- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Как поступить, если, возможно узнали об измене
Активный пользователь
17 December 2012
56095
553
Curly
Семья:
Curly
|
Имя: Лена Группа: Silver Сообщений: 1483 Регистрация: 13.12.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Curly
Silver
18 December 2012 Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 14:27алкогольне сп'яніння - обтяжуюча обставина...
+1
— С чего вы взяли, что я сумасшедшая? — спросила Алиса.
— Это должно быть так, — сказал Кот, — иначе ты бы сюда не попала.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 14:32Інколи мені здається, що ви десь у паралельному світі живете...
І люди навколо вас ідеальні, і сніг у грудні випав
Але от бувають випадки. Моя свекруха зі своїм чоловіком прожили 33(!!!) роки і ви гадаєте не пізнали один одного?
Про сніг я ні при чому, чесно-пречесно! Воно саме! 
А щодо людей навколо - ми ж самі вибираємо своє оточення, невже Ви цього не знаєте?
А про 33 роки... Не в тому річ, як довго живуть разом, а в тому, наскільки стосунки близькі та довірливі, а не так, що чисто кожен сумлінно грає свою роль, і все на тому.

А щодо людей навколо - ми ж самі вибираємо своє оточення, невже Ви цього не знаєте?

А про 33 роки... Не в тому річ, як довго живуть разом, а в тому, наскільки стосунки близькі та довірливі, а не так, що чисто кожен сумлінно грає свою роль, і все на тому.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 14:37А щодо людей навколо - ми ж самі вибираємо своє оточення, невже Ви цього не знаєте?
Хіба завжди ми маємо таку нагоду? Ну про самих близьких друзів - так, а родичів/батьків/колег ми ж не обираємо.

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 14:39Хіба завжди ми маємо таку нагоду? Ну про самих близьких друзів - так, а родичів/батьків/колег ми ж не обираємо.
Колег теж побічно вибираємо через вибір професії та місця роботи, так саме і сусідів через вибір місця проживання. Родичі/батьки - так, не вибираємо, але вибираємо далі дистанцію та стиль спілкування. Ну а чоловіка тим паче вибираємо самі (наче ж нікого тут насильно заміж не віддавали?). От і виходить, що наше оточення - це у більшій мірі все-таки наш власний вибір, звісно, враховуючи наявні обмеження. Але ж і обмеження ці досить часто теж є наслідками нашого минулого власного вибору.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Curly
Семья:
Curly
|
Имя: Лена Группа: Silver Сообщений: 1483 Регистрация: 13.12.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Curly
Silver
18 December 2012 Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 14:32Інколи мені здається, що ви десь у паралельному світі живете...
І люди навколо вас ідеальні, і сніг у грудні випав
Self fulfilling prophecy - лучше думать о хорошем :)
А по топику - я бы хотела, чтобы родственники меня предупредили, даже про подозрения, может все на этом и прояснится (например, моя мама, как-то долго ходила загруженная, увидев в салоне машины моего мужа презерватив (мы не пользуемся
), когда таки сказала мне, была удивлена, что я знаю как он выглядит и как туда попал ("безмарочный" экземпляр из аптечки, он уже не раз служил поводом для разных смешных историй)). А если и все не так безобидно, я уверенна: предупрежден - вооружен, и уже ей решать, что делать с этой информацией.
А по топику - я бы хотела, чтобы родственники меня предупредили, даже про подозрения, может все на этом и прояснится (например, моя мама, как-то долго ходила загруженная, увидев в салоне машины моего мужа презерватив (мы не пользуемся
), когда таки сказала мне, была удивлена, что я знаю как он выглядит и как туда попал ("безмарочный" экземпляр из аптечки, он уже не раз служил поводом для разных смешных историй)). А если и все не так безобидно, я уверенна: предупрежден - вооружен, и уже ей решать, что делать с этой информацией.
— С чего вы взяли, что я сумасшедшая? — спросила Алиса.
— Это должно быть так, — сказал Кот, — иначе ты бы сюда не попала.
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 14:45Колег теж побічно вибираємо через вибір професії та місця роботи, так саме і сусідів через вибір місця проживання. Родичі/батьки - так, не вибираємо, але вибираємо далі дистанцію та стиль спілкування. Ну а чоловіка тим паче вибираємо самі (наче ж нікого тут насильно заміж не віддавали?). От і виходить, що наше оточення - це у більшій мірі все-таки наш власний вибір, звісно, враховуючи наявні обмеження. Але ж і обмеження ці досить часто теж є наслідками нашого минулого власного вибору.
От я так і бачу... Знайшла я собі роботу, ту яку хотіла, з гарною з/п і кажу начальнику відділу кадрів, мовляв дайте мені особові справи на всіх підлеглих, мені потрібно виявити:
1. Чи зраджував хтось свого чоловіка/жінку?
2. Чи напивається на корпоративах та ганяє по приміщенню з причиндалом?
3. Хто з них палить?
4. Чи є самотні жінки, здатні увести чоловіка?
5. Чи багато тут лаються?
Теж саме з сусідами)))
1. Чи зраджував хтось свого чоловіка/жінку?
2. Чи напивається на корпоративах та ганяє по приміщенню з причиндалом?
3. Хто з них палить?
4. Чи є самотні жінки, здатні увести чоловіка?
5. Чи багато тут лаються?
Теж саме з сусідами)))

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
18 December 2012
Прерву вашу беседу, вернусь к теме)
Как бы поступила я.. я бы поговорила с мужем сестры, что так и так ..к папе подходят и дают понять, что у тебя есть отношения на стороне... нам, маме, папе, мне, это не приятно, мы не хотим рушить ваши отношения из за одних лишь догадок, у нас нет такого права, но ты как мужчина должен с этим разобраться.. не знаю как там на самом деле.. есть отношения или нет, но просто так люди говорить не будут... возможно не так интепретируют взаимоотношения с другим персоналом, возможно что то не так поняли, а о самом плохом я и думать не хочу. Так что будь добр, не нужно делать посмешище из моей сестры, принимай меры пока эти слухи не дошли до нее.
Нам сейчас очень тяжело, мы не знаем как поступить правильно, чтобы не навредить, но и не можем остаться равнодушными. давай искать решение вместе.
Какие бы взаимоотношения не были с зятем, но это разговор не по душам.. а поставить его перед фактом. Не выслушивать его оправданий, пусть он знает, что вы знаете и дальше уже все зависит от его отношений с вашей сестрой.
Я бы поступила только так и никак иначе. Остаться в стороне - не позволительно, рассказать сестре, так она загрызет подозрениями и себя, и мужа.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 14:51От я так і бачу... Знайшла я собі роботу, ту яку хотіла, з гарною з/п і кажу начальнику відділу кадрів, мовляв дайте мені особові справи на всіх підлеглих, мені потрібно виявити:
...
Теж саме з сусідами)))
Не треба робити вигляд, наче Ви мене не зрозуміли. 
При виборі роботи навіть поверхневий погляд під час співбесіди може дати багато інформації: чи прийнято тут палити прямо на робочому місці, який стиль спілкування, чи слідкують люди за своїм зовнішнім виглядом і так далі. Якщо дещо незрозуміло, а це досить важливо і може вплинути на рішення, - можна запитати у того, хто проводить співбесіду (наприклад, я завжди запитувала, наскільки строго щодо режиму, запізнень тощо, бо особисто я не можу адекватно працювати у компанії, яка за 5 хвилин запізнення влаштовує істерику, особливо враховуючи те, що моя сфера діяльності не вимагає точності часу).
Так саме при виборі житла можна звернути увагу на порядок у дворі, на наявність чи відсутність чоловіків напідпитку (а також генделиків поруч), і т.д.
Соррі за офф, закругляюсь.

При виборі роботи навіть поверхневий погляд під час співбесіди може дати багато інформації: чи прийнято тут палити прямо на робочому місці, який стиль спілкування, чи слідкують люди за своїм зовнішнім виглядом і так далі. Якщо дещо незрозуміло, а це досить важливо і може вплинути на рішення, - можна запитати у того, хто проводить співбесіду (наприклад, я завжди запитувала, наскільки строго щодо режиму, запізнень тощо, бо особисто я не можу адекватно працювати у компанії, яка за 5 хвилин запізнення влаштовує істерику, особливо враховуючи те, що моя сфера діяльності не вимагає точності часу).
Так саме при виборі житла можна звернути увагу на порядок у дворі, на наявність чи відсутність чоловіків напідпитку (а також генделиків поруч), і т.д.
Соррі за офф, закругляюсь.

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
18 December 2012 Цитата: #10034 Curly 18 December 2012, 14:45(например, моя мама, как-то долго ходила загруженная, увидев в салоне машины моего мужа презерватив (мы не пользуемся),
Анекдот з життя. Один військовий з маленького війського містечка попалився - дружина знайшла в кишені презерватив. Виправдався - "всім давали типу пайок, коли їхали на маневри. Турботлива держава у нас. Але мені ж не потрібні, от і валяються, от додому приніс."
Дружина без задньї думки дзвонить подрузі-дружині іншого військового і вирішила обсудити політику держави в сфері запобігання непристойним захворюванням у воєнно-польових умовах. І на її щире здивування спитала - "А твій що? не доніс?! Цікавенько як..."
І тут приходить додому нічого не підозрюючий чоловік
Дружина без задньї думки дзвонить подрузі-дружині іншого військового і вирішила обсудити політику держави в сфері запобігання непристойним захворюванням у воєнно-польових умовах. І на її щире здивування спитала - "А твій що? не доніс?! Цікавенько як..."
І тут приходить додому нічого не підозрюючий чоловік
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
18 December 2012
Я все своє життя здебільшого дружу та спілкуюсь з чоловіками. До того ж, даруйте за відсутність сором'язливості як такої, мене завжди вважають яскравою, і як жінку, і як особистість. Відповідно, про мене чого тільки не розповідали - і про майже похвилинну тарифікацію, і про групові у різному складі розваги, і про щонайменьше бісексуальність, а те, що я зі всіма друзями переспала у мріях і фантазіях тих, хто живе нецікаво, взагалі зрозуміло.
Не раз були ситуації, коли люди наводили мені "аргументи" і "докази", через які вони повірили/поширили інформацію тощо. Не знаєш, що робити - плакати чи сміятись. Я спокійно можу сказати про свого шкільного друга чоловічої статі, що я його люблю, і буду відверта, бо для мене наочно, що любов крім сексуальної буває ще і просто людською. Я легко можу звернутися до когось "радість моя, щастя моє, сонце ясне" і так далі, кажучи це тендітно чи з різним ступенем стьобу. І мені відверто жалко людей, які заганяють себе та оточуючих у жорсткі рамки "ззя/ніззя".
Я це до чого, зіпсувати сестрі настрій, донесши неперевірені плітки, справа 2 хвилин. Навіть, якщо це виявиться правдою, ви нічим не покращите ситуацію. ДАйте собі можливість не думати про чоловіка сестри погано, припустіть, що це просто плутанина, залиште йому можливість розібратися з власним життям і стосунками з дружиною. А внутрішнє тремтіння вгамуйте тим, що розкажіть йьому про свої хвилювання, тільки не забудьте перепросити, що втручаєтесь туди, куди не треба, просто душа за сестру болить і не до гарних манер.
Не раз були ситуації, коли люди наводили мені "аргументи" і "докази", через які вони повірили/поширили інформацію тощо. Не знаєш, що робити - плакати чи сміятись. Я спокійно можу сказати про свого шкільного друга чоловічої статі, що я його люблю, і буду відверта, бо для мене наочно, що любов крім сексуальної буває ще і просто людською. Я легко можу звернутися до когось "радість моя, щастя моє, сонце ясне" і так далі, кажучи це тендітно чи з різним ступенем стьобу. І мені відверто жалко людей, які заганяють себе та оточуючих у жорсткі рамки "ззя/ніззя".
Я це до чого, зіпсувати сестрі настрій, донесши неперевірені плітки, справа 2 хвилин. Навіть, якщо це виявиться правдою, ви нічим не покращите ситуацію. ДАйте собі можливість не думати про чоловіка сестри погано, припустіть, що це просто плутанина, залиште йому можливість розібратися з власним життям і стосунками з дружиною. А внутрішнє тремтіння вгамуйте тим, що розкажіть йьому про свої хвилювання, тільки не забудьте перепросити, що втручаєтесь туди, куди не треба, просто душа за сестру болить і не до гарних манер.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
DIZZY
Награды:
DIZZY
|
Имя: Настя Группа: VIP пользователь Сообщений: 3323 Регистрация: 24.10.2009 Заходил(а): 18.10.2021 |
DIZZY
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Sunny2011 17 December 2012, 17:08Вчера приехала к родителям на новогодние праздники. С родителями также живет моя сестра с 2мя детьми и мужем. В моем понимании - нормальная, благополучная семья. Сестра недавно вышла на работу после 2ого декрета, вышла раньше на пол года - муж ее был против. Работают они в одном медицинском учреждении, но в разных отделениях. Сегодня мне мама рассказала, что возможно муж сестре изменяет и они не знают как поступить. Мой папа не так давно прочитал смс, которая пришла на телефон зятю, кот. был дома на больничном. Содержание смс - "Как там поживает мое солнышко?", номер записан в телефоне подименем Оля. До этого были подозрения, но это лишь подозрения моих родителей. Приходит он поздно - много работает. Говорит, что так у них принято. Мой папа сам работает в том же учреждении на руководящей должности и ему много кто намекал обратить на зятя внимание. Он один из выходных обязательно ездит опять таки на работу - на перевязки - и может приехать в обед, а иногда и вечером. Трудоголик. 28 декабря на работе корпоратив, куда моя сестра тоже приглашена как сотрудник, но она не пойдет, так как муж не хочет - говорит ей будет там не интересно. Вообщем, что делать и как быть? Может кто подскажет, как можно вообще проверить наличие такого дела. Говорить сестре не хочется, ее семья, а вдруг изены и нет вовсе, но и пройти мимо не могу, может кто подскажет, что-то дельное?
горячая тема!за сутки 13 страниц!Мнений не читала-напишу свое!Нужно быть ооочень смелым и влюбленным,чтоб "левачить" там где работает твоя жена и твой тесть.или ооочень глупым!ИМХО
Я бы это списала на происки зависников!Хотя поговорить с зятем с глазу на глаз,конечно,необходимо!
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Китиха 18 December 2012, 12:28Питання до шановного товариства. Якщо ви точно знаєте, що ваша мама/сестра/подруга/дочка зраджує свого чоловіка-золоту людину, який так багато для неї зробив (ну чи батько/брат свою дружину) - що будете робити?
Чи не здається вам, що чинити потрібно одинаково в подібних ситуаціях?
Ух я що б тій зрадниці(своїй родички) віч на віч влаштувала, не посоромилась би.
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Alexandra
Семья:
Alexandra
|
Имя: Александра Группа: Активный пользователь Сообщений: 870 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 05.02.2015 |
Alexandra
Активный пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Аннушка 18 December 2012, 09:22слушайте, а как выживают семьи, которые живут в разных городах с родителями?
или родителям надо на разведку ездить? а вдруг что?
Відповідаю (ані мами, ані свекрухи, обидві в інших країнах живуть, не те щоб іншому місті) - добре такі сім"ї виживають, бо тримаються один одного, тому що ми - окрема держава, тільки ми відповідаємо один за одного, і ближче людей до нас нема...
Хоча у мене ще є бабуся, яка досить така собі молода та розумна дама. Мама поїхала, коли мені було 18, я залишилась жити сама, а тут мені десь через півроку концерт, що нібито сусідка бачила, як від мене чоловік виходив, і як це називається.. Півроку вона зі мною не розмовляла, бо я тоді знайшла, що відповісти, а їй це не сподобалось. Усі ці з"ясування стосунків привели до нікому не потрібного мого заміжжя та втрати декількох років мого спокійного молодого життя... А зраз вона навіть боїться спитати, як у нас справи, тільки чекає, якщо ми самі з чоловіком (другим і коханим) розповімо. Але чого ж цей спокій мені коштував свого часу!!!
А щдо пікантної ситуації, якщо розповісти сестрі, то будеш довічно у неї асоціюватись з поганою вісткою. І якщо ситуація справді не без зради, то їй знадобиться рідна душа, не хотілося би, щоб вона втратила одразу декількох близьких людей. Батьки це теж мають зрозуміти. Я би обрала варіант, щоб батько сам розібрався з тим, у що ненароком вліз, це він мав би спитати у зятя по-чоловічому, а не мучатись і ввагатись...
Допоможемо українським військовим!
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Вера1690 18 December 2012, 10:56це до мене питання чи іще один погляд на ситуацію?
еще один взгляд на ситуацию)))
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
wera
Семья:
wera
|
Имя: вера Группа: VIP пользователь Сообщений: 1211 Регистрация: 19.07.2010 Заходил(а): 01.08.2018 |
wera
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 11:59Ну так, я там на попередніх сторінках щиро зізналася у такому своєму злочині.
Більше того - я ще маю нахабство дружньо спілкуватися з чужими чоловіками без участі дружини, і навіть - жах який!!! - запрошувати чужих чоловіків у гості, приходити до них у гості, їздити кудись разом (наприклад, у похід), і навіть - ну це вже взагалі ні в які рамки не лізе!!! - обнімати та цілувати у щічку своїх хороших друзів (ой, забула - тобто чужих чоловіків), і взагалі вважаю чужих чоловіків не чиєюсь власністю, а самостійними дорослими особистостями, які здатні вирішити, що і як їм робити.
Дівчата, ну я все розумію, та не треба доходити до маразму! Прямо-таки як хтось одружився, він тут же повинен одягнути залізний пояс вірності, чітко по годиннику з'являтися додому зразу після роботи, витерти з адресної книги всі контакти представників жіночої статі, забути всіх своїх друзів (в першу чергу знову ж таки жіночої статі), ні в якому разі навіть не глянути у бік іншої жінки (краще за все одягнути темну пов'язку на очі, а то раптом випадково потрапить на очі, що тоді робити??), і тим паче ніколи-ніколи не має права отримати від іншої жінки лагідного слова чи компліменту. Про варіанти доторкнутися я взагалі мовчу - триматися строго на відстані у кілька метрів мінімум. Бо монополія, еге ж....
Вірність лежить не у сфері "сонечок", а трошечки у іншому. Можна щиро і тепло спілкуватися з багатьма людьми будь-якої статі, але при цьому буде чітка внутрішня дистанція, тобто навіть думки не буде про інтимні стосунки і руйнування чужих сімей. А можна вести себе показово холодно з іншими жінками, але при цьому стрибати у гречку при кожному зручному приводові, лише аби зберігати конспірацію, щоб дружина та інші люди не дізналися.
Чогось згадався ще один приклад. Я вже давно спілкуюсь аською з одним колегою - теж програмістом - причому мого віку, плюс багато інших спільних інтересів, він з Росії. Вживу не бачились жодного разу, так, трохи фотками ділилися. В нас дуже відкрите спілкування, ми можемо й інтимну сферу трохи обговорити, але я його жодного разу не сприймала як якогось так чи інакше можливого коханця, а просто друг. Чоловік мій про нього прекрасно знає, сам кілька разів щось з ним своє обговорював, тобто тут все відкрито. Та ось кілька років тому він познайомився з дівчиною, закохалися, почали жити разом - і почалося.
Вона раптом його до мене приревнувала (????), почала влізати в наше спілкування, писати мені істеричні погрози, і все в такому дусі. Я трохи була шокована, м'яко кажучи. Написала їй, що припиняти спілкуватися не збираюся, і взагалі, хай сама вирішує зі своїм коханим все, причому тут я?? Ну те-се, потихеньку вона чи то розібралася, чи то що - так і живуть миленько разом, а ми з другом так і продовжуємо спілкуватися, більше того - вже й тією дівчиною помирилися, передаємо одна одній іноді привіти.
ну конечно вы полностью доверяете своему мужу, потому что сами себя так ведёте! для меня и моего мужа такое поведение неприемлемо!!! и не потому что мы запрещаем друг другу, а потому что нам самим не приятно!!!
я даже представить себе не могу, назвать чужого мужика-солнышком
(жаль рыгающего смайлика нет), или что б меня так кто-то назвал, я солнышко только для мужа!
(жаль рыгающего смайлика нет), или что б меня так кто-то назвал, я солнышко только для мужа!а вы задумайтесь над своим поведением, может многим людям неприятно ваше обзывание, они просто очень культурны, что-бы сказать вам это!
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 wera 18 December 2012, 17:02ну конечно вы полностью доверяете своему мужу, потому что сами себя так ведёте! для меня и моего мужа такое поведение неприемлемо!!! и не потому что мы запрещаем друг другу, а потому что нам самим не приятно!!!я даже представить себе не могу, назвать чужого мужика-солнышком(жаль рыгающего смайлика нет), или что б меня так кто-то назвал, я солнышко только для мужа!
а вы задумайтесь над своим поведением, может многим людям неприятно ваше обзывание, они просто очень культурны, что-бы сказать вам это!
Ой, як гарно - ще поригайте, ага...
Якщо у Вашому оточенні прийнято холодні відносини та триматися на кілометровій відстані від будь-кого, крім чоловіка, то це зовсім не означає, що Ви єдина є високоморальною людиною та істиною у останній інстанції. Давайте Ви все-таки зі своєю культурністю не будете вказувати іншим людям, як їм поводитися зі своїми друзями, еге ж? Уявіть собі, в мене вистачає клепки в голові розрізнити, приємно комусь, що я його називаю сонечком та/або обіймаю при зустрічі, чи неприємно.
А от такі показово-високоморальні холодні відносини дуже часто прикривають собою походеньки "наліво", аби лише все було шито-крито.
Якщо у Вашому оточенні прийнято холодні відносини та триматися на кілометровій відстані від будь-кого, крім чоловіка, то це зовсім не означає, що Ви єдина є високоморальною людиною та істиною у останній інстанції. Давайте Ви все-таки зі своєю культурністю не будете вказувати іншим людям, як їм поводитися зі своїми друзями, еге ж? Уявіть собі, в мене вистачає клепки в голові розрізнити, приємно комусь, що я його називаю сонечком та/або обіймаю при зустрічі, чи неприємно.
А от такі показово-високоморальні холодні відносини дуже часто прикривають собою походеньки "наліво", аби лише все було шито-крито.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
wera
Семья:
wera
|
Имя: вера Группа: VIP пользователь Сообщений: 1211 Регистрация: 19.07.2010 Заходил(а): 01.08.2018 |
wera
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 17:11Ой, як гарно - ще поригайте, ага...
в коллективе не холодные отношения, а культурные!
на счёт "вистачає клепки" я уже начинаю сомневаться!
"такі показово-високоморальні холодні відносини" - это как раз и есть нормальные семейные отношения, без всяких прикрытий! и кто вам сказал, что они холодные?
каждый общается в меру своей воспитанности!!!
и я вам не указывала, а подсказала, раз вы сами додуматься не можете!
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 wera 18 December 2012, 17:21"такі показово-високоморальні холодні відносини" - это как раз и есть нормальные отношения, без всяких прикрытий!
Ага-ага, а потім декого починають відвідувати думки про можливу зраду чоловіка, і про всяк випадок краще не розпитувати про роботу...
Ні, дякую, я маю іншу думку і про мораль, і про культуру, і про нормальні відносини.
Ні, дякую, я маю іншу думку і про мораль, і про культуру, і про нормальні відносини.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Сумерки
VIP пользователь
18 December 2012
Дівчата, досить...))
Ми і так тут нафлудили, що половину теми можна перенести до Ёжика інтерв*ю)))

У кожного свої погляди на свою і чужу поведінку не треба переходити на особистості, та шукати бревно в чужому оці

Ми і так тут нафлудили, що половину теми можна перенести до Ёжика інтерв*ю)))

У кожного свої погляди на свою і чужу поведінку не треба переходити на особистості, та шукати бревно в чужому оці

wera
Семья:
wera
|
wera
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 17:25Ага-ага, а потім декого починають відвідувати думки про можливу зраду чоловіка, і про всяк випадок краще не розпитувати про роботу...
эти мысли посещают из-за большой любви, и боязни потерять человека, а не расспрашиваю про работу, потому что боюсь услышать рассказ, что с ним работает такая дамочка как вы!!!, а у него хватает воспитания грубо не отшить!!!
и автору темы: видите бывает такие люди, для которых такое общение вполне нормально, а мы тут такую дискуссию развели!!!
ну пару раз скинула смс, пару раз приобняла и назвала солнышком, и поползли слухи, а ведь это оказывается нормально!!!

Просматривают эту тему:
Forum

Вона раптом його до мене приревнувала (????), почала влізати в наше спілкування, писати мені істеричні погрози, і все в такому дусі. Я трохи була шокована, м'яко кажучи. Написала їй, що припиняти спілкуватися не збираюся, і взагалі, хай сама вирішує зі своїм коханим все, причому тут я?? Ну те-се, потихеньку вона чи то розібралася, чи то що - так і живуть миленько разом, а ми з другом так і продовжуємо спілкуватися, більше того - вже й тією дівчиною помирилися, передаємо одна одній іноді привіти.