• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как отвадить чужого кота?

PANY   
VIP пользователь   
26 ноября 2012 1608 3
Перебралась жить в частный дом и теперь у меня возникла проблема. У соседки несколько кошек/котов, точно не знаю, так вот они начали лазить ко мне во двор . Пока я поменяю забор по всему периметру (а будет это не скоро, там больше 25метров), да и боюсь, что коту 2хметровый забор не преграда, как мне их отвадить от моего жилья, может придумали чего-то в современном мире?

Собаку не предлагайте, потому как мне еще только собаки не хватало.
Вот сейчас сижу злая как черт, если бы я сейчас это лохматое чудо увидела у себя на участке, оторвала бы голову своими руками, образно выражаясь, потому как оно нас...ло на мою коляску за 700баксов, благо она накрыта была чехлом непромокаемым, но это меня не радует. Вдруг завтра она захочет когти поточить об нее или еще чего или я просто не успею сразу накрыть коляску. Какого я должна в своем доме вещи прятать!
НаташаК

НаташаК

Имя: Наталья
Группа: Рукодельница
Сообщений: 766
Регистрация: 17.10.2010
Заходил(а): 27.05.2021
Город: Николаев
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 095-162-19-74
НаташаК
Рукодельница
   26 ноября 2012
Сходите в магазин с товарами для животных. Наверняка посоветуют какое-нибудь отпугивающее средство.
Вяжу на заказ! АКВАГРИМ для Дня рождения (эскизы и фото тут http://odnoklassniki.ru/profile/338182694500/album/581680530788)
jozh

jozh

Имя: Н
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 6265
Регистрация: 26.05.2011
Заходил(а): 17.12.2013
Город: Николаев
jozh
VIP пользователь
   26 ноября 2012
В нас була ще гірше проблема - ми купили будинок, в якому тримали десь штук п'ять котів і стільки ж собак. Вони-то позабирали всіх своїх, але ж всі коти і собаки навколо вважали цю територію своєю, годувалися тут спокійно і так далі. Тож десь рік чи й більше ганяли тих котів, поки вони відвикли. Одного совсім нахального довелося навіть зловити і нащолкати по носі, тільки після того він вже не показувався. Зараз хіба коли-не-коли пробіжить якийсь, але в цілому проблеми немає.
Так що якщо не знайдете більш швидкого варіанту вирішення проблеми - то просто ганяйте, рано чи пізно зрозуміють, що тут їм не раді.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:

Forum