jozh VIP пользователь
12 January 2013
Цитата: #8207 Китиха 12 January 2013, 18:12
Так з Вашою освітою можно спробувати, хіба ні?
Підтримую. База практично та сама, тож лише вивчити специфіку. Для початку можна взагалі скачати з інету щось по темі, і почитати, хоча б у термінології розібратися і все таке. Подивитися на інтернет-сайтах по роботі (незалежно від міста навіть), які вимоги є, і чи реально дотягнути свій рівень так, щоб їм відповідати (поки що не звертаючи увагу на вимогу про досвід роботи).
Англійська мова у даному випадку - великий плюс, бо дає перевагу на вакансії міжнародних компаній.
Ще чисто як ідея: одна моя знайома (правда, в Москві) працює фінансовим оцінювачем, тобто вона аналізує вартість тих чи інших активів, нерухомості, вартості компанії для продажу тощо. Якось так, могла трохи перекрутити, бо я у фінансах не спец. Можливо, щось у такому стилі теж є варіантом.
А щодо досвіду роботи я завжди всім кажу: хоча б півроку попрацювати де завгодно за будь-яку зарплату, і матимете гарний рядочок в резюме про досвід роботи. І вже різко ширше вибір варіантів. Тож цю першу роботу треба шукати не стільки за рівнем оплати, скільки заради отого рядочка в резюме, щоб він так достойно виглядав у очах потенційного майбутнього роботодавця.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.