• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 374234 10098

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   14 January 2014
Цитата: Ссылка (14 Январь 2014 18:24)
Благодаря вашему майдану у янека появился реальный шанс в 2015 году переизбраться на второй срок. Чего мне лично совершенно не хочется.
Нужно было разойтись на пике. Слишком большая волна отторжения поднимается. Это же качели, начинается обратный мах.

шанс у януковича на второй срок не благодаря Майдану, а благодаря "слепоглухонемым" жителям Украины, которые не хотят ни видеть, ни слышать, ни анализировать то, что происходит в стране уже 3 года
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   14 January 2014
<q> Благодаря вашему майдану у янека появился реальный шанс в 2015 году переизбраться на второй срок. Чего мне лично совершенно не хочется.
Нужно было разойтись на пике. Слишком большая волна отторжения поднимается. Это же качели, начинается обратный мах. </q>

Хто всрався? Невістка!
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   14 January 2014
Ссылка, Ваших родичів згадала:
Автобус із мітингувальниками від Партії регіонів розчавив свою ж пасажирку
Більше читайте тут: Ссылка

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   15 January 2014
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (14 Январь 2014 21:28)
Цитата:
Благодаря вашему майдану у янека появился реальный шанс в 2015 году переизбраться на второй срок. Чего мне лично совершенно не хочется.
Нужно было разойтись на пике. Слишком большая волна отторжения поднимается. Это же качели, начинается обратный мах.

Хто всрався? Невістка!

Майдан вже у всьому винний :) Я так розумію, на нього скоро і погану погоду будуть списувати.

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   15 January 2014
Влада вчергове уклепалася. То в неї ніхто не падає та не розбивається, тепер Луценка беркут не бив.
Дует міністрів МВС та МЗС:

Ссылка

Під час зустрічі послам було наголошено, що "жодним відео не підтверджено, що Луценка били правоохоронці".

Ссылка
У роботі зустрічі, що відбулася у Міністерстві закордонних справ України, взяли участь посли 26 країн Євросоюзу, а також Великобританії, Канади, США та Посол ЄС в Україні.

Зустріч чомусь проходила без запрошення преси, інакше б Ссылказнайшлося.

Далі коментарі з фейсбук-сторінки звільненого Кожарою генконсула Туреччини:

Ссылка

А тепер стисло те саме з точки зору азів професії.

Вчора МЗС збирало послів США, Канади та ЄС, розповідало про перший в історії України вирок терористичній групі, що це не має жодного відношення до майдану, що колотнечу під судом і далі з беркутом влаштували підгулялі депутати та лідери опозиціі.
З цієї нагоди на сайті МЗС України розміщено детальний прес-реліз (абсолютно бездарний).
Найважливіше, що наприкінці зустрічі, судячи з прес-релізу, іноземних дипломатів попередили, що "в Україні розраховують, що міжнародні партнери нашої держави залишатимуться об’єктивними і неупередженими спостерігачами, демонструватимуть стриманість в оцінках подій в Україні, які належать до питань внутрішнього розвитку держави.

У нашій країні, передусім у дусі відданості загальноєвропейським цінностям і стандартам, також розраховують, що іноземні держави та організації утримуватимуться від підтримки протиправних дій, спроб розхитати човен національного спокою, а натомість, робитимуть посильний внесок у стабілізацію ситуації в Україні."
Перекладаючи з дипломатичної на людську це означає, що МЗС України пояснило, що усі, хто не погодяться з представленим трактуванням подій автоматично вважатиметься таким, хто втручається у внутрішні справи України, провокує безпорядки та загострення.
Ну, конкретно достатньо попередили.
Звичайно після цього кожен уряд, що вчиняє такий демарш уважно аналізує ставлення партнерів до отриманих месиджів.
Треба віддати належне нашим партнерам, очевидно не цілком довіряючи здатності МЗС України читати поміж рядків, низка послів просто поїхала в лікарню до Луценка.
У перекладі з дипломатичної на людську: хріново зреагували. Фактично послали.
Це теж результат.

...посол США Пайетт подарил Луценко две книги: The Outpost: An Untold Story of American Valor об американском военном героизме и The Family Corleone о становлении Дона Вито Корлеоне по прозвищу «крёстный отец», главного героя романа Марио Пьюзо «Крёстный отец» и основанного на нём фильма Фрэнсиса Форда Копполы. «Он возглавлял один из самых могущественных кланов итало-американской мафии — семейство Корлеоне» (дословно с Wiki) и «для которого не было ничего более важного, чем будущее его семьи" (из официального синопсиса книги). - фейсбук, Ссылка

Kori

Kori

Заходил(а): 08.04.2026
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   15 January 2014
Ой, уже прямо так раздули с этим Луценко. Ну что ж наши депутаты такие хлюпики. По голове раз получил, все, в реанимации при смерти))) Вон девочку эту бедную, Черновол, отметелили бугаи, так что живого места не осталось, так через неделю на выписку, а тут прямо ой, каждый час состояние ухудшается. Что-то нам нужно менять в выборе депутатов. Может устроим им перед выборами обязательный медосмотр? а то как только ветерок на них дунет, все, почти трупы. Аж жалко бедных. Такое ощущение, что недоедают, недосыпают и т.д.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   15 January 2014
А Луценко не депутат, це по-перше. По-друге - 8 ударів кийком (за свідченням дружини та і ушкодження на фото свідчать про те, що не раз вдарили). По-третє, стан поліпшується, а не "ой, каждый час состояние ухудшается", про це дружина говорила вчора на Громадському. І не забуваємо, що він з хворою печінкою в тюрмі посидів.
Зараз саме суд над тими, хто сніжком у депутатку-регіоналку поцілив, кваліфіковано як "замах на життя" - це тобі не цікаво?
Адвоката Дзиндзі з "Дорожнього контролю" Смалія заарештували ніби за замах на життя судді (ніби за мантію потягнув): Ссылка
І стан здоров"я суддів треба перевіряти.

А взагалі не про здоров"я Луценка було, а про чергову брехню влади і реакцію дипломатів.
Навіщо роздмухувати, дійсно? Просто заборонити церкву, просто збрехати про людей на пожежі, просто збрехати про дії силовиків, просто ЗБРЕХАТИ...

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:26)
Ой, уже прямо так раздули с этим Луценко. Ну что ж наши депутаты такие хлюпики. По голове раз получил, все, в реанимации при смерти))) Вон девочку эту бедную, Черновол, отметелили бугаи, так что живого места не осталось, так через неделю на выписку, а тут прямо ой, каждый час состояние ухудшается. Что-то нам нужно менять в выборе депутатов. Может устроим им перед выборами обязательный медосмотр? а то как только ветерок на них дунет, все, почти трупы. Аж жалко бедных. Такое ощущение, что недоедают, недосыпают и т.д.

Може почнемо медогляди з психічно неврівноваженого беркуту, в якого нерви здали перед ризиком побиття пластиковими стаканчиками? Бо я так бачу у випадку нашестя терористів беркутовців захищати доведеться. Якась в них занадто тонка та образлива душевна організація.

з.і. Ясна справа, яник-то в нас кремінь! Його тільки яйце і здатне звалити з ніг. Усього іншого він не боїться.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:30)
А Луценко не депутат, це по-перше. По-друге - 8 ударів кийком (за свідченням дружини). По-третє, стан поліпшується, а не "ой, каждый час состояние ухудшается", про це дружина говорила вчора на Громадському.
Зараз саме суд над тими, хто сніжком у депутатку-регіоналку поцілив, кваліфіковано як "замах на життя" - це тобі не цікаво?
Адвоката Дзиндзі з "Дорожнього контролю" Смалія заарештували ніби за замах на життя судді (ніби за мантію потягнув): Ссылка

Про снежки даже говорить не хочу. Это идиотизм вообще.
Что значит со слов жены???? Я, защищая мужа таааакого могу напридумывать, что все обрыдаются и денег еще на санаторий соберут. Есть видео. О каких восьми ударах мы говорим? Ок, не депутат, бывший министр, короче политик. Стать депутатом, всего навсего дело времени. Так что уж не цепляйся сильно к словам)))

Алиса, про беркут тоже промолчу. Тонкую нежную организацию тоже заметила.
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:26)

другие от вида куриных яиц в реанимацию попадают

Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:30)
А Луценко не депутат, це по-перше. По-друге - 8 ударів кийком (за свідченням дружини та і ушкодження на фото свідчать про те, що не раз вдарили). По-третє, стан поліпшується, а не "ой, каждый час состояние ухудшается", про це дружина говорила вчора на Громадському. І не забуваємо, що він з хворою печінкою в тюрмі посидів.

А взагалі не про здоров"я Луценка було, а про чергову брехню влади і реакцію дипломатів.
Навіщо роздмухувати, дійсно? Просто заборонити церкву, просто збрехати про людей на пожежі, просто збрехати про дії силовиків, просто ЗБРЕХАТИ...

Блин, ну почему вы пишите тут все что хотите, а я, написав про Луценко ( вот меня правда очень-очень бесит то, что раздувают и говорят откровенную неправду про его состояние) , нарвалась на кучу всяких вопросов о том, что меня еще бесит и не хочу ли я обратить внимание еще на то, это и вот про это нужно не забыть.
Я ж не говорю, что беркут хороший, или Янык святой, или высказывание про церковь это не маразм. Я высказала свою точку зрения конкретно про Луценко. Я написала то, что считаю. Я не ссылалась на чей-то пост. Зачем мне рассказывать о чем речь и о чем мне еще стоит задуматься? Ну блин, прямо монополизировали тему и чужим тут даже ветерком пролетать нельзя.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   15 January 2014
Ні, Оль, просто поясни, чому ти коментуєш тільки про депутата Луценка, а інше тобі не цікаво? Чому про сніжки не хочеш? Про беркут тільки у відповідь на зауваження відповіла. Тільки Луценко слабенький?
Я, до речі, по твоєму повідомленню зробила кілька зауважень: не депутат, не помирає, не один раз вдарили. З цього приводу чому нічого не пишеш, а тільки про монополізацію теми?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:40)

Есть видео. О каких восьми ударах мы говорим?

А що, це ПОВНЕ відео? Відео побиття від початку до кінця? А фото після ні про що не свідчать?
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:48)
Ні, Оль, просто пояни, чому ти коментуєш тільки про депутата Луценка, а інше тобі не цікаво? Чому про сніжки не хочеш? Тільки Луценко слабенький? Я, до речі, по твоєму повідомленню зробила кілька зауважень: не депутат, не помирає, не один раз вдарили. З цього приводу чому нічого не пишеш, а тільки про монополізацію теми?

Почему не интересно, интересно. Но вот захотелось написать именно про Луценко. Что нельзя? Я ведь много чего тут уже писала, причем заметь, с течением времени, отношение к моим постам меняется. Уже не так враждебно и вроде как во многом соглашаясь))))
Про неточности в моем посте я написала, ты невнимательна

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:45)

( вот меня правда очень-очень бесит то, что раздувают и говорят откровенную неправду про его состояние)

А що кажуть?
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:51)
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:40)

Есть видео. О каких восьми ударах мы говорим?

А що, це ПОВНЕ відео? Відео побиття від початку до кінця? А фото після ні про що не свідчать?

А что на фото супер страшного? Рассечение и кровь? от рассечения всегда крови много. Еще с курса валеологии помню)))Ничего там на фото и видео нет такого, что могло привести к реанимации и нестабильному состоянию в первые сутки. Дина, перестаньте сгущать краски. Я понимаю, что бесит власть, я понимаю, что хочется перемен, я согласна, что менять систему нужно. Но давайте не будем боготворить и защищать тех, кто в этом не нуждается.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   15 January 2014
А від одного удару по голові не можна потрапити в реанімацію?
Я пам"ятаю в минулому році судили спортсмена, який штовхнув студента в нічному клубі, він впав, вдарився головою об асфальт і помер.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:58)
А від одного удару по голові не можна потрапити в реанімацію?
Я пам"ятаю в минулому році судили спортсмена, який штовхнув студента в нічному клубі, він впав, вдарився головою об асфальт і помер.

Ага, давайте обсудим от чего может умереть человек... Ну детский сад. вы чего так реагируете остро на мой пост? Это уже не здоровая реакция. Мы так далеко зайдем. Почему вы не готовы выслушать и принять мнение, отличное от вашего? Девочки, вы чего???? Я ж не просто бла бла бла захожу сейчас. Я высказываю свое мнение, я его отстаиваю, я аргументирую свое мнение. Чего вы набросились на меня снова?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   15 January 2014
Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:55)
А что на фото супер страшного? Рассечение и кровь? от рассечения всегда крови много. Еще с курса валеологии помню)))Ничего там на фото и видео нет такого, что могло привести к реанимации и нестабильному состоянию в первые сутки. Дина, перестаньте сгущать краски. Я понимаю, что бесит власть, я понимаю, что хочется перемен, я согласна, что менять систему нужно. Но давайте не будем боготворить и защищать тех, кто в этом не нуждается.

Є висновок (заангажованих!) медекспертів: забої/гематоми, шов більше 3 см тощо. Ніхто його не обожнює і не захищає, припини, це несерйозно))
Перечитай, будь ласка, мій перший пост сьогоднішній - там про те, що влада вчергове збрехала. І не тількі країні, а дипломатам. І закликала їх до певних речей. А вони посміялися з міністрів. Я ось про це, про владу-посміховисько, яка принижує себе більше і більше своєю брехнею.

Цитата: Ссылка (15 Январь 2014 10:53)
Почему не интересно, интересно. Но вот захотелось написать именно про Луценко. Что нельзя? Я ведь много чего тут уже писала, причем заметь, с течением времени, отношение к моим постам меняется. Уже не так враждебно и вроде как во многом соглашаясь))))
Про неточности в моем посте я написала, ты невнимательна

А мені не видно, що тобі цікаво і інше))) Ти ж шифруєшся і пишеш тільки про Луценка))) Ось і висковок хибний виходить. Без слів же не видно, як ти ставишся до сніжків та обпісяного беркута.
Я ворожості щодо тебе не помітила)
Щодо невідповідностей я також відповіла, з них і почала перший пост, звернений до тебе. Чи не так? У твоєму першому пості дійсно кілька невідповідностей і очевидна позиція: не подобається Луценко, а хто/що ще не подобається - здогадуйтеся самі.

Просматривают эту тему:

Forum