• (22) Поддержать автора
  • Поделиться

Російсько-українська війна 2014 - ... р.

Ana Paola   
VIP пользователь   
27 February 2014 1503272 22418

Kifetka

Заходил(а): 07.03.2022
Kifetka
Активный пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:38)
А візитку Яроша вже показали? )))

нет. а можете Вы показать? аж интересно посмотреть
Кто дороже всех на свете??? Ну, конечно - наши дети!!! Зайки, солнышки, цветочки!!! Наши дочки и сыночки!!!

Дикобразка

Заходил(а): 29.05.2014
Дикобразка
VIP пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:22)

В Славянске задержан боевик "Правого сектора", атаковавший один из блокпостов

Ссылка

Може, досить постити всяку чухню з російських СМІ?

Ленусик123

Заходил(а): 26.10.2017
Район: Заводской - Лески
Телефон: 095 791 79 04
Ленусик123
VIP пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:41)

Народное ополчение в Славянске вводит комендантский час

Ссылка

если бы мы хоть немного верили рашистским новостям ,то смотрели бы их сами ,не надо так стараться навязать нам неадекватные гебельские новости ,спасибо за старания ,но предпочитаем не сказки рашки ,а честные новости
alenchik27

alenchik27

Заходил(а): 26.11.2018
Телефон: 0637270107
alenchik27
Активный пользователь
   20 April 2014
Ссылка

Ссылка

dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 17:48)

Українські імпортери припинили постачати до Криму автомобілі і запчастини. Про це журналістам повідомив депутат держради Криму, президент групи компаній «Автодель» Михайло Смолянов.

«На поточний момент склалася вкрай гостра негативна ситуація на внутрішньому автомобільному ринку Криму. Провокується не тільки стагнація, а й повна зупинка всього автомобільного бізнесу в Криму і в Севастополі. Припинено постачання автомобілів і запасних частин від імпортерів України, багато автопідприємства Криму і Севастополя закрили, працівники відправлені у відпустки без утримання», – розповів Смолянов, передає «Ссылка».За його словами, на сьогодні товарні запаси кримських автодилерів рівні нульовому балансу. При цьому налагодити поставки з Росії поки не вдається.Цсе це загрожує закриттям сотні великих автопідприємств, внаслідок чого тисячі людей можуть залишитися без роботи.Крім того, кримчанам найближчим часом можуть перестати надавати послуги сервісно-ремонтного обслуговування їхніх автомобілів.Смолянов зауважив, що, до того ж, великі американські, європейські і японські автоконцерни відмовляються надавати автомобілі та запасні деталі для поставок до Криму.
А вони думали, що у казочку потрапили?
Та проблема легко вирішується: з нового року припинено постачання автівок Жигулі в Україну (через низький попит, а також невідповідність деяких нових (!!!) моделей вимогам безпеки, які прийняті в Україні), нехай скерують оті всі залізяки на півострів. Пітріоти так патріоти.
До речі, питання до прибічників Мутного союзу. Чи не здається вам дивним, що Жигули постачалися в обсязі 72% в Казахстан, а решта в цілому також розпихувалася по колишнім країнам совка? Навіщо нам автівки, які одразу з конвейєра не задовольняють ті мінімальні безпекові вимоги, що є в нас зараз. І чи не природньо в межах зони вільної торгівлі скасувати або знизити суттєво податкові мита на європейські автівки, що завозитимуться в Україну? Раша агресивно захищає своє совкове виробництво та обмежений ринок збуту, так болісно реагуючи на рішення України рухатися в бік Європи. На рівні звичайного покупця: вам що більше імпонує - російська чи європейська машина?
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   20 April 2014
интересно. а у него вообще есть визитка7 ....чисто мысли в слух....любопытно стало после всех этих провокаций... и какого она могла бы быть дизайна.... например. козак мамай с лицом яроша в красно-черных тонах....и подпись-смерть москалям1
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:44)
нет. а можете Вы показать? аж интересно посмотреть

Уявіть собі, ніхто не може. Бо немає такої.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:38)

що ж за топорна робота! такі великі гроші вкладають в цю інформаційну війну і не можуть організувати пристойну провокацію. ганьба!
katenochek

katenochek

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Ленинский
Телефон: 0677364967
katenochek
VIP пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:46)
Може, досить постити всяку чухню з російських СМІ?

я такого же мнения: фильтруйте информацию, которую отправляете на форум, и не старайтесь выдавать желаемое за действительность...
katenochek

katenochek

katenochek
VIP пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка (20 Апрель 2014 18:49)
А вони думали, що у казочку потрапили?Та проблема легко вирішується: з нового року припинено постачання автівок Жигулі в Україну (через низький попит, а також невідповідність деяких нових (!!!) моделей вимогам безпеки, які прийняті в Україні), нехай скерують оті всі залізяки на півострів. Пітріоти так патріоти.
До речі, питання до прибічників Мутного союзу. Чи не здається вам дивним, що Жигули постачалися в обсязі 72% в Казахстан, а решта в цілому також розпихувалася по колишнім країнам совка? Навіщо нам автівки, які одразу з конвейєра не задовольняють ті мінімальні безпекові вимоги, що є в нас зараз. І чи не природньо в межах зони вільної торгівлі скасувати або знизити суттєво податкові мита на європейські автівки, що завозитимуться в Україну? Раша агресивно захищає своє совкове виробництво та обмежений ринок збуту, так болісно реагуючи на рішення України рухатися в бік Європи. На рівні звичайного покупця: вам що більше імпонує - російська чи європейська машина?

мне, конечно, больше импонирует качественная европейская или японская машина) и если бы у меня были деньги на приобретение автомобиля, я бы лучше доплатила и купила качественный товар. надеюсь, что в скором времени (конечно, это выглядит пока утопией), Украина станет выпускать автомобили европейского образца...
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   20 April 2014
Меир Брук поделился обновлением статуса Gennadij Titov.
11 ч. ·

Gennadij Titov
Трошки заспокійливого перед Великоднем.
Кількість людей, які постійно кажуть, що все погано, все пропало, нас злили і зрадили мене щиро дивує. Останні п’ять місяців розкрили мені очі на людство. Я розумію, що часто буває кепсько, нас зраджують і взагалі доля повертається сракою. Але, панове, давайте не будемо робити життя гіршим, ніж воно є.
Підписали домовленості в Женеві? Нас злили! Антитерористична операція об’явлена, а Слов’янськ досі не розбомбили? Зрада! Вірю, що ті, хто пише такі речі щирі люди і їм просто болить за Україну. Але, при всій моїй повазі, а не могли б шановні панікери, перш ніж волати про зраду, спочатку сісти і добре подумати? При чому, думати бажано головою. Бо ситуація зараз трошки не та, щоби просто так плескати язиком і розкидатися звинуваченнями.
Хто нас злив? Чим домовленості в Женеві невигідні нам? Росія була змушена відмовитися від своїх безглуздих вимог про федералізацію та другу державну. Вони порушать обіцянку? В цьому ніхто і не сумнівається. Ані в Україні, ані на заході. Але ми виграємо час для наведення ладу. І це добре. Кожен зайвий день, який Україна отримує, ведучи переговори, навіть із таким брехливим лайном, як Путін, робить нас міцнішими. Путіну давно вже не треба збиратися із силами. Він вже на максимумі, сильнішим, від очікування він не стане. Натомість, кожен зайвий день для наших силовиків надзвичайно важливий. Антитерористичну операцію на час переговорів ніхто не припиняв, між іншим.
Я знаю, що одразу почую у відповідь. Мовляв, це не антитерористична операція, а суцільний цирк. До того ж, цирк дуже повільний. Вже тиждень як АТО об’явлена, а позитивних результатів не видно. Взагалі нічого не видно, окрім ганьби із відданою ворогам технікою.
Стосовно техніки згодний. Наша армія двадцять п’ять років не воювала. Начебто, це чудово. Та наслідки сумні. Але стосовно усього іншого категорично не погоджуся. Тут маю зробити зауваження. Я не військовий експерт і взагалі таких, як я звуть штафірками. Тож, все, що я напишу далі може бути плодом моєї уяви, яка живиться надіями. Я не пропоную мені вірити. Я пропоную мене вислухати.
Шановні, ви чекаєте реляцій із поля бою? Повідомлень про Сталінград та Курську дугу? Їх не буде. Принаймні, я на це дуже сподіваюся. Росія веде проти нас війну нового типу. Теорія мережо-центричної війни розроблена американцями у дев’яності роки. Перепрошую за кострубатий переклад терміну з російської. Всі хто хочуть дізнатися про це питання більше, можуть прочитати цю статтю: Ссылка, або пошукати додаткову інформацію самостійно. Всі вважають що «щас рулят танковиє клінья і ковровиє бомбомєтанія», але у цій ситуації вони будуть не меншим анахронізмом, ніж атака колісниць, або використання дуже прогресивного у XIII столітті бойового порядку «свиня».
Сили ворога то збираються в кулак, щоби нанести удар, то розпадаються, уникаючи зіткнення. Протидія такій тактиці у класичному стилі із танковими колонами та артпідготовкою закінчиться ударами в порожнечу. А спроба з наскоку взяти Слов’янськ обернеться величезними втратами серед мирного населення. Натомість, не виключено, що жоден російський диверсант не те що не постраждає, а навіть не з’явиться у полі зору наших військових.
Що робити? По-перше, не писати дурниці в Інтернеті. Цим ви точно не допоможете. Наскільки я можу судити, ті хто керує АТО знають що роблять. Я не в курсі, чи самі вони такі класні, чи їх консультують американці, які наразі в питаннях ведення мережо-центричної війни попереду всіх. Це, власне, не важливо. Важливо інше. Вже кілька днів з Донецької області надходить мало новин. Це і є ознакою того, що операція іде як належить.
Якби все йшло не так, як треба, новин було б море. І кожна сумна, хоч вішайся. Так і було перші кілька днів. А потім... Наші військові сидять тихо, працюють лише в оборону. Начебто. Менше з тим. В Краматорську успішно відбито дві атаки. Кількох терористів покришили, десятків зо два у лікарні, кількадесят у тюрмі. Ніхто нічого не робить. Начебто. Тільки вночі було чутно постріли і горів блокпост сепаратистів. Але наші силовики ні при чому. Активних дій нема. Але дві бойових машини з захоплених шести повернули. Серед сепаратистів є поранені. До Сіверська увійшов загін терористів, але затримуватися чомусь не став. З’ясували, що все добре і пішли собі, з богом. Такі милі люди. А силовики нічого не роблять. Начебто. Але ополченців вмовили віддати ще чотири БМД. Але нічого не відбувається. На підтвердження своїх слів можу послатися на думку людини набагато краще обізнаної: Ссылка
Так і мають йти бойові дії у війні подібного типу. Щось відбувається, але ніхто з глядачів не розуміє що саме. Повторюся, якби бездіяльність силовиків на яку всі нарікають була правдою, новин було би вдосталь і зараз над усіма РДА Донецької області вже давно би майоріли прапори сепаратистів. Ресурсу Росії для цього б вистачило.
Я не знаю, що буде завтра. Я не знаю чи не почне ця сволота активні дії у неділю. Я не експерт і не астролог. Я просто звертаюся до всіх, хто може й хоче мене почути. Якщо зараз вам хочеться крикнути : «Все пропало! Нас зрадили!» Будь ласка, помовчіть. Помовчіть та подумайте. І думати бажано головою.
katenochek

katenochek

katenochek
VIP пользователь
   20 April 2014

Правильно, пусть все незаконно присоединенные земли отсоединятся и посмотрим, что тогда будет с великой Расеей....
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   20 April 2014
интересно. а у него вообще есть визитка7 ....чисто мысли в слух....любопытно стало после всех этих провокаций... и какого она могла бы быть дизайна.... например. козак мамай с лицом яроша в красно-черных тонах....и подпись-смерть москалям1

Та ось же:
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   20 April 2014
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   20 April 2014
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   20 April 2014
З ВК
Візитка Яроша потіснила діамант у шкалі твердості Мосса.
Говорят, единственное что может распилить золотой батон - визитка Яроша.
В золотом батоне Януковича оказалась спрятана визитка Яроша.
Гарри Поттер и Визитка Яроша
Визитка Яроша провозгласила себя народным губернатором Юго-Востока России.
Теперь Ярош обязан сделать себе визитку Яроша
Визитка Яроша обошла самого Яроша и заняла его место в предвыборной гонке.
На затонулому титаніку була знайдена візитка Яроша
абітурієнти цього року можуть не здавати ЗНО, якщо у них є візитка Яроша
Пєсков заявив, що Путін вирішив розлучитись, знайшовши в спальні візитку Яроша

Kasha Saltsova Дікапріо не дають Оскара, бо не зіграв візитку Яроша
На самом деле визитку Яроша сыграл Сергей Безруков.
На следующей пресс-конференции в Ростове будут сидеть Янукович, Пшонка, Захарченко и визитка Яроша
У бункері під Києвом нашли 41 мішок з документацією "Нафтогазу" і три мішки візитки Яроша
Российские пограничники задержали на границе с Украиной партию визиток Яроша, предназначавшихся для взрыва Кремля.

Ленусик123

Ленусик123
VIP пользователь
   20 April 2014
Потрібно знищити сепаратистів на сході та почути вимоги українців, — Гриценко
Ссылка
-------------------------------------------------------------
Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка СсылкаСсылка

Kifetka

Заходил(а): 07.03.2022
Kifetka
Активный пользователь
   20 April 2014
Цитата: Ссылка
Говорят, единственное что может распилить золотой батон - визитка Яроша.
Кстати, а где делся золотой батон?
Кто дороже всех на свете??? Ну, конечно - наши дети!!! Зайки, солнышки, цветочки!!! Наши дочки и сыночки!!!

Ленусик123

Ленусик123
VIP пользователь
   20 April 2014
Коломойський закликав Турчинова не розформовувати 25-ту десантну бригаду
Ссылка
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   20 April 2014
Дина.... спасибо. даже не ожидала. насколько уже все серьезно с этими визитками.
Просматривают эту тему:

Forum