• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 55499 553
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 15:24
Не дарма ж кажуть, що чоловік і дружина- це дві половинки. Як ви можете спілкуватися з однією половинкою, не враховуючи почуття іншої?

з.і. Грош ціна тому чоловіку, який чхає на почуття дружини і дозволяє іншій жінці випади, що не подобаються дружині, навіть, якщо то просто капризи. Принижує в першу чергу себе- бо живе із жінкою, чиї почуття не поважає (це моя особиста думка).

Бо не я одружувалася на тій "половинці". І якщо мені подобається якась людина, то це зовсім не означає автоматично, що мені мусить подобатися і її чоловік чи відповідно дружина, і що я мушу спілкуватися тепер з обома, або не спілкуватися з жодним.

От з другим абзацем цитати повністю згодна. Тільки чомусь всі, що на мене понападали, автоматично визнали своїх чоловіків саме такими, як Ви описали. Бо інакше в чому проблема?  Вам самим не соромно за них?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 15:59
Бо не я одружувалася на тій "половинці". І якщо мені подобається якась людина, то це зовсім не означає автоматично, що мені мусить подобатися і її чоловік чи відповідно дружина, і що я мушу спілкуватися тепер з обома, або не спілкуватися з жодним.

Ніхто не примушує нікого полюбити. Мова йде про повагу. А ви якось так виразилися, що вам плювати на почуття та бажання деякої частини людей. І головне, я не можу зрозуміти- що на кону? Ну є у дружини вашого друга такий бзик, ну не подобається їй такі "телячі ніжності", ну то припиніть їх і продовжувайте спілкування без обійм, тощо... В чому проблема? 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 16:08
Ніхто не примушує нікого полюбити. Мова йде про повагу. А ви якось так виразилися, що вам плювати на почуття та бажання деякої частини людей. І головне, я не можу зрозуміти- що на кону? Ну є у дружини вашого друга такий бзик, ну не подобається їй такі "телячі ніжності", ну то припиніть їх і продовжувайте спілкування без обійм, тощо... В чому проблема? 
Ні, ну скажіть мені, чому я повинна припиняти обійми чи там що, лише за бажанням дружини? Чоловік що - бессловесна скотина чи річ яка, за яку сваряться двоє жінок?   От я собі уявляю картину маслом - при зустрічі чоловік радісно усміхається, підходить мене обіймає, наприклад, а я така: а ну забери руки геть, твоя дружина проти!   Чорт зна що...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 16:14
От я собі уявляю картину маслом - при зустрічі чоловік радісно усміхається, підходить мене обіймає, наприклад, а я така: а ну забери руки геть, твоя дружина проти!   Чорт зна що...
Ви по-іншому думки не виражаєте? то да, картина маслом
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 16:18
Ви по іншому думки не виражаєте? то да, картина маслом
Ну від мене таке вимагають, я так розумію. Мені це теж дико.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 16:14
Ні, ну скажіть мені, чому я повинна припиняти обійми чи там що, лише за бажанням дружини? Чоловік що - бессловесна скотина чи річ яка, за яку сваряться двоє жінок?   От я собі уявляю картину маслом - при зустрічі чоловік радісно усміхається, підходить мене обіймає, наприклад, а я така: а ну забери руки геть, твоя дружина проти!   Чорт зна що...
Ви ж добре розумієте, про що мова, навіщо заводите бесіду в інше русло?..

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 16:21

Уявіть собі - не розумію. Може, поясните?
Бо мені все більше здається, що Ви воюєте з якимось самостійно придуманим фантомом, тільки я ніяк не зрозумію, чого при цьому причепилися до мене?
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 16:21

Яно, я теж, чесно кажучи, не розумію твого обурення. А ти пропонуєш як поводитись?!
В нормі привітання виглядає таким чином: друзі, посміхаючись, підходять одне до одного, обійми-чмоки, привіт-привіт, ну і т.д. Вводимо фактор "а дружина проти, отже зась". Отримуємо саме те, що змалювала jozh
Те, що дружина відгодувала тарганів щодо тілесних контактів, не означає, що чоловік її точку зору розділяє. Він може з нею бути згодний у всьому іншому, кохати і поважати її, виконувати будь-які забаганки, але не ті, що конфліктують з його поглядами і уподобаннями. Отже, це дійсно їх внутрішня справа, і друзів це не стосується, вони продовжують виконувати звичні ритуали, впритул не помічаючи вираз її обличчя, бо так хоче їхній друг, її чоловік.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Район: Ленинский
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 20 December 2012, 19:59

секреты и личное пространство- не одно и то же. я в любой момент могу прочитать телефон мужа, его страничка в контакте вообще всегда открытая висит, даже когда его дома нет (и моя кстати тоже) - заходи и читай.  но я не позволяю себе этого делать. даже не буду писать почему 

ели у кого-то не так, то на здоровье, как говорится. если всех все устраивает, то почему бы нет.

Если у людей нет секретов друг от друга (или они доверяют друг другу на все 100%), то им и не нужно читать смс, смотреть личные странички - у них и так прозрачные отношения. А, если все таки и прочитал-посмотрел, то ничего страшного в этом нет. Страшно, когда такие вещи делаются изподтишка, превращаются в слежку.
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
вони продовжують виконувати звичні ритуали, впритул не помічаючи вираз її обличчя, бо так хоче їхній друг, її чоловік.

у кожного свої таракани. Але навіщо їх дражнити? От геть не розумію навіщо бачачи, що це неприємно комусь з тих, хто поряд, притулятися? Це принципово хіба... мені може вистачає тілесних контактів, не знаю
дружина олігарха

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Черника 21 December 2012, 16:34
Если у людей нет секретов друг от друга (или они доверяют друг другу на все 100%), то им и не нужно читать смс, смотреть личные странички - у них и так прозрачные отношения. А, если все таки и прочитал-посмотрел, то ничего страшного в этом нет. Страшно, когда такие вещи делаются изподтишка, превращаются в слежку.
ну примерно это я и имела в виду )))

Велюр

Заходил(а): 15.06.2018
Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 15:54
Перепрошую, що втручаюсь, але чому ви прирівнюєте легкий чмок в щічку чи взагалі символічне торкання щоками до "виснути на чоловіках"?! В нашому колі так заведено вітатися ще з давніх давен. Так, є певні виключення, але вони поодинокі, і, звісно, нічто нікого не примушує до тілесних контактів, якщо вони людині не до вподоби. В мене є друзі чоловіки, чиї пасії (деякі потім стали дружинами, деякі - ні) були незадоволені цією традицією в компанії, так самі ті чоловіки нам казали не звертати уваги, і потім на одинці пояснювали дівчатам, що треба дихати рівніше і не нести дурниці. Це ж не дитячий садок чи середня школа, де те, що він за руку когось потримав, то вже означає геть усе і геть назавжди, а вона, прийнявши його на сусіднє місце за партою, фактично заміж сходила :) .
я не приравниваю, а конкретно читала "экзерсисы" и стиль общения и взгляды, описанные Ежом. Для меня это неприемлемо, вот и все. А то, что у Вас в компании так принято и чьи-то пассии не довольны такими традициями- это их дело и их выбор мужчины. Грош цена мужчине, который о любимой женщине (а скорее нелюбимой и той, которую не уважает) будет говорить подружкам или компаньонкам "не обращайте внимания". Кстати, уверена Вам это даже нравилось). Для меня семья - это целостность, а не "муж и Ко", а я мимо проходила и просто "нужно ровнее дышать".  Когда дружат семьями - это здорово и вопросов не возникает.  Каждому свое и каждый выбирает ту среду, в которой ему комфортно. Вопрос в том,  какого лешего лезть к кому-то женатому, если этим можно испортить отношения между семейными людьми? это удовольствие доставляет или, скорее, так некоторые самоутверждаются
Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))

mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 16:35
вони продовжують виконувати звичні ритуали, впритул не помічаючи вираз її обличчя, бо так хоче їхній друг, її чоловік.

у кожного свої таракани. Але навіщо їх дражнити? От геть не розумію навіщо бачачи, що це неприємно комусь з тих, хто поряд притулятися? Це принципово хіба... мені може вистачає тілесних контактів, не знаю
ну так почуття давнього друга важливіші. навіщо ображати свого друга і не обійняти його як звичайно, якщо він хоче, але зберегти спокій абсолютно чужої людини?
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 16:29
Яно, я теж, чесно кажучи, не розумію твого обурення. А ти пропонуєш як поводитись?!
В нормі привітання виглядає таким чином: друзі, посміхаючись, підходять одне до одного, обійми-чмоки, привіт-привіт, ну і т.д. Вводимо фактор "а дружина проти, отже зась". Отримуємо саме те, що змалювала jozh
Те, що дружина відгодувала тарганів щодо тілесних контактів, не означає, що чоловік її точку зору розділяє. Він може з нею бути згодний у всьому іншому, кохати і поважати її, виконувати будь-які забаганки, але не ті, що конфліктують з його поглядами і уподобаннями. Отже, це дійсно їх внутрішня справа, і друзів це не стосується, вони продовжують виконувати звичні ритуали, впритул не помічаючи вираз її обличчя, бо так хоче їхній друг, її чоловік.
Та ні, я не про це!)) Я не про біле і чорне, я про те, що десь посередині))
Я про якусь повагу і деякі обмеження. Зустрілися, чмокнулися, поговорили нормальними словами без "моїх сонечок" (коли дружину це обурює! ну, не одна я в цій темі вважаю, що мій чоловік- це моє сонечко, навіть, якщо ми с тарганами, навіщо їх кормити?). 
Обговорювати із сторонніми чоловіками інтимні теми (в аські чи не в аські), коли в когось через це зриває дах... НАВІЩО? Який у цьому сенс? 
Я не розумію причин  Дуже кортить? Хочеться показати свою значимість? Є мета перевиховати ревнивих дружин? Чи що?

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
у кожного свої таракани. Але навіщо їх дражнити?
Ви завжди робите строго лише те, що подобається абсолютно всім оточуючим?
А якщо не робите - то теж дражните, виходить? Навіщо?
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012

у кожного свої таракани. Але навіщо їх дражнити? От геть не розумію навіщо бачачи, що це неприємно комусь з тих, хто поряд, притулятися? Це принципово хіба... мені може вистачає тілесних контактів, не знаю
Випередили 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Велюр 21 December 2012, 16:41
Вопрос в том,  какого лешего лезть к кому-то женатому, если этим можно испортить отношения между семейными людьми? это удовольствие доставляет или, скорее, так некоторые самоутверждаются
Вам треба ще раз перечитати мій пост №609344. Уважніше.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012

Бо крім дружини і друга її чоловіка, є ще власне і сам той чоловік, який не хоче змінювати стиль і спосіб спілкування з друзями і підкормлювати тарганів дружини. Бо ці таргани існують як позначення страху, що мої (наприклад) дії щодо її чоловіка мають сексуальний характер, а це геть брехня. Навіть страшно уявити, щоб могла та дружина почути, якби звинуватила мене та інших друзів у сексуальних зазіханнях. То дійсно її внутрішні проблеми, якщо вона в силу якихось своїх проблем так вузько дивиться на питання, тому і чоловік протестує, бо він не є безкоштовним доданком ддо пеніса, він особистість, яку намагаються нівелювати до рівня сексуального об'єкту і обмежити свободу дій згідео диктовки тарганів.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 21 December 2012, 16:43
ну так почуття давнього друга важливіші. навіщо ображати свого друга і не обійняти його як звичайно, якщо він хоче, але зберегти спокій абсолютно чужої людини?
А свої власні почуття на якому, по важливості, місці? думаєте він образиться, якщо сказати "мені неприємно дратувати твою супутницю". Може, комусь і на радість, робити неприємне оточуючи, а мені ні. Тим паче що тілесні контакти з іншими чоловіками мені нецікаві, у нас стосунки і без цього гарні. 
дружина олігарха

Слава Україні!
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 16:46
Бо крім дружини і друга її чоловіка, є ще власне і сам той чоловік, який не хоче змінювати стиль і спосіб спілкування з друзями і підкормлювати тарганів дружини. Бо ці таргани існують як позначення страху, що мої (наприклад) дії щодо її чоловіка мають сексуальний характер, а це геть брехня. Навіть страшно уявити, щоб могла та дружина почути, якби звинуватила мене та інших друзів у сексуальних зазіханнях. То дійсно її внутрішні проблеми, якщо вона в силу якихось своїх проблем так вузько дивиться на питання, тому і чоловік протестує, бо він не є безкоштовним доданком ддо пеніса, він особистість, яку намагаються нівелювати до рівня сексуального об'єкту і обмежити свободу дій згідео диктовки тарганів.
Я от, наприклад, не люблю, коли моїх дітей не дуже близькі люди "облизують". То чого я маю це терпіти?
Просматривают эту тему:

Forum