Сегодня, 14 июня, в результате удара, нанесенного авиацией АТО по позициям боевиков в районе Краматорск – Дружковка, уничтожено более 50 боевиков, еще порядка 150 получили ранения. По сообщению источников, среди погибших идентифицированы в основном лица не славянской национальности. Эффективными действиями авиации АТО в этом же районе уничтожен склад боеприпасов боевиков.
- (22) Поддержать автора
-
Поделиться
Франка
|
Имя: Франка Группа: VIP пользователь Сообщений: 1842 Регистрация: 24.05.2012 Заходил(а): 04.07.2019 |
Франка
VIP пользователь
14 June 2014
21.55
Сегодня, 14 июня, в результате удара, нанесенного авиацией АТО по позициям боевиков в районе Краматорск – Дружковка, уничтожено более 50 боевиков, еще порядка 150 получили ранения. По сообщению источников, среди погибших идентифицированы в основном лица не славянской национальности. Эффективными действиями авиации АТО в этом же районе уничтожен склад боеприпасов боевиков.
Очевидцы в течении трех часов наблюдали взрывы в точке нанесения авиаудара.
Руководство АТО в очередной раз обращается к мирным жителям с просьбой
ни в коем случае не находится рядом с базами боевиков, на их блок
постах, в боевых порядках бандитов. С боевиками разговор короткий - полное уничтожение.
Франка
|
Имя: Франка Группа: VIP пользователь Сообщений: 1842 Регистрация: 24.05.2012 Заходил(а): 04.07.2019 |
Франка
VIP пользователь
14 June 2014
Боевики
Луганской народной республики заранее предупредили летчиков ВВС Украины
о том, что будут сбивать военно-транспортные самолеты со спецназом на
борту. Об этом «Хвиле» сообщил источник в ВВС Украины. По
его информации, накануне трагедии генералы из Генштаба отдали приказ
трем бортам лететь в Луганск. После этого из Луганска экипажам Ил-76
позвонили (!) представители сепаратистов и заявили, что знают о приказе и
предупредили, что будут сбивать борты.
Летчики поставили в известность командование и руководство АТО о том,
что противник имеет точную информацию об операции. Однако, позволим себе
процитировать дословно «их послали на х*й и сказали лететь!» Первый борт со спецназом сел благополучно, второй был сбит, а третий чудом развернулся и чудом сбежал от вражеского огня.
Остается надеется, что президент Украины Петр Порошенко сделает
немедленно кадровые ротации, накажет виновных и начнет системные реформы
силовых структур.
Франка
|
Франка
VIP пользователь
14 June 2014 Ссылка
Звернення Президента України Петра Порошенка
Дорогі співвітчизники! Сьогодні в Луганську та Маріуполі сталася жахлива трагедія. Загинули наші військові та прикордонники. Я схиляю голову перед героями, які загинули під час бойового завдання з відновлення державного кордону України. І водночас я пишаюсь українськими військовослужбовцями, прикордонниками, спецназівцями і десантниками, які рішуче продовжують боротися за мир на нашій землі. Україна сьогодні сумує за загиблими героями. Я отримав чисельні дзвінки від лідерів демократичних країн світу, які висловлюють нам свої щирі співчуття. Ми зробимо все можливе, щоб винні у загибелі військових були знайдені, щоб терористи отримали адекватну відповідь і були покарані. Дорогі українці! Ви маєте знати, що сьогодні українська армія вперше перейшла в контрнаступ. Наші військові почали тіснити терористів. Я поставив Збройним Силам України першочергове завдання – взяти під контроль державний кордон України, через який терористи отримують зброю, техніку, підкріплення, гроші. Лише протягом останніх чотирьох днів в рамках спецоперації було встановлено мир і законний порядок в Маріуполі, взято під контроль 248 кілометрів державного кордону. В цілому ряді населених пунктів Луганської і Донецької областей припинено діяльність бойовиків-найманців. Очищено від терористів 11 населених пунктів. За останню добу при спробі проникнути на територію нашої держави було знищено 7 автомобільних колон зі зброєю та боєприпасами, знищено декілька танків, бронетранспортерів, реактивна система залпового вогню. Сьогодні наші військові захопили ще одну реактивну систему «Град». На понеділок, на 16 червня, я скликаю засідання Ради національної безпеки та оборони. На порядку денному – операції з відновлення державного кордону. І друге – рішучі кроки по запровадженню мирного плану на Донбасі. Заради миру в Україні ми будемо діяти рішуче і цілеспрямовано. Слава Україні!
Harmony
Семья:
Harmony
|
Имя: Марина Группа: Активный пользователь Сообщений: 860 Регистрация: 17.10.2013 Заходил(а): 20.12.2017 |
Harmony
Активный пользователь
15 June 2014 BBC: Росія запропонувала Радбезу ООН засудити напад на посольство
Росія запропонувала Раді Безпеки ООН проект заяви із засудженням нападу на посольство РФ в Києві.
"Члени СБ ООН рішуче засудили напад натовпу 14 червня 2014 на посольство Російської Федерації в Києві, в результаті чого завдано збитків будівлі і власності посольства, створена загроза життю його персоналу", - наводить витяги з документа "РИА Новости".
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у суботу звернувся до голови ОБСЄ Дідьє Буркхальтер з проханням задіяти всі можливості організації, щоб не допустити "подальших провокацій відносно посольства Росії в Україні".
Пан Буркхальтер пообіцяв негайно зайнятися цим питанням, повідомили в російському МЗС.
У прес-службі уряду України повідомили, що роблять все можливе для стабілізації ситуації навколо російського посольства.
Біля будівлі посольства перебувають міністр закордонних справ Андрій Дещиця і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляється на сайті кабміну.
Росія запропонувала Раді Безпеки ООН проект заяви із засудженням нападу на посольство РФ в Києві.
"Члени СБ ООН рішуче засудили напад натовпу 14 червня 2014 на посольство Російської Федерації в Києві, в результаті чого завдано збитків будівлі і власності посольства, створена загроза життю його персоналу", - наводить витяги з документа "РИА Новости".
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у суботу звернувся до голови ОБСЄ Дідьє Буркхальтер з проханням задіяти всі можливості організації, щоб не допустити "подальших провокацій відносно посольства Росії в Україні".
Пан Буркхальтер пообіцяв негайно зайнятися цим питанням, повідомили в російському МЗС.
У прес-службі уряду України повідомили, що роблять все можливе для стабілізації ситуації навколо російського посольства.
Біля будівлі посольства перебувають міністр закордонних справ Андрій Дещиця і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляється на сайті кабміну.
Молімося за Украиїну! Бережи Бог наш народ!
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці.
Запануєм, милі браття, у своїй сторонці
Ленусик123
|
Имя: Ленусик123 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2917 Регистрация: 18.03.2012 Заходил(а): 26.10.2017 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 095 791 79 04 |
Ленусик123
VIP пользователь
15 June 2014 Ленусик123
|
Имя: Ленусик123 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2917 Регистрация: 18.03.2012 Заходил(а): 26.10.2017 |
Ленусик123
VIP пользователь
15 June 2014
Ленусик123
|
Ленусик123
VIP пользователь
15 June 2014
Ленусик123
|
Ленусик123
VIP пользователь
15 June 2014 Колишнього регіонала Рудьковського, який приїхав на Лексусі до російського посольства попіаритися, обурені мітингувальники облили зеленкою і вимагали продати авто на потреби армії. Після того, як люди прокололи шини його авто, олігарх-"соціаліст" обіцяв підтримати військо. А якщо Рудьковський ще продасть свої 30 пар крокодилячого взуття, швейцарські годинники, будинки в Кончі та за кордоном, вкрадені у держави нафто і газові скважини, на ці гроші можна буде одягнути всю нашу армію
Ленусик123
|
Ленусик123
VIP пользователь
15 June 2014 Увесь цивілізований світ співчуває нам у зв'язку з трагедією в Луганську, де терористи збили літак з 49 нашими військовими. Радіють цьому кривавому злочину лише росіяни. Рятуй, Господи, від таких братів
Франка
|
Франка
VIP пользователь
15 June 2014
00.01
Авиация Воздушных сил ВС Украины продолжает наносить значительный урон боевикам. В Станично - Луганском районе силами авиации АТО ликвидированы 2 блок поста боевиков.
В районе н.п. Дьяковка по базам дислокации боевиков нанесен артиллерийский удар.
Авиация Воздушных сил ВС Украины продолжает наносить значительный урон боевикам. В Станично - Луганском районе силами авиации АТО ликвидированы 2 блок поста боевиков.
В районе н.п. Дьяковка по базам дислокации боевиков нанесен артиллерийский удар.
Информация по результатам огневого налета проверяется. Потерь среди участников АТО по итогам точечных ударов не зафиксировано.
Также сегодня в районе н.п. Семеновка в течении дня подразделения сил
АТО в очередной раз предотвратили попытки прорыва боевиков через кольцо
блокады, ответным огнем отбрасывая боевиков на исходные позиции.
Франка
|
Франка
VIP пользователь
15 June 2014
Ссылка
За ніч терористи двічі обстріляли з гранатометів аеропорт в Луганську
За минулу ніч терористами був двічі обстріляний Луганський аеропорт, у якому перебувають сили Антитерористичної операції.
“Обстріли велися з автоматичного гранатомета АГС-17, встановленого на автомобілі, з великої дистанції. Силовики відкривали у відповідь вогонь”, - написав Ссылка координатор “Інформаційного опору” Дмитро Тимчук. За його словами, серед українських військовослужбовців втрат немає. Про втрати бойовиків немає даних.Франка
|
Франка
VIP пользователь
15 June 2014
10.40
Обращаю Ваше внимание на то, что распространяемые в социальных сетях сообщения о том, что жителей Донецкой и Луганской областей просят покинуть зону проведения АТО в ближайшие 36 часов, НЕ СООТВЕТСТВУЮТ ДЕЙСТВИТЕЛЬНОСТИ. Оперативный штаб АТО подобных заявлений не делал.
Убедительная просьба к пользователям соцсетей, прежде чем массово распространять любые сообщения в социальных сетях, удостоверьтесь в правдивости данных, выясните кто является первоисточником этой информации и можно ли этому источнику доверять. Не спешите нажимать кнопку "поделиться". Нагнетание ситуации ведет к деструктивным процессам. Задача сил АТО направлена на стабилизацию ситуации в регионе, восстановление мира и спокойствия, обеспечение безопасности мирных жителей. Совместными взвешенными усилиями всех заинтересованных сторон мы урегулируем ситуацию в регионе.
Обращаю Ваше внимание на то, что распространяемые в социальных сетях сообщения о том, что жителей Донецкой и Луганской областей просят покинуть зону проведения АТО в ближайшие 36 часов, НЕ СООТВЕТСТВУЮТ ДЕЙСТВИТЕЛЬНОСТИ. Оперативный штаб АТО подобных заявлений не делал.
Убедительная просьба к пользователям соцсетей, прежде чем массово распространять любые сообщения в социальных сетях, удостоверьтесь в правдивости данных, выясните кто является первоисточником этой информации и можно ли этому источнику доверять. Не спешите нажимать кнопку "поделиться". Нагнетание ситуации ведет к деструктивным процессам. Задача сил АТО направлена на стабилизацию ситуации в регионе, восстановление мира и спокойствия, обеспечение безопасности мирных жителей. Совместными взвешенными усилиями всех заинтересованных сторон мы урегулируем ситуацию в регионе.
onp2008
|
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
15 June 2014 Цитата: Ссылка (15 Июнь 2014 00:27)
Vitalii Chepynoga
3 ч. · отредактировано ·
Якби у нас був свій Дмітрій Кісільов, то вчорашні новини на Українському ТБ мали б виглядати так:
Тисячі киян мирною ходою прийшли до російського посольства, щоб продемонструвати прагнення до миру та солідарністі з братнім народом… Учасники ходи принесли до амбасади яйця – як символ зародження нового Всесвіту, миру і сонця, а також - каміння. Адже камінь з грецької це – Петро, за ім’ям нового українського президента, який заявив, що мир з Росією – це головне завдання України. Також учасники акції перекинули догори ногами кілька посольських автомобілів, бо у віддалених українських селах ще з часів Трипільскої цивілізації, перекинуте авто означає побажання доброго врожаю, повних комор та благополуччя. В ході ходи було вийнято кілька брудних шибок з будівлі посольства. На Івана Купала українські дівчата у вінках та вишиванках помиють ці вікна у святій воді та повернуть дипломатам ще до настання перших морозів… Також учасники акції висловили підтримку миротворчим ініціативам російського президента. “Хелло, Путін” – кричали вони…
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
15 June 2014 Цитата: Ссылка (15 Июнь 2014 00:27)
сьогодні ватне риановости повідомило що радбез неповівся на пропозицію забордюр"я.
наступною новиною після цієї в тому ж самому виданні йдеться про те що болівія вимагає розпустит оон за неефективність) ну не вата, га7
посилання шукати чи так повірите7
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Николь
|
Имя: Николь Группа: VIP пользователь Сообщений: 2549 Регистрация: 06.05.2010 Заходил(а): 28.07.2017 |
Николь
VIP пользователь
15 June 2014
ЄвроМайдан – EuroMaydan
Сьогодні об 20.00 оголошується Всеукраїнська хвилина мовчання по загиблим Героям України, просимо всіх в цей час запалити свічки і вшанувати пам'ять хлопців які загинули за Україну.
Водіїв просимо просигналити в честь Героїв.
З надією на розуміння.
І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко
Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика
Ленусик123
|
Ленусик123
VIP пользователь
15 June 2014
.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
15 June 2014
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
15 June 2014
і про майдан
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Окса
|
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 1016 Регистрация: 18.04.2011 Заходил(а): 11.05.2018 |
Окса
VIP пользователь
15 June 2014
І знову плине кача за водою,
І знову сльози матерів, дружин, дітей,
Неначе роси літньою порою,
Вкривають землю із заплаканих очей.
Секунди долі, постріл, небо синє,
Останнє слово матінко прощай,
Молись за мене мамко моя нині,
Прости мене, не повернусь, прощай.
Прости моя голубко сизокрила,
Що полишив тебе старенькую одну,
Я лиш хотів матусю моя мила,
Країну захистить твою, й мою!
Щоб відігнать від неї вражу силу,
Поринув я у цей кровавий бій,
За волю нашу і за Україну милу,
За предків славу вистріляв набій.
Тепер пішов, тебе й цей світ покинув,
Пішов у небеса, у кращий світ,
І в тім бою не марно я загинув,
У боротьбі залишив я свій слід.
Прости, прощай, матусю моя сива,
До тебе тихим вітром прилечу,
В душі твоїй з тобою мамко мила,
Я запалю згасаючу свічу.
Іван Молодий 15.06.2014р., Чернівці
І знову сльози матерів, дружин, дітей,
Неначе роси літньою порою,
Вкривають землю із заплаканих очей.
Секунди долі, постріл, небо синє,
Останнє слово матінко прощай,
Молись за мене мамко моя нині,
Прости мене, не повернусь, прощай.
Прости моя голубко сизокрила,
Що полишив тебе старенькую одну,
Я лиш хотів матусю моя мила,
Країну захистить твою, й мою!
Щоб відігнать від неї вражу силу,
Поринув я у цей кровавий бій,
За волю нашу і за Україну милу,
За предків славу вистріляв набій.
Тепер пішов, тебе й цей світ покинув,
Пішов у небеса, у кращий світ,
І в тім бою не марно я загинув,
У боротьбі залишив я свій слід.
Прости, прощай, матусю моя сива,
До тебе тихим вітром прилечу,
В душі твоїй з тобою мамко мила,
Я запалю згасаючу свічу.
Іван Молодий 15.06.2014р., Чернівці
kros36
|
Имя: Лина Группа: Активный пользователь Сообщений: 333 Регистрация: 21.08.2009 Заходил(а): 25.10.2017 |
kros36
Активный пользователь
15 June 2014
Ведите себя прилично, как будто вы - культурный человек.
Просматривают эту тему:
Forum