Крокозябра VIP пользователь
25 May 2013
Цитата: #486 "Ольга" 25 May 2013, 08:22
Хочу спросить: какой аквапарк лучше в Коблево или Очаковский? Кто был, подскажите, пожалуйста!
Це дивлячись для кого, і якого віку дитина.
В очаківському аквапарку для мене багато плюсів - ближче, дешевше, людей менше, порядку більше. Поряд з аквапарком є невеличкі непогані пляжі, де небагато
відпочивальників, тож, при бажанні, можна не тільки в басейні поплюхатись, а і в морі покупатись.
Але сам аквапарк, як на мене, трохи непродуманий. Там є великі гірки для дорослих і дитячий "лягушатник" з маленькими гірочками для зовсім малечі. А
от для дітей 7-8 років, яким в "лягушатнику" вже не цікаво, а на дорослі гірки ще не пускають (або самим страшно) розваг малувато.
В коблевському аквапарку значно цікавіше - розваг вистачить на всіх. Набагато більше гірок, різноманітних і розрахованих на різний вік. Але - їхати дальше, ціни
набагато вищі, людей - мама, не горюй... Ми мало не по по пів-години в чергах на гірки вистоювали.
І до моря так просто не вийдеш - йти далекувато, машину поставити біля пляжу ніде, і взагалі не люблю я молдавські бази - грязно, шумно всюди...
На "Вінниці" в Коблево цікаво буде лише малечі - там непоганий "лягушатник", а от для старших дітей та дорослих є лише одна гірка і басейн.
Принаймні моїй малій там вже не цікаво. А ще мені не подобається, що біля дитячого басейну тентів немає - не дуже комфортно з розпечених лежаків за дітьми
наглядати.
Ми частіше їздим в "Аттику", нам там більше до вподоби.