у нас стабильно меняются тарифы в начале каждого года, ессно в сторону повышения, за что отдельное " спасибо" нашим городским властям. Я ведь не говорила, что у нас тишь, гладь и благодать. А газ на Украине до этих событий был дешевле чем в России... сапожник без сапог....
- (22) Поддержать автора
-
Поделиться
tata2
|
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 18.11.2010 Заходил(а): 19.05.2018 |
tata2
Новичок
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:03)
А Североморске? )
у нас стабильно меняются тарифы в начале каждого года, ессно в сторону повышения, за что отдельное " спасибо" нашим городским властям. Я ведь не говорила, что у нас тишь, гладь и благодать. А газ на Украине до этих событий был дешевле чем в России... сапожник без сапог....
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:15)
это действительно кошмар!
І дійсно, за що нам любити "братню" країну з шизіком у президентському кріслі? З дурнуватим Совєтом Фєдєрації, який, як з"ясувалося, може надати дозвіл вводити війська на територію іншої держави (Ви за "новою владою", що в Києві, таке помічали, щоб Рада дозволила Турчінову ввести війська в РФ? Або щоб таке питання взагалі обговорювалося?), а Чуркін - пострпред РФ в ООН - не далі, як позавчора про це нагадав - маємо дозвіл, можемо припертися, чекайте. З Жиріком - зампредом Держдуми, який розсилає листи в західні країни з пропозицією поділити Україну? З ще одним дебілом-депутатом, який повідав світу, що Цою пісні ЦРУ писало, виявляється.
Це Ви ще не в курсі, що у декого з дописувачів цієї теми чоловіки вже в окопах місяцями. Немає, коротше, в нас приводу захоплюватися "дружньою" сусідньою "мегадержавою" з її пришелепкуватою мрією відродження Імперії. А інструментом цього відродження саме і виступає російська мова. Тому вона, м"яко кажучи, трохи недоречна в якості другої державної. І чим менше її буде, тим спокійніше спати з таким дурнуватим сусідом на північно-східному кордоні.
tata2
|
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 18.11.2010 Заходил(а): 19.05.2018 |
tata2
Новичок
26 April 2014
dina_barta, я честно старалась не видеть оскорблений в ваших высказываниях, но может быть все же хватит? Не хочу опускаться до вашего уровня и применять такие же эпитеты к вашему правительству. Хотите подискутировать на эту тему, сходите ВКонтакт, в группы майдана и антимайдана, там душу отведете.
NATALI1404
Семья:
NATALI1404
|
Имя: Наталья Группа: VIP пользователь Сообщений: 1761 Регистрация: 17.04.2012 Заходил(а): 19.05.2017 |
NATALI1404
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:36)
dina_barta, я честно старалась не видеть оскорблений в ваших высказываниях, но может быть все же хватит? Не хочу опускаться до вашего уровня и применять такие же эпитеты к вашему правительству. Хотите подискутировать на эту тему, сходите ВКонтакт, в группы майдана и антимайдана, там душу отведете.
Так Діна в себе вдома.
Я хочу правді бути вічним другом
І ворогом одвічним злу.
І ворогом одвічним злу.
tata2
|
tata2
Новичок
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:19)
Ссылка, извините, если пропустила, а какой ваш посыл к людям здесь на форуме ? Как бы краткое итого
Мята, посыла, как такового, не было. А цель была одна: невозможно узнать истину не выслушав всех сторон, не перелопатив кучу информации. А поскольку Николаев мой родной город, то для меня это вдвойне важно.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
ну ви цікава.
тут форум з відповідною темою. Саме для дискусій. Яка причина йти у якісь групи в інші соцмережі

дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
gossip
Семья:
gossip
|
Имя: Мария Группа: VIP пользователь Сообщений: 1337 Регистрация: 21.09.2010 Заходил(а): 29.12.2019 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 066-два-822-760 |
gossip
VIP пользователь
Ну вот... Докатились..
tata2, вот Вы меня простите, но сейчас Вы ведете себя в точности как ваш президент. Он все порывается учить украинцев, как им жить, куда идти, и что делать, прикрывая диктат соусом благих намерений. И вы так же - с чего вдруг Вы решили, что Дина Барта пойдет в ВК? А мы будем сидеть, читать Вас из Североморска, как все в Киеве плохо и что нам делать? Пишу без агрессии, с любопытством

Дикобразка
|
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
26 April 2014
tata2, якраз тут ніхто (крім Вас, та ще інших нан і лаур) не хоче дискутувати ні на тему другої державної, ні на тему адекватності російського уряду. Це Ви нащось прийшли сюди и починаєте дискутувати, а потім ображаєтеся, що з Вами дуже нетолерантно поводятся. Та ще й ВКонтакт запрошуєте в групи антимайдану, ги. Це такий недолугий жарт чи просто щира недоінформованість?
Дикобразка
|
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:40)
А поскольку Николаев мой родной город, то для меня это вдвойне важно.
А що Ви робите в Североморську? Законопроект про другу державну українську або хоча б автономну українську республіку там вже просунули, чи ще ні? Чи зразу готуєте звернення про приєднання Североморську до України, адже там багато українців (чи як мінімум хоча б Ви самі)? Надіюсь, народним мером Североморська себе вже встигли оголосити?
tata2
|
tata2
Новичок
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:44)
Ну вот... Докатились..
tata2, вот Вы меня простите, но сейчас Вы ведете себя в точности как ваш президент. Он все порывается учить украинцев, как им жить, куда идти, и что делать, прикрывая диктат соусом благих намерений. И вы так же - с чего вдруг Вы решили, что Дина Барта пойдет в ВК? А мы будем сидеть, читать Вас из Североморска, как все в Киеве плохо и что нам делать? Пишу без агрессии, с любопытством

еще раз говорю, я не собираюсь никого учить, но и собачиться, особенно в тоне dina_barta, не собираюсь, кому нравиться так общаться - флаг вам в руки...,а я не на базаре. на нормальные слова и ответ номальный
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
Мята, посыла, как такового, не было. А цель была одна: невозможно узнать истину не выслушав всех сторон, не перелопатив кучу информации. А поскольку Николаев мой родной город, то для меня это вдвойне важно.
можу розказати в двох словах. В місті нормально майже все крім купки пенсіонерок, і проплачених маргіналів яким терміново схотілося в росію. при чому з нашою територію, а не сісти на потяг та переїхати. Вони періодично влаштовують якісь агресивні вчинки, то вікна в тролйбусі поб"ють шукаючи там бандерівців, то на старого діда руку здіймуть. Це з внутрішніх проблем. А щє у нас росія вже півострів відламала і продовжує шантажувати нас введенням військ танцюючи прямо на нашому кордоні. Тому у нас мобілізація повним ходом, чоловіків з дому та з роботи позабирали, блокпости поза містом. З ранку до ранку молимося аби путіна якимось дипломатичним шляхом вгамували.
що до слов"янська, то там кілька сотень протестувальників, за підтримки офіцерів рф захопили сбу, відділки міліції і тепер озброєні по самі вуха тримають в облозі місто, штурмують військові частини. Періодично вбиваючи тих кому така ситуація не до водоби.
наше мвс розгорнуло антитерористичну операцію, але вона триває досить повільно і слабоефективно, бо це місто, там мешкає цивільне населення
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Дикобразка
|
Дикобразка
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:51)
еще раз говорю, я не собираюсь никого учить, но и собачиться, особенно в тоне dina_barta, не собираюсь, кому нравиться так общаться - флаг вам в руки...
Тадамммм! Ще одну галочку в пункті стандартної тролі-процедури можна поставити, це у нас було "єта майо мненіє" і "меня ні за шо обідели". Що там у нас наступне?
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:52)
Періодично вбиваючи тих кому така ситуація не до водоби.
вбивають жорстоко. закатовують. не оминають і вагітних.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
tata2
|
tata2
Новичок
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:45)
tata2, якраз тут ніхто (крім Вас, та ще інших нан і лаур) не хоче дискутувати ні на тему другої державної, ні на тему адекватності російського уряду. Це Ви нащось прийшли сюди и починаєте дискутувати, а потім ображаєтеся, що з Вами дуже нетолерантно поводятся. Та ще й ВКонтакт запрошуєте в групи антимайдану, ги. Це такий недолугий жарт чи просто щира недоінформованість?
Дикобразка, а не мешало бы сходить и узнать что думает противоположная сторона. И , хоть вы еще не весь форум, но суть я поняла....
Дикобразка
|
Дикобразка
VIP пользователь
А цель была одна: невозможно узнать истину не выслушав всех сторон, не перелопатив кучу информации.
Хм... до речі, цікаве формулювання мети.
Дикобразка
|
Дикобразка
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:59)
Дикобразка, а не мешало бы сходить и узнать что думает противоположная сторона.
Ви така цікава. А Ви це зробили перед тим, як прийти сюди і розказувати нам, що насправді було в нашому Києві та інших містах, а також про заплановані килимові бомбометання на мирне населення українськими військовими?
ХА-ХА
Семья:
ХА-ХА
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 5297 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 18.06.2021 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0993243503 |
ХА-ХА
VIP пользователь
26 April 2014
Пошла пропаганда к 9 мая((((
Листовка на подъезде: Фото плачущего ветерана и надпись " Победили фашизм в 1941-1945, победим и в 2014г...." Подпись Народ.
Еще знак пятиугольной звезды,а внутри серп и молот.
Радует, что денег у них не много, распечатано на паршивенькой газетной бумаге.
Листовка на подъезде: Фото плачущего ветерана и надпись " Победили фашизм в 1941-1945, победим и в 2014г...." Подпись Народ.
Еще знак пятиугольной звезды,а внутри серп и молот.
Радует, что денег у них не много, распечатано на паршивенькой газетной бумаге.
Зимние итальянские сапоги р.39 продажа или обмен на детскую коляску/велосипед
http://www.mama.mk.ua/market/vzroslaya-odezhda-obuv_aksessuary/obuv_muzhskaya/420681.html
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 13:57)
придет новый счет за квартиру, посмотрю что там стоять будет, какие копейки..
Прийде рахунок за квітень менший, ніж за березень - в нас опалення вже майже місяць, як вимкнули. Все інше не зміниться.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
mamatanya
Награды:
mamatanya
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
26 April 2014 Цитата: Ссылка (26 Апрель 2014 14:59)
Дикобразка, а не мешало бы сходить и узнать что думает противоположная сторона. И , хоть вы еще не весь форум, но суть я поняла....
друге тадаммммм! "послушайте чужое мнєніє и вам откроєтся істіна"
на підході третє "больше я к вам нехорошим ни ногой!" ?
Просматривают эту тему:
Forum