• (22) Поддержать автора
  • Поделиться

Російсько-українська війна 2014 - ... р.

Ana Paola   
VIP пользователь   
27 February 2014 1495153 22418

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   29 June 2014
Цитата: Ссылка (29 Июнь 2014 16:17)
Послушайте, как красиво звучит песня... нет, музыка про Путина на фортепиано!Как написано в комментариях - ждем исполнения симфоническим оркестром!

Оркестром не встречала, но оцените этот вариант. Очередные вариации народного хита про ... ну вы все в курсе ))
Подпеваем )

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©

Франка

Заходил(а): 04.07.2019
Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» На протяжении ночи 29-30 июня террористы произвели обстрелы позиций сил АТО.
- В Луганской области близ г.Кременная обстрелян блок-пост сил АТО. Обстрел велся из автоматического стрелкового оружия и гранатометов. Военнослужащие отбили нападение, открыв ответный огонь из зенитной установки.
- На протяжении ночи неоднократно производились минометные обстрелы блок-посты сил АТО близ Славянска и Авдеевки.
- С 6.00 утра по настоящий момент террористы обстреливают из минометов позиции сил АТО на горе Карачун. На данный момент потерь среди военнослужащих нет.

dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   30 June 2014
Раша-крадій. Нічого нового.

Я написала це ще неділю назад і довго думала чи кидати в мережу. Мене просили дехто з жителів с. Щасливцево не лякати людей, бо зривається сезон. Але ситуація міняється щодня. І якщо не почати щось робити то замість відпочиваючих отримаємо воюючих.
НЕХАЙ ТИРЯТЬ, АБИ ТЕРАКТИ НЕ РОБИЛИ.
Сьогодні Україна живе в стадії війни. Сусідня Росія знову показала свою сутність. Не буду перераховувати всі епітети, які відносяться до цієї країни та її керівників. Це побачив весь світ. І якщо Путін-Лавров присягаються з перехрещеними в кишенях пальцями що на Сході немає російських солдат, то на Півдні вони спокійно стоять на території Херсонської області заглибившись на 8-10 км. І не просто стоять. Вони абсолютно наглим чином крадуть наш український газ у невідомих об’ємах з нашої української Херсонщини. А чому ніхто не звертає на це увагу в час газової війни та агресії Росії? Нам не потрібен газ? Ми відмовилися від частини території Херсонської області, хай навіть і 8-10 км.?
Ще 15 березня на територію Херсонської області в районі с. Стрілкове Генічеського району висадився десант в кількості 20-30 чол. І захопив газорозподільну станцію. Напереріз загарбникам вибігли місцеві жінки та кілька чоловіків. На запитання, хто вони такі і чого сюди прителіпалися, вони відповідали, що прийшли їх «спасать от бандеровцев».
Так от, «спасатєлі» окопалися за селом, одну вишку розібрали, порізали все електричне обладнання. Правда поставили іншу вишку і качають наш український газ. За словами одного з працівників газорозподільної станції, ця станція на балансі у «Полтавагаз». Одна труба йде на Сімферополь, друга на Джанкой, а третя на с. Стрілкове. Генічеськ отримує газ вже з м. Джанкоя. На станції працюють люди з с. Стрілкове. Керівництва станції вони ще не бачили. Але, земля українська, станція українська, газ український, а хапають газ росіяни. Ну де таке бачено? Чому всі мовчать?
Біля станції їх (російських вояків) десь біля 100 чоловік, на вишці обладнали свої кубла снайпери, а десь кілометрів за три, за свідченням місцевих жителів, стоять війська, і вже не 100 чоловік. То що це не окупація?
В морі на рейді стоять російські військові та риболовецькі кораблі. Наших за словами місцевих жителів там немає. Я також бачила там тільки російські. Крім крадіжки газу росіяни ще й нищать море. По закону ловити рибу там заборонено, тому українських рибалок на Азові немає. А от сусідські рибалки самим підлим і живодерським чином тралять рибу, чим наносять просто непоправну шкоду. Трал пускають по самому дну моря чим здирають кормову базу для риби, а знищення кормової бази - це повне знищення риби. А колись Азов називали «рибним роддомом».
Тому у мене, жителів області великі питання: до яких пір? Чому замовчується ця проблема? Чи для Києва і Херсонського керівництва це не проблема? ? Мій товариш і колега по громадській діяльності сказав, що спілкувався з одним з керівників області стосовно крадіжки газу, на що той сказав: та хай тирять, аби теракти не робили
Ссылка
Ссылка

Ссылка Голова Ссылка

Ana Paola

Ana Paola

Заходил(а): 14.07.2019
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 095 384 7060
Ana Paola
VIP пользователь
   30 June 2014

"Что со мной?" или откровение бандеровца.

Меня зовут Сергей, мне 28 лет, и я из Одессы. Кажется, это мой последний пост на тему России.2

3 года жизни я прожил в Одессе. 5 лет в Германии. Большую часть своей жизни я говорю и думаю на русском языке. Всю жизнь я считал себя русским человеком. По отцу я одессит в пятом поколении. Материнская линия из Винницы.

Я не бандеровец, я знаю как это пишется, через "а". Я знаю, что Бандера - это имя нарицательное. У меня два высших образования, из которых одно в Германии, где обвинение в нацизме - самое страшное из всех возможных.

Я не верил ни в один Майдан и всегда понимал, что с Украиной что-то не так. Меня никогда не притесняли за русский язык ни в Одессе, нигде в Украине. Я знаю гимн Украины и Заповит Тараса Шевченко.

Что еще? На вопрос о национальности - я всегда говорил, что я одессит.

Далее. Я не был против политики Путина в России. Я считал Путина сильным политиком и борцом против мировой диктатуры госдепа.Почему я не сепаратист?

Я не знаю.Это как-будто мы сделаны из разного теста. Я незаангажирован и мне абсолютно наплевать на мнение босса или директора. У меня его нет. Я могу жить в любом городе и в любой стране мира. Есть семейный бизнес и своя финансовая независимость, позволяющая мне как минимум писать и говорить то, что я думаю.

Почему же я не сепаратист?

Я не знаю. Триколор вызывает у меня теперь рвотный рефлекс. В банкомате я выбираю украинский язык, с оператором общаюсь украиномовным хоть ни хера не понимаю почти ни слова.Я не включаю русские каналы, я болел сегодня за Алжир!!

Что со мной? Я бандеровец? Правосектант? Продажный порощенок? Или нормальный человек, который хочет блевать от дерьма, когда тебя им не просто кормят, как делали раньше - а теперь еще и заряжают в винтовку и стреляют в тебя.

Может я просто знаю, что границы государства защищены Конституцией. Может просто у меня есть воспитание и образование понять - что махать русским флагом здесь и сейчас это низость и подлость!Может я понимаю разницу между войной, которую начал Майдан и предателем, который вместо того чтоб воевать (да как угодно), сбежал, продал свою страну и просил о введении в нее иностранных войск. Гарант Конституции.

Может я видел как Путин врал. Не просто врал. Врут все. Врал и пропускал своих мракобесов готовых убивать, пропускал на нашу территорию и поощрял. Врал и подстрекал войну и смерти людей. Не у себя. В другом государстве. Соседнем. "Братском."Что ж ты, сука, против Украины в 2004 не воевал? Мало нациков было? Или мало русский язык притесняли? Что изменилось? Может что теперь армии у врага нет? ...

господин Витте, маленькая победоносная война тебе нужна? Чтоб свое дерьмо сигналом заглушить? Президент страны, где 7 умирает, 2 рождается! США у тебя враг? Так и воюй с США сука, а не со странами, где 4 года разрушалось государство мародерами и горит пламя революции!

Где люди еще фашистов и выбрать то не успели (в Германии выбрали в 33ем, а в Украине фашисты с натяжкой набрали с натяжкой 1 процент на двоих). Фашисты тут, сволочь?

Или ради чего? Собственных амбиций? Или сильно Крым от госдепа и НАТО спас? Или все-таки средние века?

Может я не бандеровец? И не правосек? Можно допустить, что я нормальный человек?

У меня много друзей из России. Уверен, 90 процентов думают, как я. Но они боятся сказать об этом. Боятся сказать, что их руководство захлебнулось во лжи и дерьме. Боятся, что на них косо посмотрят. Нет, их не расстреляют, просто нужно иметь яйца, чтоб не идти за безумной толпой. Не у всех они есть. Проще по течению. Проще по РТР.

Я видел зомбацию и даже, когда еще были силы творил дезомбацию окончательно еще не охреневших индивидов. Мне кричали в трубку, да вы там все фашисты и вас всех нужно жечь. Было и такое. И раздуплялось и такое. Но я бросаю это дело.

Наверное правильно, что в этом мире, каждый должен спасти свою душу сам. В этом скорее всего и смысл этого мира. Разобраться самому и быть мужиком. Я желаю Вам смелости и стальных яиц.

Ваш, правосек, бандерлог и русофоб, Сергей Севцов.

ЦВЕТЫ для САДА и ДОМА в моих товарах Меня зовут Наталья

Верю в единую, сильную и свободную Украину!

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» За прошедшие часы террористами совершен ряд нападений на силы АТО.
- Дважды обстреляны из минометов позиции силовиков на горе Карачун близ Славянска. Потерь среди силовиков нет.
- Совершено нападение из засады на колонну обеспечения сил АТО в Донецкой области. Трое военнослужащих получили ранения.
- Совершено нападение на подразделение сил АТО под Кривой Лукой (Краснолиманский район Донецкой области). Один военнослужащий погиб.
- Совершено нападение на рекогносцировочную группу сил АТО в Луганской области. Двое военнослужащих ранены.
- Вблизи пограничного пункта пропуска «Должанский» на мине подорвался БТР сил АТО. Трое военнослужащих получили ранения.

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Годину тому БТР прикордонників, який рухався в бік пункту пропуску Довжанський, підірвався на керованій міні, поранено 5 прикордонників. За оперативними даними, всі підходи в радіусі 10 кілометрів до Довжанського, який контролюють терористи, заміновано. Аналогічна ситуація з пунктом пропуску Ізварино. Для фахівців очевидно, що це справа рук російські спецслужб. Отаке "перемир'я"

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Ссылка

У Слов’янську – 5 тисяч бойовиків, десятки одиниць бронетехніки, танки та РСЗВ

СсылкаСсылка сьогодні, 17:33 2509 Ссылка
За тиждень бойовики стягнули у Слов'янськ 5-тисячне підкріплення у вигляді живої сили, бойові машини десанту (БМД), бронетехніку, танки та реактивні системи залпового вогню (РСЗВ).
Про це повідомили військовослужбовці, які стали очевидцями перегрупування російських сил, інформує Ссылка.

«Кожен день противник обстрілює наші позиції, військові частини. Через кордон з Росією десятками ввозяться танки, бронемашини, реактивні системи залпового вогню. В окуповану зону прибувають тисячі найманців з сусідньої держави. Одностороннє припинення вогню дозволило окупантам накопичити сили, яких тепер достатньо не тільки для оборони, але і для наступу», – розповіли солдати із зони АТО.

Згідно з даними військових, всі свої сили бойовики стягують у Слов'янськ, що на Донеччині, звідки, ймовірно, буде здійснено наступ на Ізюм Харківської області. Він може йти у двох напрямках: по трасі Ростов - Харків, або вздовж водосховища на село Адамівка.

«Напередодні так званого «перемир'я» у противника в місті було не більше 1, 5 тисяч штиків, дві бойові машини десанту (БМД), і декілька мінометів. Гіркін (Ігора Гіркін, відомий під прізвиськом «Стрелок») відверто скаржився на камеру, що положення «ополченців» паскудне і через 2-3 тижні їм доведеться повертатись у Росію», – повідомили військовики. Зазначається, що за тиждень ситуація кардинально змінилася.

«У Слов'янську тепер 4-5 тисяч бойовиків, десятки одиниць бронетехніки, танки, РСЗВ. Противник підтягнув свіжі сили до Червоного Лиману та Краматорська (Донецька область). Всі військові загони бойовиків зібрані в кулак під жорстким керівництвом Стрєлкова, який, безумовно, талановитий командир», – наголосили гвардійці.
При цьому, бійці розповіли, що сили антитерористичної операції географічно розпорошені на великій території, тому «наші блокпости навколо Слов'янська не можуть стримати просування танкових колон».
«Це було підтверджено під час тестової атаки на блокпост №1(«Рибгосп»), в результаті якої блокпост був знищений ворожими танками за лічені хвилини. Ймовірне ураження військових відкриє противнику дорогу не тільки на Ізюм, а й на Харків, так як у сил МВС, які базуються біля Ізюму, немає важкої бронетехніки, протитанкових гармат і протитанкових ракетних комплексів для ефективної оборони», – зазначили військовослужбовці.
«У результаті затягування ситуації головнокомандувачем (Петром Порошенком), третина боєздатної армії може бути втрачена протягом двох-трьох годин.
Бійці вимагають від командування прийняти правильне рішення, тому, що саме на президентові буде лежати відповідь за те, що відбувається сьогодні в зоні АТО. При всій трагічності того, що відбувається в зоні бойових дій, військослужбовці не втрачають бойового духу і готові у будь-який момент дати рішучу відсіч наступаючим військам бойовиків», – наголосили українські вояки. Нагадаємо, президент України Петро Порошенко на підставі рішення Ради національної безпеки й оборони, 27 червня Ссылка режим незастосування сили до 22:00 понеділка, 30 червня. Як повідомляв ZAXID.NET, рішення щодо продовження перемир'я та подальшого проведення антитерористичної операції буде Ссылка до 22:00 понеділка.

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Вийшов від Порошенка. Почув від нього те, що хотів. Рішення Президента по АТО будуть такі, які чекає вся Україна. Ми домовилися, що сьогодні він сам про них повідомить після засідання РНБО, яке зараз почалося.
Питання друзів у фб всі йому передав:)

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Росія запропонувала Україні разом контролювати кордон за умови продовження припинення вогню. Сподіваюся, що Порошенко не поведеться на цю нову замануху Путіна. Вірити Путіну - себе надурити

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Відбулося засідання РНБО. Рішення прийняті. АТО відновлена. Військовий стан на Донбасі введено. Боже, допоможи Україні! Слава Україні! Смерть окупантам!

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» Боевиками совершены нападения на силы АТО:
- около 18.00 в очередной раз обстрелян блок-пост на перекрестке дорог на Славянск и Красный Лиман. Потерь нет.
- в 19.20 - минометный обстрел аэродрома в Краматорске, занятого силами АТО. Обстрел велся одновременно с трех направлений – с севера, запада и юга. Один военнослужащий ранен. Силовики открыли огонь в ответ, данных о потерях террористов нет.
- около 20.00 обстрелян блок-пост сил АТО близ н.п.Стукалова Балка (Луганская область). Четверо военнослужащих получили ранения различной степени тяжести. В ответ был открыт артиллерийский огонь, которым силы террористов были подавлены.

Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   30 June 2014
Цитата: Ссылка (30 Июнь 2014 22:47)
Відбулося засідання РНБО. Рішення прийняті. АТО відновлена. Військовий стан на Донбасі введено. Боже, допоможи Україні! Слава Україні! Смерть окупантам!

ну вже хоч в якійсь бік визначилися
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

Kid off sky

Заходил(а): 10.11.2019
Телефон: -
Kid off sky
VIP пользователь
   30 June 2014
Цитата: Ссылка (30 Июнь 2014 22:47)

Хай Бог береже наших хлопців. Героям слава!
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   30 June 2014
Цитата: Ссылка (30 Июнь 2014 22:40)
Росія запропонувала Україні разом контролювати кордон за умови продовження припинення вогню. Сподіваюся, що Порошенко не поведеться на цю нову замануху Путіна. Вірити Путіну - себе надурити

фигассе заявочки..... или я чего-то не поняла7 мож еще впустить их сюда с танками для мирного контроля над Украиной7 что за шантаж вообще пошел7 зато можно сказать. что прямым текстом подтвердили. откуда и от чьего имени огонь ведется.
Kitoka

Kitoka

Заходил(а): 10.06.2020
Район: Центральный
Kitoka
Активный пользователь
   30 June 2014

В продовження теми про Крим...

Франка

Франка
VIP пользователь
   30 June 2014
Ссылка

Террористы начали массированный обстрел Краматорска

еррористы в данный момент проводят массированный обстрел города Краматорск. Об этом в Twitter сообщают очевидцы.Отмечается, что в городе, в районе аэродрома, работает сирена.

В центре слышны выстрели и взрывы."Сильный обстрел. Дым из центра со стороны исполкома", - написал пользователь KrmVictory.

Франка

Франка
VIP пользователь
   01 July 2014
Только вернулся с работы. Сидел, общался с военными в ожидании заявления Президента. Ну что вам сказать? Совсем немного терпения. И русская народная сказка "пойдут клочки по закоулочкам" совсем скоро станет былью... Я, думаю, что многие идиоты, взявшие в руки оружие, могут даже не увидеть рассвет...

Франка

Франка
VIP пользователь
   01 July 2014
Ссылка

Звернення Президента України Петра Порошенка

Шановні співвітчизники! О двадцять другій годині в понеділок 30 червня сплив термін дії одностороннього припинення вогню. В межах плану з мирного врегулювання ситуації на Донбасі такий крок було вперше ініційовано 20 червня. 27 червня Україна продовжила його ще на три дні. Протягом десяти діб ми продемонстрували Донбасу, Україні, всьому світові свою відданість мирному способу врегулювання спровокованого ззовні конфлікту. Мешканцям Донецької та Луганської областей ми продемонстрували добру волю української влади. Працелюбні й мирні люди, якими є переважна більшість донеччан та луганчан, відчули нашу симпатію, любов і повагу. Вони побачили щиру готовність Києва рахуватися з їхніми особливими думками та специфічними інтересами. І вони зрозуміли, що їхня безпека є нашим головним пріоритетом. Ще сильнішою стала міжнародна підтримка України. Саме під час припинення вогню я підписав Угоду про асоціацію та поглиблену і всеохоплюючу зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Однак, унікальний шанс з втілення мирного плану не реалізовано. Так сталося через злочинні дії бойовиків. Вони публічно декларували своє небажання підтримувати мирний план в цілому та припинення вогню зокрема. Зухвало, більше ста разів, порушили режим перемир’я. Політичне керівництво сепаратистів продемонструвало небажання і нездатність контролювати дії своїх терористичних підрозділів і банд мародерів. Скасування рішення Ради Федерації про дозвіл вводити російські війська в Україну мало позитивне, але символічне значення. Ми так і не дочекалися конкретних кроків по деескалації ситуації. В тому числі і в частині зміцнення контролю за кордоном. Попри все це, мир був, залишається і буде моєю метою. Міняються лише інструменти її досягнення. 30 червня увечері відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони України. Після обговорення ситуації, я, як Верховний Головнокомандувач, прийняв рішення не продовжувати режим одностороннього припинення вогню. Захист територіальної цілісності України, безпеки й життя мирних громадян потребує не лише оборонних, але й наступальних дій проти терористів-бойовиків. Збройні Сили, Національна гвардія, Державна прикордонна служба, Служба безпеки отримали відповідні накази. В реалізації поставлених сьогодні завдань із захисту територіальної цілісності вони більше не обмежені режимом припинення вогню. Ми будемо наступати і звільняти нашу землю. Непродовження режиму припинення вогню - це наша відповідь терористам, бойовикам, мародерам. Всім тим, хто знущається над мирним населенням. Хто паралізує роботу економіки регіону. Хто зриває виплати зарплат, пенсій, стипендій. Хто підриває залізницю та руйнує водопроводи. Хто позбавив людей нормального, мирного життя. Збройні Сили України, Національна гвардія, інші підрозділі ніколи не дозволять собі застосовувати силу проти мирних людей. Вони ніколи не битимуть по житлових кварталах. Українські солдати та гвардійці будуть ризикувати власними життями, аби тільки не піддавати загрозам жінок, дітей, літніх чоловіків. Всіх тих, хто живе на землі Донбасу і не бере до рук незаконної зброї. Така одвічна лицарська природа українського воїнства. На нас – відповідальність та вболівання за кожне мирне життя, яке, не приведи Господи, може обірватися під час військової або антитерористичної операції. Це потребує від нас надзвичайної вивіреності кожного руху в проведенні операцій. Звертаюся до кожного мешканця Донецької та Луганської областей із проханням з розумінням поставитися до мого рішення. Прошу стати союзниками в поверненні безпеки на Донбас. Так, ви не можете протистояти бандитам фізичною силою. Але ваші сила волі й сила духу, ваша громадянська непокора до так званих «народних республік», нетерпимість та презирство до тих, хто став на шлях бандитизму, мародерства та терору, наблизить той день, коли до ваших домівок, на ваші вулиці повернеться міцний мир. Усім, хто, ставши на шлях збройного спротиву законній владі, але усвідомивши, що припустився помилки і хоче її виправити, я, як Президент, гарантую непритягнення до кримінальної відповідальності. Умова одна – добровільно скласти зброю. Наш мирний план, як стратегія для України та Донбасу, залишається в силі. І роззброєння. І децентралізація. І вільне використання російської мови. І відновлення втраченого житла за рахунок держави. І спільна з ЄС програма створення нових робочих місць. І навіть до режиму припинення вогню ми готові повернутися в будь-який момент. Коли побачимо, що усі сторони дотримуються виконання основних пунктів мирного плану. Що бойовики звільняють заручників. Що і по той бік східного кордону загорілося червоне світло для диверсантів та постачальників зброї, і за дотриманням режиму на кордоні спостерігає ОБСЄ. Дорогі співвітчизники! Дорога до миру виявилася дещо складнішою, ніж хотілося. Не хочу прикрашати дійсність. Буде нелегко і непросто. Нам, як ніколи, слід згуртуватися для захисту України. Це потребує самовіддачі та дисципліни не лише на передовій, а й в тилу. Але не було ще жодної війни, після якої не наставав би мир. Так станеться і цього разу. Слава Україні!

Ленусик123

Заходил(а): 26.10.2017
Район: Заводской - Лески
Телефон: 095 791 79 04
Ленусик123
VIP пользователь
   01 July 2014
Радник Путіна вимагає переглянути угоду України з ЄС
Ссылка
----------------------------------------------

Советник президента России Сергей Глазьев считает сомнительной легитимность президента Петра Порошенко. Об этом он заявил сегодня на заседании Интеграционного клуба при главе Совета федерации РФ.

"Мы могли бы поставить вопрос о сомнительности соглашения об ассоциации Украины с ЕС. Это соглашение было подписано президентом, легитимность которого сомнительна", - заявил Глазьев.

По мнению советника Путина, часть Украины "не хочет жить в ассоциации с Брюсселем и выполнять его директивы". Глазьев заявил, что Россия не должна соглашаться с легитимностью соглашения - "надо ставить вопрос о его пересмотре с учетом наших интересов".

"Надо оговорить возможности тех территорий, которые не хотят делегировать свои полномочия Брюсселю и хотят работать с нами в рамках ТС. Им надо предоставить такую возможность", - заявил он.
такі НЕДОЛУГІ ,вважаю це останні конвульсіі

Франка

Франка
VIP пользователь
   01 July 2014
По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», в соответствии с решением Президента Украины о прекращении перемирия, силы АТО начали активные действия по обезвреживанию и уничтожению террористических групп в зоне проведения операции. Повсеместно наносятся авиационные и артиллерийские удары по опорным пунктам и местам скопления террористов. С началом активизации АТО после десятидневной паузы, позволившей боевикам действовать фактически безнаказанно, их боевой дух резко упал. Активность террористических групп резко снизилась.
За ночь мы зафиксировали обстрел боевиками-снайперами позиций АТО близ н.п. Тараны (Шахтёрский район Донецкой области). Один военнослужащий ранен.

Просматривают эту тему:

Forum