш чоловіка слабким і здатним на зраду? Якось мені дивно так сприймати...

Чому ж зразу захист це шпигування та підозри?

І так, бувають ситуації, коли чоловік сам не може захиститись від зазіхань інших мадамочок. І не через слабкість, а через те, що він чоловік.

Трохи незрозуміло написала, зараз поясню на прикладі свого чоловіка:

Мій чоловік страшенно не любить, коли до нього близько підходять чужі люди, коли вони його торкаються, обнімають, погладжують... Це в нього ще з часів суворовського та воєнного училищ, коли всі постійно в купі, разом, ні в кого немає бодай маленького, але свого простору.

І є в нас в оточенні одна дамочка, яка завжди до всіх лізе, обнімає, за руки хватає, погладжує... Ну, от манера спілкування в неї така 

І я бачу, що коли вона так "спілкується"  з моїм чоловіком, він ледве стримується, що йому не приємно те, що вона до нього в очі лізе. Але сказати він нічого не може, бо це буде дещо дурнувато виглядати від нього : " Отойди, не трогай меня! Мне неприятно, что ты ко мне лезешь!" Дивно було б таке почути від здорового 38-літнього мужика, чи не так?

І тут на сцені з"являюсь я, і кажу цій знайомій:" Так, це хто тут мого чоловіка лапає? Що це ти собі таке дозволяєш? Навіть я собі цього не дозволяю!"  - або щось в такому дусі, жартома, звичайно. 

Зі сторони може здатися, що я ревную, не довіряю, і все таке проче, але це не так. Я його захищаю від того, що йому не приємно, бо він чоловік, і сам цього зробити не може. І мені начхати, що про мене подумають оточуючі, бо я роблю правильно, і чоловік мені вдячний.

Якось так.

І ще одне - так, я вважаю, що КОЖНА людина на світі в певній ситуації здатна на зраду.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 13:34
І ще одне - так, я вважаю, що КОЖНА людина на світі в певній ситуації здатна на зраду.

Мені Вас жаль...
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 13:44
Мені Вас жаль...
Це Ви оптимістично налаштовані...
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Китиха 18 December 2012, 13:47
Це Ви оптимістично налаштовані...
Ні, я якраз по життю параноїк ще той. Але з такою позицією жити... ще треба зразу лягати і повзти на кладовище - якщо вважаєш, що тебе оточують (і ти сам) фактично потенційний зрадник.
Крокозябра

Крокозябра

Крокозябра
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 13:44
Мені Вас жаль...

А мені вас, бо ви ідеалістка. Або не готові на самопожертву.

Я не писала про те, які саме повинні бути умови, але впевнена, що для кожної людини можна ці умови створити.

Когось - напоїти, когось - улестити, когось - шантажувати.

Для мене, наприклад, буде досить загрози життю моїх рідних щоб я погодилась багато на що.

Це, звичайно, крайнощі, але я писала саме про це.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 13:50
Ні, я якраз по життю параноїк ще той. Але з такою позицією жити... ще треба зразу лягати і повзти на кладовище - якщо вважаєш, що тебе оточують (і ти сам) фактично потенційний зрадник.
Я не хочу сказати, що всі за умовчанням зрадники. Але клястися що я ніколи, ні при яких обставинах нікого не зраджу чи оця людина ні при яких умовах не здатна на зраду - я б не стала.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 13:52
Я не писала про те, які саме повинні бути умови, але впевнена, що для кожної людини можна ці умови створити.

Когось - напоїти, когось - улестити, когось - шантажувати.

Стоп. Що Ви називаєте зрадою? Ви вважатимете зрадою чоловіка, якщо його фактично примусять вступити в інтимні стосунки?   Не добровільно і за власним бажанням, хай навіть потакаючи власній похоті, а іменно у примусовому порядку, скрутивши руки, вливши алкоголю та запхавши у рота віагру, чи щось таке, і так далі? Звісно, що якщо задатися ціллю примусити чоловіка до сексу, то можна кожного, але це називається не зрадою, а насильством. Хоч і складніше, ніж жінку, але насильство. І у такому випадку саме кинути чоловіка (жінку) після такого випадку, замість підтримати - буде якраз зрадою.
Але я щось не вірю, щоб кожна людина могла саме ЗРАДИТИ свою половинку, своїх вірних друзів тощо, тобто ось так просто поміняти все це на щось стороннє. Може бути, що кохання вмирає, - але у такому випадку люди чесно розлучаються, це я прекрасно розумію. Але я не вірю, щоб абсолютно кожен ось так раптом міг піти на угоду з власною совістю, бо йому приспічило, чи він там типу слабкий, чи йому там підлестили, чи й навіть шантаж. А такі якісь особливі умови з викраденням чоловіка та його зваблення з віагрою і т.д. - це все ж області фантастики, давайте все-таки залишатися у рамках реальності.
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 13:50
Ну ви звичайну думку, про те що всі здатні на зраду, перетворили на гасло по життю.
Я теж згодна, що при певних обставинах всі здатні. Але це не означає, що я з цією думкою прокидаюся і кожного дня відправляю чоловіка на роботу і кажу йому замість "вдалого дня" - "я знаю, що ти здатен мені зрадити і можливо це зробиш саме сьогодні"

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Крокозябра

Крокозябра

Крокозябра
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 14:02
Стоп. Що Ви називаєте зрадою? Ви вважатимете зрадою чоловіка, якщо його фактично примусять вступити в інтимні стосунки?   Не добровільно і за власним бажанням, хай навіть потакаючи власній похоті, а іменно у примусовому порядку, скрутивши руки, вливши алкоголю та запхавши у рота віагру, чи щось таке, і так далі? Звісно, що якщо задатися ціллю примусити чоловіка до сексу, то можна кожного, але це називається не зрадою, а насильством. Хоч і складніше, ніж жінку, але насильство. І у такому випадку саме кинути чоловіка (жінку) після такого випадку, замість підтримати - буде якраз зрадою.
Але я щось не вірю, щоб кожна людина могла саме ЗРАДИТИ свою половинку, своїх вірних друзів тощо, тобто ось так просто поміняти все це на щось стороннє. Може бути, що кохання вмирає, - але у такому випадку люди чесно розлучаються, це я прекрасно розумію. Але я не вірю, щоб абсолютно кожен ось так раптом міг піти на угоду з власною совістю, бо йому приспічило, чи він там типу слабкий, чи йому там підлестили, чи й навіть шантаж. А такі якісь особливі умови з викраденням чоловіка та його зваблення з віагрою і т.д. - це все ж області фантастики, давайте все-таки залишатися у рамках реальності.

Йож, знаєте, я вам навіть заздрю - ви живете в своєму ідеальному світі, і не вірите, що люди далеко не ідеальні.

Я на власні очі бачила, як ідеальний чоловік, висококваліфікований спеціаліст, чудовий сім"янин і гарний батько, будучи п"яним як чіп, ганявся по ординаторській за жінками, розмахуючи ерегованим достоїнством. І щастя, що всі встигли втекти...

І ще знаю випадок, коли по п"яні переспали, а потім шантаж почався - мовляв, жінці розкажу., І як тут доведеш, що це не зрада була, а алкоголь в голову вдарив?

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   18 December 2012
Цитата: #10034 Китиха 18 December 2012, 13:55
Але клястися що я ніколи, ні при яких обставинах нікого не зраджу чи оця людина ні при яких умовах не здатна на зраду - я б не стала.
Як там в анекдоті, у всіх своя ціна....

Теоретично, людина може навіть когось зустріти і зрозуміти, що ось воно - кохання і сенс життя, а все, що було до того - маячня і пусте. І таке буває. Але ж воно все одно - зрада. 
І це вже не кажучи про більш банальні причини. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 14:15

Йож, знаєте, я вам навіть заздрю - ви живете в своєму ідеальному світі, і не вірите, що люди далеко не ідеальні.

Я на власні очі бачила, як ідеальний чоловік, висококваліфікований спеціаліст, чудовий сім"янин і гарний батько, будучи п"яним як чіп, ганявся по ординаторській за жінками, розмахуючи ерегованим достоїнством. І щастя, що всі встигли втекти...

І ще знаю випадок, коли по п"яні переспали, а потім шантаж почався - мовляв, жінці розкажу., І як тут доведеш, що це не зрада була, а алкоголь в голову вдарив?

Кілька прикладів - ще не доказ того, що ВСІ такі. До того ж, характеристика "ідеальний чоловік" - вона звідкіля взялася? З якихось зовнішніх факторів? Так це ні про що не говорить. Докази - вони не ззовні, вони всередині. Ми занадто багато покладаємося на зовнішнє, і занадто мало віримо своєму серцю та інтуіції, і через це маємо проблеми, причому це набагато ширша тема, ніж  зради чоловіків.
Ну хай буде так, що я живу в ідеальному світі (хоча я не бачу нічого ідеального - це якраз просто нормально, а от все решта - ненормально), але цей світ навколо себе створюємо ми самі - через власний вибір, з ким спілкуватися, за кого заміж виходити чи не виходити, які власні помилки визнавати і як виправляти, які рішення приймати і т.д. Елементарне й примітивне: у моєму оточенні немає людей, які палять, - хоча колись було хіба не кожен. Невже люди стали менше палити? Ні, просто я перестала вибирати таких для спілкування. Так саме і щодо зради - якщо жінка погоджується на якийсь непотріб і виходить за нього заміж, то хто їй потім винен, що воно бігає за жінками з "ерегованим достоїнством"? Ну не вірю я, що за умови дійсно відкритих, близьких та теплих подружніх стосунків не видно, що воно за людина, власний чоловік! Вірю, що можна вийти заміж, не розібравшись, але ж з часом воно вже потихеньку стає зрозуміло. Ну а якщо двоє живуть поряд, по суті й не знаючи одне одного, то знову ж таки, хто їм винен? Якщо це обох влаштовувало, то хай потім і розгрібають наслідки, коли раптом виявляється, що поруч тебе зовсім чужа людина.
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 Крокозябра 18 December 2012, 14:15
алкогольне сп'яніння - обтяжуюча обставина...

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   18 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 14:27
алкогольне сп'яніння - обтяжуюча обставина...
Дивлячись в якій країні :)))
В нашій - обтяжуюча. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   18 December 2012
Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 14:25
Кілька прикладів - ще не доказ того, що ВСІ такі. До того ж, характеристика "ідеальний чоловік" - вона звідкіля взялася? З якихось зовнішніх факторів? Так це ні про що не говорить. Докази - вони не ззовні, вони всередині. Ми занадто багато покладаємося на зовнішнє, і занадто мало віримо своєму серцю та інтуіції, і через це маємо проблеми, причому це набагато ширша тема, ніж  зради чоловіків.
Ну хай буде так, що я живу в ідеальному світі (хоча я не бачу нічого ідеального - це якраз просто нормально, а от все решта - ненормально), але цей світ навколо себе створюємо ми самі - через власний вибір, з ким спілкуватися, за кого заміж виходити чи не виходити, які власні помилки визнавати і як виправляти, які рішення приймати і т.д. Елементарне й примітивне: у моєму оточенні немає людей, які палять, - хоча колись було хіба не кожен. Невже люди стали менше палити? Ні, просто я перестала вибирати таких для спілкування. Так саме і щодо зради - якщо жінка погоджується на якийсь непотріб і виходить за нього заміж, то хто їй потім винен, що воно бігає за жінками з "ерегованим достоїнством"? Ну не вірю я, що за умови дійсно відкритих, близьких та теплих подружніх стосунків не видно, що воно за людина, власний чоловік! Вірю, що можна вийти заміж, не розібравшись, але ж з часом воно вже потихеньку стає зрозуміло. Ну а якщо двоє живуть поряд, по суті й не знаючи одне одного, то знову ж таки, хто їм винен? Якщо це обох влаштовувало, то хай потім і розгрібають наслідки, коли раптом виявляється, що поруч тебе зовсім чужа людина.
Інколи мені здається, що ви десь у паралельному світі живете...
І люди навколо вас ідеальні, і сніг у грудні випав
Але от бувають випадки. Моя свекруха зі своїм чоловіком прожили 33(!!!) роки і ви гадаєте не пізнали один одного? Але це на завадило йому піти до іншої жінки через місяць після знайомства та чинити такі дивні речі, що власний син від нього відвернувся.
Отаке.

Просматривают эту тему:

Forum