• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 366893 10098
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 17:29)
а вы эту тему "НОВОСТИ" уже давно переделали в "пойдём на майдан"...

Так по темі ж. Що Вас не влаштовує?

А ти...а ти...а ти мою пєчєньку сьєлДитсадок.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 15:27)
Може в Київ гайнемо? Чоловік мій готовий, але після такого мені вже й страшно відпускати, та й самій їхати...Це ж можна й не повернутися...

лс
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   30 November 2013
А завтра хтось йде на нашу площу?
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
я пойду!
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013

«Мне очень жаль, что так случилось», - глава милиции Киева, отдавший приказ разогнать Евромайдан.

Ссылка

"милиция не использовала все спецсредства, которые могла использовать согласно законодательству"

Ще маєм подякувати, як виявилося...

Яка гидота!!! Тупі маріонетки!
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013
Всі такі виховані, прям рота їм не закрий, коли вони ахінею несуть... А коли родичей ваших вбивати будуть, теж будете вічливо "ковтати"?
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Коломийська міська рада оголосила загальноміський страйк. Про це в суботу повідомив депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко. "Щойно Коломийська міська рада оголосила загальноміський страйк", - написав він на своїй сторінці в Twitter.
У свою чергу мер Тернополя Сергій Надал у зв’язку з силовим розгоном мітингу на Майдані Незалежності в Києві звернувся до мешканців міста. "В країні розгортаються жорстокі репресії, країна сповзає до диктатури. Тернопіль не може стояти осторонь – ми будемо протестувати! Всі українці не залежно від політичної приналежності, віросповідання, мови повинні об’єднатися для того щоб змінити злочинну владу", - заявив він. "Звертаюсь до молоді, студентів, підприємців, перевізників, до всіх небайдужих тернополян, закликаю всіх їхати на Київ", - додав Надал. "Тернополяни, які залишаться у Тернополі, закликаю вас у неділю, 1 грудня о 12 год. під синьо-жовтими прапорами вийти на театральний майдан. Ми проведемо Віче і далі почнемо діяти", - сказав мер міста.

Джерело: УП.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:10)
Всі такі виховані, прям рота їм не закрий, коли вони ахінею несуть... А коли родичей ваших вбивати будуть, теж будете вічливо "ковтати"?

Яно, просто вони не бачуть жодної "ахінеї". Взяли і не сіло не впало образили хорошу людину.

Студенти грамотні на відміну від декого. Студенти свідомі на відміну від декого. Студенти неодноразово були в країнах, цінності яких підтримують, на відміну від декого. Студенти мають змогу досхочу спілкуватися хоч кожного дня з носіями цих цінностей на відміну від декого. Студенти зробили свій вибір на відміну від декого. Студенти не забоялися нічого відморозити собі на майдані і відкрито постати проти злочинної влади на відміну від декого. Студенти кров"ю заплатили за свої переконання на відміну від того, хто жодних переконань не має. І студенти після цього СТАДО?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:21)
Яно, просто вони не бачуть жодної "ахінеї". Взяли і не сіло не впало образили хорошу людину.

Студенти грамотні на відміну від декого. Студенти свідомі на відміну від декого. Студенти неодноразово були в країнах, цінності яких підтримують, на відміну від декого. Студенти мають змогу досхочу спілкуватися хоч кожного дня з носіями цих цінностей на відміну від декого. Студенти зробили свій вибір на відміну від декого. Студенти не забоялися нічого відморозити собі на майдані і відкрито постати проти злочинної влади на відміну від декого. Студенти кров"ю заплатили за свої переконання на відміну від того, хто жодних переконань не має. І студенти після цього СТАДО?

Все це фігня. Студентам же соцвиплати Юля не затримувала. Ось що головне!

(Надіюсь, нікому не треба пояснювати, що це я з сарказмом?)

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: dina_barta (30 Ноябрь 2013 18:21)

В 51 школі, в класі, де вчителька роздавала антиєвролистівки, пройшли батьківські збори. Що сказали батьки? Матері, яка обурилися цим. "Ну что выносите сор из избы? Хорошего человека обижаете." Діти цих батьків троллять її сина.

Але не на тих напали.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:21)
Студенти кров"ю заплатили за свої переконання на відміну від того, хто жодних переконань не має.

Ось це й саме жахливе! Від цих новин здоровий мозок приходить у стан афекту, і прям бісять ці недолугі тявкання, про "піду туди, не знаю куди; хочу президента того, не знаю кого..." ЛЮДИ ГИНУТЬ!!! Для моєї родини це велика трагедія! А під руку "тяв-тяв, тяв-тяв". А потім "за что ви мєня обїжаєтє?"...

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
Смотрю новости: людей собралось уже больше, чем было до этого.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Дівчата, з"явиться інфа про завтра - пишіть-дзвоніть мені
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:29)
Від цих новин здоровий мозок приходить у стан афекту

Я лише кілька годин тому почала трохи з цього стану виходити, щось усвідомлювати. До того якийсь реально шоковий стан на рівні фізіології, в мене ніколи в житті такого не було, навіть у найгірші періоди мого життя.
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 17:44)
А завтра хтось йде на нашу площу?

я піду завтра.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:26)
В 51 школі, в класі, де вчителька роздавала антиєвролистівки, пройшли батьківські збори. Що сказали батьки? Матері, яка обурилися цим. "Ну что выносите сор из избы? Хорошего человека обижаете." Діти цих батьків троллять її сина.

Але не на тих напали.

Серйозно тролять? Я піду до Масюти.

v-lenka

Заходил(а): 02.02.2018
v-lenka
Пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 14:50)
ужас какой!!!!надо уже ВСЕМУ народу восстать, что же эта власть творит!!!!!!!

Ужас в том ,что в милиции работают такие не сдержанные и жестокие люди!
И при чём тут власть?

То что разогнали - хорошо,плохо что таким методом.
Видели мы уже эти Майданы - толку никакого!!! Карманы себе набили, а в стране ничего не улучшилось,только хуже стало!

И кстати, в Европе подобные сборища разгоняют ещё более жестокими способами!
Я люблю свой родной город - Николаев!
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:53)
И кстати, в Европе подобные сборища разгоняют ещё более жестокими способами!

ДЕ?!!! Що ви верзете? Це був мирний збір! Люди нічого не трощили, нікого не чіпали! Де в Європі вночі б"ють мирне населення???
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Символічно

Замість Сергія Льовочкіна адміністрацію президента очолить Віталій Захарченко - міністр внутрішніх справ
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:29)
Ось це й саме жахливе! Від цих новин здоровий мозок приходить у стан афекту, і прям бісять ці недолугі тявкання, про "піду туди, не знаю куди; хочу президента того, не знаю кого..." ЛЮДИ ГИНУТЬ!!! Для моєї родини це велика трагедія! А під руку "тяв-тяв, тяв-тяв". А потім "за что ви мєня обїжаєтє?"...

Так, +100. Я в дитинстві втрачала свідомість від вигляду крові, вже давно переросла, але чітко пам"ятаю симптоми перед запамороченням. Вони зі мною від ранку, я не можу перемкнутися і відволіктися. Це особиста трагедія, дійсно.

Просматривают эту тему:

Forum