- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Как поступить, если, возможно узнали об измене
Активный пользователь
17 December 2012
56113
553
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Аннушка 18 December 2012, 09:21ничего они не знают и не видели...
Скоріш, не хочуть знати й бачити. А точніш, роблять вигляд, що не знають і не бачать.
Morkovka
Семья:
Morkovka
|
Имя: Анютка Группа: VIP пользователь Сообщений: 3314 Регистрация: 18.03.2011 Заходил(а): 12.08.2021 |
Morkovka
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Orchid 18 December 2012, 09:09І от ненавиджу таких жінок як Оля!!! Якщо стосунки є, вона проста блядь! Як можна завести стосунки із чоловіком, в якого сім"я і двоє діточок? А коли стосунків немає, то поведінка в неї все одно блядська! Навіщо загравати із чужим чоловіком? Заведи собі свого і називай його ким хочеш, хоч сонечком, хоч зайчиком.

alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
18 December 2012 Цитата: #10034 Аннушка 18 December 2012, 09:28а мне что делать?
из-за одноразового переп...на разводиться с мужем? он всё равно любит только меня.
Не всі так думають.
А щодо "одноразових переп.." - якщо людина зраджує, та ще й так, що по це дізнаються - це систематично. Про яке "все одно любить тільки мене" може йти мова в такій ситуації?
А взагалі - тут нема одного рішення. В якихось сестринських стосунках варто розповісти, в якихсь промовчати. Єдине, що мені не зрозуміло, чому рідну сестру називають чужою родиною. Це чоловік її може бути чужим, а сестра - це назавжди. Принаймні, для мене.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Аннушка
Семья:
Аннушка
|
Имя: Анна Группа: Администратор Сообщений: 15378 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 14.12.2024 |
Аннушка
Администратор
18 December 2012
Ссылка, я считаю также как и Вы.. но оказывается, есть и другие мнения.. после чего я поняла, что в таких делах лучше не лезть.
"чужая семья" это тоже образно.. но допустим у Вас с сестрой ведь не один, общий семейный бюджет? и т.д.
поэтому это хоть и не чужая, но отдельная от Вас - семья.
"чужая семья" это тоже образно.. но допустим у Вас с сестрой ведь не один, общий семейный бюджет? и т.д.
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
18 December 2012 Цитата: #10034 Аннушка 18 December 2012, 10:35"чужая семья" это тоже образно.. но допустим у Вас с сестрой ведь не один, общий семейный бюджет? и т.д.
Ну хіба бюджетом визначається родина?
В мене і з батьками бюджет різний, але ж вони від цього родиною бути не перестали. Нерідко буває і так, що в чоловіка та жінки бюджет окремий і їх все влаштовує. Це ж таке.
Що тут сказати, чоловіка я знаю всього 12,5 років, а сестру - все життя, такі довгі стосунки одруженням і роздільним бюджетом не розірвати :))))
Тому казати-не казати це має знати сама сестра, ніхто ж не знає, які в дівчат стосунки - форум тут не допоможе.
Не твоя вина – що ти батька свого син
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Ioanna 17 December 2012, 23:02Родные должны всецело поддержать, принять любое ее решение, но не кидаться глаза открывать. А может, она молчит, потому что ее все устраивает?
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Черника 17 December 2012, 23:33Или зятя коллективчик недолюбливает, или папу автора (как начальника)
або язик там де треба не тримається, не у всіх своє життя цікаве. Ну і правду та справедливість наводити є любителі
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Черника 18 December 2012, 00:02Это он сам сказал, что дает повод?
це до мене питання чи іще один погляд на ситуацію?
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10999 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 06.05.2025 |
Конфетти
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Вера1690 18 December 2012, 10:54або язик там де треба не тримається, не у всіх своє життя цікаве. Ну і правду та справедливість наводити є любителі
не, я в смысле избирательности "добрых людей". Жена работает в том же коллективе, однако, только начальство в курсе..

Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Конфетти 18 December 2012, 11:02не, я в смысле избирательности "добрых людей". Жена работает в том же коллективе, однако, только начальство в курсе..
може їм стрьомно їй сказати як дасть за такі розмови... з персоналу на клієнтов перетворяться))
хто зна який характер в тої сестри. мусолим ситуацію не знаючи ні людей, ні їх мотивацій, ні стосунків
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Orchid 18 December 2012, 09:09Мені, навіть, уявити складно, щоб мого чоловіка якась чужа тітка сонечком, та ще й "моїм" називалаЯ б рознесла в пух і прах все навколо! І телефон із тим смс летів би під три чорти! Як це МІЙ чоловік дозволяє чужій жінці називати себе так інтимно? І, якщо в нього із тією жінкою нічого й не було, він би й дивитися у її бік боявся після "бесіди" зі мною))) Жартую.
Добре, що я не знайома з Вашим чоловіком 

Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
wera
Семья:
wera
|
Имя: вера Группа: VIP пользователь Сообщений: 1211 Регистрация: 19.07.2010 Заходил(а): 01.08.2018 |
wera
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 11:09Добре, що я не знайома з Вашим чоловіком
а вы что чужих мужей "моїм сонечком" называете???
Gloria*
Семья:
Gloria*
|
Имя: Светлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 2191 Регистрация: 16.02.2010 Заходил(а): 08.09.2023 |
Gloria*
VIP пользователь
18 December 2012
Нет сил все 11 страниц перечитывать, но мой Вам автор совет, не вмешивайтесь! Очень скоро и до сестры слухи доползут и она уже сама все со своим мужем будет выяснять. Вы же все равно на 100% не уверенны в измене. Да и может сестра Ваша обо всем догадывается, но семью рушить не хочет.
Sunny-mammy
Семья:
Sunny-mammy
|
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
18 December 2012
Я бы не влазила в другую семью ни под каким предлогом. "благими намерениями...". Это из своего опыта, потому что мои родственники чуть не развели нас с мужем. Буквально пару месяцев назад он решил пожить отдельно...инициатива его. Я как умная женщина 

сделала всё так, чтоб он остался и "сам" принял решение остаться в семье и съехать от родственников на съёмную квартиру (хотя у него есть пол дома своих). "Спасибо" моим родителям за это!!! Поэтому я бы не встревала в семью сестры. Если уж невыносимо хочется активных действий, то пусть отец поговорит по-мужски с зятем. И не выносит сор из избы расспрашивая слухоплётов.
А на корпоратив я бы посоветовала пойти...Это и её коллектив и какое-то развлечение. А если уж так сестра слушает мужа, что не согласиться идти туда, то пусть сходит папа))) Я так поняла, что они в одном отделении работают и он имеет право там появиться? Вот пусть и появиться, попозже немного) Если чего и увидит, тогда точно мужского разговора не избежать.

сделала всё так, чтоб он остался и "сам" принял решение остаться в семье и съехать от родственников на съёмную квартиру (хотя у него есть пол дома своих). "Спасибо" моим родителям за это!!! Поэтому я бы не встревала в семью сестры. Если уж невыносимо хочется активных действий, то пусть отец поговорит по-мужски с зятем. И не выносит сор из избы расспрашивая слухоплётов.А на корпоратив я бы посоветовала пойти...Это и её коллектив и какое-то развлечение. А если уж так сестра слушает мужа, что не согласиться идти туда, то пусть сходит папа))) Я так поняла, что они в одном отделении работают и он имеет право там появиться? Вот пусть и появиться, попозже немного) Если чего и увидит, тогда точно мужского разговора не избежать.
t.me/zhgoogl
18122008ab
|
Имя: маргарита Группа: Активный пользователь Сообщений: 438 Регистрация: 14.03.2011 Заходил(а): 08.05.2017 |
18122008ab
Активный пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 wera 18 December 2012, 07:38да что вы так налетели все на отца, ну лежал телефон, такой же как и у него, просто человек взял телефон, думая что его, ну что в этом такого? а когда прочёл смс понял что не его! , а то что поделился с семьёй, значит у них очень близкие отношения, и они могут поделиться абсолютно всем друг с другом!
тем более , что дочьдля мужчины это очень трепетно!!!
сейчас всё так повыкручиваете, что даже если зять и изменяет ( не дай бог), во всём будет виноват отец! вы чего?
В понимании вопроса мы с вами по разные стороны баррикад. Дальше продолжать нет смысла.
поинтересовалась ..... )
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Sunny-mammy 18 December 2012, 11:52Вот пусть и появиться, попозже немного) Если чего и увидит, тогда точно мужского разговора не избежать.
Одна я не розумію пропозицій прийти на свято пізніше?Що там побачити? як коханці роздягнуться і ляжуть
Це ж не єдиний спосіб зрадити. Де пропозиції ,наприклад, на чергування неочікувано прийти
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 wera 18 December 2012, 11:29а вы что чужих мужей "моїм сонечком" называете???![]()
Ну так, я там на попередніх сторінках щиро зізналася у такому своєму злочині. 
Більше того - я ще маю нахабство дружньо спілкуватися з чужими чоловіками без участі дружини, і навіть - жах який!!! - запрошувати чужих чоловіків у гості, приходити до них у гості, їздити кудись разом (наприклад, у похід), і навіть - ну це вже взагалі ні в які рамки не лізе!!! - обнімати та цілувати у щічку своїх хороших друзів (ой, забула - тобто чужих чоловіків), і взагалі вважаю чужих чоловіків не чиєюсь власністю, а самостійними дорослими особистостями, які здатні вирішити, що і як їм робити.
Дівчата, ну я все розумію, та не треба доходити до маразму! Прямо-таки як хтось одружився, він тут же повинен одягнути залізний пояс вірності, чітко по годиннику з'являтися додому зразу після роботи, витерти з адресної книги всі контакти представників жіночої статі, забути всіх своїх друзів (в першу чергу знову ж таки жіночої статі), ні в якому разі навіть не глянути у бік іншої жінки (краще за все одягнути темну пов'язку на очі, а то раптом випадково потрапить на очі, що тоді робити??), і тим паче ніколи-ніколи не має права отримати від іншої жінки лагідного слова чи компліменту. Про варіанти доторкнутися я взагалі мовчу - триматися строго на відстані у кілька метрів мінімум. Бо монополія, еге ж....
Вірність лежить не у сфері "сонечок", а трошечки у іншому. Можна щиро і тепло спілкуватися з багатьма людьми будь-якої статі, але при цьому буде чітка внутрішня дистанція, тобто навіть думки не буде про інтимні стосунки і руйнування чужих сімей. А можна вести себе показово холодно з іншими жінками, але при цьому стрибати у гречку при кожному зручному приводові, лише аби зберігати конспірацію, щоб дружина та інші люди не дізналися.
Чогось згадався ще один приклад. Я вже давно спілкуюсь аською з одним колегою - теж програмістом - причому мого віку, плюс багато інших спільних інтересів, він з Росії. Вживу не бачились жодного разу, так, трохи фотками ділилися. В нас дуже відкрите спілкування, ми можемо й інтимну сферу трохи обговорити
, але я його жодного разу не сприймала як якогось так чи інакше можливого коханця, а просто друг. Чоловік мій про нього прекрасно знає, сам кілька разів щось з ним своє обговорював, тобто тут все відкрито. Та ось кілька років тому він познайомився з дівчиною, закохалися, почали жити разом - і почалося.
Вона раптом його до мене приревнувала (????), почала влізати в наше спілкування, писати мені істеричні погрози, і все в такому дусі. Я трохи була шокована, м'яко кажучи. Написала їй, що припиняти спілкуватися не збираюся, і взагалі, хай сама вирішує зі своїм коханим все, причому тут я?? Ну те-се, потихеньку вона чи то розібралася, чи то що - так і живуть миленько разом, а ми з другом так і продовжуємо спілкуватися, більше того - вже й тією дівчиною помирилися, передаємо одна одній іноді привіти. 

Більше того - я ще маю нахабство дружньо спілкуватися з чужими чоловіками без участі дружини, і навіть - жах який!!! - запрошувати чужих чоловіків у гості, приходити до них у гості, їздити кудись разом (наприклад, у похід), і навіть - ну це вже взагалі ні в які рамки не лізе!!! - обнімати та цілувати у щічку своїх хороших друзів (ой, забула - тобто чужих чоловіків), і взагалі вважаю чужих чоловіків не чиєюсь власністю, а самостійними дорослими особистостями, які здатні вирішити, що і як їм робити.
Дівчата, ну я все розумію, та не треба доходити до маразму! Прямо-таки як хтось одружився, він тут же повинен одягнути залізний пояс вірності, чітко по годиннику з'являтися додому зразу після роботи, витерти з адресної книги всі контакти представників жіночої статі, забути всіх своїх друзів (в першу чергу знову ж таки жіночої статі), ні в якому разі навіть не глянути у бік іншої жінки (краще за все одягнути темну пов'язку на очі, а то раптом випадково потрапить на очі, що тоді робити??), і тим паче ніколи-ніколи не має права отримати від іншої жінки лагідного слова чи компліменту. Про варіанти доторкнутися я взагалі мовчу - триматися строго на відстані у кілька метрів мінімум. Бо монополія, еге ж....
Вірність лежить не у сфері "сонечок", а трошечки у іншому. Можна щиро і тепло спілкуватися з багатьма людьми будь-якої статі, але при цьому буде чітка внутрішня дистанція, тобто навіть думки не буде про інтимні стосунки і руйнування чужих сімей. А можна вести себе показово холодно з іншими жінками, але при цьому стрибати у гречку при кожному зручному приводові, лише аби зберігати конспірацію, щоб дружина та інші люди не дізналися.
Чогось згадався ще один приклад. Я вже давно спілкуюсь аською з одним колегою - теж програмістом - причому мого віку, плюс багато інших спільних інтересів, він з Росії. Вживу не бачились жодного разу, так, трохи фотками ділилися. В нас дуже відкрите спілкування, ми можемо й інтимну сферу трохи обговорити
, але я його жодного разу не сприймала як якогось так чи інакше можливого коханця, а просто друг. Чоловік мій про нього прекрасно знає, сам кілька разів щось з ним своє обговорював, тобто тут все відкрито. Та ось кілька років тому він познайомився з дівчиною, закохалися, почали жити разом - і почалося.
Вона раптом його до мене приревнувала (????), почала влізати в наше спілкування, писати мені істеричні погрози, і все в такому дусі. Я трохи була шокована, м'яко кажучи. Написала їй, що припиняти спілкуватися не збираюся, і взагалі, хай сама вирішує зі своїм коханим все, причому тут я?? Ну те-се, потихеньку вона чи то розібралася, чи то що - так і живуть миленько разом, а ми з другом так і продовжуємо спілкуватися, більше того - вже й тією дівчиною помирилися, передаємо одна одній іноді привіти. 
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Вера1690 18 December 2012, 11:58Одна я не розумію пропозицій прийти на свято пізніше?Що там побачити? як коханці роздягнуться і ляжуть![]()
Ага, прямо на очах всього колективу.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 jozh 18 December 2012, 11:59Ну так, я там на попередніх сторінках щиро зізналася у такому своєму злочині.
.......
Знаєте, нормальна реакція була в тієї дівчини))) Вона ж вас не знає, які там у вас наміри?)))

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
18 December 2012 Цитата: #10034 Сумерки 18 December 2012, 12:07Знаєте, нормальна реакція була в тієї дівчини))) Вона ж вас не знає, які там у вас наміри?)))
Ну скажіть, які в мене можуть бути наміри, якщо я живу бозна де у іншій країні, сама заміжня і маю дітей, і спілкуємося ми вже хороших років чотири (і все лише віртуально), причому за час спілкування разом з чоловіком всиновили дитину? 
Якщо вже дійсно щось там собі надумала, могла б нашу переписку прочитати, там нічого кримінального аж геть не було...
По-моєму, дівчина дійсно так вирішили свої якісь права покачати, надумавши бозна що... На щастя, нормально розібралися - вона все-таки виявилася достатньо розумною жінкою, плюс, я так думаю, той хлопець теж зумів дати їй зрозуміти про свої наміри. Тобто я веду до того, що всякі-різні сторонні жінки - це лише такий собі фактор оточення, а причина лежатиме не у тих жінках, а у чоловікові. І відповідно розбиратися та вирішувати треба з ним, а не шукати винних жінок, які щось там собі посміли...

Якщо вже дійсно щось там собі надумала, могла б нашу переписку прочитати, там нічого кримінального аж геть не було...
По-моєму, дівчина дійсно так вирішили свої якісь права покачати, надумавши бозна що... На щастя, нормально розібралися - вона все-таки виявилася достатньо розумною жінкою, плюс, я так думаю, той хлопець теж зумів дати їй зрозуміти про свої наміри. Тобто я веду до того, що всякі-різні сторонні жінки - це лише такий собі фактор оточення, а причина лежатиме не у тих жінках, а у чоловікові. І відповідно розбиратися та вирішувати треба з ним, а не шукати винних жінок, які щось там собі посміли...
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Просматривают эту тему:
Forum

, и они могут поделиться абсолютно всем друг с другом!
для мужчины это очень трепетно!!!