• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 366929 10098
Евгешка

Евгешка

Заходил(а): 10.04.2018
Район: Заводской - Лески
Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Після атаки "Беркута" і розгону Євромайдану в соціальних мережах з'явилася інформація про зниклих безвісти. На даний момент невідоме місцезнаходження шести осіб:
1. Бондар Микола
2. Павлов Павло
3. Крайдун Володимир
4. Угрин Василь
5. Прийдун Володимир
6. Розпутній В'ячеслав
Також люди повідомляють про зникнення речей і необхідність правової допомоги.

"Ми в якомусь РУВС, у подруги розбито голову, у знайомого - відкритий перелом!" - пишуть мітингувальники.

http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:38)
Начальник Головного управління МВС України в м. Києві Валерій Коряк заявляє, що сам давав наказ бійцям спецпідрозділу “беркут” відтіснити мітингувальників з Майдану Незалежності в Києві.

Щось я заплуталася. За попередніми даними, беркутівці були кримські. При чому тут начальник в Києві? Чи київський беркут все-таки брав участь?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Беляночка

Заходил(а): 05.03.2023
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 097*
Беляночка
VIP пользователь
   30 November 2013
Посміхніться трохи. Сиджу дивлюсь новини на 1+1 як Беркут бив і скидав в купу людей і кажу "От ... уроди"(хотіла сказати по іншому, але ж повторює все дитина). Моя дитина (3 роки) "Мама, де вони ? Покажи мені. Ну, покажи мені, мама !"
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!! 
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
«Якщо хтось грається в такі ігри, то це закінчиться дуже погано, це може призвести, по суті, до зовнішнього управління, тому що ні Росія, ні Захід не будуть спокійно спостерігати за дестабілізацією. Нікому це не вигідно. Тоді це закінчиться або зміною режиму в Україні, або ескалацією конфлікту та зовнішнім впливом», - сказав Чалий.

Ссылка:
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:41)
Посміхніться трохи. Сиджу дивлюсь новини на 1+1 як Беркут бив і скидав в купу людей і кажу "От ... уроди"(хотіла сказати по іншому, але ж повторює все дитина). Моя дитина (3 роки) "Мама, де вони ? Покажи мені. Ну, покажи мені, мама !"

моя тоже так допрашивается, когда ей интересно кто и что)))

слава Богу, больше ни кто не ругается, девочки успокаивайте свои нервы....
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Народний депутат Давид Жванія сьогодні написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   30 November 2013
По Києву пішов заклик бойкотувати йолку, яка встановлять на крові
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:44)
По Києву пішов заклик бойкотувати йолку, яка встановлять на крові

яким чином?
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Із понеділка громадськість має заблокувати Київ. Про це заявив лідер "Третьої української республіки" Юрій Луценко на Михайлівській площі 30 листопада. "Йолка на крові стала символом того, що влада остаточно перестала дотримуватися Конституції. Це означає, що ми також можемо діяти не тільки по закону. Для цього є простий, зрозумілий, доступний, мирний шлях. Він називається – страйк", - зазначив він. "Завтра ми маємо зібрати весь Київ у ще більшій кількості, ніж 24 листопада. З понеділка столиця має бути заблокована. Наш загальний страйк змете цю владу", - заявив політик. "Янукович має піти! На сьогоднішній день єдиний спосіб відправити його геть є солідарна позиція Києва і всіх інших українських міст. Ми маємо з понеділка заблокувати Київ так, як зараз заблокована ця Михайлівська площа", - заявив Луценко. "Звертаюся зараз до водіїв: заблокуйте в понеділок центр української столиці. Звертаюся до українських студентів: у понеділок півмільйона студентів столиці, підкреслюю, усі півмільйона мають бути на вулиці. Так ви помститесь цій банді за своїх друзів. Виходьте на вулиці!", - зазначив він. "Звертаюся зараз до всіх інших. Зокрема, до спортсменів: виходьте на площі і захистіть людей. Сьогодні нам потрібен ваш захист. Гуртуйтеся усі для захисту людей. Доведіть усім, що у цій країні є не тільки бандити, а справжні спортсмени, які вміють захистити свою гордість, своїх дітей, своє майбутнє, свою країну", - заявив Луценко. Українська правда
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:44)
яким чином?

я так розумію, бойкотувати гуляння під нею, які запровадить міська влада
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Лесю Гонгадзе поховають 2 грудня у Львові

Парастас і прощання з покійною Гонгадзе відбудеться у Львові у Преображенській церкві, що на вул. Краківській, повідомила прес-служба Львівської місьради, пише 24tv.ua.
Похорон запланований на 12.00 понеділка, 2 грудня.
Тоді процесія від Преображенської церкви відправиться до кладовища в Брюховичах біля Львова.
Леся Гонгадзе (Корчак) була корінною львів’янкою. Вона була матір’ю журналіста Георгія Гонгадзе, якого було вбито у 2000 році.

пысы. главное что бы не перепутались "люди кони", а то сорвут похороны....

Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
да снесут её нахрен, завтра

или её ещё не начали ставить??

это я про йолку)
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:39)
Після атаки "Беркута" і розгону Євромайдану в соціальних мережах з'явилася інформація про зниклих безвісти. На даний момент невідоме місцезнаходження шести осіб: 1. Бондар Микола
2. Павлов Павло
3. Крайдун Володимир
4. Угрин Василь
5. Прийдун Володимир
6. Розпутній В'ячеслав
Також люди повідомляють про зникнення речей і необхідність правової допомоги.

"Ми в якомусь РУВС, у подруги розбито голову, у знайомого - відкритий перелом!" - пишуть мітингувальники.

Та шо таке зниклі речі. Пліткують, що померла дівчина, яку побили на Евромайдані. Хоча я в це не вірю.
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:52)
Та шо таке зниклі речі. Пліткують, що померла дівчина, яку побили на Евромайдані. Хоча я в це не вірю.

мне вообще уже тяжело верить во что-то, муж тоже про девочку говорил, мне кажется уже бы по телеку во всю б орали

вот с этого тоже в шоке

Кроме того возле Мариинского дворца журналистам "Громадського телебачення" Дмитру Гнапу и Якову Любчичу разбили камеру и избили. У журналистов также забрали флешку. По словам журналистки Екатерины Аврамчук, милиционеры возле Верховной Рады отметили, что ничем не смогут помочь и посоветовали обходить "титушек" десятой дорогой.Об этом сообщается на странице "Громадського телебачення" ​​в Facebook.Избитый журналист Дмитрий Гнапп пришел на эфир "Громадського телебачення" и рассказал, что возле Мариинского дворца находятся 5 тысяч "титушек".Кроме того, Гнап рассказал, что "титушки" избили также двух милиционеров. По его словам, избитые журналисты нашли двух милиционеров, которых попросили помочь. Но, когда они подошли к Мариинскому дворцу, "титушки" избили и этих милиционеров.Кроме того милицейское руководство, которое затем разыскали журналисты, пообещало избитым милиционерам увольнение. Потому что их, мол, предупреждали не трогать "титушек".

Ссылка

кто за народ, а кто просто развлекается, явшоке, матюк
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:03)
Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень міліціонерами в ніч на суботу на майдані Незалежності.
Про це повідомив начальник київської міліції Валерій Коряк.

Вже крайні є. Це радує, зіллють, як злили врадійвських дрижаків.

Нехай шукають крайніх. Може в тих, хто наступний раз піде беззбройних людей бити, хоч не совість, так страх заграє - побояться стати злитими.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
На Михайловской площади, по разным оценкам, собралось от 20 до 40 тысяч человек

dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:20)
Ні, проти тих, кому смертю погрожували дівчата-студентки і в них нерви не витримали від страху і напруги

Так, він ще казав, що не витримали нерви у бєркута, бо в них кидали "банки с горошком, стаканчики и файеры". Можна щось тупіше вигадати?
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:10)
Так, він ще казав, що не витримали нерви у бєркута, бо в них кидали "банки с горошком, стаканчики и файеры". Можна щось тупіше вигадати?

Яка тонка душевна організація в беркутівців.
А якби їм реальних терористів показали, то вони, що? Обпісялись би зі страху, мабуть.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Беляночка

Заходил(а): 05.03.2023
Телефон: 097*
Беляночка
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: dina_barta (30 Ноябрь 2013 20:10)

Президент у нас "до бабки не ходи" прозорливий, все знає. Заздалегідь готували місця в лікарнях..... До речі, де він зараз ? Де його реакція ? Де він ?
Де ? Готує чергове інтерв"ю для телеканалів ?
Хочу жити в Украіні без такого президента. Хочу щоб моя дитина жила в европейській Україні.
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!! 
Просматривают эту тему:

Forum